glugluglu
|
Dobro jutro, no mi smo doma, je Mark zbolel, malo vročine, kašelj, pa glava ga boli, ampak počuti se pa tako fajn, da ga nikakor ne morem prepričat, da naj gre v posteljo. Tako, da gripa ne more biti, ker predvidevam, da ne bi bil drugače tako pokonci. Čakam samo še, da Tiana zagrabi, je bil prej zjutraj v Markovi sobi in zraven Marka ravno ko je Marka kašelj popadel . V šoli pa jih zelo veliko manjka, baje razmišljajo še celo o združevanju razredov, ker so tako prazni . Aja, pa jaz tudi nisem čisto ok, pokašljujem, pa zadaj me boli, ampak vročine ni, je pa , metuljcek, držim pesti, da vama čimprej uspe. Ja pa držim pesti tudi za ostale, ki bi si želele + , almera,... majuska, si pa zgodnja, tudi naš Tian je bil danes pokonci že od 5.30 , nekaj ga je mučilo, sem mislila, da zobki mu dam svečko on se pa zbudi, Dobro, da jih v vrtcu dajo že pred kosilom spat in to takrat ko vidijo, da so zaspani, drugače bi se kar sekirala kako bo zdržal. mirjam, zimska, jaz pa nisem mislila bob sani, ampak sanke, ki zgledajo tako kot lesene samo, da so plastične, pa imajo tudi sedež za male otroke zraven. Take sem videla prejšnja leta sicer v športnih trgovinah pa tudi na našem sankališču. Mi imamo sicer za Tiana lesene s sedežem. Bob sani z volanom in bremzami imata Mark in Nina, ampak to se mi zdi, da ni še za naše tamale.
|