|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
17.11.2009 17:33:31   
AKP
Nike Taja je ravno zaspala jaz pa se na hitro javim. Sem pozabila povedat podatke od posvetovalnice, pri 6 mesecih je imela 7020g in 67 cm. Hranjenje po žlici nama gre super. Še v pediatrični kliniki sva imela gosto hrano in je dobila stekleničko samo ponoči. Se ji je njihova hrano zelo dopadla saj je jedla, kot volk. Mi je, pediatrinja, kar dala nasvete naj ji skuham kakšen gris, polento, proseno kašo, mlečni riž za zajtrk in večerjo. Za kosilo pa naj ima zelenjavo in kakšen košček mesa.  Tako, da lahko dobima znakec za hrano. Plazi se še nena. Nekaj se trudi in se potiska in se tudi na tak način že malce premika, obvlada pa v nulo kotalenje. Na tak način se premika po celi dnevni in pride točno tja, kamor hoče. Ipiko že tudi fajn obvlada in ko ni kaj po njenem se žna že super metat.

< Sporočilo je popravil AKP -- 17.11.2009 17:34:34 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
17.11.2009 17:37:29   
AKP
Cveka ti pošiljam user posted image . Upam, da se bo vse uredilo. 

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
17.11.2009 17:38:08   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

cveka, sej te bodo pozdravili... če tebe nič ne boli, je možno da ni tako slabo a veš 

mah sej vem sam me je sestra ful prestrašlauser posted image

Sej vem, tako je blo pri meni, ko sem imela v nosečnosti hipertenzijo. Sem imela pritisk tudi 170/120, pa sem se čisto normalno počutila, druge je pa ob manjšem pritisku ful bolela glava pa slabo so se počutile in so me vsi spraševali če je kaj narobe z mano.

user posted image user posted image user posted image user posted image

to se pa zgodi k greš samo na preventivni pregled, k misliš da ni nič narobe s tabo, pol je pa vseuser posted image

Še dobro, da si šla.Ti bojo vsaj čimprej lahko pomagali.

dudica
na radiu Hit imajo zdej vsako jutro okol pol devetih karaoke in že cel teden vrtijo od Ramazzottija komade in morš par kitic odpet-in če zate glasujeta 2 od voditeljev dobiš karte za koncert.Probej jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
17.11.2009 17:42:28   
Dudica1
tanja oh kje dej ne znam tko dobr italijansko user posted image ...pa verjetn tud mal možnosti da pridem notr...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
17.11.2009 17:44:00   
majana79
dudi, kolk pa je karta?

AKP, ja prava babnca, sej vse ženske znamo dosežt tisto kar čmo user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
17.11.2009 17:47:47   
Dudica1

dudi, kolk pa je karta?

Tam od 70€ dalje

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
17.11.2009 17:47:49   
AKP
Majana naša že sprobava kako lahko atija omota okoli malega prsta. Ta večji punci je to super uspelo in kot zgleda bo tudi tamali.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
17.11.2009 17:57:21   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

dudi, kolk pa je karta?

Tam od 70€ dalje

Ufff to je pa res velik user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
17.11.2009 17:58:02   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Majana naša že sprobava kako lahko atija omota okoli malega prsta. Ta večji punci je to super uspelo in kot zgleda bo tudi tamali.

Ah, sej J. pa mene... Točno ve kako mora jokat da ga vzamem pa ga nosim okol.

Evo, že to dela, ker noče spat...

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
17.11.2009 18:02:54   
Tanja_

Hana tudi. Spala je pol ure, zdej pa tečnari, ker je zaspana.user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
17.11.2009 18:04:44   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Ja, isto... mene to najbolj izčrpa, ko se samo dere čist brezveze, se praska po licu, vleče za ušesa, vse živo, ampak spal pa ne bi user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
17.11.2009 18:15:31   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

dudi, kolk pa je karta?

Tam od 70€ dalje

Ufff to je pa res velik user posted image

veliko ja...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
17.11.2009 18:23:38   
Tanja_

Ja, isto... mene to najbolj izčrpa, ko se samo dere čist brezveze, se praska po licu, vleče za ušesa, vse živo, ampak spal pa ne bi user posted image

Ja, se strinjam. Pa k ji ni prav nič, tud če je v naročju. Pol jo pa v postlco odložim pa joka na vsa pljuča.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
17.11.2009 18:36:21   
majana79
Tanja, to so zgleda dvojčki. user posted image Nimamo kej, taki so, naši so, boljših nimamo. user posted image (mal heca, da ne bo kera misla da svojga otroka ne maram user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
17.11.2009 18:50:41   
Anonimen
just-ovanje : v četrtek 26.11.2009 ob 19.30 pri meni doma. če katero zanima, naj me kontaktira.

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1740
17.11.2009 18:51:42   
Anonimen
ju3 imam zobarja...mi bo zobni kamen čistila ali odstranila - ne vem kako se prav reče....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1741
17.11.2009 18:57:07   
majana79
Namen je, da ga odstrani user posted image Zdej če je pa to prej funkcija čiščenja ali odstranjevanja, so pa že malenkosti.

Jaz bi 2 stvari rabila od Justa, če ne pridem takrat, bi te prosila, če boš lahko ti vzela pa ti potem nakažem. No, če boš lahko user posted image

A se je Kati kateri oglasila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
17.11.2009 19:01:43   
Dudica1
Noup nič se ni javila.

No jaz bom imela just decembra se moram še zmenit za datum.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
17.11.2009 19:09:06   
Anonimen

Cveka ti pošiljam user posted image . Upam, da se bo vse uredilo. 

sej bo vse ok. sam k ti tkole pol na psiho stopjo, k ti rečejo da ni vse vredu in da bi me moglo ful bolet ker to ni normalnouser posted image mah sej bo, sam upam da bo čimprej ta petek da grem k dr. in da mi pove kako in kajuser posted image HB bom zdej 2 dni ful zaposlena tako da bom sam okol laufalauser posted image

joj punce sam nase mislimuser posted image

kako ste vse ki ste bolčkaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čimprej ozdavte

pri vseh ki ste dobili zobek, se obrnili, in vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 1744
17.11.2009 19:09:53   
Anonimen
zdej k sem začela premišljevat me pa vse boliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1745
17.11.2009 19:11:25   
Tanja_
lina moj zaenkrat pravi, da v četrtek lahko gremuser posted image . Tako da, me prištej zraven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
17.11.2009 19:24:25   
Anonimen

zdej k sem začela premišljevat me pa vse boliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej, jest te čist štekam. mene tisto znamenje vsa ta leta ni nič motilo. zdej me pa naenkrat kar nekaj groznooo moti in sem čist adijo. samo o tem razmišljam, kaj to pomeni, pa koliko časa bom še živela int...tako sranjeuser posted image . sem čisto zapsihirana

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1747
17.11.2009 19:24:40   
Anonimen

lina moj zaenkrat pravi, da v četrtek lahko gremuser posted image . Tako da, me prištej zraven.

ok.

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1748
17.11.2009 19:27:28   
Anonimen
aja še naše podatke za 6 mesecev : teža: 7950g, velikost: 68cm

pri nas tud kar napredujemo z gosto hranouser posted image user posted image user posted image user posted image in tud sedimo že skorajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1749
17.11.2009 19:30:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

ej, jest te čist štekam. mene tisto znamenje vsa ta leta ni nič motilo. zdej me pa naenkrat kar nekaj groznooo moti in sem čist adijo. samo o tem razmišljam, kaj to pomeni, pa koliko časa bom še živela int...tako sranjeuser posted image . sem čisto zapsihirana

sej v tem je problem, sej jz ne vem a nej se derem in jokam, al naj se smejemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.