Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:28:31
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica USPELO MOJ PRINC!!!!!!!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:29:48
|
|
|
|
tasa_m
|
A ste vidle kak je Pahor ploskal, ko so se navijači drli:malo vas je, malo vas je pi*kice
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:31:03
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m uh, nismo ga. Zdaj bo mogoče Novakovič gol dal ko mu je ovi Rus mal glavo pretreso Skor si mela prov, samo gol je dal Dedič!!!! Goooooool
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:31:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:31:12
|
|
|
|
felix7
|
GOOOOOOOOOOOOOOOL, pravici je zadoščeno!!!!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:31:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A ste vidle kak je Pahor ploskal, ko so se navijači drli:malo vas je, malo vas je pi*kice ne...res? Bedak!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:31:59
|
|
|
|
tasa_m
|
GGGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL PR NAM JE NOVO LETO. POKAJO PETARDE KO NORE!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:32:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m uh, nismo ga. Zdaj bo mogoče Novakovič gol dal ko mu je ovi Rus mal glavo pretreso Skor si mela prov, samo gol je dal Dedič!!!! Goooooool
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:32:46
|
|
|
|
mama_milchy
|
feliša, tebe rabim dej mi povej še enkrat za tisto spletno stran za copate, ki se na čevlje nataknejo; hvalaaaaaaaa eni se pri nas res nočejo oz. ne morejo sezut zaradi zdravstvenih razlogov in mi je zdaj smotano da ne bi zaradi tega hodli na obiske pa sem rekla, da bom nabavla take copate ko se kr na čevlje nataknejo in so bli navdušeni.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:33:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m GGGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL PR NAM JE NOVO LETO. POKAJO PETARDE KO NORE!!! A zunaj, v MB???? BRAVO!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:34:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A zunaj, v MB???? BRAVO!!!!! jaaaa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:34:37
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:35:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa- še imate plin?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:35:23
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy feliša, tebe rabim dej mi povej še enkrat za tisto spletno stran za copate, ki se na čevlje nataknejo; hvalaaaaaaaa eni se pri nas res nočejo oz. ne morejo sezut zaradi zdravstvenih razlogov in mi je zdaj smotano da ne bi zaradi tega hodli na obiske pa sem rekla, da bom nabavla take copate ko se kr na čevlje nataknejo in so bli navdušeni..... Lahko si jih sami kupjo, pa jih s sabo prnesejo. Tko si je pr nam patronažna!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:36:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy feliša, tebe rabim dej mi povej še enkrat za tisto spletno stran za copate, ki se na čevlje nataknejo; hvalaaaaaaaa eni se pri nas res nočejo oz. ne morejo sezut zaradi zdravstvenih razlogov in mi je zdaj smotano da ne bi zaradi tega hodli na obiske pa sem rekla, da bom nabavla take copate ko se kr na čevlje nataknejo in so bli navdušeni..... Lahko si jih sami kupjo, pa jih s sabo prnesejo. Tko si je pr nam patronažna! pri nam tudi..take plastične, iz vrečke...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:38:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- še imate plin? imamo vse na elektriko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:39:55
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy feliša, tebe rabim dej mi povej še enkrat za tisto spletno stran za copate, ki se na čevlje nataknejo; hvalaaaaaaaa eni se pri nas res nočejo oz. ne morejo sezut zaradi zdravstvenih razlogov in mi je zdaj smotano da ne bi zaradi tega hodli na obiske pa sem rekla, da bom nabavla take copate ko se kr na čevlje nataknejo in so bli navdušeni..... Lahko si jih sami kupjo, pa jih s sabo prnesejo. Tko si je pr nam patronažna! pri nam tudi..take plastične, iz vrečke... ma mislite une, ko jih imajo v operacijskih al une ko jih imajo v termah; ker filx je zadnjič dala ene full dobre gor pa ne vem na katere strani na 5.delu, ko tolk čvekamo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:40:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- še imate plin? imamo vse na elektriko Uffff, še sreča!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:42:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- še imate plin? imamo vse na elektriko Uffff, še sreča! kokica ni straha, da ko pridete Mb. do mene da nebom mogla kakaoa nardit al pa kapučina aja, mam pa nekaj zate.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:47:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- še imate plin? imamo vse na elektriko Uffff, še sreča! kokica ni straha, da ko pridete Mb. do mene da nebom mogla kakaoa nardit al pa kapučina aja, mam pa nekaj zate. Kaj imaš zame?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:49:30
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy feliša, tebe rabim dej mi povej še enkrat za tisto spletno stran za copate, ki se na čevlje nataknejo; hvalaaaaaaaa eni se pri nas res nočejo oz. ne morejo sezut zaradi zdravstvenih razlogov in mi je zdaj smotano da ne bi zaradi tega hodli na obiske pa sem rekla, da bom nabavla take copate ko se kr na čevlje nataknejo in so bli navdušeni..... Lahko si jih sami kupjo, pa jih s sabo prnesejo. Tko si je pr nam patronažna! pri nam tudi..take plastične, iz vrečke... ma mislite une, ko jih imajo v operacijskih al une ko jih imajo v termah; ker filx je zadnjič dala ene full dobre gor pa ne vem na katere strani na 5.delu, ko tolk čvekamo Ne vem kerim so podobne, zgleda tko k ena vrečka motno prozorne barve. Kot una kopalna kapa k jo dobiš v hotelu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:50:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
Eno vprašanje: Ali ste vaše bebije kaj zavarovale? Nezgodno ali življenjsko ali oboje? Če ja, pri kateri zavarovalnici in na kakšen način?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:51:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy feliša, tebe rabim dej mi povej še enkrat za tisto spletno stran za copate, ki se na čevlje nataknejo; hvalaaaaaaaa eni se pri nas res nočejo oz. ne morejo sezut zaradi zdravstvenih razlogov in mi je zdaj smotano da ne bi zaradi tega hodli na obiske pa sem rekla, da bom nabavla take copate ko se kr na čevlje nataknejo in so bli navdušeni..... Lahko si jih sami kupjo, pa jih s sabo prnesejo. Tko si je pr nam patronažna! pri nam tudi..take plastične, iz vrečke... ma mislite une, ko jih imajo v operacijskih al une ko jih imajo v termah; ker filx je zadnjič dala ene full dobre gor pa ne vem na katere strani na 5.delu, ko tolk čvekamo Ne vem kerim so podobne, zgleda tko k ena vrečka motno prozorne barve. Kot una kopalna kapa k jo dobiš v hotelu. naša je imela modre ...vrečka ja!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:52:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
2. POLČAS!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:53:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Eno vprašanje: Ali ste vaše bebije kaj zavarovale? Nezgodno ali življenjsko ali oboje? Če ja, pri kateri zavarovalnici in na kakšen način? mi nismo. Smo rekli da bomo ko bo stara 1. leto.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......