Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.11.2009 9:25:00
|
|
|
|
gigi1
|
Zarja to je pa res logično. Sluznica je zadebeljena in če se preveč matramo na WCju potem kapilarce popokajo. Zato jaz nikoli nimam izcedkov, k sm bolj driskaste sorte Hvala srce sem kar dobro. Ko imam poln mehur ali črevo me še boli drugače pa kar OK.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.11.2009 9:28:23
|
|
|
|
pikica36
|
drage moje , najprej vsem in lepo pozdravljene... veliko vas je novih konzervic . sploh ne sledim kaj vse se dogaja tukaj gor v glavnem na hitro sem preletela novičke in najprej moram naši ŽIŽETKI čestitat in povedat da maksimalno stiskam pestke , da rata , za vse ostale pa prav tako pri nas nič novega , M se mi je nekaj sfuzlala, zdaj prihaja točno na 26 dni že 3 mesece - pa ok- naj ji bo . včeraj sva bila v MB na genetiki, sposodili so si nekaj epruetk krvi in pa narisali celo družinsko drevo čez tri tedne lahko menda pričakujeva izvid, ki pa najverjetneje ne bo dal kakega pametnega odgovora(vsaj jaz tako mislim) v soboto maksimalno uživajte na fešti , še zame dajte "ruknt" enga hajnija se kaj beremo - imejte se skrajno lepo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.11.2009 9:36:12
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Tanja, Miša, Zarja in vse zaprte . A vam je ratalo? No,... jaz sem sebi naredila medvedjo uslugo, ko sem vam tiste zadeve nalimala. Se včeraj zjutraj nisem mogla odlimat od školjke včeraj zjutraj je meni ratalo, z napori . Ma zdaj vem zakaj sem zadnjič imela roza "kao izcedek"? Sma z Vlaisavljevičem pred odmrznitvijo še pogledala sluznico in ja ja...ni se treba tolk trudit na wc, pri taki sluznici pokajo žilice.. Jao meni kolk sma se nasmejala.... Kak si ti srce? Ja men je tut ratalo včeraj dvakrat in dons je pa tut ena čofta z mene ven padla. Zarja, ni se dobro napenjat (pomoje), sploh zdej ko ste tri. Men pomagajo samo suhe slive in sadje. Tko da...na školjki sedet, pa kar gre ven gre ven
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.11.2009 9:54:21
|
|
|
|
gigi1
|
Pikica tebe sem pa prav ornk pogrešala. Upam, da izvidi pokažejo, da ni nič narobe in je šlo res za splet nesrečnih okoliščin. Hvala ti srce. Večkrat se oglasi. Tanja važno je, da imaš recept . Če se meni kdaj zgodi, da en dan ne grem popijem vodo od kislega zelja ali pojem nekaj surovega kislega zelja in kozarec vode, pa že letim . Me pa odpira tudi Maca, magnezij, omega3...pa še kaj bi se najdlo. Najbolj pa živčki
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.11.2009 10:02:35
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
A danes bo pa tako?? Ste že do zdaj naklofale tolk da sm celo kavo spil tu zraven! Dajmo gigi! Hej tam na seznamčku je še vedno uprašaj.... Sej prideš ane? Zbriši ga! Piki kje si mi ti!!! Alo na fešto pišuka!! Pomagajo pa tud suhe fige s kozarcem kokakole..... A je potrebno danes za katero navijat?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.11.2009 10:12:16
|
|
|
|
gigi1
|
Kruce za Bebiii Bom vidla kako bo v četrtek. Nič ne morem še obljubit. Upam, da mi rata
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.11.2009 10:45:23
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Kruce navija za Bebiii
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.11.2009 11:22:00
|
|
|
|
KIWI
|
Ja, GIGI, te gospodinje so res pozno , tudi jaz čakam na konec kmetije, ma zdaj mam to srečo, da sem pač doma in lahko gledam. Sicer pa meni je bolj pri srcu tale Mike (James Denton), ampak tvoj Gale niti slučajno ni od muh! Tanja, Mišmiš, Zarja vidim da se stanje izboljšuje Pikica 36, pozdrav tudi tebi! Naska, da se ga nisi napila včeraj?!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.11.2009 11:25:56
|
|
|
|
KIWI
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Kruce navija za Bebiii JAZ TUDI SEVEDA!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.11.2009 11:29:59
|
|
|
|
Naska
|
ojla vsem skupaj - no danes pade stopka - z dvema folikloma smo zadovoljni eden je 20 in drugi 18... pa endometrij ej 8 ali 9 se ne spomnim - karkoli že to je... torej v četrtek punkcija... grem rajš kr na pivo, da ne bom premišljala, ja GIGI takole se zadevam kaj pa naj... - zdajle imam vsaj vzrok... držte pestke... pa še kašnega delfinčka gor napopajte...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.11.2009 11:31:45
|
|
|
|
Naska
|
kiwi - včeraj - prvega se spomnim, drugega tudi še - tam okoli 13 ure, potem sem pa zvečer segla v hladilnik po četrtega pa ga ni bilo - le kam je izginilo - sem morala potem toplo iz shrambe it iskat pa pit
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.11.2009 11:33:51
|
|
|
|
gigi1
|
Naska za stopko. Tudi tretji bo še zrasel . Ti se kar še malo zadevaj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.11.2009 11:45:41
|
|
|
|
KIWI
|
O ti revca ti , bi pa rekla, da ti je zmanjkal en, mam jaz tud zalogo v hladilniku! Ja, pa za rezultat, nekako tak kot pri meni, tistih 8 ali 9 za endometrij pa je debelina maternične sluznice. Pa mogoče še bo kak folikel zrasel, le drži se pivca, pa kakšno jajčko pojej!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.11.2009 11:52:55
|
|
|
|
Rakica_80
|
Hellloooo Evo mene, evo vas Danes mislim, da je bil namesto G.Drobniča, Tomaževič Iz štarta mi je rekel, ja kaj pa so vas poslali na UZ Etradiol je bil zadnjič komaj 0,26, zakaj so vas poslali tako hitro na UZ, jaz pa mu pravim, jaaa vprašte svoje kolege Vglavnem, situacija je ista kot zadnjič, moram začet več piv na dan pit, da bi se frnikula kej premaknila nooo hormon pa mi je neverjetno v dveh dneh zrastel, komaj na piškavih 0,30 Ehhhh.... Dobila sem dve ampule in v četrtek spet kri, je rekel, da sploh nerabim hodit na UZ, dokler mi E. ne zraste nad 0.40, jaaa končno en pameten No, vglavnem, če mi bo hormon prepočasi rastel bom dobila večjo dozo Kaj vi mislite, sama si ne morem vedeževat , a je krivo mogoče tudi to, da jaz nemorem zanosit Gigi, mislim nate in ti želim jutri vsooo srečo- ITAK DA BO Kaj je sedaj, vsi ga nekam serjete zadnje čase Šiiiibam, držite pesti, ob dveh imam ipit Ciaooo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.11.2009 12:00:09
|
|
|
|
gigi1
|
In jaz tkole pozabim Krucetu suflirat naj za Nasko navija . Mi je bilo čist normalno, k se zadnje dni skoz dildokamerci nastavlja . Kiwi tebe sem pa tud prejle spregledala... Me zgleda utropizderaj mal mede Jaz se zbujam že ob 4.30 in padam v pojstlo ob 9ih. Včeri sem se matrala do 9.15 in omagala. So mi gospodinje res prepozno. A kdo ve do kdaj bo še tale neumnost od kmetije na sporedu HOČEM GOSPODINJE OB 9IH Tvoj Mike je tud čist fejst. Mi je bil čist všeč dokler se ni Gale pojavil
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.11.2009 12:08:17
|
|
|
|
gigi1
|
Bebiii držimo pestke za izpit Pa za E, da čimprej zrase. Nisem teh stvari preveč študirala, kot vem E pomeni zrelost foliklov. Naj me katera popravi, če se motim. Seveda je možno, da je to problem.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.11.2009 12:10:30
|
|
|
|
KIWI
|
Gigi, me sploh ne spominjaj na utropiz...., mi je že naprej slabo in upam, da dobim spet dabroston, kot v prvem postopku. Je dost boljši, vsaj za prenašat! Glede spanja pa tudi, zadnji teden sem kar dobro spala ampak 14 dni pred tem pa drugače sploh ni šlo kot s Hova tabletkami. Sicer sem zvečer zaspala, ampak med polnočjo in 1 uro zjutraj pa auf in oči kot sova tam do enih 4 ali 5 zjutraj. Za znoret, tega pač nikomur ne privoščim! A bomo kakšno peticijo za gospodinje ob 9h začele?!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.11.2009 12:12:07
|
|
|
|
KIWI
|
Bebiii navijamo
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.11.2009 12:20:32
|
|
|
|
mausikaa
|
kar se pa navijanja tiče: jaz navijam za VSE!! in bom drugo leto sama samcata tukaj...ve pa vse na "čvekanju v pričakovanju" ali pa na "starši čvekamo" no sej ne da vam ne privoščim, itak da vam! hmm, mater bom si limala stimulacije 300/h, me bodo benali z foruma
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.11.2009 13:55:21
|
|
|
|
Fidolina
|
Navijam za vas!!!!!! (jutri bom pa eno malu tudi za naše žogobrcarje). Bebiiii - a ti tudi finančno podpiraš parkirno hišo Šentpeter? (al si slučajn ljubljansko dete, pa s trolo?) Naska - ti se maš pa lušno. Bi se ti kar pridružla . Mausikaa - jst še ne grem nikamor. Za silo bo mogoče tud moja družba sedla. Kaj več pa kasneje - grem bek tu vork .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.11.2009 16:21:44
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Ena češpljica ima ZS
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.11.2009 17:33:42
|
|
|
|
gigi1
|
Mausika in Fida a bejžta no! Jaz sem skor zihr, da nas bo še kar nekaj tle gor viselo. Pa ne zato, ker nam ne bi ratalo. Ampak zato ker je tle lušno . Itak, da vsi za vse navijamo Fida zakaj pa ti na Vodmatu ne parkiraš? Jaz sem tam vedno najdla prostor. Najprej sem plačevala k budala v GH Šempeter, pol sem šla pa 1x pri Orto baru levo (al desno odvisno s kerga konca prideš), pa ob progi do tunelčka. Tam desno in si na Vodmatu. Vedno se najde prostor. Naska nazdravje Kiwi jaz žal večji del življenja tako spim Še dobr da sem (občasno ) prisebna. Mišmišu in Tanja jutri lepo sprejmita svoja deca. Mi se pa bomo z vama veselili, najprej pluska, potem UZja, pa prvih metuljčkov, pa napovedovali spol pred NS, pa (če ne drugače) virtualno masirali hrbet, pa dihali, se veselili rojstva vajinih črmlinčkov, pa tega da bo dost mleka, pa sestavljali jedilnike za gosto hrano, pa poslušali ko jih bo puberteta metala, pa...uh kolk dela . Čist sem se raznežla
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.11.2009 18:35:32
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišmišu in Tanja jutri lepo sprejmita svoja deca. Mi se pa bomo z vama veselili, najprej pluska, potem UZja, pa prvih metuljčkov, pa napovedovali spol pred NS, pa (če ne drugače) virtualno masirali hrbet, pa dihali, se veselili rojstva vajinih črmlinčkov, pa tega da bo dost mleka, pa sestavljali jedilnike za gosto hrano, pa poslušali ko jih bo puberteta metala, pa...uh kolk dela . Čist sem se raznežla ma jaz tudiiiiiii
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.11.2009 19:52:43
|
|
|
|
gigi1
|
Kiwi naj bo punkcija neboleča in čimveč lepih celic, ki se bodo takoj pofočkale z zmagovalnimi plavalčki
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?