Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 21:37:18
|
|
|
|
arabela*
|
Sem si kosilo segrela....pojem,malo še poklepetam tu,potem pa grem na praski praski
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 21:37:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa Doris,pa Vitabello pa Rino pogrešam! Babe štrajkajo. Bo jih treba našeškat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 21:37:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...ena v šoli mi je dane sdekl dvignila....mi pravi,da sem kar skozi prehlajena.Jaz njej,da odkar sem prenehala po mesečnem aktivnem fitnesu....se me vse prime takoj.on apa v mene,češ kaj se ne bi jaz raje z otroci malo več sprehajala,da bi bilo bolj pametno .....bi ji lahko kako ojšto zinla....pa sem se v jezik vgriznila Halo? In ti si to dopustila?Jaz bi ji že povedala par krepkih,koza neumna.Kaj pa te delaš cele dneve?Mater,ej!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 21:38:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sem si kosilo segrela....pojem,malo še poklepetam tu,potem pa grem na praski praski Dober tek!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 21:38:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa Doris,pa Vitabello pa Rino pogrešam! Babe štrajkajo. Bo jih treba našeškat. In to po nagi riti!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 21:39:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj ta teden bo padla kaka kava? zmenite se kako in kaj. Če nama bo zneslo bova prišle! V sob. pa se gremo slikat v Foto Tabor, da bomo imeli eno lepo fotografijo pa po smrekico gremo (hočem imet belo smreko letos z modrimi kuglami ), zvečer pa grem veeeeeeeennnnnn !!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 21:39:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...ena v šoli mi je dane sdekl dvignila....mi pravi,da sem kar skozi prehlajena.Jaz njej,da odkar sem prenehala po mesečnem aktivnem fitnesu....se me vse prime takoj.on apa v mene,češ kaj se ne bi jaz raje z otroci malo več sprehajala,da bi bilo bolj pametno .....bi ji lahko kako ojšto zinla....pa sem se v jezik vgriznila Halo? In ti si to dopustila?Jaz bi ji že povedala par krepkih,koza neumna.Kaj pa te delaš cele dneve?Mater,ej! saj je začela...pa sem ji rekla.a kaj misliš da se ne šetam al kaj.pol pa sem raje tiho bila,ker se mi ni lao ukvarjat z butli ,pa še dost nas je bilo in ....saj veš
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 21:39:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sem si kosilo segrela....pojem,malo še poklepetam tu,potem pa grem na praski praski Nehaj ti z praski praski, ker delaš same lušte.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 21:40:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sem si kosilo segrela....pojem,malo še poklepetam tu,potem pa grem na praski praski dober tek. Jaz sem tud čana postala in to ob taki nemogoči uri
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 21:41:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...ena v šoli mi je dane sdekl dvignila....mi pravi,da sem kar skozi prehlajena.Jaz njej,da odkar sem prenehala po mesečnem aktivnem fitnesu....se me vse prime takoj.on apa v mene,češ kaj se ne bi jaz raje z otroci malo več sprehajala,da bi bilo bolj pametno .....bi ji lahko kako ojšto zinla....pa sem se v jezik vgriznila Halo? In ti si to dopustila?Jaz bi ji že povedala par krepkih,koza neumna.Kaj pa te delaš cele dneve?Mater,ej! saj je začela...pa sem ji rekla.a kaj misliš da se ne šetam al kaj.pol pa sem raje tiho bila,ker se mi ni lao ukvarjat z butli ,pa še dost nas je bilo in ....saj veš Pa ziher je brez otrok,pa je pametna kot 100 mater!Saj po eni strani boljše,da si se umaknila,samo jaz se nebi,verjemi!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 21:41:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa Doris,pa Vitabello pa Rino pogrešam! Babe štrajkajo. Bo jih treba našeškat. In to po nagi riti! Nisem je hotla omenit, ker bi spet preverzna bla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 21:41:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa Doris,pa Vitabello pa Rino pogrešam! Babe štrajkajo. Bo jih treba našeškat. In to po nagi riti! Nisem je hotla omenit, ker bi spet preverzna bla. Ja pa ja de!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 21:41:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sem si kosilo segrela....pojem,malo še poklepetam tu,potem pa grem na praski praski Nehaj ti z praski praski, ker delaš same lušte. ja,ne smem ven spustit rituala..........ker se lahko ded poleni
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 21:42:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj ta teden bo padla kaka kava? zmenite se kako in kaj. Če nama bo zneslo bova prišle! V sob. pa se gremo slikat v Foto Tabor, da bomo imeli eno lepo fotografijo pa po smrekico gremo (hočem imet belo smreko letos z modrimi kuglami ), zvečer pa grem veeeeeeeennnnnn !!!! Ja,govora je o petku!Pa lepo smrekico boš imela.Pa za vun it!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 21:42:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sem si kosilo segrela....pojem,malo še poklepetam tu,potem pa grem na praski praski Nehaj ti z praski praski, ker delaš same lušte. ja,ne smem ven spustit rituala..........ker se lahko ded poleni Le pazi, da se ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 21:43:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sem si kosilo segrela....pojem,malo še poklepetam tu,potem pa grem na praski praski Nehaj ti z praski praski, ker delaš same lušte. ja,ne smem ven spustit rituala..........ker se lahko ded poleni Le pazi, da se ne.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 21:43:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja,ne smem ven spustit rituala..........ker se lahko ded poleni to je men moj danes reko, da če nebova da se bo poleno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 21:43:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ziher je brez otrok,pa je pametna kot 100 mater!Saj po eni strani boljše,da si se umaknila,samo jaz se nebi,verjemi! ima otroka in je tri leta strarejša.Hčera pa že v srednji šoli
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 21:43:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sem si kosilo segrela....pojem,malo še poklepetam tu,potem pa grem na praski praski dober tek. Jaz sem tud čana postala in to ob taki nemogoči uri Jaz pa razmišljam,da bi začela z 14-dnevno UKC dieto.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 21:44:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja,ne smem ven spustit rituala..........ker se lahko ded poleni to je men moj danes reko, da če nebova da se bo poleno Ja,le glej,da se ne bota!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 21:45:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja,ne smem ven spustit rituala..........ker se lahko ded poleni to je men moj danes reko, da če nebova da se bo poleno Te pa hitro .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 21:45:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ziher je brez otrok,pa je pametna kot 100 mater!Saj po eni strani boljše,da si se umaknila,samo jaz se nebi,verjemi! ima otroka in je tri leta strarejša.Hčera pa že v srednji šoli Ja,to je pol tak,kot so moje 70-letne tete pametne!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 21:46:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ziher je brez otrok,pa je pametna kot 100 mater!Saj po eni strani boljše,da si se umaknila,samo jaz se nebi,verjemi! ima otroka in je tri leta strarejša.Hčera pa že v srednji šoli Ja,to je pol tak,kot so moje 70-letne tete pametne! Al pa moja tašča.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 21:47:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ziher je brez otrok,pa je pametna kot 100 mater!Saj po eni strani boljše,da si se umaknila,samo jaz se nebi,verjemi! ima otroka in je tri leta strarejša.Hčera pa že v srednji šoli Ja,to je pol tak,kot so moje 70-letne tete pametne! Al pa moja tašča. Točno!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 21:49:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ziher je brez otrok,pa je pametna kot 100 mater!Saj po eni strani boljše,da si se umaknila,samo jaz se nebi,verjemi! ima otroka in je tri leta strarejša.Hčera pa že v srednji šoli Ja,to je pol tak,kot so moje 70-letne tete pametne! Al pa moja tašča.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.