|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 22:10:10
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Eno vprašanje: Ali ste vaše bebije kaj zavarovale? Nezgodno ali življenjsko ali oboje? Če ja, pri kateri zavarovalnici in na kakšen način? Nehi, ne se pustit nategnt. Glej zlo dobr poznam ta posel, ker sem bila zaposlena pri zavarovalnici, ( mi grejo kocine pokonc, ko vidim kakega zastopnika, pa čeprav vem, da so zastopniki tisti, ki vsem v zavarovalnici nosjo plače), zdaj pa sem bolj pri varčevalni varjanti zaposlena. Ne rabš bejbija zavarovat, kaj boš pa mela od tega k plačuješ, nč. Če se slučajno kaj zgodi boš za zlomleno rokco dobila par fičnkov. Življensko zavarovan pa po zakonu ne more biti do 14 leta. Lahko si ti in on v primeru tvoje smrti dobi, oziroma njegovi skrbniki, oziroma do 18 leta se socialna usede gor. Jaz imam že od prej neko varčevalno zadevo, kjer sem še malo jaz življenjsko zavarovano, če se mi kaj zgodi dobi zavarovalno vsoto. Drugače pa to plačujem bolj za varčevanje, da bo pr njegovih 15 se denar meni izplačal, pol bom pa še mal dala na vezano vlogo pa mu dala pol recimo za flet.... se strinjam z vsem, kar si napisala..tudi sama nisem bosa v teh zadevah, mi je kar dosti poznano...sem pa razmišljala kar tako kako nezgodno zavarovanje a je tudi res kot si sama napisala, da je potem to samo par evrčkov, ker, če računaš, da je za predšolske otroke letna premija cca 20,00 EUR, dnevno nadomestillo pa 3,00 eur, pa še to nič ne dobi dokler ne bo vsaj v vrtcu..ni vse skupaj nič...Zato pa sprašujem tukaj, da še druge poveste svoje mnenje. Tole dnevno nadomestilo ma mislm, da pri dostih zavarovalnicah tud drobn tisk in sicer, da se začne izplačevat po 7 dneh od nastanka nezgode! Tko da, Bohpomagej! pri Triglavu ne! Od 24. ure dneva nezgode. Kul, vsaj neki.
|
|
|