Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 13:34:15
|
|
|
|
kayica24
|
Čebel@ .... Če si dobro prebrala sem tudi zase napisala negativen opis..Ker me resnično poznate po tem da kompliciram in se zasikeram za vsako malenkost...Jaz pa tebe poznam po tem, da se kar hitro ujeziš in si užaljena, kar pa ne mislim, da nisi dobra, oziroma, da te ni fajn brat...Oziroma, da imajo vse tako mnenje..Tako te vidim jaz...Pa ne zmeraj...Brez tebe tudi to naše druženje ne bi bilo to kar je..Ker si naša "članica", ki res full pridno sodeluje pri debatah....Ampak večkrat "uletiš" s kakim takim postom...Tako kot danes....Žal... ...Pač hočem povedat, da ne znaš sprejet kritike... Evo, jaz sem s tem za danes končala, ker sem povedala svoje...V prvi vrsti sem pač hotela zaščitit Mihailo, ker punce ni hotela in noče nič slabega... Lep dan vsem... Moj dragi se sprehaja z najino pupo, jaz pa sesat, posodo umivat, pospravljat, kuhat....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 13:37:27
|
|
|
|
MIHAILO
|
Tako midva sva bila na sprehodu potem je Mihailo pojedel kosilo in ze ajcka svoj popoldanski spanec.,je po kosilo hotel takoj spat ampak ,ker je napolnil plenicko sem ga morala se previti in je bill zelo tecen,ko sem ga oblekla je sam glavico naslonil k meni in ze spal... ...jaz pa kuham za naju kosilo in pocasi pakiram,da ne bom jutri pol na hitro...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 13:39:34
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm tkole z užitkom pa smo pojedli prvi piškot s čokolado... je bilo pa ukusno mmm
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2009 13:47:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 13:54:34
|
|
|
|
Jutta
|
Cebelica kje si??? Imaš ZS...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 13:54:57
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: sjmm tkole z užitkom pa smo pojedli prvi piškot s čokolado... je bilo pa ukusno mmm Njami
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 14:16:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: sjmm tkole z užitkom pa smo pojedli prvi piškot s čokolado... je bilo pa ukusno mmm Njami a prstke pa ne bo polizal naš je tud tak kadar je kej čokolade
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 14:38:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ midve greva lovit vodo in jo neseva v zd........lep sončen dan Dobr opravta Pa btw men si čist prijazna punca, ki se zna potegnit zase, če je treba. Si polna energije, dobrovoljna, ponavadi z nasmeškom na ustih Vedno z nasmeškom..... joj punce moje zlate sta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 14:41:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ midve greva lovit vodo in jo neseva v zd........lep sončen dan Dobr opravta Pa btw men si čist prijazna punca, ki se zna potegnit zase, če je treba. Si polna energije, dobrovoljna, ponavadi z nasmeškom na ustih jst pa mislim, da si je težko pravo mnenje takole preko neta ustvart..... z čebelo sme ble 5 dni skupi na morju pa ne morem rečt da jo poznam.... mi je pa fajn je ful iskrena, všeč mi je njena "normalna" direktnost.... pove kaj ji paše kaj ji ne paše in ne vsiljuje svojih mnenj.... če bi lahko bi še kr enkrat ponovila druženje z njo noč in dan.... itak pa nisem jst tle da sodim kak in kaj je kdo niti nisem človek, ki bi bil zamerljiv (ok zamerim tko na hitro ampak zamere ne kuham v nedogled).... o nobeni si ne ustvarjam nekih mnenj ker to nima smisla, ker si lahko kaj narobe zamislim in delam krivico primer je kolumbo s katero sem imela kar lep konflikt (sem že pozabla zakaj, verjetno neki kr brezveze) vendar jo spoštujem in občudujem in mi je lepo kadar je prisotna ob meni jst vas imam vse rada take k ste.... sam ne se kregat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 14:42:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela je uspešno ulovila hanino lulanje bravo mami bravo hana k tak dober cilja sem že v nulo zverzirana
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 14:45:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Jaz sem za vsako figo prestrašena.... Kolumbo je prava cool mamica... Čebel@ včasih res pregrobo odreagira in hitro užaljena.... Ajvy vedno in povsod skrbi za nas... Katjuša je zelo mehkega srca... .......... itak,vse so super(no sej so),ampak jaz sem pa ena negativna oseba ........za danes mi je dovolj rr-ja ker se mi ne da več tega sranja brat! sory ampak do solz sem se nasmejala, te kr vidm kok si napičena....se sekeri se, matematika ti ja mal potrplenja pobrala, drgač si pa čist kuuuul sem tipičen oven
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 14:46:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Cebelica kje si??? Imaš ZS... evo me .....sem šla na sprehod preluftat glavo ......sem ti poslala mail
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 14:47:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm tkole z užitkom pa smo pojedli prvi piškot s čokolado...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 15:09:28
|
|
|
|
sjmm
|
a se vas da kej v dobro voljo spravt Franc in Pepca sta se odpravljala na ples v maskah. Franc se je že oblekel v krokodila, Pepca pa je bila še kar pred TV-jem. Pepca:"Čuj, Franci, meni se ne da hodit na ta ples. Ti pojdi kar sam, jaz pa bom raje doma gledala Esmeraldo..." Franci pač iz izkušenj ve, da ni dobro nasprotovati ženinim mnenjem, zato veselo odpeketa sam na ples. Po dveh urah gledanja Esmeralde in ostalih vrhunskih dosežkov mehiške filmske industrije, postane Pepci dolgčas, zato sklene, da bo vseeno šla na ta ples. Obleče kostum, ki ga Franci še ni videl in pot pod noge. Ko pride tja, vidi med maskami tudi krokodila, ki veselo skače okrog žensk in jih na veliko šlata. Ko pride krokodil do nje, si Pepca misli: "Hmm kaj če bi jaz malo sprobala njegovo zvestobo?", zato ga veselo poboža po jajcih in mu šepne na uho: "Greva nekam, kjer bova sama..." Krokodil je bil takoj za akcijo in jo odpelje v neko sobo, tam Pepca dvigne kiklo, krokodil odpre šlic in .... AKCIJA...!!!! Pepca po tem dogodku diskretno zapusti kraj dogodka in švigne domov. Ob pol petih zjutraj prilomasti Franc domov. Pepca se zbudi in ga vpraša:"Kak je blo?" Franci:"Eeeeeh, tak pač, bolj dolgcajt." "Dolgcajt ! ? Zakaj pa dolgcajt ?" "Veš, ko sem prišel tja, sem videl, da so sami butli tam, zato sem kostum posodil Poldetu in šel k Štefanu na tarok do jutra. Ne boš pa verjela, kaj se je zgodilu Poldetu......! ! ! "
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 15:18:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm a se vas da kej v dobro voljo spravt Franc in Pepca sta se odpravljala na ples v maskah. Franc se je že oblekel v krokodila, Pepca pa je bila še kar pred TV-jem. Pepca:"Čuj, Franci, meni se ne da hodit na ta ples. Ti pojdi kar sam, jaz pa bom raje doma gledala Esmeraldo..." Franci pač iz izkušenj ve, da ni dobro nasprotovati ženinim mnenjem, zato veselo odpeketa sam na ples. Po dveh urah gledanja Esmeralde in ostalih vrhunskih dosežkov mehiške filmske industrije, postane Pepci dolgčas, zato sklene, da bo vseeno šla na ta ples. Obleče kostum, ki ga Franci še ni videl in pot pod noge. Ko pride tja, vidi med maskami tudi krokodila, ki veselo skače okrog žensk in jih na veliko šlata. Ko pride krokodil do nje, si Pepca misli: "Hmm kaj če bi jaz malo sprobala njegovo zvestobo?", zato ga veselo poboža po jajcih in mu šepne na uho: "Greva nekam, kjer bova sama..." Krokodil je bil takoj za akcijo in jo odpelje v neko sobo, tam Pepca dvigne kiklo, krokodil odpre šlic in .... AKCIJA...!!!! Pepca po tem dogodku diskretno zapusti kraj dogodka in švigne domov. Ob pol petih zjutraj prilomasti Franc domov. Pepca se zbudi in ga vpraša:"Kak je blo?" Franci:"Eeeeeh, tak pač, bolj dolgcajt." "Dolgcajt ! ? Zakaj pa dolgcajt ?" "Veš, ko sem prišel tja, sem videl, da so sami butli tam, zato sem kostum posodil Poldetu in šel k Štefanu na tarok do jutra. Ne boš pa verjela, kaj se je zgodilu Poldetu......! ! ! " dober
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 16:13:25
|
|
|
|
MIHAILO
|
No tko ,jaz sem skoraj vse spakirala,morem se za naju oblacila in kozmetiko in za Mihaila hrano,dude ,igrace to bom jutri...stanovanje je tipi topi in zdaj pa cakam da pride iz sluzbe...se tipkamo...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 16:16:11
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Šaki matr ej a gre lohk še bolj narobe.sem si hotla nardit kapučlino pa mi je šalca kar z rok zletelas kapučinom vred..fak sem jezna.... sam da se nisi opekla se nism mogla k sem samo perah dala notr pol sem pa hotla vodo vlit..ma ej
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 16:17:26
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm .... zanimivo..... razmišljam, da si kupim kako masko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 16:23:04
|
|
|
|
Katjusa
|
jst sem imela pa pred dobro uro ful paniko sem letala z benjaminom okol bajte pa mamico iskala..... benjamin na enkrat ni mogu več dihat in panik kot sem jst sem ga sam pograbla in začela letat sem in tja..... mislim, da pojedu nič ni ampak je samo protestiral ker ko se je stvar umirila sem ga odložla v sobo sama sem šla pa iskat flaško s čejem v kuhinjo in je spet začel zdej je jedu in šel spat.... me kr mel skrbi sam mislim, da je sam taka trma v prvi rundi je trajalo ene 5 minut, da je zečel dihat mal bol normalno drugače je pa kr kot da zrak lovi zdej grem pa mal kuhinjo pospravit imam tako kot bi nekdo nekaj kuhal not
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 16:36:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst sem imela pa pred dobro uro ful paniko sem letala z benjaminom okol bajte pa mamico iskala..... benjamin na enkrat ni mogu več dihat in panik kot sem jst sem ga sam pograbla in začela letat sem in tja..... mislim, da pojedu nič ni ampak je samo protestiral ker ko se je stvar umirila sem ga odložla v sobo sama sem šla pa iskat flaško s čejem v kuhinjo in je spet začel zdej je jedu in šel spat.... me kr mel skrbi sam mislim, da je sam taka trma v prvi rundi je trajalo ene 5 minut, da je zečel dihat mal bol normalno drugače je pa kr kot da zrak lovi zdej grem pa mal kuhinjo pospravit imam tako kot bi nekdo nekaj kuhal not o joj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 16:58:35
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst sem imela pa pred dobro uro ful paniko sem letala z benjaminom okol bajte pa mamico iskala..... benjamin na enkrat ni mogu več dihat in panik kot sem jst sem ga sam pograbla in začela letat sem in tja..... mislim, da pojedu nič ni ampak je samo protestiral ker ko se je stvar umirila sem ga odložla v sobo sama sem šla pa iskat flaško s čejem v kuhinjo in je spet začel zdej je jedu in šel spat.... me kr mel skrbi sam mislim, da je sam taka trma v prvi rundi je trajalo ene 5 minut, da je zečel dihat mal bol normalno drugače je pa kr kot da zrak lovi zdej grem pa mal kuhinjo pospravit imam tako kot bi nekdo nekaj kuhal not Boga ti in Beni...bi tut jaz bila tako panicna...men je pa danes Mihailo tako jokal pri oblacenju ,ker je bil zaspan in sem ga komaj oblekla ,je tudi tako trmasto jokal brez razloga samo tecen je bil ,ker ko sem ga oblekla in vzela je takoj zaspal... A
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 17:03:57
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst sem imela pa pred dobro uro ful paniko sem letala z benjaminom okol bajte pa mamico iskala..... benjamin na enkrat ni mogu več dihat in panik kot sem jst sem ga sam pograbla in začela letat sem in tja..... mislim, da pojedu nič ni ampak je samo protestiral ker ko se je stvar umirila sem ga odložla v sobo sama sem šla pa iskat flaško s čejem v kuhinjo in je spet začel zdej je jedu in šel spat.... me kr mel skrbi sam mislim, da je sam taka trma v prvi rundi je trajalo ene 5 minut, da je zečel dihat mal bol normalno drugače je pa kr kot da zrak lovi zdej grem pa mal kuhinjo pospravit imam tako kot bi nekdo nekaj kuhal not Boga ti in Beni...bi tut jaz bila tako panicna...men je pa danes Mihailo tako jokal pri oblacenju ,ker je bil zaspan in sem ga komaj oblekla ,je tudi tako trmasto jokal brez razloga samo tecen je bil ,ker ko sem ga oblekla in vzela je takoj zaspal... A joj, se mi kr smiliš, jaz sem pred leti nečakinjo pazila in je imela podobne izpade, no, ona je bla tok trmasta , če kaj ni bilo po njeno je začela tulit, pa nobenga glasu iz nje, sam ustnice čist modre in je kr nehala dihat, smo morali ful pazit, ker je pol kr po tleh padla, no mi smo jo samo po vratu zmočili z mrzlo mokro krpo in je bilo hitro ok, pa potem se nismo jezili in to pogrevali...pač ko da ni blo, čeprav se človk čist prestraš...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 17:10:38
|
|
|
|
sjmm
|
zdej je mali omagal ta drugo rundo, mojga še ni, z mulčki smo pojedli, posoda še čaka, sem rekla, da 5 minut si pa lahk vzamem naš tretarček je poštevanko gulil, naš bolnik je prepisoval snov, mal je še mami, ker so ga že čist prsti bolel..je reku..lej jih sploh ne čutm, s ta velko smo mal enačbe ponovile...bo kontrolka vsak cajt, zdej pa še kitaro povadita, pa imamo play time ko se Maj zbudi aja, pa morm našega Majčija pohvalit, da že tretji dan lepo papca nespasirano zelenjavco in gre kar lepo dol, mogoče malce počasneje, pa sej je itak kr prehitro goltal...ja, se vidi da je že 9 mesečnik, ha, ha še . a tud ve kaj opažate, tisti ki imajo dudico, da večji kt je več jo ima?? naš jo pred kakim mesecem še povohal ni čez dan, zdej pa če jo kje zagleda, jo hoče nujno imet in pol cuclja k da bi bil čist out,no, sej je še mali, me niti ne moti, pa vseeno...mogoče tudi zaradi zobk...sem že mal pozabla, kako to laufa k je že 8 let od prejšnjega bejbija
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 17:11:21
|
|
|
|
sjmm
|
mam kuhno...atomsko...grem rešvat kar se da....baj za zdaj!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 17:17:01
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša ojoj groza Kaj misliš zarad česa je do tega prišlo kako kr nehal dihat si ne morem predstavljati tvojih občutkov takrat
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?