camino79
|
Urshy78 - javi, kako je bilo kaj pri dr. Tomaževiču! Mene lahko menda kar izpišete iz seznama, ker se mi že od včeraj napoveduje z izcedkom, ulilo pa se še ni. Pa počutim se za ustrelit. Včeraj sva bila pri dr. Rešu. In še enkrat sem dobila potrditev tistega mojega prvega občutka, da je res človek na mestu. Čeprav direkten kot... Na vrsti sem bila takoj, z mojim sta me že čakala v ambulanti, ker sme jaz še hitela na WC. Potem pregled izvidov LAP in histeroskopije...in da ni druge kot IVF. ma, saj sem pričakovala, ni kaj, je že prejšnjič omenil. Samo...no, potem je celo zadevo razložil, z vseh strani, pluse in minuse. Moj je tudi kar spraševal. Je rekel, da če greva samoplačniško, greva takoj...sicer pa v septembru. Da naj se odločiva in pokličeva. (Ma kak naj mu povem, da komaj položnice plačava...)? In je videl, da sem komaj zadrževala solze...pa saj sem se kar držala, samo mi je pa bilo zelo hudo...pa je še kar razpredal, razlagal, govoril, kako je v tujini, pa da se lahko že vmes kaj zgodi, da če se sekiram, ni to nič takega, ker ne moremo iz svoje kože. Da drugi pač pametujejo - včasih dobronamerno, včasih pa tudi zbadajo s tem. In da stres ne škodi tako zelo, kot vsi nakladajo. In je zadevo zaključil z nekim štosom, mene okronal z AVŠO, pa smo se vsi trije smejali. Zdaj bova pa videla...ne vem, kje vzet denar. V kredit preprosto ne moreva več. Ne gre. Bova pač počakala, najbrž. Eh, punce, dajte vsaj ve v tem času... , da mi ne bo treba tako dolgo čakat na te postopke. Lepo bodite, jaz pa se najbrž selim med decembrke. Se s potrdilom in dovoljenjem sekirat.
|