christiana21
|
Helou! Evo mene . Sorry k vas zanemarjam, ampak zadnje čase sem res čisto out. Nimam več časa ne za vas, ne za majčice. Sam diskretno čekiram kaj čvekate. Mala stalno joka, zbuja se ob 3. zjutraj in ne zaspi nazaj do 18ih, vmes pa joka. Prav vesela sem, če jo vidim kakšen dan vmes, da se malo zasmejčka. jest se ji ne da in posledično kile ne grejo nikamor. Mal dol, pa mal gor, pa spet mal dol ,...in še kr smo na 4kg (že dobrih 14dni). Ne da se ji jest, ne da se ji igrat, ne da se ji spat,...meni pa sam lasje pokonc štrlijo. Nisem več pametna kaj naredit s to tečko . Zdaj je pa še kašljat začela in je jezna na kašleke, pa je še hujš, samo cviljenje gre po bajti . Eh, bo že...enkrat. Do takrat pa v jok, na drevo in rep med noge , ha ha, hecam se (ampak čist malo). Dogovarjamo se tudi za odstranitev stome, ampak vse gre narobe. Ne dobim predstojnika Ped.klinike v MB, ne dobim abdominalnega kirurga, pa še mala se ne redi, pa bi se morala, če hočemo, da jo operirajo. Vse to me jezi, pa še tečna sem zarad kont. tablet. Brrrrrrrrrrr samo sebe bi požrla.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|