Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:12:39
|
|
|
|
tasa_m
|
jeeee rdečega je dobo. Moj se tak smeji da bo mu rit poknila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:12:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m fajt, fajt kje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:13:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jeeee rdečega je dobo. Moj se tak smeji da bo mu rit poknila a tu je bil fajt? Pa da ne bo ki Lije zbudo?
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 18.11.2009 22:14:07 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:13:56
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jeeee rdečega je dobo. Moj se tak smeji da bo mu rit poknila Matr ga je brcnu!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:14:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tega je zadnjič k meni prinesla! Kaj imaš zame? aja, te pa tak nebo nič.Sem zastojn pisala gor Ne povem, ne povem kaj imam Nekaj dobrega. samo pri meni ga pa ni več Daj no, povej! KAj pa si začela! Draga moja Kokica. Zadnjič sem prišla prazna, in bom zdaj nadoknadla. Mi je blo tak nerodno ker sem bla prelena da bi do trgovine šla. Me pa je mami učila da ko greš nekam prvič na obisk moraš nekaj nest. Vsaj prvič.. In jaz lenoba nisem nesla nič.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:14:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m fajt, fajt kje? kokica kak spremljaš fuzbal? Rus je dobo rdečega ker je našega vratara bincno. Upam, da jim damo še enga...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:15:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jeeee rdečega je dobo. Moj se tak smeji da bo mu rit poknila a tu je bil fajt? Pa da ne bo ki Lije zbudo? Lija bo mu ponoči vrnila verjetno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:15:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tega je zadnjič k meni prinesla! Kaj imaš zame? aja, te pa tak nebo nič.Sem zastojn pisala gor Ne povem, ne povem kaj imam Nekaj dobrega. samo pri meni ga pa ni več Daj no, povej! KAj pa si začela! Draga moja Kokica. Zadnjič sem prišla prazna, in bom zdaj nadoknadla. Mi je blo tak nerodno ker sem bla prelena da bi do trgovine šla. Me pa je mami učila da ko greš nekam prvič na obisk moraš nekaj nest. Vsaj prvič.. In jaz lenoba nisem nesla nič. In kaj sem tebi prinesla jaz? Pa tudi jaz poznam bonton. Še jaz nadoknadim jutri!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:15:42
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jeeee rdečega je dobo. Moj se tak smeji da bo mu rit poknila joooooooooj, zakaj že ni konc???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:15:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In kaj sem tebi prinesla jaz? Pa tudi jaz poznam bonton. Še jaz nadoknadim jutri! daj nehe ti
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:15:52
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m fajt, fajt kje? kokica kak spremljaš fuzbal? Rus je dobo rdečega ker je našega vratara bincno. Upam, da jim damo še enga... Gremo navijat za še en gooool!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:15:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m fajt, fajt kje? kokica kak spremljaš fuzbal? Rus je dobo rdečega ker je našega vratara bincno. Upam, da jim damo še enga...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:16:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jeeee rdečega je dobo. Moj se tak smeji da bo mu rit poknila joooooooooj, zakaj že ni konc??? ja, a ne? kaj pir si že spila?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:16:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m fajt, fajt kje? kokica kak spremljaš fuzbal? Rus je dobo rdečega ker je našega vratara bincno. Upam, da jim damo še enga... Gremo navijat za še en gooool! go,go,go slovenijaaaaaa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:16:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jeeee rdečega je dobo. Moj se tak smeji da bo mu rit poknila a tu je bil fajt? Pa da ne bo ki Lije zbudo? Lija bo mu ponoči vrnila verjetno A njemu? Al tebi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:17:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m fajt, fajt kje? kokica kak spremljaš fuzbal? Rus je dobo rdečega ker je našega vratara bincno. Upam, da jim damo še enga... Gremo navijat za še en gooool! go,go,go slovenijaaaaaa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:17:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A njemu? Al tebi? obema. Samo jaz bom verjetno bolj trpela.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:17:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jeeee rdečega je dobo. Moj se tak smeji da bo mu rit poknila joooooooooj, zakaj že ni konc??? ja, a ne? kaj pir si že spila? jaz sem ga že...mi že drugi diši...pa ne upam, ker potem Valentina ne bom slišala ponoči, ko bo hotel jesti.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:17:58
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jeeee rdečega je dobo. Moj se tak smeji da bo mu rit poknila joooooooooj, zakaj že ni konc??? ja, a ne? kaj pir si že spila? Jaz tud ne morem več gledat, joj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:18:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A njemu? Al tebi? obema. Samo jaz bom verjetno bolj trpela.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:18:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In kaj sem tebi prinesla jaz? Pa tudi jaz poznam bonton. Še jaz nadoknadim jutri! daj nehe ti Ka je?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:18:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kolko še do konca?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:19:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In kaj sem tebi prinesla jaz? Pa tudi jaz poznam bonton. Še jaz nadoknadim jutri! daj nehe ti Ka je? danes je sredek , kak te ne veš kaj je danes?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:19:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kolko še do konca? 17 min. + podaljški
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:19:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In kaj sem tebi prinesla jaz? Pa tudi jaz poznam bonton. Še jaz nadoknadim jutri! daj nehe ti Ka je? danes je sredek , kak te ne veš kaj je danes? Žigek!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......