Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 16.11.2009 12:34:48
|
|
|
|
bambyna24
|
Živjo punce! Moje tečke še ni, in upam da je tudi nebo. Za zdaj še upanje ostaja da sem mogoče . Kak bi bila presrečna. Če bo kaj novega, vam javim. Testov pa jaz več ne delam, ker sem bila prevečkrat že razočarana. Lepo bodite in navijajmo za vse nas .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 16.11.2009 14:51:39
|
|
|
|
tejči28
|
držim pesti za nove pluske.Ne moreta bit samo 2 roziki,no.Dajmo,punce poleššajmo seznam! Jaz sem na čakanju do rezultata še 10 dni.
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 16.11.2009 15:32:59
|
|
|
|
malajka84
|
hja tud moj datum se bliža ja...sam sej sm že rekla, da močno dvomim d bi nama lahk ta mesec kej ratal... je pa res , da me prsi bolijo ...noro bolijo..sam to je po moje od ležanja, k sm bla dva tedna z vročino u postl....po moje niso navajene bit pokonc;) eh..no dokler ni je zmer upanje ne..:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 16.11.2009 17:33:43
|
|
|
|
camino79
|
Sonček je bil tisti dan blizu Maribora...kje pa, če ne pri nas! Meni se že malo po malo meša. BT je spet padla na 36,9. Fasala sem eno krasno vnetje tam spodaj, tak da nekega upanja pač ni več. In prejle sem stopila na vago...me je minilo. Nisem imela niti občutka, da bi se lahko toliko zredila. Pa sem se. Uf. Bom jutri probala še enkrat, ker skoraj ne verjamem... Jutri k dr. Rešu. Samo to se mi še manjka, da mi reče debelajsa. In v sredo je 28. dan, tak da (MAT mi škripa) ne pričakujem torej 18.11. Eh, punce! Ne obupat! Dajte vsaj ve kak na seznamček,...je tak dolgcajt.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 16.11.2009 18:35:09
|
|
|
|
Anonimen
|
martinčka in urshy78 hvala za odgovor punce, ne boste verjele kako sem na trnih sreda bo kaj kmalu tukaj, že trka nekje daleč... menstruacije še ni... zanimivo pa je to, da sem ponavadi nekaj dni prej pričela rahlo krvavet oz. mela rjav izcedek, zdaj pa že dva meseca ne... sam sem pa mela menst. prejšni mesec redno :) pa še bol zanimivo je to, da so mi hlače preoske postale he he , lepi trebušček sem dobla, je lepo napet... druga pa nič kaj ni posebnega ... hude slabosti so minile ajaaaa!!! mozoljev nimam ta mesec! sam enega sem dobila moj fant pravi, da on ve, da bova zibala, ker on nikoli ne dela nekaj naspol, ampak vedno konkretno hi hi bomo videli, če je bil natančen zdaj pa vas res prosim, da mi močno držite pesti, da še jaz obarvam rozo in nadaljujemo seznam v roza barvi... nič, vam javim kako bo stanje naprej...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 16.11.2009 19:12:46
|
|
|
|
tejči28
|
laliela držim pesti za tebe,da boš tudi ti obarvala seznamček z roza barvo.Pošiljam ti pikapolonice za srečo.
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 16.11.2009 19:14:53
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: camino79 Sonček je bil tisti dan blizu Maribora...kje pa, če ne pri nas! Meni se že malo po malo meša. BT je spet padla na 36,9. Fasala sem eno krasno vnetje tam spodaj, tak da nekega upanja pač ni več. In prejle sem stopila na vago...me je minilo. Nisem imela niti občutka, da bi se lahko toliko zredila. Pa sem se. Uf. Bom jutri probala še enkrat, ker skoraj ne verjamem... Jutri k dr. Rešu. Samo to se mi še manjka, da mi reče debelajsa. In v sredo je 28. dan, tak da (MAT mi škripa) ne pričakujem torej 18.11. Eh, punce! Ne obupat! Dajte vsaj ve kak na seznamček,...je tak dolgcajt. čim manj se obremenjuj z BT, bolje bo tudi če si dobila vnetje, to nič ne pomeni. dobro vem, kako se počutiš. probaj se zamotiti s čim, ti bo čas hitreje minil. pa vagaj se zjutraj na tešče, pokaže najmanj, pa še pravilno je tako dobro opravi jutri pri Rešu, jaz grem pa v sredo do Tomaževiča
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 16.11.2009 22:39:21
|
|
|
|
dini
|
Ojla punce, čestitke novim ostalim pa Jst pa ne vem kdaj nej bi bla O, če je bla 4.11.
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 17.11.2009 6:56:53
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Ojla punce, čestitke novim ostalim pa Jst pa ne vem kdaj nej bi bla O, če je bla 4.11. jutro punce dini - jest sem si že nekaj let nazaj inštalirala tale programček http://www2.arnes.si/~mpavle1/freeware.html (menstrualni koledarček), vpišeš vsaj dve zadni M in ti potem izračuna, kdaj imaš plodne dneve in kdaj naj bi bila ovulacija. V prvo je to delovalo in sem takoj zanosila, v ta drugo bomo pa vidl kok hitr bo . In že kakšna nova Lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 17.11.2009 11:50:43
|
|
|
|
Martinčka
|
tudi jaz imam na menstruacija.si ker mi je super stvar... držim pesti za vas babike!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 17.11.2009 12:01:08
|
|
|
|
malajka84
|
Hej, kako kej punce? Vidm da o teh koledarjih pišete, jst sm tud usposobla onga druzga na menstruacija.si, pa kr prou preračuna sam nč ni...:) Drgač pa mi bodo joške odpadle...ne vem kuga huddiča je zdej to!!!;) Po moje res od vsega ležanja pa vročine,...kaj pa vem, mi bo vse bl jasn čez dva dni.:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 18.11.2009 8:37:18
|
|
|
|
Inčika
|
Kje ste zdaj punce? Jaz še vedno čakam, da porabim roza barvo , ker modre mi primanjkuje, tako da prosim brez poročanj o
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 18.11.2009 9:15:21
|
|
|
|
bambyna24
|
Dobro jutro punce! Moja je danes zjutraj prišla, tak da se selim med decemberke. Najrajši bi se zjokala, samo nebo nič drugače. Morama iti z v nove boje, v upanju da nama trije decembrski možje prinesejo . Lepo mi bodite, in upam da vas ćim manj pride za mano.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 18.11.2009 9:24:04
|
|
|
|
listek1
|
bambyna24
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 18.11.2009 10:05:45
|
|
|
|
LoveLove
|
Ojla!!! Evo moja O gre proti koncu,tako da upam da smo kaj naslončkali..... !! Zdej moram samop čakat!! Meni je pa super tale koledarček: http://www.poliklinika-harni.hr/ovulacija.asp ker lahko vpišeš od kdaj do kdaj bi moral dobiti recimojaz vpišem od 29-31 dni in ti izračuna1! Upam da vam pride prav!!
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 18.11.2009 10:36:21
|
|
|
|
malajka84
|
bambyna24 ....upam, da ti res decembrski možje prinesejo mislim pa, da kmalu pridem za tabo, me danes že neki čudn po trebuhu zvija...tk da mislim da bo to
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 18.11.2009 11:26:34
|
|
|
|
helenav
|
OJLA..Ta mesec pa nam ni naklonjen.... objemček vsem, ki jih je že obiskala in hitro glave gor..naslednji mesec, pa bo ja kaj prinesel. na obis pride najprej Miklavž, nato božiček, nato dedek mraz in za zamudnike je potem Befana ( Italjani jo imajo, ma ji bom rekla, da pride tudi k nam).)))) ..na koncu pa še sveti trije Kralji!!!! jaz sem v ponedeljek naredila še en test. Tokrat CB in je bil en lep močen minus.... M pričakujem danes, ampak jo še ni. Glede na to da sem jemala Dabroston s eje najverjetneje kaj zamaknilo...ampak jo čakam, kajti če bi kaj bilo bi CB ziher kaj pokazal, ke rpokaže tudi 4 dni prej... skratka ..AH PA KAJ ČMO:;.((((( ..sam naj pride čim prej...da štartam znova. lep dan
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 18.11.2009 11:52:05
|
|
|
|
malajka84
|
ja te mesec je res bl skopušen z roza barvo! no men pa ni dala žilca mira, sm naredla test, sm ga lih mela še doma....eh pokazu je spet neko rahlo črtico no se vid sam, jst rahlim ne vrjamem več, sej tk nč ne pričakujem kr me neki čudn zvija po trebuhu in vrjetn prihaja...sam ni mi pa jasn od kod te črtice..bom prlimala sliko v album...js jo vidm...sam mi nč ne pomen..jst bi rada vidla eno močno!!močno!:) ne pa te zasenčene...sam je pa roza...no bom lsikala če se bo kej vidl sploh k mam tk fajn foto-ne:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 18.11.2009 12:07:39
|
|
|
|
MalaRoža
|
Mene tudi lahko črtate... tečka je prišla že 11.11, ampak sem bila tako žalostna, da prav nisem si želela odpirat ringaraje... Vso srečo vam želim! Nosečkam pa čestitke! Selim se v december... upam da nama bo pa Božićek dal letos najlepše možno darilo!
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 18.11.2009 12:21:05
|
|
|
|
tejči28
|
Ojej punce . Upajmo,da bo veseli december za vse nas. jaz še mojo čakam.
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 18.11.2009 12:21:43
|
|
|
|
malajka84
|
MalaRoža kaj je s tem novembrom!!sam dve nosečki, pa nobena se ne priključi zraven:( men slike ne rata gor spravit..itak je pa spet pč rahla črta ki jim ni za vrjet...bomo tk jutr vidl...da grem tud jst u december... bomo pa tam dočakale pa nardile en roza seznam, tale novembrski je že kr preveč moder!!:(
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 18.11.2009 12:26:39
|
|
|
|
MalaRoža
|
Drugače pa imam danes res težek dan, ker sem imela PDP na današnji dan. Tako mi gre na jok, ko pomislim na to...
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 18.11.2009 12:31:48
|
|
|
|
tejči28
|
ojej mala roža. To je res žalostno. Ampak boš videla,da boš tudi ti dočakala svojo . jaz vem,da bo decembra seznam lepši,bolj roza.Bomo šle na kuhančka in bomo sproščene in pol nam bo vsem uspelo.
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 18.11.2009 12:52:14
|
|
|
|
MalaRoža
|
Tejči, hvala za spodbudo! Čakam..čakam.. Drugače pa imaš prav! Treba se bo sprostit in odklopit glavo, ker pravijo da je polj lažje.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?