|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 19.11.2009 14:18:25
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Dan! Evo mi smo kosilal, zdej bomo šli na še na drugi sprehod, prej sem dokončala prošnjo, življenjepis za delo.Zdej sem pa v hudi dilemi. Jutri sem mislila it v Velenjski zdr. dom, mal k glavni med. ses., se pozanimat, kake možnosti imam dobit zaposlitev tam marca, pripravljena sem tudi nadomeščat kako porodniško(no to bi bilo idealno, ker bi potem lahko študirala na drugega otroka).No pa tudi v zobozdravstvene ambulante, pa mi moj pravi, da je prehitro, sam če pa študiraš, pa sej decembra ne bo nič od nič, januarja, bi bilo pa fajn vedet kaj in kako, še posebej se mi fajn zdi, da grem zdaj, da me imajo v mislih, če bo katera šla rodit. kaj mislite???? Ja, ja ti kr pejt. Par nam, če dobimo kakšen življenjepis, ki trenutno ne pride v poštev ga spravmo, pa če se čez pol leta kakšno delovno mesto nardi, potem pokličemo.Tko da ti se kr pejt pokazat! a res? kje pa ti delaš? Pri nas vse življenjepise, ki niso vezani na razpise, sicer spravimo, ampak se ne spomnim, da bi kdaj šli vabit naknadno na razgovore... Pri nas je tudi tako, saj mora vedno znova biti razpis. Ja samo ni nujno, da se kakšen pametn na razpis javi in povabimo še kakšnega od teh, ki so pred razpisom na blef poslal prošnjo-CV ( in se nam je dopadla), da se prijavi na razpis. Sej to pa res ni nč tazga, poveš mu da je razpis naj se prijavi. In če je najboljši kandidat... V zdravstvu so pa sam veze pomebne, kljub razpisom
|