|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
18.11.2009 16:24:02   
taškica
Alenka čestitke za podaljšanje, pa za UZ, sam da je vse ok. Rahelca a mu kaj lajšaš kašljanje? Tople kamilice na prsa, čebula pod blazino, vlaženje zraka v sobi, krema za prsi....?

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
18.11.2009 17:20:33   
hedviga
Taški, čebula pod blazino???user posted image user posted image user posted image user posted image daj povej kako to nardimo, da vem za drugič. Sliš se hudo! user posted image

rahelca, ker ni lih Noki bom vzela pravico in napisala recept, pa naj me magda popravi..user posted image
naribaš bučke, daš tenstat, dodaš polento, 2 minuti..EEEE voila... No jaz vseeno skos še en krog paličnega spustin ker se mi ne da bučk ribat, ampak vi ste že koščkarji ni frke...user posted image In jaz dodam še kislo smetano /topljeni sir/ parmezan...ipd....
Danes je bila zaradi mame ki ima na rokah fiksno namontirano Špelo, Magda malo drugače. Poleg bučk še nariban korenje in miiičken dušenega mletega purana...

Imelo posvetovalnico ob 9 mesecih (in pol, jeb...ga)
Redni pregled, merjenje tehtanje:
Miha 10700 g, 76 cm
Pomoje ima Miha kak cm več, se ni čist stegnil. Od nazadnje je pridobil 1610g in 4 cm. Bajsanje se je malo ustavilo...
Špela 7820g, 71 cm Od nazadnje pridobila »samo« 770g user posted image , zrasla pa toliko kot Miha. Po mamiciiiiii, itak user posted image

Jutri izvidi od krvi, bomo vidli kaj matra princezo...kašlja ne, smrka ne, ima pa čudne izpuščaje. Po obeh ramah velik flek in še več manjših in male pikice po trebuhu, po nogah pa nič. Ker nimam pojma sem pomislila na kakšno x-to bolezen, pa ni nič rekla...valda ve kako zgleda. pomoje ma mala vročinski izpuščaj.
No, zdaj lahko kar uradno povem (ve izkušene se ne smejte...) Ko je otrok bolan, dobesedno razpadaš v sebi. Vsaj jaz.user posted image eh...
Špela sicer še kar kuha nore temperature, mami kuha mulo in solze skriva v "fertah", Miha danes na dopustu pri dediju in babici...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
18.11.2009 18:59:51   
buši2
Evo nas,

malo manjkam, smo imeli mal vročine. Najprej ena, naslednji dan pa druga. Pojma nimam zakaj. Verjetno sem jih mal prešvicala v tistih pingvinčkih user posted image .

Madonca kakšne kilaže otrok user posted image user posted image . Se mi zdi, da so moje prave gliste v primerjavi z vašimi user posted image . Imamo naslednji teden P in bom potem še kakšno rekla na ta račun.

A v petek resno mislite? Corner bar celo vem kje je, tko da ni 3x za rečt, da uleltim. Ampak babe kako bom pa vedla katere ste taprave, da se nom kr nekam prisedla user posted image user posted image . Kakšno lozinko al pa kakšno rožico na mizo user posted image user posted image . Jaz sem pa glih mislila minič preluftat user posted image

No zdaj se nam dogaja, da sta punci se zamenjali glede spanja. Ne vem, a se zmenta, da mene zezata??? Uglavnem je zmeraj jok, ko je treba iti spat! Ne pali ama nič! Mi že mal živčke kravžla!! uuuuuuuuuuu in spet se dere uuuuuuuuuuuuuuu

se grem še jaz mal dret tja v 3 pirovske,...

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
18.11.2009 20:38:13   
buba.miska
hej
mam eno vprašanje glede te terapije po voyoti?user posted image user posted image
je možno dobiti kako knjigo na to temo?
smo danes meli pregled. pa Žana ko je na trebuhu ne drži rok iztegnjenih naprej pa zaj morem neke vaje delat pa je po opisih ta vaja po Voyotiuser posted image sploh nevem kak se napiše

hvala za odgovor

ŽANA(2130g) IN KLEMEN (2310g) 14.5.2009

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
18.11.2009 20:44:01   
nokes
hja, kak korner bar? kje je vič? user posted image user posted image , natančne koordinate, prosim, če nočete, da sedim sama pod našim oknom, v korner baru, šiška! user posted image

drugače pa imam genialno idejo! kaj če bi, glede na to, da je hedi čist (revica, pikica, buci-buci) dislocirana in odklopljena, no, če bi šle k njej v krtka, pa častimo, da se mlada mamica mal zrelaksira, pa da odloži delo za trenutek.... pa korner kdaj drugič? ha????user posted image

no, to je moj skromen predlog user posted image

buši, kjerkoli bomo, si srčno in iskreno vabljena, da se nam pridružiš!!! mlinči, ti tut, ti parti enimal! user posted image user posted image user posted image

senčka, prid v lj, pa ti kupim 3 horse, pasirane, če hočeš, ni blema, sam....niso več dobri user posted image user posted image

BABE, NIČ, GREM GLEDAT DI TEKMO!!!! A SLIŠTE, A SLIŠTE? SE SPLJOH NE SLIŠI LEPE RUSKE HIMNE, KER : KDOR NE SKAČE, NI SLOVENC'!!!! DAJMO NAŠIIIII!!!!

nokes

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
18.11.2009 21:20:11   
hedviga
Oh Noki...ti duša dobra zlata.... Kje je Krtek še sam bog ne ve, ker mu je iza nogu...

Sicer pa žal ne vem kako bo zdej te dni, naša malecka je kar fino boga in smo na off-on za kako Bohoričevo. Pa te prekleti pediatri raj ne rečem kaj več...nič ni od njih, en sam kur.c. Viroza.. Gospa PO OBČUTKU::NEMEJEB:AT;POOBČUTKU:.. user posted image user posted image
ji povem da k.u..v Calpol ne hasne na viorze s takimi temperaturami, pa ah...no...mogoče pa potem jutri pridite po recept.
Skratka..HB mamo veze. HB tut arcnije. HB dedija in babi za Mihca. In HB za vodovod, da lahk tamalo namakam v vodi...
In HB za laško da mam zdele en per.
In tastar en fuzbal.

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
18.11.2009 22:10:34   
lara light
Skačemoooo!!user posted image  Dajmo naši!!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
18.11.2009 22:38:25   
lara light
Ma Hedek mojuser posted image , upam, da ju3 dobita več info in da naš špelek na hitrco zbije vročino, prežene vse viruse in zmaga! Dajmo Špelca!user posted image  
Pa bravo za mere, juhu, in kaj se kremžiš ob Šplecinih kg, superska je!!!
Drži se, vem, da te žre, a saj veš, da si naredila max zanjo. Objemčekuser posted image  in vse pohvale babici in dediju, mi bi tudi take...user posted image

Alenka, user posted image  za podaljšek. Te bom že gnjavila za pomoč, ko in če sploh bo ta cajt.user posted image

Mlinčka, user posted image  za uspavanje!
Senčka, user posted image  za nemško lajajočga štirinožcauser posted image

Sneži, veš, da jaz tud včasih tko pod pazduho primem, ker je iz ležalnika, če mi rita in se zvija drugače nemogoče prijet...vem, da ni pravuser posted image ...so mi pa te tvoje vaje všeč po opisu..
Buba, mi imamo sedaj 3 vaje, baje po Vojti: fiksno zadržim cca 2-3 min, če mi rata 5 min v nekem določenem položaju, težko opisat, delaš pa z obema rokama in ja, moja se upira, saj to je ok, ker tako zaktivira dol.mišice, a zraven pa tuuuuuli in je kar stresno, saj bratec grdo gleda mamico, le kaj ji počnemuser posted image

Nič mi niste odg glede glutena, kdaj ste/boste dale? Hvala.

Ne upam si več gledat tekme, no malo golfam in škilim tjauser posted image ...gremo na svetovnouser posted image

Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
18.11.2009 22:57:58   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Buba, mi imamo sedaj 3 vaje, baje po Vojti: fiksno zadržim cca 2-3 min, če mi rata 5 min v nekem določenem položaju, težko opisat, delaš pa z obema rokama in ja, moja se upira, saj to je ok, ker tako zaktivira dol.mišice, a zraven pa tuuuuuli in je kar stresno, saj bratec grdo gleda mamico, le kaj ji počnemuser posted image
hmm, zakaj pa imate takšne agresivne vaje? ker kolikor jaz štekam fizioterapijo, gre za stimulacijo pozitivnih vtisov, torej ponavljanje gibov, poz, leg, ki jih želiš doseči, dokler ne pride do info v možganih in tamali ne osvojijo želenega. ti pa moraš zarjo stimulirat z negativnimi vtisi, ker zraven joče in ji je hudo? a imaš še kakšnega fizoiterapevta kje v bližini za posvet? no, samo zato, ker je tako hudo za zarjico?user posted image  nočem pametovat, sam... ni prav da joče, no!

Nič mi niste odg glede glutena, kdaj ste/boste dale? Hvala. jaz pri 7 mesecih, ker nista bila dojena, drugače bi lahko pri 6.

Ne upam si več gledat tekme, no malo golfam in škilim tjauser posted image ...gremo na svetovnouser posted image JAAAAAA, GREEEMMOOOOO!!!!

nokes

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
18.11.2009 23:02:19   
sosedica
Živijo!
Uf, je minilo že velikooooo časa od mojega zadnjega javljanja. Vmes- začetek novembra-smo bili stari že pol leta. Ne morem verjet,kako cajt letiiiiii?! Vsake tolko časa vas mal berem, da vidim, kaj dogaja. Do sedaj smo "pridelali" 5,6 kg in 63cm(Pia) in 6,5 kg in 65,5cm (Ažbe), pa verjetn tud alergijo na KM (Pia),  zaradi česar tamala noče več popit zadost mleka. Vmes  sem "presahnila" saj moje zaloge niso dohitevale potreb obeh; kaj bi se onadva revčka potem matrala, če pa mama lahko načrpa?! No, na koncu tud črpat ni blo kaj in tako je črpalka  odstavljena. Ker je mleko za alergike čist neužitno, sem najprej mešala pregomin in HA od milupe,  ker pa simptomi čist ne izginejo (atopična koža, vetrovi z velik joka), sem ji začela dajat čisti pregomin, potem pa na cucelj nakapala mal vetrovnih kapljic, da je približno šlo v promet. Zdej sem pitje mleka rešila tako, da ji dodam kak keks, ki popravi tisto grozoto od okusa.Veselo smo začel papcat kašice in sicer sadne z užitkom, zelenjavne pa so v večini primerov bljek. Zadnjič sem jima  dodala piškot, potem pa je blo mnjami. Sam, da je cukrasto, pa gre. Slabo za naprej!!! Računam, da mi bo z gosto hrano uspel mal nadoknadit težo.V petek mi o prehrani  pride solit pamet še patronažka, se je prav "veselim". Se bom pustila presenetit, sam kot sem slišala od Taškice, je kaj malo upanja. Aja, pa še to, popijemo 0,00 ml čaja na dan, zato so kakci temu primerni.  Bom še poskušala, enkrat bo že ratal.

Hodmo v razvojno, Pia je baje kar OK, Ažbe pa rabi še telovadbo. Ko se skuša obrnit na na trebuh, dela take akrobacije, da se mu kr mal smejim.   Pa še to, ta teden klicala  v alergološko ambulanto -k Voduškovi(LJ), da bi se naročila  in dobila termin v manj kot 1 mesecu???  Pripravljena pa sem bila na dolgeee zimske mesece. Skratka, če rabte, je to kar ok čakalna doba.
Tolk na hitro, bodte fajn in se še kej oglasim!
Nočko (mene čakata 2 hranjenji pri vsakem do jutra)

Neposredna povezava do sporočila: 2185
19.11.2009 7:54:05   
lara light
No pa smo res na svetovnem! Na tiskovki pa prvo vprašanje: kako komentirate vse izgubljene šanse? Vsaka čast, da si po taki tekmi le to zapomnite, je odgovoril Kek - car!!!

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

hmm, zakaj pa imate takšne agresivne vaje? ker kolikor jaz štekam fizioterapijo, gre za stimulacijo pozitivnih vtisov, torej ponavljanje gibov, poz, leg, ki jih želiš doseči, dokler ne pride do info v možganih in tamali ne osvojijo želenega. ti pa moraš zarjo stimulirat z negativnimi vtisi, ker zraven joče in ji je hudo? a imaš še kakšnega fizoiterapevta kje v bližini za posvet? no, samo zato, ker je tako hudo za zarjico?user posted image  nočem pametovat, sam... ni prav da joče, no!

Vaje niso agresivne, gre le za prtiskanje na določene dele, točke, da se zadrži neka pozicija telesa. Nič jo ne boli. Je pa moteče, saj noben dojenček ne mara nekih prisiljenih drž. Tudi jaz si zelo želim, da bi bila kaka druga pot in kar berem pri vas...se v glavnem zabavateuser posted image user posted image  ne vem no, morda pa ima ona drugačne potrebe. Bom šla na privat ft...sem se odločila.

Nič mi niste odg glede glutena, kdaj ste/boste dale? Hvala. jaz pri 7 mesecih, ker nista bila dojena, drugače bi lahko pri 6.
Hvala nokiuser posted image

Ne upam si več gledat tekme, no malo golfam in škilim tjauser posted image ...gremo na svetovnouser posted image JAAAAAA, GREEEMMOOOOO!!!!

Kaj so jim nardili?user posted image  Vsi tisti privat leteči zmaji, šopi dnarja v žepih, željni luksusa, ni da ni...in smo jih uničli!!!!!user posted image user posted image user posted image  Moja dva bosta oba fuzbal igrala, odločenouser posted image

Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
19.11.2009 8:18:03   
nokes

Kaj so jim nardili?user posted image  Vsi tisti privat leteči zmaji, šopi dnarja v žepih, željni luksusa, ni da ni...in smo jih uničli!!!!!user posted image user posted image user posted image  Moja dva bosta oba fuzbal igrala, odločenouser posted image

jaaaa, moja 2 tut!!! še katera? da sestavimo ekipo, saj ne rabimo več veliko user posted image

prav imaš lara, glede privat fizioterapije, po moje je dobro, da dobiš še kakšno mnenje. kaj pa napredek? se ti zdi, da je ta metoda uspešna? mi delamo po bobath metodi oz. razvojno nevrološki, ki sledi otrokovemu normalnemu razvoju. sem malo poguglala, pa je kar nekaj materiala na netu.

vsem dobro jutro! 

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 2187
19.11.2009 9:52:13   
hedviga

O lej jo!!!! Sosedica!!user posted image user posted image
Voduškova je pa naša P. je fina, nežna, ampak me je včeri kar mal razočarala...

Fuzbal..UU ku fajn! ( v resnic mi je pa včer mal dol visel, no...user posted image )
No, naša dva ne bosta fuzbalera, bosta rajši glasbenika.... Miha na kitari, Špela saksofon. Mama rekla...user posted image

Nočka je bla Hb ok, čeprav je bilo zvečer hudo. ponoči ji je temp padla in je potem nisem filala z arcnijami. prele pa spet hop mal gor, je ratala sitna bogana, še vedno pa ne kašlja, ne kiha, nič...ne vem. Danes dobimo izvide od krvi.
Miha menda tulil ob polnoči ko sraka, potem do 5 spal.. OO luksuz, ne vem zakaj doma ne more tkole lepo panat...

FTH...mi mamo metodo po ..emm... mamičino: Špeli nastaviš nakit pa začne plazit, Mihatu pa daljinca. user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu sosedica)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
19.11.2009 10:02:09   
taškica
Noki - ekipa - kar štej nas 4 zraven.user posted image

ŽREBIČEK - babike ga ni boljšega od mesa - pa da vas vidim čez par let, svojim otročiček boste dajale teletino, žrebička in purana. To je the best of the best. Ne vem, jaz nimam predsodka pred tem.

ČEBULA - mah, vse sorte se da delat, ampak to je za kašelj in prehlajen nosek 8zamašen). Narežeš čebulo (najbolje domače, ki fsajn peče, smrdi), zaviješ v plenico, položiš pod blazino ali pa obeseš nad posteljo. Ampak smrdi. Mora smrdet, da pomaga. Za kmilice pa veste ane? Pa para v kopalnici pomaga - tuš na full ture, pa z otrokom notr.

Miha 10kg? UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuser posted image user posted image user posted image
Hedi - jaz vsakič razpadam v sebi ko so bolani...vsi povrsti se mi smilijo (razen mož, ki po moje ni nikoli tolk bolan, kot se dela). Krasna mamica si, vem pa da je hudo! Ampak mine.

Buši dej ulet nooooo - mislim da vem kako zgledaš - bjondina si, ni res? Tam kjer bo največ pirov na mizi, tam bomo me. Pa režale se bomo 100/h.

Sosedica - lepo da si se javila, tuki punce imajo full izkušenj z alergijami.....ziher dobiš kakšno pametno info.....se vidimo!

Lara - jaz žita dajem skoz že od 6m naprej. Govorim o 7 vrst žit, piškotek itd. Špagetov še nisem...naj?
Snežinka maš kako idejop pls: dali smo tepih v čistilnico (bio čiščenje) zdaj pa smrdi po prašku za po.pi.zdi.t - moja deca pa na tleh. A kej veš je bio kemično čisščenje sploh bio? Kako nevarno zdravju? Ker to so po moje same kemikalije......kaj ti meniš? Kompliciram?

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
19.11.2009 10:53:12   
pikatara
Noki kužata vozim h Koštrunu http://www.pasjisalon.com/. Sem ful zadovoljna, ni dolge čakalne dobe, Taro tja peljem, jo pustim in grem pol iskat. Prej smo jo strigli 2 krat na leto,s edaj jo pa zaradi ta malih in dlak strižemo bolj pogosto.

Hedi a je Špela bolje?

Shadow uporabljam samo svežo zelenjavo, ker se da na trgu še ful dobit. Danes bosta imela borovnice.

Ker včeraj ni bilo družbe za Kodeljevo, smo ga v BTC mahnili, ogledala sem si Plestenjakov lokal in ni tako šminkerski. jaz bom definitivno v športnih hlačah in supergah.

Alenka super za podaljšanje porodniške. A boš en dan prosim napisala kam malo podrobnosti (kam poslat, kaj priložit, koliko prej prošnjo dat,...).

Sosedica lepo da si se javila.

Larči mi smo začeli z glutenom pri 6m.

Moja mala je bila včeraj ful vroča, vendar vseeno dobre volje, ob 4 je imela 38,5, sva bili pol ure pokonc in je čvekala ko zmešana, danes pa ima spet 37,5. Bomo kak dan doma in upam na bolje. Ampak dokler je dobre volje in je, me ne skrbi.

Pivo kjerkoli bo pridem. Sam, tako kot je napisala Noki, sporočite koordinate.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
19.11.2009 11:31:44   
4pikice
Ojla po doooolgem času. Kok sem pa jest nesramna, skoraj vsak dan vas prebiram,tko, da sem na tekočem, face ste vse po vrsti! Sama pa nič ne napišem. Se bom pobolšala, obljubim.   Ta male že z naglico stopata v 1. leto in sta še vedno prave carice. Vedno bolj sta zahtevni, še vedno pa pridni in zelo zabavni. Prva viroza je ravno z nami, HB je bila brez vročine, samo malo rdeče grlo pri obeh in smrkajnje. Zobki so se obrnili, Ana sedaj vodi že 6:2. Lina ima pa še vedno samo 2 zobka, ki sta ji zrasla pri 5-ih. Ana pa je 1 zrasel pri 9-ih, pol so se pa kr usul.Jokala pa ni nobena. Spimo še vedno celo noč, tudi ko,sta bili sedaj bolni.HB,HB,HB,…! Jesta vse, najraje pa zelenjavni obrok z meskom ali jajčkom. Že lepo sedita na tleh, se plazita, povsod ju je polno, ko kaj delam, npr. kuham, je ena v stajci ,druga v stolčku za hranjene, vsake toliko časa malo zamenjam pa je. Včasih ju pustm, da se igrata v posteljicah. Ana je skoraj v vsem bila pred Lino. Mesec in pol jo je šišala v vstajanju, sedenju, plazenju, je zelo zelo aktivna. Lina jo sicer lepo dohaja, ampak je bol lene sorte. Je pa Lina mesec prej ploskala! Ana sedaj že pokaže vse člane družine in našega mucija, pa lučko, copate, dudo, kje ma mami nos, oči, usta, dej bravo in ploska, rada se smeje, včasih tud nastopa pa glumi kao da se smeje, pa samo, da rečem besed muzika pa začne muvat tud če je ni. Doma imam skoz prižgano tv, v poštev pa pridejo samo mtv, viva čarli, čist nore sta na muziko, Ana že ful obvlada ritem. Kaj pa naša Lina. Ona je tud zabavna 100/h. Zjutri ko se zbudi, se nasmeje na full, pol pa pokaže kaj use zna, ploskat, prdet z usti, oponašat indijance. Za lučko pojma nima,se pa znajde, samo Ano oponaša, da ona pokaže nekam gor ,tko nardi tud ona, sam čist u drugo smer. Prou super je k sta si tolk različne. Kaj je še kej nouga? Gotou še full pa še drugič kej napišem, zdej k bom bol redna dopisovalka. Noki,taški,lara l.belen, mlinčka,blanč,malaf, hedi, aknela1, skorpija, pikatara, sosedica,snežinka4,shadow,,..in vse ostale, lepo se imejte. Za jutr pa, kje je lokacija snidenja??

2+1=4pikice

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
19.11.2009 11:36:30   
Alenka-8
Alenka super za podaljšanje porodniške. A boš en dan prosim napisala kam malo podrobnosti (kam poslat, kaj priložit, koliko prej prošnjo dat,...).

Na CSD izpolniš en obrazec, priložiš izvide, mnenje pediatra in čakaš. Pri nas je trajalo dobra dva tedna. Vlogo sem oddala, ko sta bila dvojčka stara devet mesecev, pa očitno ni bilo nič prezgodaj. Je pa tako, da lahko oddaš vlogo kadarkoli do otrokovega 18 meseca. In očitno tudi podaljšanje (če je odobreno) lahko nastopiš kadarkoli, ker mene je socialna delavka vprašala, kdaj bom nastopila podaljšano porodniško. Meni je sicer logično, ta takoj naslednji dan, ko ti običajna poteče... Ker za podaljšanje naj bi imel nek vzrok. Po moje no.
Jaz nisem dala nobenih izvidov. Mami mi je samo napisala mnenje (pediater in razvojni pediater v eni osebi :)) in samo to sem oddala. Pa odpustnice iz porodnišnice, čeprav mislim, da to ni potrebno. Odgovor o podaljšanju ali ne pa najprej dobi socialna. I če je pozitiven, morš še v službi dat izpolnit en obrazec, da je delodajalec seznanjen, da te še ne bo bla bla bla. Tako da uradne odločbe, ki jo izda CSD, še nimam, ker moram še ta obrazec nest na socialno.

Danes praznujemo deset mesecev! Čist prehitro gre ta čas.
Lep dan vsem.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
19.11.2009 14:32:54   
nokes
alenka, čestitke za 10 mesecev!!!

4pikice, lepo si opisala tamali, to vse že znata??? user posted image  no, pri nas nimata pojma, kaj je indijanček, pa tut pa-pa ne pokažeta, nič ,no... ko je glih hedviken spraševala na dvojčkih 08.

edino ivana drži desno roko v luft ko en ... no, saj si predstavljate, pol pa ji jaz stisnem 5-ko, vitan pa muva na muziko, če mi rata, bom filmček pokazala, kak pleše... je smešen za pop.izdit, drugače pa nič od nič. pa saj še bosta, imata še cel lajf pred seboj! user posted image user posted image

pikatara, tenks za info o frizerju, tja sem ga tudi sama mislila peljat. bom nardila, ker je dlak fuuuul.

hedi, ste dobli izvide? kako kaže? mislim na vas, še posebej na špelko.user posted image  

taški, ti ne znam nič pomagat glede tepiha.

LL, ker si tako profi opisala svojo terapijo, sem na FT vprašalo našo FT user posted image , katero metodo imamo, pa je povedala. drugače jaz pojma ne bi imela, je pa res, da je pri nas vse bolj na izi in spodbuja naravno gibanje, ki ga še nista osvojila.

blanči, kako ste vi? a ima lara potrjeno alergijo na KML?

sosedica, lepo, da si se oglasila. tudi vi ste alergiki?? joooj, pa še dermatitis? user posted image user posted image  ubožica pia! nisem dobro razumela napisanega, imaš potrjeno alergijo ali greš šele zdaj k voduškovi? ker ne vem, kako da si mešala pregomin in AH, ker AH je absolutno prepovedan za alergike (je isto, kot vsak drug mlek). pa še alergije se velikokrat pogojujejo, tako da je možnost, da so otroci alergični na več stvari hkrati. ker že uvajaš GH, boš res lahko veliko pridobila na teži, tudi pri nas se je popravilo. predvsem ti predlagam, da kuhaš svežo zelenjavo in sadje, se izogibaš vsem potencialnim alergenom (paradižnik, jajce, PIŠKOTI!!! velikokrat vsebujejo mlečne beljakovine, potrebno pazit, da so tapravi (no, jaz jih ne uporabljam sploh), vsi mlečni izdelki: sir, jogurt, skuta,... pa še kupljene kašice je potrebno preverit u nulo, če ne vsebujejo slučajno mlečnih beljakovin, jaz jih uporabljam izjemoma, če res ne gre drugače, predvsem zaradi konzervansov). upam, da te nisem prestrašila, pa ni noben bavbav, ko se navadiš na kuho. je vredno zdaj biti dosleden in paziti, da je hrana kvalitetna in primerna.

za patronažko pa... hmm, moja je bolj špegala po stanovanju kot povedala kaj koristnega, tako da glede hrane je tukaj koristen link: http://med.over.net/forum5/read.php?46,1572308 

za sprintat in nalimat na hladilnik! user posted image

bušika, nič moram pogledat, kdaj sta tvoji 2 rojeni, ker včeraj sem za B v Lj vidla eno mamico, blont, z rdečim vozičkom, tamaučka po moje mlajša od mojih... hmmm, ti tut šetaš minič? user posted image  aha, dobrih 5 mesecev, ja bi blo tu nekje...

babike, vse, ki sem vas pozabla omenit - ste v mojem srcu user posted image , no, no...user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 19.11.2009 14:36:15 >

nokes

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
19.11.2009 15:27:45   
buši2
ojla,

blondinka, ma dejte nooo! Saj nimam nič proti blondinkam (je tudi ena od mojih dvojčic blond) ampak eeeeeeeee wrong answer! Določite že lokacijo, da se pripravim in naštudiram kako pridit do tja. Jaz sem še vedno za Korner user posted image tega bom sigurno najdla, za ostale lokacije bom pa rabila pomoč. No pol pa nič za minič user posted image user posted image

Naša tamala še ne puza ampak daleč pride, nekako se muva po trebuhu in hopa evo nje kakšen meter naprej user posted image . Druga je še vedno bolj intelektualno zainteresirana v branje knjigice in prevračanje na trebuh, posledično dretje.

Jutri bom tudi jaz probala z zelenjavo. Sadje že kar obvladamo in se bojim, da bo z zelenjavo kriza. Se bom pustila presenetiti. Ali bo krompirček in bučke za začetek ok????? Žrebiček bo še počakal user posted image

Dejte babe pridite v čimvečjem številu, da ne bo samo men nerodno user posted image iskat po lokalu mizo polno pira user posted image user posted image

zvizzzzz,..

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
19.11.2009 15:50:07   
hedviga
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo u

----to pomni lp od Špele

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
19.11.2009 19:15:16   
pikatara
Sem preštudira kje je Korner. Pridem, če pa katera rabi šoferja, se pa naj javi. Mi smo na Beaujolais-noiuveau-ju v Maxiju. Mala nima ceč vročine, spi v vozičku, patrik pa s kolegom bejbe peca. Že daje telefonske. Pojedla sta goro pečenic.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
19.11.2009 19:17:05   
pikatara
Hedi šele zdaj vidim 4. 0 bravo Mihec!!!! Upam, da jutri prideš, da ne bom sama pri vinčku. Pa kot je Taški rekla, minika obvezno, tudi me jo bomo oblekle ko nam bo pravuser posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
19.11.2009 19:34:49   
buba.miska
Hitro iz pregleda

Klemen ni hoto lulat, manjka nam železo dobimo neki sirup. kakšne izkušnje s tem?
7050 g in 64 cm

Žana lula manjka ji železo
6130g in 61.5 cm

se gremo kopat zaj

lp
BRAVO SLOVENIJA!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽANA(2130g) IN KLEMEN (2310g) 14.5.2009

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
19.11.2009 19:42:04   
hedviga
Izvidi ok, hemoglobina oba super. Špela ima nizke levkocite, predvidoma od viroze... Upam...
Sicer je danes precej boljša nima tako visoke temp. se je pa očitno navadila valjat po naročju in je bil prele cel kažin it spat.
Jutri ni varjante, mam tut bolanega moža...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
19.11.2009 20:00:20   
blanč
Noki, Lara nima potrjene alergije ampak smo vseeno dobili recept za 40 škatel allernoveuser posted image . Trenutno sem v hudi dilemi. Do zdaj sem oba futrala z allernovo in prebava krasnauser posted image user posted image zdaj pa je treba allernovo  polovico plačat pa se je ne da več poceni dobit na črnem trgu bo pa moral Bernardek na drugo mleko, ker je alernova 400g po 18 evrov, kar se mi pa zdi noro predrago. Nazaj na bebo nebi šaltala pa že cel dan brskam po netu in berem katero mleko bi bilo uredu. Malo se igram z mislijo o babylove od DMa, do ponedeljka mora padit odločitev... A imate kakšen predloguser posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?