Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 21:39:22
|
|
|
|
gigi1
|
Jupiii odlično nam gre . Ko bi bilo vsaj že konec tekme Drage moje Zarči, S*, Sončica, Lučka, Noki, Zvezdica, Lara, Mojsonček, N74 joj kolk sem vas vesela. Saj veste, da vas mam rada . Hvala drage moje.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 21:51:16
|
|
|
|
Zvezdica
|
Jupiii user posted image odlično nam gre user posted image . Ko bi bilo vsaj že konec tekme user posted image ja... zelo dobro jim gre. Upam, da tako ostane. Drage moje Zarči, S*, Sončica, Lučka, Noki, Zvezdica, Lara, Mojsonček, N74 joj kolk sem vas vesela. Saj veste, da vas mam rada . Hvala drage moje. lubica, me tud tebe. za jutri. No, pa je spet akcija. Grem navijat!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 22:02:27
|
|
|
|
Abra
|
Pika, ti samo misli pozitivno meni je takrat res najslabše kazalo, a se nisem pustila, sem se prepričala, da je čas kako desni bok? Mišmiš, če je pa tvoj tut strelec pa ni problema bo pa divje v vaši bajti Kužon pa daje ognju zrak, kar je super kombinacija brez ne bi mogel goret Zarči, že špika? Jupiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!! Na gimnastiko se pa res ne spoznam mogoče pa pol celo še bo kaj z naše drgač bo pa kaj šraufala, al pa kable vlekla Moje kile sej ni čudno, mam polna usta čokolade .. še smajlijev, ki bi me po riti tepli se mi ne da iskat Sonči, Lovro pa že lupčke okrog pošilja naša še ne zna, samo neki mljacka Pozdravček Lučki, Noki, Zvezdici, Lari ......... in vsem ostalim Gigi, miška ti je tkoooo lepo napisala, da boljš ne bi mogla. Se bom kar pridružila njenim mislim, za ata bodi pa lepo pripravljena, da mu kakšno nazaj vržeš sej komi čaka Jutri bo tvoj dan!!!!!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 22:10:26
|
|
|
|
Goldy
|
Da še jaz katero rečem. Navijam za vse, nove stare borke!!!! Srčno, močno - mora da ratajo sami ++++++!!! Dejmo, dejmo!!!! P.s. mismis - saj veš, da bi bil že čas, da dr. D prepustiš še drugim.....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 22:26:11
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Še tukaj....Žiži...rada te mam, mislim nate in ti želim jutri najlepšo . Pa dej permišn Mismis, da mi napiše sms (sem v službi, ne vem a bo možnost pogledat) Dobr kaže, dobr...jest sicer vse prespala, pa me je moj zbudil s preglasno tv.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 22:42:33
|
|
|
|
Zvezdica
|
zmagal smo................jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 22:42:49
|
|
|
|
gigi1
|
Joj srčice še v jok me boste spravle . Sem že pri Miškinem postu začela nabirat. Zdaj pa veselje zarad fuzbala, pa vaše lepe besede...Res ste krasne. Kaj bi jaz brez vas
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 22:49:32
|
|
|
|
Aljonka
|
jeeeeee gremo naprej bravo našiiiiiii
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 22:49:50
|
|
|
|
lučka 25
|
gigi, danes si dobla najboljšo stimučacijo za jutri. Naši gredo na SP! Vidva pa tudi do konca in naprej.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 23:03:32
|
|
|
|
Aljonka
|
Punce hvala za navijanje je fulll pomagalo pika74 - probaj ostat pozitivna jaz pa tud fajjjjn držim pesti! mismis - lepo jih crkljaj še mesece in mesece kiwi . bravo zdej pa sam počivaj! tanja - supeeeerrr pa če greš res jutr na šiht se ne preveč matrat gigi - bom celo noč pošiljala dobro energijo, da jutri lepo sprejmeš svojo blastocisto in da ostane pri tebi še vsaj 9 mesecev. Nočko!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 23:30:31
|
|
|
|
miklarom
|
Četrtek, 19.11. Žiži - ET Žiži- še jaz navijam zate na jutrišnji zelo uspešen ET, naj te pričaka lep zaroded, in naj se greje pri tebi celih 9mesecev ( mal bol pozno tole pišek, k sem glih iz šihta- delala cel dan ) a ti toliko bolj toplo zaželim srečo jutri RTI Kiwi - za tri celice in naj bodo vse zmagovalne mismis - koliko jih greješ aha že vidla kar , jupiiiiiiiiiii, zdaj pa jih čuvaj in grej in naj pri tebi ostanejo celih 9 mesecev tanja _ jes - tudi ti jih lepo grej in naj ostanejo celih 9. mesecev
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 7:13:34
|
|
|
|
arneja
|
Žižika, tudi jaz navijam zate, zelo, zelo . Danes moraš biti itak hudo dobre volje, glede na naše fante včeraj . Uf, sem bila vesela, ti pa verjetno tudi . Tako mala Slovenija proti tako veeeeliki Rusiji, nimaš kaj, Slovenci znamo (predvsem tisti, ki smo včeraj na kavču pod deko tekmo gledali ). Komaj čakam še tvojo dobro novičko .
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 7:14:46
|
|
|
|
arneja
|
Pikec, zate pa tudi veš, da na veeeeliko navijam .
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 7:18:58
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! pa še mal čokoladnega, smo včer pridno navijal Gigi navijam zate danes, go girl !! Punce, srečnoooo!!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 7:46:30
|
|
|
|
sonček33
|
Žižek, mislim nate.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 7:47:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. mismis, iiiiiiiiiiiiiiiii, super novičke!!! Jaz mam pa ful občutek, da ste sedaj tudi stare borke na vrsti!! kiwi, super za 3 celice!! Naj se vse oplodijo in naj te pričakajo v soboto!! tanja, tudi tebi čestitke za dva mulčka!! gigi, močno držim danes pesti zate in mislim na tvojo lepo blastocisto, ki ti čez 9 mesecev ne bo dala spati, čez 2 leti ti bo kravžljala živce, par let kasneje pa se boš tako spraševala, kaj ti je bilo tega treba.. loremi, hvala za kavico in tortico.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 7:57:31
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro. Gigi, še enkrat. Danes je zate zmagovalni dan. Navijam kot nora, da sprejmeš najlepši zaklad. Loremi, hvala. Mismis, ja kaj naj rečem. Slabo mi je, če je želodec prazen, pa pol, ko je poln. Najboljš je na pol prazen. Glava me boli, dol me špika, pa vse simptome za prihod imam. Tko da ne vem na čem sem. Ni kej, mormo počakat na prvi decembrski dan, kaj nam bo prinesel. Razen, če mi pokvari rojstni dan, ker prav takrat naj bi prišla v primeru, da se nobeden ni prijel. Grem pa naslednji teden v službo, ker doma mi grejo same neumnosti po glavi.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 8:00:16
|
|
|
|
biba77
|
Tako, pri nas se je končalo še preden se je prav začelo. Včeraj, tretji dan po ET, sem začela krvavet. Ponoči ne, zjutraj pa spet. Pa ne izcedek, ampak kar kri. No, čez eno urco grem v Mb v neplodnostno, da se zmenimo za dalje (kako s tabletami in kako naprej do zamrznjenčkov). Težka noč je bila... Upam, da vam preostalim uspe!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 8:02:34
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jupiii odlično nam gre . Ko bi bilo vsaj že konec tekme Drage moje Zarči, S*, Sončica, Lučka, Noki, Zvezdica, Lara, Mojsonček, N74 joj kolk sem vas vesela. Saj veste, da vas mam rada . Hvala drage moje. Tudi mi te mamo rade. Danes že ves čas mislim nate in navijam. Saj veš, naši grejo junija 2010 v Južno Afriko, ti pa boš avgusta 2010 na poti v Rim
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 8:17:35
|
|
|
|
Pija76
|
čau punce, vidim da ste včeraj pridno navijale za fante in za naše zlate punce. Tanja in Mismis za otročaj, naj se vama rodijo zdravi levčki in levinje!!! Gigi navijam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mismis je res tako lepo napisala!!! Pika74 vidim da si spet v akciji. Srečno ti želim!!!!!!!!!!!!!! Želim ti da čez 9 mesecev stisneš k sebi štručko -i in da po vseh teh neuspehih postanete družinica!!! Lovro in Gimnastičarka kmalu sta začela . To bo lep parček, enkrat je ena napisala, mislim da Roza tajnica da so IVF/ICSI otročki najlepši! Lučka in Sonček33 en lep pozdarvček!! Na listi trepetalk je gužva , prav je tako, in prav vsem želim, da gredo en štuk nižje, na seznam !!!! No pri nas smo pa že na polni dozi mamil, 25.11. bomo pa videli kako nam gre . Bo treba pirčkat začet . Lep dan želim prav vsem, mislim, da bo sonček, bom tekla v hrib
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 8:36:29
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba77 Tako, pri nas se je končalo še preden se je prav začelo. Včeraj, tretji dan po ET, sem začela krvavet. Ponoči ne, zjutraj pa spet. Pa ne izcedek, ampak kar kri. No, čez eno urco grem v Mb v neplodnostno, da se zmenimo za dalje (kako s tabletami in kako naprej do zamrznjenčkov). Težka noč je bila... Upam, da vam preostalim uspe! Biba Sicer jast ne bi tko hitr obupala, sem krvavela vse od testa pa tam do 12 t.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 8:37:33
|
|
|
|
palcica_
|
Pozdravljene! Vsake toliko se moram oglasit , vas pa seveda redno berem. No zdaj sva z mojim možičkom dala vse preiskave skozi v GK LJ in v petek grem k dr.D na pregled al razgovor, skratka sem naročena. No in sedaj bi vprašala vse tiste ki ste v postopku v LJ kako potekajo sedaj stvari naprej? Kakšen je postopek????? LP
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 8:43:15
|
|
|
|
biba77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Biba Sicer jast ne bi tko hitr obupala, sem krvavela vse od testa pa tam do 12 t. Prav krvavela, al izcedek?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 8:49:49
|
|
|
|
S*
|
Biba .
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 8:53:13
|
|
|
|
nokes
|
GIGI, NAVIJAM!!! pija, 25.11 maš UZ? ja, seveda, pirčkat, pa jajčkat .
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?