|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
18.11.2009 21:39:22   
gigi1
Jupiii user posted image  odlično nam gre user posted image . Ko bi bilo vsaj že konec tekme user posted image

Drage moje Zarči, S*, Sončica, Lučka, Noki, Zvezdica, Lara, Mojsonček, N74 joj kolk sem vas vesela. Saj veste, da vas mam rada user posted image . Hvala drage moje.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
18.11.2009 21:51:16   
Zvezdica
Jupiii user posted image odlično nam gre user posted image . Ko bi bilo vsaj že konec tekme user posted image

ja... zelo dobro jim gre. Upam, da tako ostane.

Drage moje Zarči, S*, Sončica, Lučka, Noki, Zvezdica, Lara, Mojsonček, N74 joj kolk sem vas vesela. Saj veste, da vas mam rada user posted image . Hvala drage moje.

lubica, me tud tebe.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za jutri.

No, pa je spet akcija. Grem navijat!

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
18.11.2009 22:02:27   
Abra
Pika, ti samo misli pozitivno user posted image meni je takrat res najslabše kazalo, a se nisem pustila, sem se prepričala, da je čas user posted image kako desni bok? user posted image

Mišmiš, če je pa tvoj tut strelec pa ni problema user posted image bo pa divje v vaši bajti user posted image Kužon pa daje ognju zrak, kar je super kombinacija user posted image brez ne bi mogel goret user posted image

Zarči, že špika? Jupiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Na gimnastiko se pa res ne spoznam user posted image mogoče pa pol celo še bo kaj z naše user posted image drgač bo pa kaj šraufala, al pa kable vlekla user posted image user posted image user posted image Moje kile user posted image sej ni čudno, mam polna usta čokolade .. še smajlijev, ki bi me po riti tepli se mi ne da iskat user posted image

Sonči, Lovro pa že lupčke okrog pošilja user posted image naša še ne zna, samo neki mljacka user posted image

Pozdravček Lučki, Noki, Zvezdici, Lari ......... in vsem ostalimuser posted image

Gigi, miška ti je tkoooo lepo napisala, da boljš ne bi mogla. Se bom kar pridružila njenim mislim, za ata bodi pa lepo pripravljena, da mu kakšno nazaj vržeš user posted image sej komi čaka user posted image Jutri bo tvoj dan!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
18.11.2009 22:10:26   
Goldy
Da še jaz katero rečem. Navijam za vse, nove stare borke!!!! Srčno, močno - mora da ratajo sami ++++++!!! Dejmo, dejmo!!!!

P.s.
mismis - saj veš, da bi bil že čas, da dr. D prepustiš še drugim.....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
18.11.2009 22:26:11   
Tanja_Jes

Še tukaj....Žiži...rada te mam, mislim nate in ti želim jutri najlepšo user posted image . Pa dej permišn Mismis, da mi napiše sms (sem v službi, ne vem a bo možnost pogledat) user posted image

Dobr kaže, dobr...jest sicer vse prespala, pa me je moj zbudil s preglasno tv. user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
18.11.2009 22:42:33   
Zvezdica
zmagal smo................jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
18.11.2009 22:42:49   
gigi1
Joj srčice še v jok me boste spravle user posted image  user posted image user posted image . Sem že pri Miškinem postu začela nabirat. Zdaj pa veselje zarad fuzbala, pa vaše lepe besede...Res ste krasne. Kaj bi jaz brez vas user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
18.11.2009 22:49:32   
Aljonka
jeeeeee gremo naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo našiiiiiii

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
18.11.2009 22:49:50   
lučka 25
gigi, danes si dobla najboljšo stimučacijo za jutri. Naši gredo na SP! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Vidva pa tudi do konca in naprej. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
18.11.2009 23:03:32   
Aljonka
Punce hvala za navijanje je fulll pomagalo

pika74 - probaj ostat pozitivna jaz pa tud fajjjjn držim pesti!

mismis - lepo jih crkljaj še mesece in mesece

kiwi . bravouser posted image  zdej pa sam počivaj!

tanja - user posted image user posted image user posted image  supeeeerrr pa če greš res jutr na šiht se ne preveč matrat

gigi - bom celo noč pošiljala dobro energijo, da jutri lepo sprejmeš svojo blastocisto in da ostane pri tebi še vsaj 9 mesecev.

Nočko!

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
18.11.2009 23:30:31   
miklarom
Četrtek, 19.11.
Žiži - ET

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiži- še jaz navijam zate na jutrišnji zelo uspešen ET, naj te pričaka lep zaroded, in naj se greje pri tebi celih 9mesecev ( mal bol pozno tole pišek, k sem glih iz šihta- delala cel dan ) a ti toliko bolj toplo zaželim srečo jutri RTI

Kiwi -user posted image user posted image user posted image  za tri celice in naj bodo vse zmagovalne

mismis - koliko jih greješ aha že vidla kar user posted image user posted image  , jupiiiiiiiiiii, zdaj pa jih čuvaj in grej in naj pri tebi ostanejo celih 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

tanja _ jes - tudi ti jih lepo grej in naj ostanejo celih 9. mesecevuser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
19.11.2009 7:13:34   
arneja
Žižika, tudi jaz navijam zate, zelo, zelo user posted image user posted image user posted image . Danes moraš biti itak hudo dobre volje, glede na naše fante včeraj user posted image user posted image user posted image . Uf, sem bila vesela, ti pa verjetno tudi user posted image .  Tako mala Slovenija proti tako veeeeliki Rusiji, nimaš kaj, Slovenci znamo (predvsem tisti, ki smo včeraj na kavču pod deko tekmo gledali user posted image ). Komaj čakam še tvojo dobro novičko user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
19.11.2009 7:14:46   
arneja
Pikec, zate pa tudi veš, da na veeeeliko navijam user posted image user posted image user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
19.11.2009 7:18:58   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

pa še mal čokoladnega, smo včer pridno navijal user posted image

user posted image
Gigi navijam zate danes, go girl user posted image   user posted image   user posted image !!

Punce, srečnoooo!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
19.11.2009 7:46:30   
sonček33
Žižek, mislim nate.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
19.11.2009 7:47:23   
Anonimen
Jutro.

mismis, iiiiiiiiiiiiiiiii, super novičke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz mam pa ful občutek, da ste sedaj tudi stare borke na vrsti!! user posted image user posted image user posted image user posted image

kiwi, super za 3 celice!! Naj se vse oplodijo in naj te pričakajo v soboto!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanja, tudi tebi čestitke za dva mulčka!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gigi, močno držim danes pesti zate in mislim na tvojo lepo blastocisto, ki ti čez 9 mesecev ne bo dala spati, čez 2 leti ti bo kravžljala živce, par let kasneje pa se boš tako spraševala, kaj ti je bilo tega treba.. user posted image user posted image user posted image user posted image

loremi, hvala za kavico in tortico.user posted image

(odgovor članu Reby)
  Neposredna povezava do sporočila: 4441
19.11.2009 7:57:31   
BarbiG

Dobro jutro.

Gigi, še enkrat. Danes je zate zmagovalni dan. Navijam kot nora, da sprejmeš najlepši zaklad. user posted image user posted image user posted image

Loremi, hvala. user posted image

Mismis, ja kaj naj rečem. Slabo mi je, če je želodec prazen, pa pol, ko je poln. Najboljš je na pol prazen. Glava me boli, dol me špika, pa vse simptome za prihod user posted image imam. Tko da ne vem na čem sem. Ni kej, mormo počakat na prvi decembrski dan, kaj nam bo prinesel. Razen, če mi user posted image pokvari rojstni dan, ker prav takrat naj bi prišla v primeru, da se nobeden user posted image ni prijel. Grem pa naslednji teden v službo, ker doma mi grejo same neumnosti po glavi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
19.11.2009 8:00:16   
biba77
Tako,
pri nas se je končalo še preden se je prav začelo.
Včeraj, tretji dan po ET, sem začela krvavet. Ponoči ne, zjutraj pa spet. Pa ne izcedek, ampak kar kri. No, čez eno urco grem v Mb v neplodnostno, da se zmenimo za dalje (kako s tabletami in kako naprej do zamrznjenčkov).
Težka noč je bila...
user posted image

Upam, da vam preostalim uspe!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
19.11.2009 8:02:34   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Jupiii user posted image  odlično nam gre user posted image . Ko bi bilo vsaj že konec tekme user posted image

Tudi mi te mamo rade. Danes že ves čas mislim nate in navijam. Saj veš, naši grejo junija 2010 v Južno Afriko, ti pa boš avgusta 2010 na poti v Rim user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
19.11.2009 8:17:35   
Pija76
čau punce,
vidim da ste včeraj pridno navijale za fante in za naše zlate punce.
Tanja in Mismis user posted image   user posted image  za otročaj, naj se vama rodijo zdravi levčki in levinje!!!

Gigi navijam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mismis je res tako lepo napisala!!!

Pika74 vidim da si spet v akciji. Srečno ti želim!!!!!!!!!!!!!! Želim ti da čez 9 mesecev stisneš k sebi štručko -i in da po vseh teh neuspehih postanete družinica!!!

Lovro in Gimnastičarka kmalu sta začela user posted image . To bo lep parček, enkrat je ena napisala, mislim da Roza tajnica da so IVF/ICSI otročki najlepši!

Lučka in Sonček33 en lep pozdarvček!!

Na listi trepetalk je gužva user posted image , prav je tako, in prav vsem želim, da gredo en štuk nižje, na seznam user posted image !!!!

No pri nas smo pa že na polni dozi mamil, 25.11. bomo pa videli kako nam gre user posted image . Bo treba pirčkat začet user posted image  user posted image .

Lep dan želim prav vsem, mislim, da bo sonček, bom tekla v hrib user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
19.11.2009 8:36:29   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: biba77

Tako,
pri nas se je končalo še preden se je prav začelo.
Včeraj, tretji dan po ET, sem začela krvavet. Ponoči ne, zjutraj pa spet. Pa ne izcedek, ampak kar kri. No, čez eno urco grem v Mb v neplodnostno, da se zmenimo za dalje (kako s tabletami in kako naprej do zamrznjenčkov).
Težka noč je bila...
user posted image

Upam, da vam preostalim uspe!

Biba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer jast ne bi tko hitr obupala, sem krvavela vse od testa pa tam do 12 t.

i belive i can fly....

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
19.11.2009 8:37:33   
palcica_
Pozdravljene!

Vsake toliko se moram oglasit user posted image , vas pa seveda redno berem.

No zdaj sva z mojim možičkom dala vse preiskave skozi v GK LJ in v petek grem k dr.D na pregled al razgovor, skratka sem naročena.
No in sedaj bi vprašala vse tiste ki ste v postopku v LJ kako potekajo sedaj stvari naprej? Kakšen je postopek?????

LP

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
19.11.2009 8:43:15   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Biba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer jast ne bi tko hitr obupala, sem krvavela vse od testa pa tam do 12 t.

Prav krvavela, al izcedek?user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
19.11.2009 8:49:49   
S*
Biba user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
19.11.2009 8:53:13   
nokes
GIGI, NAVIJAM!!! user posted image user posted image user posted image

pija, 25.11 maš UZ? ja, seveda, pirčkat, pa jajčkatuser posted image .

nokes

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?