Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:54:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaki glas te ima ta SIMIČ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:54:58
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa grem malo pospravit, da bojo naše marborčanke imele kam stopit.... saj smo vsega navajene že od doma... Samo jaz tak nisem mariborčanka! ja pa sori, samo spadaš k mariborskim marčevkam, tak da žal... oooo, si nazaj? Si pospravla, kot se šika? no, da ne bote zdaj ne vem kaj pričakovale. zdaj je pospravljeno toliko, da bi v normalnih časih začela počasi pospravljat zdaj pa imam znižane kriterije hahaahha, kot bi sebe poslušala...seveda mami.. Ej, meni pa tak pir teče...no, ta Cuba Libre! no no, da ne boš ki obležala pa ne bota mogla prit jutri
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:55:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no no, da ne boš ki obležala pa ne bota mogla prit jutri tega si pa ne smem privoščiti, ker sva sama doma...tašča pa naju tudi ne bo tak hitro pogrešala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:55:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica po moje ga ne bo upala zraven prinest. pa četudi ga bi, se ga ne pritaknem več edino tebi jutri posodim stojalo, če boš rabila bom rabla ja.. itak!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:56:02
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaki glas te ima ta SIMIČ? Kokica, navijal je!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:56:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In kaj se zgodi, če dajo RU gol? imamo še naprej plin ne, res me je zanimalo, kaj bi bilo v tem priemeru? Podaljški? a-a rusi bi šli naprej. Zdaj pa smo jim slovenci pokazali
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:56:12
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaki glas te ima ta SIMIČ? malo se je preveč razburil pa je začel mutirat
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:56:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaki glas te ima ta SIMIČ? Kokica, navijal je!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:56:46
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no no, da ne boš ki obležala pa ne bota mogla prit jutri tega si pa ne smem privoščiti, ker sva sama doma...tašča pa naju tudi ne bo tak hitro pogrešala. eh, saj te bo gioco spravo k sebi
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:57:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In kaj se zgodi, če dajo RU gol? imamo še naprej plin ne, res me je zanimalo, kaj bi bilo v tem priemeru? Podaljški? a-a rusi bi šli naprej. Zdaj pa smo jim slovenci pokazali Jeeeeee!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:57:15
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In kaj se zgodi, če dajo RU gol? imamo še naprej plin ne, res me je zanimalo, kaj bi bilo v tem priemeru? Podaljški? a-a rusi bi šli naprej. Zdaj pa smo jim slovenci pokazali TO JE BLO ZA TISTO BRCO!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:57:42
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica po moje ga ne bo upala zraven prinest. pa četudi ga bi, se ga ne pritaknem več edino tebi jutri posodim stojalo, če boš rabila bom rabla ja.. itak! samo da najdem. danes že celi dan išem fotoaparat in njegovo torbico. upam da nisem zgubla no, mogoče samo še ni blo dovolj pospravljeno...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:57:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no no, da ne boš ki obležala pa ne bota mogla prit jutri tega si pa ne smem privoščiti, ker sva sama doma...tašča pa naju tudi ne bo tak hitro pogrešala. eh, saj te bo gioco spravo k sebi po moje tudi ja..on bi lepo zraven spančkal...Valentin pa drl.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:58:08
|
|
|
|
tasa_m
|
Mater ej, pa res smo dobri
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:58:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In kaj se zgodi, če dajo RU gol? imamo še naprej plin ne, res me je zanimalo, kaj bi bilo v tem priemeru? Podaljški? a-a rusi bi šli naprej. Zdaj pa smo jim slovenci pokazali TO JE BLO ZA TISTO BRCO! točno!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:59:01
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no no, da ne boš ki obležala pa ne bota mogla prit jutri tega si pa ne smem privoščiti, ker sva sama doma...tašča pa naju tudi ne bo tak hitro pogrešala. eh, saj te bo gioco spravo k sebi po moje tudi ja..on bi lepo zraven spančkal...Valentin pa drl. če bi se pa skokec drl, bi pa ziher tašča gor prišla. to pa ni za skrbet
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:59:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mater ej, pa res smo dobri ja, zdaj pa grejo pit in razbijat...moji sodelavci pa delat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:59:05
|
|
|
|
tasa_m
|
evo, gospod pahpr...da čujemo kdaj bo pucal
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:00:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
čujte, jaz grem. vinkecu še je treba skidat ti kokica, maš tudi še samo eno minuto do 23.00 lahko noč
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:00:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mater ej, pa res smo dobri ja, zdaj pa grejo pit in razbijat...moji sodelavci pa delat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:01:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica čujte, jaz grem. vinkecu še je treba skidat ti kokica, maš tudi še samo eno minuto do 23.00 lahko noč a še ne spi? KAj ga boš budila zdaj? ej, jebi uro..zdaj se pije!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:01:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica čujte, jaz grem. vinkecu še je treba skidat ti kokica, maš tudi še samo eno minuto do 23.00 lahko noč NoČKO,lepo bodi se vidimo če nena kaj vmes pride
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:01:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 a še ne spi? KAj ga boš budila zdaj? ej, jebi uro..zdaj se pije! tak se govori. Dobiš jutri Cuba libre.- Vidim da si takrat za akcijo in pitje!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:02:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica čujte, jaz grem. vinkecu še je treba skidat ti kokica, maš tudi še samo eno minuto do 23.00 lahko noč NoČKO,lepo bodi se vidimo če nena kaj vmes pride Kaj pa? A vam bodo ta črni blok v luft spustili?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 23:02:36
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m evo, gospod pahpr...da čujemo kdaj bo pucal ON JE REKU, DA JIH JE ŽE?! PROV GOTOV, JA!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......