Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 21:59:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj sem jo po zdravju vprašala malo! ne morem da ne bi Eh,pa idi ležat zaj.Kaj pa naj ji rčem,če s takimi ven pride?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 21:59:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič pupike.grem jaz na luštno...................nočka vsem Nočko. Pa načohi še se zame. Za vse nas! zame posebej, ker ta teden ne bo ne praski, praski, ne buci buci...teto imam na obisku, žal
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 22:00:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ste pa hitri. Tak kot pri Sosedih pa to. tak hitro glih ni blo, ampak vseeno blo je Ubij bože,kake strelata! Če pa je res,me že lulat tiši ,pa to...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 22:01:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič pupike.grem jaz na luštno...................nočka vsem Nočko. Pa načohi še se zame. Za vse nas! zame posebej, ker ta teden ne bo ne praski, praski, ne buci buci...teto imam na obisku, žal To ni ovira! Vsaj pri meni ne!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 22:01:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ti se skozi javlaš!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 22:02:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ti se skozi javlaš! No,vidiš.Pol te ne moremo pogrešat,ne?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 22:02:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar To ni ovira! Vsaj pri meni ne! ni mi za vlečt, potegnit...pa to...sem vedla, da me boš provocirala
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 22:03:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar To ni ovira! Vsaj pri meni ne! ni mi za vlečt, potegnit...pa to...sem vedla, da me boš provocirala Kdo pa je to reko? Te sploh ne provuciram,si smešna.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 22:03:54
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ti se skozi javlaš! No,vidiš.Pol te ne moremo pogrešat,ne? Je pa lepo slišat, ko te nekdo pogreša in te ima rad...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 22:04:21
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar To ni ovira! Vsaj pri meni ne! ni mi za vlečt, potegnit...pa to...sem vedla, da me boš provocirala Kdo pa je to reko? Te sploh ne provuciram,si smešna. kaj si pa ti imela v mislih?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 22:04:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ti se skozi javlaš! No,vidiš.Pol te ne moremo pogrešat,ne? Je pa lepo slišat, ko te nekdo pogreša in te ima rad... Itak!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 22:04:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič pupike.grem jaz na luštno...................nočka vsem Nočko. Pa načohi še se zame. Za vse nas! zame posebej, ker ta teden ne bo ne praski, praski, ne buci buci...teto imam na obisku, žal Pri meni pa je že odšla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 22:05:11
|
|
|
|
tasa_m
|
Grem spat. Me nekaj glava boli pa trebušček ( )-sem lačna pa nebom jedla ob taki uri. Ker tak zgledam, ko da sem v 5.mesecu nosečnosti Lahko noooččč punce. Aja, jutri pa je fuzbaaal
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 22:05:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar To ni ovira! Vsaj pri meni ne! ni mi za vlečt, potegnit...pa to...sem vedla, da me boš provocirala Kdo pa je to reko? Te sploh ne provuciram,si smešna. kaj si pa ti imela v mislih? Kaj le? Hopa-cupa,pa to...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 22:06:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar To ni ovira! Vsaj pri meni ne! ni mi za vlečt, potegnit...pa to...sem vedla, da me boš provocirala Kdo pa je to reko? Te sploh ne provuciram,si smešna. Vidve šele sekata.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 22:06:14
|
|
|
|
botrca
|
Matcar tema zate: http://www.ringaraja.net/forum/re-vec-kot-dva-cr-in_4667757.html
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 22:06:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič pupike.grem jaz na luštno...................nočka vsem Nočko. Pa načohi še se zame. Za vse nas! zame posebej, ker ta teden ne bo ne praski, praski, ne buci buci...teto imam na obisku, žal Pri meni pa je že odšla. Pri meni pa je sploh ni blo,satana!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 22:07:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar To ni ovira! Vsaj pri meni ne! ni mi za vlečt, potegnit...pa to...sem vedla, da me boš provocirala Kdo pa je to reko? Te sploh ne provuciram,si smešna. Vidve šele sekata. ja, kak lahko sexaš če ne moreš sexat ? ajde da vas čujem...dajte mi idejo
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 22:07:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar To ni ovira! Vsaj pri meni ne! ni mi za vlečt, potegnit...pa to...sem vedla, da me boš provocirala Kdo pa je to reko? Te sploh ne provuciram,si smešna. kaj si pa ti imela v mislih? Kaj le? Hopa-cupa,pa to... Pa take.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 22:07:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Grem spat. Me nekaj glava boli pa trebušček ( )-sem lačna pa nebom jedla ob taki uri. Ker tak zgledam, ko da sem v 5.mesecu nosečnosti Lahko noooččč punce. Aja, jutri pa je fuzbaaal Boma skupaj navijele,ok? Nočko,Tasa!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 22:07:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar To ni ovira! Vsaj pri meni ne! ni mi za vlečt, potegnit...pa to...sem vedla, da me boš provocirala Kdo pa je to reko? Te sploh ne provuciram,si smešna. kaj si pa ti imela v mislih? Kaj le? Hopa-cupa,pa to... kaj naj mu to pojem ?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 22:07:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar To ni ovira! Vsaj pri meni ne! ni mi za vlečt, potegnit...pa to...sem vedla, da me boš provocirala Kdo pa je to reko? Te sploh ne provuciram,si smešna. Vidve šele sekata. ja, kak lahko sexaš če ne moreš sexat ? ajde da vas čujem...dajte mi idejo Botrca zberi se malo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 22:08:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Botrca zberi se malo. zakaj
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 22:08:32
|
|
|
|
ly117
|
Nočko tasa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 22:08:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar To ni ovira! Vsaj pri meni ne! ni mi za vlečt, potegnit...pa to...sem vedla, da me boš provocirala Kdo pa je to reko? Te sploh ne provuciram,si smešna. Vidve šele sekata. ja, kak lahko sexaš če ne moreš sexat ? ajde da vas čujem...dajte mi idejo Kak pa te sexaš,ko je nimaš?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.