barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa Aja... sej res... bi se ve upale jesti krvavice pa repo? Matevža raje ne reskiram bog ne daj, da dam tole v usta, krvavice in repa sta pri meni na črni listi, po visezu in po okusu Tomaž je pa danes ful slabo spal, kar nekaj se je premetaval, "težko dihal" in vse po vrsti budil, tak da sem si ga dala na prsi, da je malo zaspal (jaz pa nič), ko sem ga dala pa spečega nazaj v njegovo posteljo, pa spet učke ko sova. Drugače ga pustima budnega od petih popoldan naprej, včeraj je bil pa moj sam z obema, pa mu je zaspal A ima še katera kake glupe sanje, men se je sanjalo, da me moj vara z eno, pa dva otroka bi kar pustil in šel, pa sem ga jaz prehitela in sem spakirala vse kar je mojega + otroka in smo šli. Bogi revež je prišel v prazno stanovanje upam, da mi tega res ne bo nikol treba nardit , sem pa še zdej jezna na njega, ko ga takle ser.je okoli, jaz pa doma z malima (mui morem povedat, ko pride iz službe). IZVIRNO SPOROČILO: klaja Ajda je pa danes nenormalno sitna, no saj oni dve nista nič kaj boljši Pri men pa tavečji , smo bili glih 20 minut zunaj, potem sem ga pa popokala domov in spat ,,,ja, od 12. pa do zdejle mu še ni ratalo zaspat, je pa tečen ko driska.
|