|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
17.11.2009 21:13:15   
majana79
dudi, nočko!

flaska, a jih kr skupej damo, pa naj se pomenijo in derejo? user posted image Me bomo šle pa na čimičange.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
17.11.2009 21:17:18   
ledenka
kaj dogaja? pri nas je mirno... dete spi, upam, da še dolgo, moj je spet lost in space user posted image (kar pogosto...), jaz pa sem neki crko. moram še kuhinjo pospravit, potem pa bi šla kar spat al kaj...

dudi, pri M. lahko daš znak za GH in sedenje, pa kobacal se bo kmalu - na vseh štirih se ziba in kolena že daje naprej, sam rok še ne premakne user posted image

lina, ob tem času dajem M. spat, tako da žal ne morem na justovanje user posted image bi pa šla enkrat, ker me res zanima, kaj imajo.

jaz bi šla pa na Ceco user posted image user posted image user posted image men je ženska fascinantna! enkrat sem jo videla od blizu, je ko plastična lutka user posted image ampak žur zna pa nardit!

za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pozdravite se!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zmajama)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
17.11.2009 21:20:19   
copka
Pozdravljene punce!

Po dooooolgem casu, se spet oglasam.

Najprej bi rada cestitala Pokici, ki je res izjemna mama!user posted image  Anej pa se boljuser posted image  Samo da je operacija uspela in da je mali spet doma, kjer se itak najbolje okrevauser posted image

KatMat- a ti bi bla pa ze kar noseca? Ja, ce je tako, potem drzim pestkeuser posted image

Christiana- kar veliko mislim na Glorio in na to kako bo kmalu bolje. Vsak mali korak za vas je zanjo velik. Vem, da bo kmalu boljeuser posted image  

Cveka - nisem vedela, da imas taksne tezave. Upam, da bodo izvidi, ki jih cakas, kaj bolj spodbudni od teh sedaj.

Ostale punce pa (si nisem zapomnila kaj se je kaksni zgodilo) vam zelim da bi se malcki, ki so bolni pozdravili, zdravi, da ne bi zboleli. Pa da bi bili vsi taki cortki, kot so sedaj, cetudi vcasih kravzljajo lase.

Nas Sebastian je malce bolan. Vceraj je zbruhal vseh 200ml mleka za vecerjo. Ponoci pa je imel vrocino, tako da smo imeli cel zur. Danes pa se vrocinca nadaljuje, spat ni hotel, jokal ce si ga polozil v posteljico, na kavc... No, ko sem ga se malo podojila (imam vedno manj mleka, ampak za tolazbo bo ok) je pa zaspal.

Prejsnji teden smo bili na pregledu in je mali dolg 69,6cm in 9,330 kg. Ce bo katera slucajno zapisovala, sicer pa tudi ok. Zob se ni, pocasi uvajamo gosto hrano, vedno bolje sedi - v glavnem nismo tako napredni kot nekateri vasi malcki. Smo pac bolj pocasni oz. si vzamemo casuser posted image

nic, grem se malo pojest, potem pa nadoknadit izgubljene ure prejsnjo noc.

Pozdravcek vsemuser posted image

Na sveze zaljubljena...v mojega Sebastiana

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
17.11.2009 21:22:04   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
dudi, nočko!
flaska, a jih kr skupej damo, pa naj se pomenijo in derejo? user posted image Me bomo šle pa na čimičange.

user posted image Ma ja, sej res...

A Dudi gre že? user posted image user posted image Ta gre pa res s kurami spat... user posted image user posted image user posted image Srečka...

Dans se res luno čuti. Sem za v kontejner.user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
17.11.2009 21:24:42   
Tanja_
Ja ledenka sej veš-ona zna za jedan grad,gdje si vječno mladuser posted image Men je tud ona taka fascinantna figura.Prava beograjčanka.

copka-pri nas smo tudi tako-počasi pa zihr.user posted image Se mi prou smili, k je na trebuhu, pa rito dviguje, pa bi tok rada šla naprej, pa ne zna, pol se pa začne najprej kregat, pol pa neutolažljivo jokat. Sej bo....

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
17.11.2009 21:26:45   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
copka-pri nas smo tudi tako-počasi pa zihr.user posted image Se mi prou smili, k je na trebuhu, pa rito dviguje, pa bi tok rada šla naprej, pa ne zna, pol se pa začne najprej kregat, pol pa neutolažljivo jokat. Sej bo....

pri nas je istouser posted image Cmoki mali...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
17.11.2009 21:28:50   
FLASK_A
Evo, a bomo stolkle eno......
.......... ali pa raje dveuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
17.11.2009 21:29:07   
Tanja_
Dejte kako idejo kam naj gremo pozimi na dopust?Da bo toplo.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
17.11.2009 21:29:45   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Evo, a bomo stolkle eno......
.......... ali pa raje dveuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Jup. K čimičangam tole fejst paše.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
17.11.2009 21:31:00   
FLASK_A
user posted image

Kam bi pa šli? Toplice? Ali prav kam v tople kraje?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
17.11.2009 21:33:40   
Tanja_
Prav v tople kraje. Pa da se da it z malo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
17.11.2009 21:35:53   
FLASK_A

Mmmmm.... Nevem, je za razmislit. Zdej morm it, je moj za računalnikom pa me priganjauser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
17.11.2009 21:38:02   
lake
Taja spi, pojedla je dons bore malo, upam da so samo taki dnevi, na obisku je bla tašča, tko da ko sm mela poln kufr Taje in hranjenja, sm jo dala njej v naročje in šla v Mullerja.

Dons ni moj dan. Najprej se mi pokvar pralni stroj, nato mi je pa uspel skurt še kalorifer, je smrdel da sm eno uro luftala sobo. Se pol še v avto nisem upala vsest ko sm taščo domov pelala.

Copka Zakaj se večkrat ne oglasiš.

Tanja
Odvisno kok maš dnarja user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
17.11.2009 21:38:17   
Tanja_

Mmmmm.... Nevem, je za razmislit. Zdej morm it, je moj za računalnikom pa me priganjauser posted image

No, razmisli. Dominikana nama diši, samo si ne predstavljam čisto tako dolgega poleta s Hano.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
17.11.2009 21:39:33   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Taja spi, pojedla je dons bore malo, upam da so samo taki dnevi, na obisku je bla tašča, tko da ko sm mela poln kufr Taje in hranjenja, sm jo dala njej v naročje in šla v Mullerja.

Dons ni moj dan. Najprej se mi pokvar pralni stroj, nato mi je pa uspel skurt še kalorifer, je smrdel da sm eno uro luftala sobo. Se pol še v avto nisem upala vsest ko sm taščo domov pelala.

Copka Zakaj se večkrat ne oglasiš.

Tanja
Odvisno kok maš dnarja user posted image

Hana je tud dons sam ene 3 žličke pojedla. Tak dan je, bo jutri bolje.
Igram Loto in upam, da bo kej padlouser posted image Povej, kaj imaš v mislih?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
17.11.2009 21:50:34   
ledenka

Dejte kako idejo kam naj gremo pozimi na dopust?Da bo toplo.

Kanarski user posted image jaz bi šla... pa ma moj neke pomisleke o tem, kako z M. na avijon. oz. njemu se ne da, to je tisto user posted image bova šla z M. sama in uživala user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
17.11.2009 21:52:03   
ledenka

No, razmisli. Dominikana nama diši, samo si ne predstavljam čisto tako dolgega poleta s Hano.

zato Kanari - 4 ure, pa direkt let imaš iz Graza user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
17.11.2009 21:57:48   
lake
Jst bi šla na Tajsko, samo me je strah tok dolzga poleta (zarad mene), za otroke pa baje ful lepo poskrbijo na avionu. 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
17.11.2009 22:02:48   
petra a
a je kera že slišala za čaj Theriaca? če ja ali če ga je katera že pila prosim za mnenje.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
17.11.2009 22:03:40   
petra a
topli kraji, mhmmmm. meni bi sedli kakšni karibi, npr. dominikanska ali pa maldiviuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
17.11.2009 22:10:03   
Tanja_
Kanarski so blizu ja, samo meni niso preveč všeč. Pa zdijo se mi kar dragi, za to, kar ti nudijo.
Pa Egipt je tud blizu, samo se ne morem znebiti strahu odkar sva ga odpovedala, zaradi bombnih napadov.
Maldivi-ful dobro!Samo res me skrbi ta avion.

Tajska-ko bo Hana sama nosila svoj ruzakuser posted image Drugače pa ful dobra ideja.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
17.11.2009 22:11:11   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Jst bi šla na Tajsko, samo me je strah tok dolzga poleta (zarad mene), za otroke pa baje ful lepo poskrbijo na avionu. 

sej je zelo velik avion user posted image sam z malim pa res ne vem, če bi šla na tak dolg polet... že jaz težko zdržim 10 ur, razen če je nočni let

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
17.11.2009 22:13:24   
ledenka

Kanarski so blizu ja, samo meni niso preveč všeč. Pa zdijo se mi kar dragi, za to, kar ti nudijo.
Pa Egipt je tud blizu, samo se ne morem znebiti strahu odkar sva ga odpovedala, zaradi bombnih napadov.
Maldivi-ful dobro!Samo res me skrbi ta avion.

Tajska-ko bo Hana sama nosila svoj ruzakuser posted image Drugače pa ful dobra ideja.

kaj pa Madeira? ali pa kaka Tunizija. Ciper je že mrzel... ne vem, kako je na Malti sedaj, še toplo? ali pa kak jug Španije. potem pa se že konča, ostalo je bistveno delj

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
17.11.2009 22:20:51   
Tanja_
Madeira-a ni tam mrzlo pozimi?Moram mal pogledat vremenske podatke.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
17.11.2009 22:22:47   
ledenka

Madeira-a ni tam mrzlo pozimi?Moram mal pogledat vremenske podatke.

bojda ne user posted image menda je okoli 20-25, ampak ne me prijet za besedo!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.