|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
19.11.2009 13:54:22   
Anjuša
Teja K hvala, bom šla takoj v Spar ga iskat.... Kaj pa odvajalni čaj? Eni ga priporočajo, drugi odsvetujejo? Ponoči sem se tako ustrašla, da sem že razmišljala, da grem kar na urgenco k me je tko bolelo vse....nisem mela še takih bolečinuser posted image  user posted image
Baje obstajajo tud neke tablete k se v lekarni dobijo, brez recepta....LAXObion- ste že slišale?

Anjuška

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
19.11.2009 14:01:11   
Teja K
Anjuška preden vzameš kakšne tablete se prej posvetuj s svojo zdravnico... Poskusi s tem čajem, ali pa si kupi odvajalno napravico - klistirko in poskusi po naravni poti... jaz ti ne priporočam tabletk, sploh ne takšnih ki jih dobiš brez recepta.

Verjetno ti bo zdravnik prej svetoval kakšne odvajalne svečke!

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
19.11.2009 14:17:41   
Anjuša
Aha.....mah bom kar tvoj nasvet upoštevala, pa bom čajčkala, drugač pa bom šla res klistir kupit....saj to je v bistvu še bolj naravno kot pa da kako svečko dobim user posted image
Teja K hvala za vse info.!!

Anjuška

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
19.11.2009 14:26:03   
j.b.
A potem - če sem prav razumela - obstaja od teekane prav posebni čaj za nosečnice, ki deluje zoper tovrstni zoperni zadevi?
A kaj posebnega piše na njemu - da ga hitr zagledaš u tisti množici čajev user posted image

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
19.11.2009 14:35:38   
Teja K
j.b. piše gor pregnancy je zeliščni čaj in moram rečt, da meni je pomagal. Če je posebej za te težave ne vem, ampak jaz sem mislila da me bo razneslo, še posebej ko sem po 4 dneh šla wc sem mislila da mi bo rito raztrgalo user posted image , od kar pa pijem ta čaj imam redno prebavo 1x na dan 100%, včasih tudi 2 x...

Mi je preden sem odkrila ta čaj, pomagala rahlo pikantna hrana še..

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
19.11.2009 14:40:57   
san
za zaprtje pomaga tudi košček mila v zadnjično odprtino - se sliši mogoče bljak, ampak sem že slišala da deluje. pa namočene suhe slive čez noč, pa kefir ali kislo mleko z lanenimi semeni. v glavnem veliko vlaknin in tekočine na dan. jaz hb nimam teh težav.

nogomet - itak da smo navijal, pa čeprav noben od naju doma ni navdušenec, ampak to tekmo sva pa spremljala in bila seveda na koncu pozitivno presenečena in srečna. upam, da jim tudi v jar kaj od tega uspe pokazat.

vozički...sem prav vesela, da so okusi različni, ker bi bil res en dolgcajt, če bi imele vse isteuser posted image . jaz nimam pojma kakšnega bom imela, al kar to marelo od peg perega, al bom kaj ddrugega kupila, dobila... se mi niti ne da ukvarjat še s tem. se vidi, da je to že moj četrti otrokuser posted image . tudi oblačilca in vse ne mislim kupovat do dopolnjenega 7. meseca, se mi zdi prezgodaj. itak jih opereš tik pred zdajci, da so lepa, čista, pa kupiš glede na letni čas, zdej so večinoma zimska in topla... no, ne vem, itak bom večino dobila.

nannygirl, super, da je bilo doma ve okuser posted image in bravo za voziček

telovadba, jaz sem si danes snela iz neta tisto telovadbo, k je zadnjič ena linke pripopala. tadrugo in tretjo, nisem pa še preiskusila, sem pa pogledala, pa mi je prav mešno. si ne predstavljam sebe, da bi to sama doma delalauser posted image . me vleče tista bolj zgodnja ura v zd fužine... sam ne vem kolk časa pa traja in pol je verjetno gužva na cesti iz fužin proti centru oz. poljanam, ane?

diskretno/ indiskretno mnenje... sploh ne štekamuser posted image vsaka ima svoje mnenje in to je to, vsak po svoje.

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
19.11.2009 14:41:14   
j.b.
ej,hvala za tole, bom tut jest šla zdej u merkatorja pogledat če ga imajo, da bo moja prebava mal bolj pridna kot jeuser posted image  Mam tut jest te težave user posted image
Super hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
19.11.2009 14:43:48   
Teja K
San a si tako prijazna pa še enkrat tisti link pripopaš, kjer si snela telovadbo, res se mi ne da nazaj it iskat user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
19.11.2009 14:46:34   
Meemee
Tako pridno klepetate, da sem komaj vse prebrala.
Ali mogoče katera ve kje v Novem mestu ali bližnji okolici imajo telovadbo za nosečnice?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
19.11.2009 14:52:03   
Melia
pozdravljene

pa se jaz tud javim...sem komaj zdaj prišla domov.....sem si danes naredla en tak izletekuser posted image

No, ob 9.00 sem imela pregled in vse je super zaenkrat....G mi je naredila tud UZ in dete se lepo razvija in raste....je prav neverjetno kako se vidi že hrbtenica, pa rebra,....pa sploh je super.....aja, pa z rokico je migal/a in sva z G štele prsteke....jih je bilo 5....user posted image ...skratka vesela sem....aja, spol pa se ni videl....tak da ne vemo kaj bo....ma jaz pravim da bo punčka, ker se tak sramežljivo skrivauser posted image ...je po mamici...user posted image

Naslednji pregled imam 23.12.2009 in upamo da bo Božiček povedal spoluser posted image

Po pregledu pa sem šla h kolegici ki ima pupo 6 mesecev staro in seveda sem spet cela raznežena.....user posted image

Lepo se imejte še naprej.user posted image
Grem na sončeka.user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
19.11.2009 15:04:31   
san
http://download.f60s.com/forums/t/128725.aspx

teja link zgoraj

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
19.11.2009 15:06:15   
san
hehe, jst sm pa danes ugotovila, da imam v tickerju 1 in 2 za bejbija dva različna datuma zgleda vtipkana in mi kažeta da sem različno noseča, kako mi je pa to ratal. sem se pri zgornjem zatipkala, čeprav po ns, bi pa veljaluser posted image

melia, čestitke za pregleduser posted image

kratka, kako je zdej s poštarjem, je že našel do tebe?

< Sporočilo je popravil san -- 19.11.2009 15:07:02 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
19.11.2009 15:07:25   
Teja K
San hvala ti user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
19.11.2009 15:18:50   
fiška33
Teja K - link za telovadbo user posted image

http://download.f60s.com/forums/t/128725.aspx

Zdaj sem šla Yogo že 3x skozi in mi je kr fajn. So take na izi raztezne vaje + še malo za mišice, ampak je zakamuflirano, tak da nimaš občutka, da si se kaj zmatral. Včeraj zvečer sem šla skozi Davino McCall in sem bila malo razočarana, saj je med vajami video tu pa tam rezan in potem padeš ven iz ritma. Tudi ponovitev je malo. Se mi zdi, da je bolj v smislu, kakšne vaje naj delamo. Ampak bom še šla kdaj skozi. Danes zvečer bom prečekirala pilates, jutri pa verjetno Fitmamo. Zaenkrat kar divje zgleda, kolkor sem si na hitro prevrtela, pa mislim, da še nimam toliko kondicije user posted image .
Iz Mule bo pa kmalu dol še Jane Fonda - Pregnancy Workout.
Ja, dopoldne, ko po eni uri še vedno čakam, da se prebudim, pa yoga kar pašeuser posted image .

LP

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
19.11.2009 15:21:48   
Anjuša
A mi lahko poveste kje dobite te tickerse????? Oziroma, jst jih najdem že, samo ne znam tako naštimat, da se lepo vidi tako kot pri san, Teja K in ostalih...????

Anjuška

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
19.11.2009 15:35:25   
Teja K
oj Anjuška

tukaj dobiš enga
http://www.pregnology.com/pregnancy-test.php

tukaj pa drugega

http://www.widgetbox.com/join/?anon=1&targetPath=%2Fdash%2Fsubscription.jsp%3Fid%3D8aa4055d-aa01-448c-88b9-b55a094c630f

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
19.11.2009 15:52:49   
Anjuša
Teja K hvala za link, vendar jaz še vedno ne vem kako naj dam jaz to v moj profil, da bo tako kot imaš ti....ko grem z miško na tvoje ime se potem to pojavi....kako pa to gre? Ne morem pomagat če je lajtnga dolga...nisem kriva....tako so me nardiliuser posted image user posted image

Anjuška

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
19.11.2009 15:54:50   
Mubi
j.b. mislim, da čaja teekane za nosečnice ne boš dobila v mercatorju.....Jest sm pregledala že neskončno trgovin pa ga nikjer ni. dobiš ga v interšparu (citypark), leclerc in pa v dm-ih in mullerjih. Sam jest ga v zadnih dveh nikjer nisem videla. v leclerku ga nisem našla ker imajo da ne rečem kašne police in kako zložen....res sm jezna na njih. običajno tam ne kupujem, vendar kadar grem kaj iskati me ni eno uro vn iz trgovine, sej imajo na policah vse zloženo tako zlooo nelogično (vsaj zame) in razmetano nekaj tu nekaj tam, tako da ga nisem vidla sploh. V šparu v cityparku sem ga pa vidla, vendar ga je zmankalo. Res si ga zelo želim zato upam, da ga kmalu vidim na polici, kajti takrat bom pa vse pobrala kokr ga bo gor user posted image user posted image . Vso srečo pri iskanju! če pa vidiš še kašno lokacijo, kje je, mi pa prosim javi!

uživajte user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
19.11.2009 16:14:05   
m_o_i
danes sem ugotovila, da sta spletni BC in klasicni BC razlicno zalozeniuser posted image  npr. vozicek hartan v spletni trgovini imajo, v klasicni pa mi je rekla, da teh vozickov sploh ne prodajajo...
hja, bo ze drzalouser posted image

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
19.11.2009 16:19:56   
san
anjuša, greš npr. na pregnology.com, klikneš na get a pregnancy ticker, spodaj pod slikicami vneseš svoj pdp, naslov, če želiš spremenit, izbereš barvo ozadja in potem daš see it, če ti je všeč greš nazaj gor pod slikico in si skopiraš kodo v zg. okencu pod slikco (copy), greš na rr, klikneš moja ringa raja zgoraj desno, nato se ti pokaže nova stran in klikneš nastavitve in skopiraš v okence dodaten opis (paste).

upam, da se razumeuser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 19.11.2009 16:21:38 >

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
19.11.2009 16:25:53   
san
aja, če bi pa rada mela namest slikce, potem pa si moraš predvidevam, da nekam shranit kodo na računalniku in it pod moj avatar in tam pol izbrat to kodo (choose file). no, čist dobr pa ne vem, ker jaz mam v avatarju mojga najmlajšiga sinkota, pol mam pa ticker je vidne samo kadar greš z miško na moj nick. to bo pa teja razložila, kako je dala v avatar kodouser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
19.11.2009 16:26:05   
m_o_i
punce, ce ktera uporablja SANOSANovo olje al karkoli, bi jo prosla, da mi prepise iz plastenke uvoznika.
namrec uporabljala sem njihovo baby olje v modri plastenki, ki so ga (vsaj pri nas) meli samo v intersparu, zdaj pa ga ni vec za dobit...v DMu pa imajo samo roza plastenke, namenjene mamicam...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
19.11.2009 16:26:26   
frcefela
Glede zaprtosti, meni je ginekologinja predpisala Prorektal sirup, ki je narejen na osnovi sladkorja in ne škoduje v nosečnosti. Tudi Pušenjak je potrdil to.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
19.11.2009 18:31:22   
nusi
moi - jaz uporabljam sanosan ampak ta rozast in mi je ok, poskusi če ti bo všeč.

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 18:37:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frcefela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.