|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
19.11.2009 12:42:43   
Pija76
Sonček uživaj na sončku user posted image , Jaz sem fajn, kuhala bom pa danes žrebička, upam, da bo kaj omake, bom zraven špiclje, pa solato.... Pa tud jaz bom šla mal na sonček danes....

Pika74 ja res se nisva videli celo večnost.....upam,da se naslednič za vožičkanje zmeniva user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
19.11.2009 12:43:28   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Da vam mal poročam pri nas včeraj spet ni bilo ploda na vidiku zato sem morala jit danes dat kri BHCG,ki je znašal 62,185 pa nevem al je to dober al kaj naj pričakujem,mislim da bomo mel če bo vse o.k. Dejvida Koprfilda,...matiš

Držim pesti, da bo vse ok

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
19.11.2009 13:10:59   
Zvezdica
No, da se mal pokažemo :)

tkole počiva naš bolnikec

user posted image

tkole pa nagaja kušterček :)

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
19.11.2009 13:18:35   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Punce, jaz sem pa zjutraj na CB-ju zagledala en lep plusek!user posted image Se še ne upam preveč veselit, ker sem komaj 10 dni po ET-ju, ampak sem vseeno čisto iz sebeuser posted image

Iskrene čestitke user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
19.11.2009 13:33:51   
sonček33
Tiki55 čestitke.
Cukica, držim pesti za Koprfilda.

Pija..uf njami kosilo..samo kaj so pa špiclji pa ne vem. Uživaj tudi ti.

Zevzdica, patrik je pa tok lep....

Žižek, meni se kar smeji

Mismis...privošči si en dolg,a  počasn sprehod s kužonom.

tanja,kako si?

Špelka in ti?

Pika...milsim nate ful ful. A kej štrikaš?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
19.11.2009 13:57:58   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Punce, jaz sem pa zjutraj na CB-ju zagledala en lep plusek!user posted image Se še ne upam preveč veselit, ker sem komaj 10 dni po ET-ju, ampak sem vseeno čisto iz sebeuser posted image

gigi user posted image user posted image user posted image user posted image

tiki, čestitke še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
19.11.2009 14:01:33   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Lubike moje jupiiiiii mamo jouser posted image  user posted image  user posted image  eno lepo Žižolinco user posted image . Reš je reku, da tolk lepga zarodka pa res ni pričakoval. V isti sapi pa, da ne smeva bit preveč evforična, da ne bova spet razočarana. Jaz sem pa kar evforična user posted image . Me nič ne briga. Zgubit tko nimam kaj user posted image

Srčice moje zlate. Hvala, hvala hvala user posted image user posted image user posted image . Res ste zlate. Rada vas imam muuučo fejst bi rekla Zarja user posted image

To je pa ena tako lepa novica, da bi še med največjim nalivom svetil sonce tako močno, da bi se vsi samo smejali. Draga moja, to je to!!! Verjemi!!!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .....user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
19.11.2009 14:02:30   
Zvezdica
sonček, ti si res sonček, vsedno se na vse spomniš. ena  user posted image zate.

ja tud lovro je moj cuker :) dej ga mal nalepi.

i belive i can fly....

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
19.11.2009 14:03:21   
cukica

Lubike moje jupiiiiii mamo jouser posted image  user posted image  user posted image  eno lepo Žižolinco user posted image . Reš je reku, da tolk lepga zarodka pa res ni pričakoval. V isti sapi pa, da ne smeva bit preveč evforična, da ne bova spet razočarana. Jaz sem pa kar evforična user posted image . Me nič ne briga. Zgubit tko nimam kaj user posted image

Srčice moje zlate. Hvala, hvala hvala user posted image user posted image user posted image . Res ste zlate. Rada vas imam muuučo fejst bi rekla Zarja user posted image

Gigi1 iskrene čestitke in naj se tvoje dete čim lepše ugnezdi in naj bo še naslednjih 9 mesecev s teboj vse dobro ti želim,...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
19.11.2009 14:50:43   
lana70

Ja je Reš rekel, da bo plus za Miklavža. Pol se je pa popravil, da lahk kakšen dan prej polulam CB.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mislim, da bo večina punc tu gor to potrdila: če kdo, si pa ti res zaslužiš eno žižolinko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mislim nate!!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
19.11.2009 15:25:51   
gasilka
Tiki55 tudi jaz sem naredila test first sign in so se pokazala dve črtice tudi jaz sem zelo veselauser posted image
Nisem mogla da nebi bomo vidl kako bo 24. v lj

Ja možno da 10 dan po ET pokaže pravilo?user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
19.11.2009 15:46:15   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Ja je Reš rekel, da bo plus za Miklavža. Pol se je pa popravil, da lahk kakšen dan prej polulam CB.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mislim, da bo večina punc tu gor to potrdila: če kdo, si pa ti res zaslužiš eno žižolinko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mislim nate!!!!

Se čist strinjam s temuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tki55, supeeeeeer, čestikeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
19.11.2009 15:47:58   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: gasilka

Tiki55 tudi jaz sem naredila test first sign in so se pokazala dve črtice tudi jaz sem zelo veselauser posted image

Gasilka, tudi tebi čestitam, seveda je možno, kaj imaš svež zarodek ali zamrznjenčke?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
19.11.2009 16:24:49   
gasilka
BEBIII imam dva sveža zarodka zamrznjenčkov ni ker so bili premajhni

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
19.11.2009 16:26:13   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: gasilka

user posted image   user posted image   user posted image    Čestitke!

Kar dve novi user posted image danes, ja same lepe novičke!

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
19.11.2009 16:48:13   
gasilka
HVALA!!
DA BO LE TAKO OSTALO user posted image in da nas bo še več  user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
19.11.2009 16:56:30   
gigi1
Tiki in gasilka user posted image  user posted image  user posted image  čestitam iz vsega srca. Je že več kot 14 dni od stopke in ne more biti lažno pozitivno user posted image  user posted image  user posted image

Cukica joj joj user posted image  sploh ne vem kaj naj ti rečem. Tako sem upala, da bo vse dobro in da boš imela lepo in mirno nosečnost. Drži se draga user posted image user posted image user posted image . Jaz vseeno upam, da bo tvoj mali borec našel pravo pot user posted image user posted image user posted image . Glede BHCG ne vem kaj naj ti rečem. Verjetno bodo ponovili test čez 2-3 dni in bo takrat več jasno. Držim pesti.

Zvezdi kakšen lepotec user posted image  . Maneken user posted image . Ma sej drugač ne more bit, k je mami tako fejst user posted image

Pija kje si pa kupla žrebička? morm tud jaz mal nabavit. Ga res že dolgo nisem.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
19.11.2009 16:59:52   
gigi1
Joj pupe kakšne mi pišete user posted image  user posted image  user posted image . Res skoz nabiram, ko berem vaše poste user posted image user posted image user posted image .
Vse si zaslužimo k smo tolk fejst pupe in bomo krasne mamice user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
19.11.2009 17:03:21   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Da vam mal poročam pri nas včeraj spet ni bilo ploda na vidiku zato sem morala jit danes dat kri BHCG,ki je znašal 62,185 pa nevem al je to dober al kaj naj pričakujem,mislim da bomo mel če bo vse o.k. Dejvida Koprfilda,...matiš

Cukica draga, jaz misli ipak da je BHCG dovolj visok, zakaj pa se ne vidi plodu je res malo čudno,glde na to, da je tako visok hormonuser posted image  Jaz držim v vsakem primeru pesti zate, da bo se srček vseeno videl na naslednjem UZuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drži se in samo pozitivno, mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image RADA TE IMAMuser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
19.11.2009 17:27:59   
sonček33

Joj pupe kakšne mi pišete user posted image  user posted image  user posted image . Res skoz nabiram, ko berem vaše poste user posted image user posted image user posted image .
Vse si zaslužimo k smo tolk fejst pupe in bomo krasne mamice user posted image  user posted image  user posted image

Žižek, veš, mislim, da nas je veliko tukaj, ki smo od tebe dobile vedno besede upanaj, tolažbe in veselja. Čisto vse dobro privoščimo tudi me tebi.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
19.11.2009 17:38:53   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

To je pa ena tako lepa novica, da bi še med največjim nalivom svetil sonce tako močno, da bi se vsi samo smejali. Draga moja, to je to!!! Verjemi!!!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .....user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Se podpišem in držim pesti na rokah in na nogah pa še moja pamžeka bosta pomagala držatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
19.11.2009 17:42:19   
mismis
Miklarom, ti uboga revca, a kar po cele dneve delaš? Upam, da se ti stanje na šihtu čimprej umiri, da boš lahko malo več z nami

Tiki55 in Gasilka, čestitke za plusek user posted image user posted image user posted image . Želim vama lepo in mirno nosečnost, brez slabosti.

Žižek, saj sem že vse povedala po gsm-ju, ma lepo mi grej, da bova ja skupaj v porodnišnici user posted image

Arneja, lepo da se javiš user posted image

Skuštranka, ma res bi bil že čas, da nam starim borkam uspe, za nami pa pridete nove, a se že kaj pripravljaš?

BarbiG, saj jaz grem tudi naslednji teden v službo, na ta način čas full hitreje mine. Ti pa odženi slabe misli, le zakaj se ne bi noben prijel, to je sedaj tvoj čas in ma da rata, sicer te imam jaz na sumu, da je že user posted image

Biba77, kot so ti že punce napisale, se tudi meni zdi čisto prehitro za user posted image , ampak pravi čas za  vgnezditveno krvavitev. Koliko je pa ta močno, je pa odvisno od vsake posameznice. Bom držala pestke, saj je že skrajni čas, da se na seznamu nosečk pridruži še kakšna MB nosečka.user posted image

Pija, kaj pa čakaš s tem pirčkom, sam se ne bo zlil po grlu, daj nagni ga, še zame ga dej.

Palčica, po moje vaju bo dal dr. D na konzilij, ko dobiš pošto s konzilija za odobritev postopka, lepo pokličeš tisto številko, ki ti jo pošljejo in se dogovoriš za začetek postopka. Ko dobiš datum za prevzem zdravil, se nam pa zopet javi, ti bomo napisale vse, kar te bo zanimalo

Zarja, horny teddy kak si, se tam gori v tvoji deželi še kaj dogaja, razen seveda fuzbala

Sapi, če je pa Rolling levček, potem bodo pa levčki tudi pri nas user posted image  Daj povej, a doma sta že povedala, da bodo dedki in babice, kakšna je bila kaj reakcija.

Bozza, kako si, je danes kaj bolje

Hedi, kaj je z malo princesko, berem da jo nekaj bolezen šlata, držim pestke, da bo čimprej bolje

cukica, upam da se bo mali Koperfild čimprej pojavil ter da bo vse v redu z njim user posted image user posted image

Zvezica, ma še zmeraj je pravi cuker, starejši kt je, lepši je..
Sonček33, nič sprehoda s kužonom, me lahko preveč na hitro povleče, tele dni ga ima moj čez, potem bova pa z user posted image  vzpostavila rutino, sedaj pa oba žuliva bok v dnevni sobi, jaz desnega, on levegauser posted image

pa še malo navijanja za jutri...
Petek, 20.11.
Aljonka - UZ

bejba, držimo pestke, da čimprej pade STOPKA user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 19.11.2009 17:45:24 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
19.11.2009 17:44:23   
mismis

AKTUALNO  

Petek, 20.11.
Aljonka - UZ

Sobota, 21.11.
Kiwi - ET

Nedelja, 22.11.
Klavirka - ET

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Dysan, Inana, gospodarica, mateja_goljev user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

September1 greje   user posted image user posted image   test 23.11.
Gasilka greje   user posted image user posted image   test 24.11.
Tiki55 greje    user posted image   test 24.11.
Biba77 greje    user posted image   test 27.11.
Zarja1 greje   user posted image user posted image   test 30.11.
BarbiG greje   user posted image user posted image   test 01.12.
S* greje   user posted image user posted image   test 01.12.
Nellika greje   user posted image user posted image   test 02.12.
Tanja_Jes greje   user posted image user posted image   test 03.12.
mismis greje   user posted image user posted image   test 03.12.
Gigi1 greje    user posted image   test 03.12.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    
  • September1 (1. ICSI, MB, dr. Kovač)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • Bit (dr. Reš, PO, nov postopek)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • matejka78 (IVF, Graz)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D,)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • Nellika (GK LJ)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • Aqua77 (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • Zarja ( MB)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • Biba77( 1.IVF/ICSI, MB, dr. Kovač)
  • rojena77 (1.IVF, dr. reljič, MB)
  • bayb77 (1.IVF, PO. dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tiki55 (1. IVF)
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Buska (1.ICSI, PO, dr. Reš, začetek 25.11.)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič, posvet 17.12.)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • gasilka (2. ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Miklarom (MB, februarja po zamrznjenčke)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • vrtnica.m (1.ICSI, GK LJ, dr. Bokal, nov začetej jan.2010)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                            2+1                          27 %

maj                         12                                5                            41 %
junij                      14                               5                           35 %  
julij                          4                                1                             25    %   
september               12                                7                             58  
november                11                                4                             36                             

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE NOVEMBER    

user posted image  Picola1 (LJ)

user posted image  Fargesia (LJ)

user posted image  Špelka (LJ)

user posted image  Tiki55 (LJ)

user posted image  Gasilka (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
19.11.2009 17:44:42   
sonček33
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Sonček33, nič sprehoda s kužonom, me lahko preveč na hitro povleče, tele dni ga ima moj čez, potem bova pa z user posted image  vzpostavila rutino, sedaj pa oba žuliva bok v dnevni sobi, jaz desnega, on levegauser posted image

Edino prav. Oboje. Da ga ima tvoj načez in da sta vodoravno.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
19.11.2009 17:48:10   
lana70
September1 greje   user posted image user posted image   test 23.11.
Gasilka greje   user posted image user posted image   test 24.11.
Tiki55 greje    user posted image   test 24.11.
Biba77 greje    user posted image   test 27.11.
Zarja1 greje   user posted image user posted image   test 30.11.
BarbiG greje   user posted image user posted image   test 01.12.
S* greje   user posted image user posted image   test 01.12.
Nellika greje   user posted image user posted image   test 02.12.
Tanja_Jes greje   user posted image user posted image   test 03.12.
mismis greje   user posted image user posted image   test 03.12.
Gigi1 greje    user posted image   test 03.12.

o madonca punce user posted image user posted image user posted image user posted image  držim pesti za vse in vsako posebej!!!!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?