Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 19.11.2009 12:01:01
|
|
|
|
koala
|
LUka vse naj naj!!!! Christiana zate in za tvojo pupo.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 19.11.2009 12:01:39
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lukec,vse naj-naj za 7 mesecev!
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 19.11.2009 12:43:50
|
|
|
|
ly117
|
Tak midva sma doma. Luka se igra z novo igračko. Sem mu mogla nekaj kupit. Jaz pa grem malo posoravit in perilo obesti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 19.11.2009 14:03:00
|
|
|
|
botrca
|
Pozdravljene . Bravo za naše nogometaše . Matcar kak zgleda ko ima otrok gliste? Bruha tudi in ima vročino? Kak pa jih dobiš? Prvič slišim pa ne vem. Za Leo . Tasa_m za tvojo Lijo tudi en kup . Christiana21 za tvojo pupiki pa še posebej veliko ...naj se čimprej porihtate. Kaj jo še voziš po B?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 19.11.2009 14:06:13
|
|
|
|
botrca
|
Jaz pa sem bila danes na tečaju in potem sem 1h iskala sukanec za ene hlače in puli... . Našla sem ga v godini v mestu. Jan je malo prehlajen in nahoden...pa jaz se tudi ne počutim vredu, sem nahodna in imam občutek da me vse boli. Nekaj se me loteva . Tak, da jutri me ne bo na kavi, pa tudi zato ker gre avto končno na popravilo. Je uspel moj nabavit dele. Zdaj pa grem spat, Jan že spi od 13:30, najedli smo se. Moj mož je skuhal rižoto in radič solato s krompirjem smo imeli vsi trije.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 19.11.2009 14:07:38
|
|
|
|
botrca
|
Rina22 dormeo je zakon jogi, če nimaš zdr. težav kot jih imam jaz. Eno je utrujenost, drugo pa bolezen. Midva ga imava že skoraj 6 let in je zakon...ne bi ga menjala za nobenega drugega.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 19.11.2009 14:11:35
|
|
|
|
marta82
|
Hej. za Leo, da se čimprej porihta. Christiana zate in za tvojo punčko. Naju tudi jutri ne bo na kavo. Je mož ta teden cele dneve delal, jutri je pa doma in bomo malo skupaj (že tak sem popoldan s prijateljico zmenjena in bosta mela moški popoldan). Kuham piščančjo juho s kus-kusom in palačinke.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 19.11.2009 14:22:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Rina22 dormeo je zakon jogi, če nimaš zdr. težav kot jih imam jaz. Eno je utrujenost, drugo pa bolezen. Midva ga imava že skoraj 6 let in je zakon...ne bi ga menjala za nobenega drugega. vidiš, meni pa Dormeo ne odgovarja in ni ga dnarja da ga imam. Kako smo različni a ne? Lija npr, na Dormeu spi božansko, jaz pa se zbudim še bolj utrujena kot sem spat šla. In non stop se premetavam. V glavnem mi ne paše..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 19.11.2009 14:24:06
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pozdravljene . Christiana21 za tvojo pupiki pa še posebej veliko ...naj se čimprej porihtate. Kaj jo še voziš po B? ja, ni pa ni konca. Vse bi šlo mal hitreje, če bi se koga dalo dobit na tel. Drugače pa smo ves čas med Lj in Mb. Hodimo k nevrologu, k ortoptiku, gastroenteorologu, abdominalnemu kirurgu (dogovori za odstranitev stome), na nevrofizioterapijo, pa k strokovnjakom za ščitnico. Vmes pa kakšen UZ, pa še kaj drugega. Skratka norišnica.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 19.11.2009 14:24:14
|
|
|
|
tasa_m
|
matcar za Leo, da se čimprej porihta. Christiana zate in za Klaro Glorio. Jaz pa sem nardila za naju pico, ker sem morala klobase porabit, Lija pa je jedla testenine z gov.omakco in sirom. Zdaj pa Lija spi, jaz pa šibam pred TV
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 19.11.2009 14:38:08
|
|
|
|
rina22
|
dan koala, hvala za tvoje mnenje Luka, vse najboljše še z moje strani christiana21, zate in za tvojo punčko matcar, tudi za Leo , da se čimprej znebi teh nepridipravov.. Jaz sem mela enkrat "čast" spati na dormeu in mi je blo fajn. Zdaj pa, če bi večkrat spala oz. če bi ga mela doma, bi vedla kaj več povedat.. Bova pa mogla neki jogi kupit, pa se še odločava. Ju3 je coffee time?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 19.11.2009 14:39:53
|
|
|
|
rina22
|
Mamice, a ma mogoče katera kako nalepko otrok v avtu odveč? Mela bi eno čist navadno, pa sem hodla v Pikapolonico, pa jih nimajo.. Majo samo nalepko SLO (v O-ju pa je pikapoka) Se mi pa full dopade tisti medo, ko se prilima na šipo (plišek), samo nama na žalost ne pride v poštev
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 19.11.2009 15:08:43
|
|
|
|
matcar
|
Botrca,ko ima otrok gliste,nima nobene vročine,ne bruha.Sploh ne veš,da jih ima,razen da jih v blatu opaziš,tako,kot smo jih mi.Edino tožla je,da jo trebuh boli.Dobiš pa jih lahko povsod,enkrat si rok pošteno ne umiješ in jih fašeš.Tako,da ni nobenih drugih znakov.Aja,pa pri Lei se je odražalo po tem,ko je skozi hotla sladko jest.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 19.11.2009 15:09:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Mamice, a ma mogoče katera kako nalepko otrok v avtu odveč? Mela bi eno čist navadno, pa sem hodla v Pikapolonico, pa jih nimajo.. Majo samo nalepko SLO (v O-ju pa je pikapoka) Se mi pa full dopade tisti medo, ko se prilima na šipo (plišek), samo nama na žalost ne pride v poštev Nimam,žal,drugače bi ti rade volje odstopla.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 19.11.2009 15:10:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pozdravljene . Christiana21 za tvojo pupiki pa še posebej veliko ...naj se čimprej porihtate. Kaj jo še voziš po B? ja, ni pa ni konca. Vse bi šlo mal hitreje, če bi se koga dalo dobit na tel. Drugače pa smo ves čas med Lj in Mb. Hodimo k nevrologu, k ortoptiku, gastroenteorologu, abdominalnemu kirurgu (dogovori za odstranitev stome), na nevrofizioterapijo, pa k strokovnjakom za ščitnico. Vmes pa kakšen UZ, pa še kaj drugega. Skratka norišnica. Boščika mala,da se ćimprej konča ta laufarija
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 19.11.2009 15:14:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ju3 je coffee time? Jaz tudi najbrž ne bom mogla,zdaj pa sploh,ko je Lea doma.Naslednji teden pa 100% pridem,če se bomo uspele kaj zmenit!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 19.11.2009 16:18:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kuham piščančjo juho s kus-kusom in palačinke. prosim za recept te juhe...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 19.11.2009 16:19:26
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m vidiš, meni pa Dormeo ne odgovarja in ni ga dnarja da ga imam. Kako smo različni a ne? Lija npr, na Dormeu spi božansko, jaz pa se zbudim še bolj utrujena kot sem spat šla. In non stop se premetavam. V glavnem mi ne paše.. nimaš rada trdega ?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 19.11.2009 16:24:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Botrca,ko ima otrok gliste,nima nobene vročine,ne bruha.Sploh ne veš,da jih ima,razen da jih v blatu opaziš,tako,kot smo jih mi.Edino tožla je,da jo trebuh boli.Dobiš pa jih lahko povsod,enkrat si rok pošteno ne umiješ in jih fašeš.Tako,da ni nobenih drugih znakov.Aja,pa pri Lei se je odražalo po tem,ko je skozi hotla sladko jest. Hvala za odgovor. Mater kaj je vse povezano s higieno rok, pa sploh ne vemo oz. eni ne vedo kako je to pomembno. Pa da me ne boš narobe razumela, ne mislim na vaju...lahko se ti to samo 1x zgodi pa dobiš kako bolezen...groza . Mislila sem na mojo taščo (Ly117 al pa na tvojo )...pa hudič babji ne zboli...ena taka lepa punčka kot je Lea pa...to ni pravično ...ne res... .
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 19.11.2009 16:32:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m vidiš, meni pa Dormeo ne odgovarja in ni ga dnarja da ga imam. Kako smo različni a ne? Lija npr, na Dormeu spi božansko, jaz pa se zbudim še bolj utrujena kot sem spat šla. In non stop se premetavam. V glavnem mi ne paše.. nimaš rada trdega ? Dormea ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 19.11.2009 16:34:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Mamice, a ma mogoče katera kako nalepko otrok v avtu odveč? Mela bi eno čist navadno, pa sem hodla v Pikapolonico, pa jih nimajo.. Majo samo nalepko SLO (v O-ju pa je pikapoka) Se mi pa full dopade tisti medo, ko se prilima na šipo (plišek), samo nama na žalost ne pride v poštev jaz imam od nivee če hočeš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 19.11.2009 16:40:52
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Mamice, a ma mogoče katera kako nalepko otrok v avtu odveč? Mela bi eno čist navadno, pa sem hodla v Pikapolonico, pa jih nimajo.. Majo samo nalepko SLO (v O-ju pa je pikapoka) Se mi pa full dopade tisti medo, ko se prilima na šipo (plišek), samo nama na žalost ne pride v poštev jaz imam od nivee če hočeš? Če ne rabiš, bi res LEPO PROSILA HVALA
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 19.11.2009 16:50:15
|
|
|
|
nebo
|
OOOOOOOOO lep dan, kako je življenje lepo....jaz sem že od sobote noter, no en dan sem bila zunaj z Rokom 1,5 ure, pa danes sem bila 1 uro v Giga športu (sem si zato kupila termoflis), drugače pa je danes Nika prvi dan brez vročine - trajalo je natanko 6 dni, sedaj pa še samo fuuuulll nahod....JUTRI GREMO V GLAVNEM VEN!!!!! Pošiljam vam enega velikega cmoka vsem bolnim, pa vsem bolnim otročkom ... Jaz pa v ponedeljek začnem s tečajme ANG na Filozofski fakulteti in pišem preizkus znanja kam me naj dajo....halo...jaz sem vun iz tega, sem rekla v začetnega tako da res ne vem zakaj bi jaz morala to pisat.... Saraya jaz grem likat (ZGUBA ČASA!!!! ). Kje se jutri dobite na kafetu??? Matcar te pa mam jaz vedno gliste, ker mam fuuuuuulllll rada sladko....hecam se, boga Lea... Rina kaj si si že naredila zapiske?? LUKA VSE NAJBOLJŠE!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 19.11.2009 16:54:44
|
|
|
|
rina22
|
SUPER za Niko Za kofetkanje ne vem, ker nisem zasledila, kdaj ste se menile.. Priznam, da par strani nisem prebrala, ker nisem mela časa.. Zdaj pa več ne vem, katere so te strani Zapiske sem si uredila, samo me čaka že 2. runda Ju3 grem po nje Tak da bo spet pestro Kak so pa zapiski za ang? VELIKO SREČE na preizkusu znanja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 19.11.2009 16:59:43
|
|
|
|
nebo
|
Zapiski so ok, sem si jih pregledala in v ponedeljek začnem lepo po skoplih, tako, da lahko grem januarja poskusit na izpit, da vidim pri čem sploh sem, ker naslednji rok je komaj 2.6..... Kar se pa tiče preizkusa pa me malo skrbi, oz. mi je smešno, da se bom tam osmešila, halo, jaz grem zato v začetni tečaj, ker sem vse pozabila, ker ANG nisem govorila že 15 let, da sploh ne govorim o pisanju....in oni meni o preizkusu znanja....bom izpadla budalo....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?