|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
18.11.2009 13:03:46   
milabe
ooo TANJUSI nimam besed.... me je prizadelo. Želim ti hitro okrevanje in drži se pozitivnih misli v bodoče, sedaj pa izlij čustva in se jih ne brani pokazati... Vse dobro ti želim....

NO drugače pa tudi jaz danes po hitrem postopku k ginekologinji, ker izvidi niso bili ok.
Upam, da mi bo ktera vedela kej povedati glede toksoplazme... izvidi so bili taki, da ne vedo ali sem jo ravnokar prebolela ali pa jo imam. je pa rekla da je malo možnosti da bi jo ravnokar prebolela, saj imam doma muco že 5 let. 30.11. dam še enkrat kri in potem bomo videli kakšna je situacija....

že ob moji novici sem skoraj zajokala, tako da tanjusi, si sploh ne morem predstavljati kako ti je težko, pošiljam ti veliiiko user posted image    in   !!!!

lp

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 676
18.11.2009 13:11:15   
Bam Bam
user posted image user posted image  Tanjusi, zelo mi je težko prebirati te žalostne novice! Upam, da si OK in da boš kmalu pripravljena na nove boje. Naj vaju + preseneti že prvi mesece. Pogumno in srečno!

pik ipoki, čestitam za dobro opravljen pregled! Bravo! In hvala ker si se spomnila name. Pregled imam popoldne, tako da javim zvečer ali pa takoj jutri zjutraj. Upam, da pridem z istimi novičkami, kot ti :)

dzanika, dobrodošla med nami čvekami! Joj, kako lepo, da še vedno kapljate nove srečke. Več nas je, bolj bo luštno, kajne. Pa vse lepo še naslednje trebušaste mesece!

anonimna user posted image , komaj čakam da se končno razkriješ :) Me že prav firbca kakšen nik se skriva za to čebelco :)

anonimna user posted image , veš da je moj bauhi tudi že čist sumljiv. Sem ravno včeraj MM spraševala, če izgleda tak, kot da sem se zredila, ali že diši po nosečniškem... pa se je samo prijazno nasmejal, da je že čist jasno, da je notri en mladič :) Ma ja... to zato, ker on ve, da je tako stanje :)

nikita*, tudi tebi čestitke za pregled. Povej če ni nor občutek, ko prvič vidiš svojega čmrlja?

anadami, a ti nam boš pa kar med majčice ucvrla? Menda ne!?! A si imela tako neredne cikluse, da so ti toliko prestavili PDP?

Lily, a pri vas bo pa tole že 3 škratek. No, kako fajn je imeti med nami take izkušene mamice. Boste še pošteno prav prišle :) Na katerem sosednjem forumu pa še čvekaš?

soncnica3 - sem ekstra vesela zate, da so je tista golazen poslovila. Naj tako ostane za vse večne čase!

krtkova, hvala za opozorilo pri hlačah. Ah, pri meni ni te skrbi, da bi mi rit kam visela... je imam dovolj, da bom napolnila katerekoli hlače user posted image

Evo mene čveko čvekasto... vse sem obgovorila :) Imejte se lepo!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 677
18.11.2009 13:12:29   
soncnica 3
Tanjusi, hudo mi je zate. user posted image user posted image user posted image

Najhuje je, ko si otročka želiš, pa ga potem več ni. Držim pesti, da boš zmogla. user posted image Žaluj, vso pravico imaš.

Pa vseeno srečno za vnaprej.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 678
18.11.2009 13:26:58   
krtkova
bam bam tud moja ritka ni mini, tako da vseeno previdno pri HM hlačah - raje malo manjše, bodo čez par dni glih prov velike. user posted image

Jaz sem pa danes še zadnji dan na bolniški in se veselim vrnitve v službo.  Le toliko upam, da bodo bruhanja počakala do večera, ko se vrnem. Si ne predstavljam to početi v naših službenih WC-jih, kamor grem že na osnovne potrebe zelo težko.

Pa tudi NS imam jutri!! Komaj čakam na filmčk in slikce.

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 679
18.11.2009 13:27:37   
Bam Bam
ojej milabe... tale tvoja novčka je pa tud user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da je vse Ok in da so se dr. fajn zmotili. Pa saj to ne more bit res, da bi ravno zdaj prebolela... Kaj več o toxi ti pa ne znam povedat... najbolje, da uporabiš strica googla in brskaš. Zakaj bodo pa čakali do 30.11.? Zakaj pa ne bi kar takoj naredili nove analize?
Upam, da kmalu poročaš od dobrih novičkah!

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 680
18.11.2009 13:47:40   
anadami
Ja bam bam, mela sem cikluse od 20 do 28 dni...

IZVIRNO SPOROČILO: Bam Bam

user posted image user posted image  Tanjusi, zelo mi je težko prebirati te žalostne novice! Upam, da si OK in da boš kmalu pripravljena na nove boje. Naj vaju + preseneti že prvi mesece. Pogumno in srečno!

pik ipoki, čestitam za dobro opravljen pregled! Bravo! In hvala ker si se spomnila name. Pregled imam popoldne, tako da javim zvečer ali pa takoj jutri zjutraj. Upam, da pridem z istimi novičkami, kot ti :)

dzanika, dobrodošla med nami čvekami! Joj, kako lepo, da še vedno kapljate nove srečke. Več nas je, bolj bo luštno, kajne. Pa vse lepo še naslednje trebušaste mesece!

anonimna user posted image , komaj čakam da se končno razkriješ :) Me že prav firbca kakšen nik se skriva za to čebelco :)

anonimna user posted image , veš da je moj bauhi tudi že čist sumljiv. Sem ravno včeraj MM spraševala, če izgleda tak, kot da sem se zredila, ali že diši po nosečniškem... pa se je samo prijazno nasmejal, da je že čist jasno, da je notri en mladič :) Ma ja... to zato, ker on ve, da je tako stanje :)

nikita*, tudi tebi čestitke za pregled. Povej če ni nor občutek, ko prvič vidiš svojega čmrlja?

anadami, a ti nam boš pa kar med majčice ucvrla? Menda ne!?! A si imela tako neredne cikluse, da so ti toliko prestavili PDP?

Lily, a pri vas bo pa tole že 3 škratek. No, kako fajn je imeti med nami take izkušene mamice. Boste še pošteno prav prišle :) Na katerem sosednjem forumu pa še čvekaš?

soncnica3 - sem ekstra vesela zate, da so je tista golazen poslovila. Naj tako ostane za vse večne čase!

krtkova, hvala za opozorilo pri hlačah. Ah, pri meni ni te skrbi, da bi mi rit kam visela... je imam dovolj, da bom napolnila katerekoli hlače user posted image

Evo mene čveko čvekasto... vse sem obgovorila :) Imejte se lepo!

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 681
18.11.2009 13:49:31   
anadami
aja še poročilo z današnje NS:

vse super zaenkrat, tveganje 1:9000, meli pa bomo 80 % user posted image !!user posted image

Bom pa kljub prestavljenemu PDP-ju v maj, ostala med junijkami, se počutim tukaj bolj domačeuser posted image

(odgovor članu anadami)
Neposredna povezava do sporočila: 682
18.11.2009 13:58:41   
Bam Bam
IZVIRNO SPOROČILO: anadami
aja še poročilo z današnje NS: vse super zaenkrat, tveganje 1:9000, meli pa bomo 80 % user posted image !!user posted image
Bom pa kljub prestavljenemu PDP-ju v maj, ostala med junijkami, se počutim tukaj bolj domačeuser posted image

Uuuu... superrrr!!! Krasen rezultat iz Ns in še to, da nam ne boš ušla med majčice! Sem vesela zate!
A cikluse si imela pa tako kratke... tudi na 20 dni?!? Bo zdaj prava veselica vsaj še enih 8 mesecev, ko boš brez tega user posted image , a ne?

Joj babuške, se opravičujem, ker danes toliko čvekam, ampak med vami gre čas hitreje... se mi že cel dan tako vleče, vsaka ura je dolga za 3 ure... no, še malo pa bom res dočakala tale pregled.

(odgovor članu anadami)
Neposredna povezava do sporočila: 683
18.11.2009 14:25:45   
anadami
ja moji cikli so bili res ena zmešnjavauser posted image .

Sem pa danes dala kri še za DHT, tako da upam, da mi ne poveča tveganja. Drugače pa sem full vesela, čeprav vem, na podlagi izkušenj, da kljub temu lahko gre še marsikaj narobe. Ampak s tem se ne trudim obremenjevat in le uživat v uspešnih pregledih...

mi je pa še vedno slabo, predvsem ob večerih, pa nobenega apetita nimamuser posted image , kile pa gredo gor...

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 684
18.11.2009 14:44:10   
pik ipoki

hej hej!!
spet jest user posted image

datum nuhalne 30.11 user posted image

papa

(odgovor članu anadami)
Neposredna povezava do sporočila: 685
18.11.2009 14:48:45   
markle
pozdravljene...user posted image

vsak dan vas spremljam in vidim, da se nas je kar nabralo....žal mi je za tiste, ki ste nas zapustile...user posted image ...upam, da vam sonček spet kmalu posije...
  • danes sem bila na pregledu in veliki smo 6 cm....nuhalno imam 24.11. pri dr. TUL v porodnišnici LJ...PDP so mi prestavili na 08.06.2010
  • še vedno pijem ELEVIT in sem ga mislila piti še kar naprej...glede na vse vitamine...user posted image  saj ga lahko???
  • slabosti - tko tko...moram dati nekaj v usta vsake 3 ure...če ne sem čisto švoh....(posledica +3 kguser posted image )

(odgovor članu anadami)
Neposredna povezava do sporočila: 686
18.11.2009 14:56:38   
tanjusi
ooo TANJUSI nimam besed.... me je prizadelo. Želim ti hitro okrevanje in drži se pozitivnih misli v bodoče, sedaj pa izlij čustva in se jih ne brani pokazati... Vse dobro ti želim....

NO drugače pa tudi jaz danes po hitrem postopku k ginekologinji, ker izvidi niso bili ok.
Upam, da mi bo ktera vedela kej povedati glede toksoplazme... izvidi so bili taki, da ne vedo ali sem jo ravnokar prebolela ali pa jo imam. je pa rekla da je malo možnosti da bi jo ravnokar prebolela, saj imam doma muco že 5 let. 30.11. dam še enkrat kri in potem bomo videli kakšna je situacija....

že ob moji novici sem skoraj zajokala, tako da tanjusi, si sploh ne morem predstavljati kako ti je težko, pošiljam ti veliiiko user posted image in !!!!

upam da bo s tabo vse ok!user posted image
res sem veselila tega otročka in tega da bova z milabe prišle skupaj v porodnišnico in tam dobili najine zakladke.... žal je usoda hotela drugačeuser posted image user posted image user posted image ... upam da si še kaj piševa

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu markle)
Neposredna povezava do sporočila: 687
18.11.2009 15:22:53   
krtkova
anadami vidim, da imava podobne večerne težave.

Čestitke za NS!!! 

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 688
18.11.2009 15:34:51   
meymey
Mah mene je kr groza ko vidim da morajo tudi druge čez mojo izkušnjo s krvavitvami in splavom :(. s to razliko, da sem jaz dobila v 10 tednu krvavitve in kasneje prave ornk popadke. Ko sem po dveh urah agonije ugotovila zakaj so bile te bolečine, sem si kr oddahnila. Bila sem prepričana da je prišlo do zastrupitve in umiram. Zdravnik pa me ni pogledal niti enkrat v 2 urah na oddelku (so me dali takoj gor iz urgence).
Mi je potem rekel zdravnik, ko je bilo vsega konec..."Zdaj vsaj veste kako zgledajo popadki. Ob porodu sicer niso tako boleči, ker telo sodeluje."

Kar se pa kilogramov tiče... ne se sekirat. Jaz sem se prvič do 10- tedna zredila za 7kg!!! Sem imela manijo na McDonalds. Hvala bogu da imam zdaj strogo dieto, ker se mi Big Maca neomejeno lušta :).

milabe - verjetno da si toksoplazmo že prebolela prej, skoraj nemogoče je da se prej v 5letih ne bi okužila, zdaj pa naenkrat okužba

tanjuši - sej ne vem kaj naj ti napišem drugega kot da vem kako ti je :(, kolikor razumem že imaš otroka - če je tako potem verjamem da ti bosta v veliko tolažbo

andami - čestitam za odlične rezultate NS (jaz jo imam v petek, že zdaj sem nervozna, (samo da vidim, da je živ ostalo je sekundarnega pomena)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 689
19.11.2009 8:27:12   
Bonnie_RR
tanjusi... Nimam besed. user posted image user posted image Sem zdaj v tej nosečnosti skoz nenak v napetosti zaradi težav, pa si vseeno ne predstavljam, kako je, ko upanje na srečen konec dokončno ugasne in ni več pomoči. Verjetno je bilo res kaj narobe s plodom in je narava sama poskrbela za to. Upam, da bo bolečina z vsakim dnem manjša... user posted image Potem pa pogumno v nove boje!

Čestitke vsem za uspešne preglede in tudi že za dobro opravljeno NS! user posted image

anadami... Lepo, da kljub spremembi PDP-ja ostajaš v naši družbi...user posted image

trebušček... Tud pri meni je začel malo sumljivo spreminjati obliko...user posted image

Drugače sem pa ok. Zaenkrat. user posted image

lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 690
19.11.2009 9:04:44   
misar
dobro jutro

ah naša malčica katastrofalno spi zadnje dneve. je skoz ponoči lačna, očitno ima spet poskok v rasti pa nikakor, da se naje. No saj načeloma itak bolj malo je user posted image user posted image user posted image  sem mislila, da se mi bo kar zrolalo danes, je že od dveh naprej galamila.

Počutje je sicer odlično, saj me utrujenost ne matra več pa slabosti samo, če ne jem na 3 ure. na tri ure mora pa vsaj jabolko romat v želodček.

nič grem zdaj me delo čakauser posted image

vaša anonimnauser posted image  (21.6)

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 691
19.11.2009 9:05:30   
misar
aha očitno nisem več anonimna

nosečniška pozabljivost user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 692
19.11.2009 9:27:12   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: misar

aha očitno nisem več anonimna

nosečniška pozabljivost user posted image user posted image user posted image user posted image

Slej ko prej se zgodi...user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 693
19.11.2009 9:58:34   
milabe
Bam Bam - ja ne vejo a sem jo prebolela ravno v prejšnjih 3 mesecih ali pa jo imam zdaj. če bi jo prebolela pred leti, mislim, da bi se to pa le jasno videlo. 30. dam kri, ker je treba počakati vsaj 2 tedna, da se vidi razlika v rezultatih. Je pa razložila G, da če jo imam zdaj, moram v Lj po neke tablete in če se bo moral zdraviti tudi otrok, potem še neka operacija user posted image ali inekcije (ne vem, ker sem žal to površno slišala) Sem pa že mal prečekirala in ni nekega straha. super je, da smo zdej ugotovili to možnost, in lahko vse poteka brez zapletov. Sicer pa upam da bojo tile drugi rezultati negativni. Moj je čist v skrbeh in mu ne morem razložit, da bo vse ok... ker js sem večni optimist user posted image

Tanjusi, ko boš ti pripravljena le pošlji kako ZS, seveda mislim, da bomo tudi na forumu vesele, če se nam še kej oglasiš...

Js sem pa pri večernih intenzivnih slabostih, celo tudi bruhanje.... Vsa hrana mi smrdi razen sveže sadje in zelenjava, solate...

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 694
19.11.2009 11:10:42   
krtkova
Živjo, vse so-user posted image

Jaz sem danes spet v službi, kjer so me vsi ful veseli. Smo namreč res super kolektiv.

Na žalost me slabost ni zapustila in sem že obiskala službeni WC. user posted image

Sej vem, da skoz sam jamram. Morda bi bilo res bolje, da neham. Se opravičujem in obljubljam, da ne bom več. user posted image

Ste gledale morda včeraj nogomet? Jaz ga sicer nisem, a sem vesela, da gredo na svetovno. Je moj doma takoj komentiral, da ko bo potekalo prvenstvo, da bova pa že mami in oči in ne bo toliko moških večerov. (user posted image  hi hi - ženska zloba)

Lep pozdravček vsem - skozi ljubljansko meglo se že slutijo sončni žarki!!user posted image  

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 695
19.11.2009 11:39:02   
meymey
Nogomet ja....

Danes zjutraj sem ugotovila da je SP v JAR tam nekje maja, junija... super ane? :D

Sem rekla mojmu zjutraj (ko se je celi mačkast spravljal v službo): "Ko bom jaz rojevala, mi boš ti SMSe pošiljal - dali smo goooooool." user posted image
Beda. Nogomet je šport za primitivce. Eden izmed pogojev za potencialnega partnerja je bil, da ne gleda nogometa. Sej ga sicer ne gleda, sam tele kvalifikacije za SP so izjema... naj mu bo, sam če ne bo junija 100% z mano, se mu slabo piše user posted image .

Ok, ok... priznam da sem z levim kotičkom očesa spremljala tekmo doma. In kakor je en lepo v komentarju za 24kur povedal:"en dan v dnevu sem bil resnično vesel da nisem Roman Abramovič", user posted image user posted image user posted image sem bila tudi jaz ponosna da smo zmagali.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 696
19.11.2009 12:33:33   
Bam Bam
JUNIJ 2010
PDP, NICK, STAROST, KRAJ, , user posted image /user posted image GP, NS

24.05.2010
Anadami, 2user posted image

01.06.2010
Slovenka, 2user posted image ,1
user posted image
krtkova, 34 let, 1user posted image

02.06.2010
Prfect, 35 let, 3user posted image , user posted image user posted image

03.06.2010
anonimna

04.06.2010
Lyra, 29 let, 2user posted image , user posted image user posted image
Mumu, 3user posted image ,1
user posted image

05.06.2010
anonimna2, 3user posted image 2user posted image user posted image
mojculja
MKBK,29.let,Ljubljana

06.06.2010
rea27, 3user posted image , 1user posted image
Bubika26, 26 let, 1user posted image
Lilly_21, 3user posted image ,user posted image user posted image

07.06.2010
markle, 29 let, LJ, 1

08.06.2010
Bam Bam, 2 user posted image , 1user posted image
pik ipoki, 22 let, Zapolje, 1user posted image
novakatja, 35 let, 2user posted image , 1user posted image
Bušika1, 27 let, 1user posted image

10.06.2010
meymey, 2  user posted image ,
Majček28, 2user posted image , user posted image

11.06.2010
Prizma, 1user posted image
dzanika, 2user posted image , 1user posted image

12.06.2010
anonimnauser posted image , 3user posted image , 2user posted image user posted image
Cukica, 26 let, Cerknica,3user posted image ,0
Kiya, 26 let, Ljubljana, 1user posted image
ajči, 32 let, Primorska, 2user posted image , 1user posted image

13.06.2010
Junijca
SpeliG, 2user posted image , 1user posted image

14.06.2010
Naraščaj, 29 let

15.06.2010
ivy@
strelka81 , 28 let, 3user posted image , 1 user posted image
nikita*, 29 let, 2user posted image , 1user posted image

17.06.2010
BonnieRR, 24 let, 2 user posted image , 1user posted image ,

18.06.2010
marussa88

19.06.2010
miki23, 2 user posted image ,
top10, 28 let,
costella, 35let, LJ, 3 user posted image , user posted image user posted image
soncnizarek25, 25 let, Adregas, 1user posted image

21.06.2010
misar , 2 user posted image , user posted image
gajka , 2user posted image , 1user posted image
cipollina26, 26 let, 1user posted image
bejbika81, 28 let, 1user posted image

22.06.2010
čeb Maja, 1 user posted image
Sa5i, 1user posted image

23.06.2010
katrin30, 1user posted image

24.06.2010
ziva1, 31 let, 1user posted image
mamiica
primorka111
tinci1, 26 let, 2user posted image , 1user posted image
annie, 27 let, Ruše, 2user posted image

25.06.2010
rendi, 2user posted image , 1user posted image

27.06.2010
soncnica3, 2user posted image , 1

29.06.2010
milabe, 1 user posted image
tweetek, 29 let, 2 user posted image

30.06.2010
veverica, 2user posted image , 1user posted image

??.06.2010

honey*

Žal so nas zapustile:
anonimnauser posted image user posted image user posted image

SM10user posted image user posted image

Tejka28user posted image user posted image
Tanjusi user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Bam Bam -- 19.11.2009 12:41:19 >

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 697
19.11.2009 12:38:38   
Bam Bam
Pregledi v novembru:

19.11.2009
Rea27 - drugi pregled
krtkova - nuhalna svetlina

20.11.2009
prizma - drugi pregled
meymey - nuhalna svetlina
tweetek - pregled

23.11.2009
mumu - nuhalna svetlina
Bonnie_RR - pregled

24.11.2009
Anonimenuser posted image   - prvi pregled
markle - nuhalna svetlina

25.11.2009
krtkova - drugi pregled
Bubika26 - nuhalna svetlina

26.11.2009
Lyra - prvi pregled
Soncnica 3 - drugi pregled
cukica - nuhalna svetlina
novakatja - drugi pregled

27.11.2009
tanjusi - drugi pregled
Majcek28 - nuhalna svetlina
Bam Bam - nuhalna svetlina
Kiya - nuhalna svetlina
prizma - nuhalna svetlina
novakatja - nuhalna svetlina

30.11.2009
costella - tretji pregled
meymey - nuhalna svetlina, drugi pregled
ajči - drugi pregled
milabe - odvzem krvi
pik ipoki - nuhalna svetlina

Pregledi v decembru:
01.12.2009
Strelka81 - drugi pregled
anonimen user posted image - drugi pregled
rendi - drugi pregled
Nikita* - nuhalna svetlina

02.12.2009
ziva1 - drugi pregled
primorka111 - drugi pregled
strelka81 - nuhalna svetlina
anonimen user posted image  - nuhalna svetlina
ajči - nuhalna svetlina

03.12.2009
kiya - drugi pregled
ivy@ - drugi pregled
dzanika - nuhalna svetlina

07.12.2009
annie - drugi pregled
soncnizarek25 - drugi pregled, nuhalna svetlina
costella - nuhalna svetlina
bejbika81 - nuhalna svetlina

08.12.2009
Bonnie_RR - nuhalna svetlina
costella - nuhalna svetlina
čeb Maja nuhalna svetlina

09.12.2009
gajka - drugi pregled, nuhalna svetlina

10.12.2009
ivy@ - nuhalna svetlina
dzanika - drugi pregled

14.12.2009
tinci 1 - drugi pregled, nuhalna svetlina
Bušika. - drugi pregled

16.12.2009
pik ipoki - pregled

17.12.2009
milabe - nuhalna svetlina, drugi pregled

24.12.2009
anadami - nuhalna svetlina

Pregledi v januarju:

04.01.2010
Bonnie_RR - pregled

06.01.2010
Katrin30 - drugi pregled

DRŽIMO PESTI ZA DOBRO OPRAVLJENE PREGLEDE!!!

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 698
19.11.2009 12:45:43   
cukica
Da vam mal poročam pri nas včeraj spet ni bilo ploda na vidiku zato sem morala jit danes dat kri BHCG,ki je znašal 62,185 pa nevem al je to dober al kaj naj pričakujem,mislim da bomo mel če bo vse o.k. Dejvida Koprfilda,...matiš

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 699
19.11.2009 12:48:52   
Bam Bam
Jaz pa dolgujem samo še poročilo iz včerajšnjega pregleda. Imamo že skoraj 5 centimeterskega korenjaka. Srčece pa veselo poje bam-bam, bam-bam user posted image  

No, pa še ostale dobro opravite preglede te dni in se veselimo poročanja:
Rea27 - drugi pregled
krtkova - nuhalna svetlina
prizma - drugi pregled
meymey - nuhalna svetlina
tweetek - pregled

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.