Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:02:57
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaki glas te ima ta SIMIČ? to je pravi navijač
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:03:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 a še ne spi? KAj ga boš budila zdaj? ej, jebi uro..zdaj se pije! tak se govori. Dobiš jutri Cuba libre.- Vidim da si takrat za akcijo in pitje!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:04:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m evo, gospod pahpr...da čujemo kdaj bo pucal ON JE REKU, DA JIH JE ŽE?! PROV GOTOV, JA! laže---tak kot vedno..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:05:04
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m evo, gospod pahpr...da čujemo kdaj bo pucal ON JE REKU, DA JIH JE ŽE?! PROV GOTOV, JA! pa ja de, to morjo kamere dokumentirat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:05:27
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m evo, gospod pahpr...da čujemo kdaj bo pucal ON JE REKU, DA JIH JE ŽE?! PROV GOTOV, JA! Speedy GONZPAHOR!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:06:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj pa? A vam bodo ta črni blok v luft spustili? ne, ne. Lija je prehlajena.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:06:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m evo, gospod pahpr...da čujemo kdaj bo pucal ON JE REKU, DA JIH JE ŽE?! PROV GOTOV, JA! Speedy GONZPAHOR!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:07:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m evo, gospod pahpr...da čujemo kdaj bo pucal ON JE REKU, DA JIH JE ŽE?! PROV GOTOV, JA! pa ja de, to morjo kamere dokumentirat ja logo..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:07:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m evo, gospod pahpr...da čujemo kdaj bo pucal ON JE REKU, DA JIH JE ŽE?! PROV GOTOV, JA! laže---tak kot vedno..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:07:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj pa? A vam bodo ta črni blok v luft spustili? ne, ne. Lija je prehlajena. nisem vedela
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:11:26
|
|
|
|
PERSIDA
|
Tako zadevo sem skoraj končala jutri še šnole gor zašijem in vola ,pa bo božiček imel dva pomagača več.Lahko noč navijačice jaz sem že zjutraj pivo ruknila tak da mi ni treba zdaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:12:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj pa? A vam bodo ta črni blok v luft spustili? ne, ne. Lija je prehlajena. nisem vedela hvala. Boš lahko jutri ta objem na nje vadla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:12:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Tako zadevo sem skoraj končala jutri še šnole gor zašijem in vola ,pa bo božiček imel dva pomagača več.Lahko noč navijačice jaz sem že zjutraj pivo ruknila tak da mi ni treba zdaj bravo pridna mami
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:12:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Tako zadevo sem skoraj končala jutri še šnole gor zašijem in vola ,pa bo božiček imel dva pomagača več.Lahko noč navijačice jaz sem že zjutraj pivo ruknila tak da mi ni treba zdaj Bravo MAMI! Že zbiraš kaj naročil? Jaz bi tudi imela za mojega? Koliko računaš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:13:03
|
|
|
|
tasa_m
|
Tak, zdaj pa lahko grem spat. Lahko noč drage moje, se tipkamo jutri.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:13:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj pa? A vam bodo ta črni blok v luft spustili? ne, ne. Lija je prehlajena. nisem vedela hvala. Boš lahko jutri ta objem na nje vadla Z veseljem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:13:33
|
|
|
|
mama_milchy
|
niti da ne motim tega navijaškega razpoloženja zato vam želim lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:13:36
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Tako zadevo sem skoraj končala jutri še šnole gor zašijem in vola ,pa bo božiček imel dva pomagača več.Lahko noč navijačice jaz sem že zjutraj pivo ruknila tak da mi ni treba zdaj Super mamica!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:14:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tak, zdaj pa lahko grem spat. Lahko noč drage moje, se tipkamo jutri. Nočko...! Jaz tudi grem, ker je Bandidosa sfalilo, pa ni več zanimivo. LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:15:33
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica čujte, jaz grem. vinkecu še je treba skidat ti kokica, maš tudi še samo eno minuto do 23.00 lahko noč a še ne spi? KAj ga boš budila zdaj? ej, jebi uro..zdaj se pije! še ne spi. zdaj praznuje
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:16:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica čujte, jaz grem. vinkecu še je treba skidat ti kokica, maš tudi še samo eno minuto do 23.00 lahko noč NoČKO,lepo bodi se vidimo če nena kaj vmes pride nima kaj vmes prit!!!
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:16:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica čujte, jaz grem. vinkecu še je treba skidat ti kokica, maš tudi še samo eno minuto do 23.00 lahko noč a še ne spi? KAj ga boš budila zdaj? ej, jebi uro..zdaj se pije! še ne spi. zdaj praznuje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:17:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kje pa je Najaa? Jo že zelooo pogrešam? A je še kar bolana?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:18:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Tako zadevo sem skoraj končala jutri še šnole gor zašijem in vola ,pa bo božiček imel dva pomagača več.Lahko noč navijačice jaz sem že zjutraj pivo ruknila tak da mi ni treba zdaj Persida, vi jutri pidete, ne? nič nisi še enkrat dodatno potrdila....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:18:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Tako zadevo sem skoraj končala jutri še šnole gor zašijem in vola ,pa bo božiček imel dva pomagača več.Lahko noč navijačice jaz sem že zjutraj pivo ruknila tak da mi ni treba zdaj Persida, vi jutri pidete, ne? nič nisi še enkrat dodatno potrdila.... Po moje pridejo!
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......