Anonimen
|
rea27 - Čestitke za prvega zobka ! nmagk - Evo, sem si zapisala v koledar 8. 12 ob 11h, prideva obe z Elo . Pa ker si ravno ti, bom taščo doma pustila . Nam boš na ZS poslala svoj naslov in gsm, da te bomo lahko našle? Lahko pa ti na ZS pustim svoj GSM in nam vsem skupaj pošlješ sms, da ne boš desetkrat pisala isto. Javi, kako ti bolj ustreza. Komaj čakam ! Klavdyk - Aja, moževega pa obvladaš, a ne? Faca si ! bolečine v kosteh - Jao, jaz imam pa težave s križem . Imam namreč skoliozo, pa preveč naprej nagnjeno medenico, tako da sem pri jogi kot ena stara mama, tako švoh gibljivost imam . Upam, da mi bo tai chi nekoliko pomagal, čeprav vem, da bi se morala resno lotiti vsakdanjega raztezanja in vaj, toda kaj, ko se zraven tako matram in potem kar nekako izpustim. Ti ti ti, lenoba ti . Men' še WD40 ne bi pomagal . nočno zbujanje - Pri nas je zaenkrat še vedno mir (že trkam ) oziroma se od 4. meseca naprej zbujamo enkrat na noč, se najemo, gremo k mamici in očiju v posteljo, mami ugasne luč, pokrije in polubčka Elo (ki se z zaprtimi očmi zraven smeje) in zaspimo v manj kot minuti. In tako spimo do 6.30 oziroma do 7h, ko tako dolgo jamramo, da se mamica sprijazni, da enostavno ne bo mogla več spati in je treba dvignit rit . Do nočnega zbujanja spimo v svoji posteljici, čeprav sva jo sedaj par noči kar sama dala med naju, ko sva šla spat, kot preventivo zaradi zobkov, če bi se ponoči zbujala, da ni potrebno vstajati. Pa še paše nama, da spi poleg naju, da slišiva, kako diha in se lahko med spanjem božamo in cartamo . detelja - Držim pesti, da se vama kakanje prestavi na bolj jutranje ure ! tinaaja - za ta večjo, da se čim prej pozdravi! O bolečih trebušnih mišicah pa mi niti ne govori, saj imam še vedno na dotik razbolel cel trebuh od druge operacije in kar ne vem, kako dolgo bo to še trajalo . Trebušnjake sicer lahko delam, toda moram priznati, da sem kar malo razočarana, da tako dolgo traja, da si trebuh povrnem v prvotno stanje. Sedaj si ziher ne bi upala iti v kopalke, toda saj do poletja imam še nekaj mesecev, da se spravim v red . Sonček85 - Držim pesti, da ne boš rabila več nobenih posegov in bo druga nosečnost prišla ne da bi vedela kdaj ! Pa bravo za mama, mam, am am ! Junona - Prišla, pa tako na hitro odšla . Opiši nam kaj, kako sta kaj z Zariko, saj veš, da smo babe radovedne . malcekvita - Ti le pridno piši diplomo, še za nas, ki je še nimamo . Te pa čisto razumem, da je malo časa, saj tudi jaz ne vem, kako mi sploh rata priti na FB in rr . Pa bravo za 6. zobka ! Pa vi se že plazite in stojite, mater ste hitri, bravo ! Mi se šele učimo sedenja, smo še vedno grbasti v hrbet in je baje ne smemo dajati v sedeč položaj . Nam kosti ne pokajo, potimo pa se v nogice, ki nam že kar malo zasmrdijo . Toda mamica jih vseeno polubčka . anchika - Predlog za 30 rojstni dan za dragega: kupi eno seksi čestitko in vloži barven karton, na katerega napiši, da gre za bon za 60-minutno erotično masažo v salonu Anchika (pač svoje pravo ime), zraven pa kakšna vrtnica ali cvet, ki ga ima rad. Za masažo, ki naj bo na večer njegovega rojstnega dne, pa si nabavi kakšno novo seksi spodnje perilo, tako da bo masaža zares erotična . Pa ne pozabi na masažno olje, kakšno mošusovo ali kaj podobnega, ki vspodbuja čutnost. Glede hranjenja, smo mi že od začetka na AM in od 4. meseca naprej ponoči jemo enkrat (120-150 ml), pa tudi čez dan imamo še en mlečen obrok (120 ml), ostali so pa kašice, toda večinoma mlečne, tako da so zmešane z AM. Tako da na nek način AM dobi skoraj pri vsakem obroku. Ela še kar spi, ni kaj, bom izkoristila ta čas, da si pripravim za kosilo, potem pa hitro na sončka.
|