|
RE: Julijke 2008, 2. del 17.11.2009 19:31:01
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hello! Our little princess drnjoha od 18.45 - sprehodi, akcija na svežem zraku & druženje s prijateljčki jo zdelajo na ful & potem kar dol pade. Možek je nekje na poti proti domu, jaz sem prišla pa mal pošpegat semle. Najprej: prav vsem, ki ste mi namenile spodbudne besede in mi vlile pogum, da se lažje podava na novo pot, ki naju bo (hopefully) pripeljala do še ene štručke. Almera, moj PCO je tak, da imam tetico rdečko na 30 do 90 dni & me ni blo treba spodbujati z Dabrostonom, ker v bistvu vedno pride, samo mal se zeza, kdaj. No, zdaj sem jo imela parkrat celo točno na 30 dni (kar je en mali čudež), tako da sem se zdajle počutila kot da res zamuja. Lepo si napisala, bi si morala kar shranit post in si ga vsake tolk časa prebrat. Aja, pa drugo leto bo treba na 21tko, a ne? Evo, jutri začnem hodit na telovadbo v šoli, se prav veselim. romana, kolk dober datum ima tvoja najmlajša 07. 08. 09 - ma, kolk kul, ej. Vidim pa, da je res pestro pri vaši hiši. Nikoli dolgčas, kajne? Drži se! Marley & Me - ej, populis, jaz sem tud na koncu tko jokala, da moj kar ni in ni mogel dojet. Solze so lile iz mene, v roki en mini robček, k sem si ga mogla it iskat, sicer bi zaplavala v luži solz Meni je bil tko lušten film, moj se pa tudi ni pritoževal Ampak je bil pa precej manj ganjen, to je pa res. Ma, se mi zdi, da v nosečnosti tega filma ni za gledat, ker bi hormoni pa čist podivjali in bi blo ludo, ludo, ludo. mojček, si že dobila kakšno idejo za zahvalo? gr, kako si se držala v šoli? Slišim, da so te ta mali napadali - grrrr - in skakali po tebi ... ajme, ajme ... doma any better? Nanka, pa vaša family? glugluglu? rebeca's hubby - happy b'day, prijetno praznovanje želim. 3jemi, kdaj pol štartaš z 8-urnim delavnikom? S 1. 12.? Almera, kdaj imaš jutri let? Gre še kdo iz službe? glugluglu, thanks za kopiran tekst o preventivnih ukrepih proti gripi - bolje večkrat kot premalokrat prebrat & potem upoštevat, kajne? A magični zvarek by mojček si že naredila? Kako teče po grlu? Ode icecream, kaj pa zdaj???? zimska, toooo, zdaj pa si privošči kaj sladkega (sladoled included , če imaš le rezerve doma). Majuška, za uspešno preživet dan. Berem, da je bil zelo družabno obarvan - jupiii. Je pa res, ja, da potem kar švigne dan mimo.
|