Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:43:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaj zdaj kaj vse šampanjce odpirate?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:44:00
|
|
|
|
mmmc
|
Uhhhhhhh Zdej pa lahko pivo do konca SPIJEM!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:44:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A je v SLO ekipi kak priimek, ki ni na IČ? Čeh pa Nemec no, tko je blo včas, zdej se je generacija zamenjala pa so še ta dva zamenjala -IČ-a!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:44:25
|
|
|
|
felix7
|
lube duše, moje srce je preneslo to napetost, čeprav komaj I LOVE FOOTBALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no, košarko še clo mal bolj
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:44:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kdo je najboljši???? SLOVENIJAAAAAA Zdaj pa bi bla tam! ja jaz tud. Mi imamo novo leto. Cigančki mečejo petarde ko nori. Jutri pa bo Slovenija brez plina
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:44:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Uhhhhhhh Zdej pa lahko pivo do konca SPIJEM! A ga še nisi? Jaz pa grem še po enega Bandidosa!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:45:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Uhhhhhhh Zdej pa lahko pivo do konca SPIJEM! jaz skačem, ker se derejo kdo ne skače ni slovenc. In jaz sem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:46:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 lube duše, moje srce je preneslo to napetost, čeprav komaj I LOVE FOOTBALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no, košarko še clo mal bolj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:46:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kdo je najboljši???? SLOVENIJAAAAAA Zdaj pa bi bla tam! ja jaz tud. Mi imamo novo leto. Cigančki mečejo petarde ko nori. Jutri pa bo Slovenija brez plina veš, da morajo reklamo začeti delati..saj to je njihov čas..ta prednovoletni.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:46:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Uhhhhhhh Zdej pa lahko pivo do konca SPIJEM! jaz skačem, ker se derejo kdo ne skače ni slovenc. In jaz sem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:47:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pri nas tudi čujem petarde!!!! V Bistrici!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:47:25
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m naj bo že konec. So mi naši mal sumljivi.. jest se nekontrolirano tresem od živcev Jaz samo še na uro gledam.... Me je WC minil.... nazadnje so se mi tko kolena tresla po porodu a se je še kateri to zgodilo? da se ji noge niso mogle umirit? he he si me zdaj nasmejala. ne, ni se mi nič kaj takega zgodilo. niti med porodom, niti danes
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:47:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 veš, da morajo reklamo začeti delati..saj to je njihov čas..ta prednovoletni. če boš kaj rabla reci
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:48:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pri nas tudi čujem petarde!!!! V Bistrici! imate tud temne tam ha?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:48:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 veš, da morajo reklamo začeti delati..saj to je njihov čas..ta prednovoletni. če boš kaj rabla reci maš veze?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:48:59
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa grem malo pospravit, da bojo naše marborčanke imele kam stopit.... saj smo vsega navajene že od doma... Samo jaz tak nisem mariborčanka! ja pa sori, samo spadaš k mariborskim marčevkam, tak da žal... oooo, si nazaj? Si pospravla, kot se šika? no, da ne bote zdaj ne vem kaj pričakovale. zdaj je pospravljeno toliko, da bi v normalnih časih začela počasi pospravljat zdaj pa imam znižane kriterije
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:49:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pri nas tudi čujem petarde!!!! V Bistrici! imate tud temne tam ha? tudi, samo mislim, da jih kar sosed meče, ki pa je temen a ne ciganček
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:50:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa grem malo pospravit, da bojo naše marborčanke imele kam stopit.... saj smo vsega navajene že od doma... Samo jaz tak nisem mariborčanka! ja pa sori, samo spadaš k mariborskim marčevkam, tak da žal... oooo, si nazaj? Si pospravla, kot se šika? no, da ne bote zdaj ne vem kaj pričakovale. zdaj je pospravljeno toliko, da bi v normalnih časih začela počasi pospravljat zdaj pa imam znižane kriterije hahaahha, kot bi sebe poslušala...seveda mami.. Ej, meni pa tak pir teče...no, ta Cuba Libre!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:50:21
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mariborčanke: CD-ji od srečanja pri meni so sveže pečeni! a si že popravila fotoaparat al sem ga dokončno fentala? moj ga je...čisto simpl... čebelica, jutri ga lahko spet fentaš po moje ga ne bo upala zraven prinest. pa četudi ga bi, se ga ne pritaknem več edino tebi jutri posodim stojalo, če boš rabila
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:51:19
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kdaj se jutri dobimo pri MČ? Ob desetih ali prej? ja okoli desetih je v planu. pa če bo vama do takrat že dolgčas, pridita prej. midve se boma tak zbudle po moje ob sedmih... Midva pa ob 6h. Saj grema še prej v Mullerja verjetno...potem pa res prideva..če najdeva... no super. vidva kar pridita. če ne pa pokličita...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:51:55
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In kaj se zgodi, če dajo RU gol? imamo še naprej plin
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:52:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 2. POLČAS! naj bo podoben 1. polčasu. Čebela če naši zmagajo pripravi liter čokoladnega da nazdravimo ki te je zdaj Čebela? Še kuj igrače pospravlja? Ja, ja, zdaj bo pa tak Klara vse kriva, če bo katera padla jutri! likala sem. me je blo strah, da mi bo res še kje tasa ti pa bi mogla v stolček it ja, saj. stolček je pa bil predrag, da bi ga kar takoj zlomli
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:52:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In kaj se zgodi, če dajo RU gol? imamo še naprej plin ne, res me je zanimalo, kaj bi bilo v tem priemeru? Podaljški?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:53:17
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Uhhhhhhh Zdej pa lahko pivo do konca SPIJEM! A ga še nisi? Jaz pa grem še po enega Bandidosa! NE ŠE, PREVEČ ŽIVČKI DELAJO!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:53:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 2. POLČAS! naj bo podoben 1. polčasu. Čebela če naši zmagajo pripravi liter čokoladnega da nazdravimo ki te je zdaj Čebela? Še kuj igrače pospravlja? Ja, ja, zdaj bo pa tak Klara vse kriva, če bo katera padla jutri! likala sem. me je blo strah, da mi bo res še kje tasa ti pa bi mogla v stolček it ja, saj. stolček je pa bil predrag, da bi ga kar takoj zlomli ja, vsaj enega otroka mora skozi dati pravijo...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......