|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
17.11.2009 21:57:16   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

mama_m user posted image user posted image user posted image za Leo in Žiga. Glede tvojega pa..a ga čakam kar pred stadionom? user posted image
Lepo bodi in prijetno  telovadbouser posted image , sam ne ga preveč zmučit, da nebodo jutri navijači slabo varovani..user posted image
NOČKO.

Aja, točno ja! Spet ne bo nikogar na RR! user posted image user posted image user posted image

ja mene res nebo, ker imam 2m v višino cot za likat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa si ne bi ti likalne deske k računalniku namontirala, pa bi lahko vseeno klepetala. user posted image

hmmm, bom jutri mal preštudirala, če bi to šlo. A s tipkovnico pa likam al kako?

ja, normalno. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
17.11.2009 22:00:22   
tasa_m

miško pa imam verjetno za tiste tamale stvari-bodye pa to user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
17.11.2009 22:05:03   
KOKICA32

Ja, al pa tisto izpustiš, pa kaki stavek več napišeš. user posted image

Pa kje so danes vse?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
17.11.2009 22:07:18   
tasa_m

Pa kje so danes vse?

user posted image hehe, bomo enkrat poizkusili. user posted image
Ne vem kje so, niti na FB jih ni user posted image

Grem jaz spat, ker me trebušček boli, ker sem lačna, jest pa ne smem in če grem spat, nebom na hrano mislila user posted image user posted image

NOČKO, se slišimo in tipkamo jutriiiuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
17.11.2009 22:10:57   
PERSIDA
Dober večer.Da se najprej izkašljam kako je svet pokvarjen.Prejšnji teden celemu svetu razlagam kje dobijo bolj poceni avtosedež in jaz na koncu ostanem brez njega.Si veselo rezerviram do danes jo petkrat vprašam ,če to lahko ,da naj mi jih ne odda ,ker ziher pridem ,sveto obljubi ,da me bodo počakali ,če bo zanimanje veliko me pokličejo pustim telefonsko ja in danes sveto obljubljeno pade v vodo.Tak da ,če jutri berete v cajtngah ,da se je eni spelalo v mbju v trgovini sem to jaz.Res skor se mi je spipalo in še tisti obe prodajalki sta bili tam ena ki mi je rezervirala in druga tista ,ki jo je prva vprašala ,če mi lahko rezervira.Gre ženska gledat ,če je kje zadaj še kakšna škatla.In ne ni je .Nekdo je original škatlo z dvema sedežema noter označeno z mojim priimkom veselo prodal.Kaj se pol lepi delajo in mi nekaj obljubljajo da lahko pridem kao danes.Pa kdo še danes hodi po dva sedeža naenkrat.No toliko o poštenosti ljudi.Ženski sta bli bledi ,pa še moj brat je bil zraven ker je šel zmano ,da ne trogam dveh sedežev po celem mariboru ,pa jaz cela popizdena ,pa mi on reče ti si še tak mila ko bi se meni to zgodilo te bi čuli.Pa mu rečem ja sedežev pa glih tak nebi mel.On ,pa meni res ne samo skašlo ,pa se bi ,duška si bi dal.Ja sej res ma prav.Upam ,da se ohladim do naslednjega tedna  ker moram po plenice in da ne zavijem v trgovino ponovno in ji gurgl zavijem.
No in na jezo sem šla naročit v najbolj drago trgovino .Da tasa mi kupujemo samo v ..       user posted image ,kot praviš.Tak ,da me neboš slučajno vprašala kje sem ju kupla ti naprej povem.Kokica evo si vidla kak hitro sem nazaj dobila v šusu in na koncu me bo še več prišlo kot tebeuser posted image .
Tak zaj sem ,pa vredi ko sem skašlala kak je pokvarjen ta naš svet.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
17.11.2009 22:11:47   
PERSIDA

Pa kje so danes vse?

Evo kokič mene reknima kero jaz sem za.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
17.11.2009 22:14:37   
tasa_m
Persida draga moja..čutla sem te da si prišla na RR in sem še preden računalnik vgasnila, prisla pogledat.
Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image , da pa kupujete v ... pa tak vem ja..user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
17.11.2009 22:14:41   
PERSIDA
Kaj pa čvekulje ljubljanske ,kaj nebote nič napisale razen tega ,da yania dobro kuhauser posted image .Jaz skozi strašim na slikah fbjevih kaj pa ve se niste ble nage al kakuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
17.11.2009 22:14:45   
KOKICA32
Persida user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa jaz bi popizdila, meni bi se zrolalo tam. Samo, kaj ko samo sebi škodiš, sedežev tak ni več. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
17.11.2009 22:17:10   
KOKICA32
Tasa- lahko noč!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
17.11.2009 22:17:47   
PERSIDA

Persida user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa jaz bi popizdila, meni bi se zrolalo tam. Samo, kaj ko samo sebi škodiš, sedežev tak ni več. user posted image

saj meni se je tudi samo sedežev pa itak nimamuser posted image .Ne gre se za to bom že skrampala gre za odnos do strank.Zaradi mene ,če kaj za šenk delijo mene tam ne vidijo nikoli več.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
17.11.2009 22:19:17   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Pa kje so danes vse?

Evo kokič mene reknima kero jaz sem za.user posted image

Ful se mi smiliš veš. Pa si še kje drugje to razlagala razen tu gor o tej akciji?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
17.11.2009 22:19:34   
PERSIDA

Persida draga moja..čutla sem te da si prišla na RR in sem še preden računalnik vgasnila, prisla pogledat.
Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image , da pa kupujete v ... pa tak vem ja..user posted image user posted image

Kaj boš zaj spala ko jaz pridem pridi nazajuser posted image .Si se ,pa včeri preveč naplavala neuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
17.11.2009 22:20:24   
KOKICA32

saj meni se je tudi samo sedežev pa itak nimamuser posted image .Ne gre se za to bom že skrampala gre za odnos do strank.Zaradi mene ,če kaj za šenk delijo mene tam ne vidijo nikoli več.

Tak je to, če kupuješ pri Hrvatu. user posted image user posted image user posted image Jaz bi isto zaključila. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
17.11.2009 22:20:27   
tasa_m

Kaj boš zaj spala ko jaz pridem pridi nazajuser posted image .Si se ,pa včeri preveč naplavala neuser posted image
nisem neke dosti plavala..moja mami se je tunkala. A ti je povedala kaj? user posted image  user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
17.11.2009 22:21:08   
Nina00
Dober večer!

Pri nas smo spet vsi trije doma. Na srečo je Brin že malo boljše. Včeraj ponoči pa je starejšega začelo boleti uho in to pošteno. Sem celo noč spala le 2 uri (pa ne v kosu). Sem mu že takoj dala Calpol, a kaj, ko je ta bolečina tako huda. Sedaj je na antibiotiku in je že boljše.

Trenutno čakam dragega, da pride domov, pa ne vem, če ne bom šla že prej spat.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
17.11.2009 22:21:32   
PERSIDA

Ful se mi smiliš veš. Pa si še kje drugje to razlagala razen tu gor o tej akciji?

[/quote]

Ne nisem saj še majo nekaj komadov pa nebota menda mela rožice goruser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
17.11.2009 22:21:48   
tasa_m

Tak je to, če kupuješ pri Hrvatu. user posted image user posted image user posted image Jaz bi isto zaključila. user posted image

men se to res ful grdo zdi. Jaz bi jih 100% poslala nekam pa šla ven. Saj res AS nebi imela, bi pa se izkašljala, tak kot je David reko.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
17.11.2009 22:22:37   
tasa_m

Ne nisem saj še majo nekaj komadov pa nebota menda mela rožice goruser posted image

kaj pa je z rožicami narobe ?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
17.11.2009 22:23:02   
PERSIDA

nisem neke dosti plavala..moja mami se je tunkala. A ti je povedala kaj? user posted image  user posted image

Tak sem se smejala ,da sem komaj do Lenarta prpelala se vem ,da ni smešno samo se nisem mogla zadržat.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
17.11.2009 22:23:10   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dober večer!

Pri nas smo spet vsi trije doma. Na srečo je Brin že malo boljše. Včeraj ponoči pa je starejšega začelo boleti uho in to pošteno. Sem celo noč spala le 2 uri (pa ne v kosu). Sem mu že takoj dala Calpol, a kaj, ko je ta bolečina tako huda. Sedaj je na antibiotiku in je že boljše.

Trenutno čakam dragega, da pride domov, pa ne vem, če ne bom šla že prej spat.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
17.11.2009 22:23:39   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
17.11.2009 22:23:55   
PERSIDA

Kaj bi še ti kako čudno oko rada mela?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
17.11.2009 22:24:12   
tasa_m

Tak sem se smejala ,da sem komaj do Lenarta prpelala se vem ,da ni smešno samo se nisem mogla zadržat.
user posted image user posted image  jaz se še zdaj smejim, ko se spomnim. Sem ji prej sliko kita poslala, da bo ga imela za spomin user posted image   user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
17.11.2009 22:24:56   
tasa_m
Persida, jaz te imam tud rada, pa čeprav bi imela moje lepe očke druge barve-bolj pisane user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......