Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 9:00:31
|
|
|
|
zarja1
|
Pupe moje zlate, res ste zlate. Sploh ne najdem besed za vse lepo izrećeno, napisano, zaželjeno...... RADA VAS MAM, MA PRAV VSAKO IN TO TAK MUČO FEJST
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 9:14:32
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan vsem skupaj... kako smo kaj? mene danes čaka pospravljanje, da bo jutri ko grem po deco vse tipi topi
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 9:20:53
|
|
|
|
gigi1
|
Torek, 17.11. Nellika - ET Klavirka - punkcija Nelika in S* lepo sprejmita svoje otročke Klavirka, da bi čimmanj bolelo in čimveč lepih kvalitetnih celic in plavalčkov Gloria in Zvezdica pocajtita se Miša maš prav. Boljš je prej spucat stanovanje, da te ne mori pol ko moraš počivat in pazit na otročke Lep dan vsem
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 11:05:43
|
|
|
|
Aljonka
|
Kaj je zdej še nobenih novičk danes
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 12:00:38
|
|
|
|
Rakica_80
|
Punce sem vas prišla na hitro pozdravit in zaželet vso srečo, da boste vse danes lepo opravile, sprejele otročke Mismis in Tanja mislim skozi na vaju, jutri naj bo dan najbolj srečen v vašem življenju- ZAPIŠITE SI Držite pesti, imam danes izpiiiit Šibaaaam......
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 12:18:19
|
|
|
|
mismis
|
Uf BEBIII, ti se boš pa še načakala, da tale tvoj folikel zraste , magična formula je pivo, pivo in še enkrat pivo. Si videla, kako sem jaz dohitela Tanjo. Za izpit pa držim pesti, sploh ne dvomim, da ga ne boš naredila
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 12:31:36
|
|
|
|
loremi
|
Bebiii držim pesti
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 12:36:04
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dober dan vsem skupaj... kako smo kaj? mene danes čaka pospravljanje, da bo jutri ko grem po deco vse tipi topi bi prišla pomagat, pa ma virozico. žiži, ti greš tud jutri po svojega?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 12:58:09
|
|
|
|
gigi1
|
Bebiii še tukaj močno držim pestke Zvezdi ne jaz sem v četrtek naročena. A si kaj boljš? Mišmišu si pospravla?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 13:00:42
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišmišu si pospravla? ne še čisto, imam še srednjo kopalnico za zrihtat Bemti prav treba mi je dveh kopalnic v bajti še dobro, da naš ni še prepleskal garaže, imam vsaj izgovor, da mi spodnjega štuka ni treba pospravljati . Ti, kaj počneš? Si gledala danes Gale na Kanalu A?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 13:01:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dober dan vsem skupaj... kako smo kaj? mene danes čaka pospravljanje, da bo jutri ko grem po deco vse tipi topi bi prišla pomagat, pa ma virozico. Zvezdica, če imaš virozo kar ostani tam kjer si...na svoji strani nagajivega nasmeha
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 13:01:50
|
|
|
|
Fargesia
|
bebii, držim pestke! kako ste punce?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 13:05:13
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišmišu si pospravla? ne še čisto, imam še srednjo kopalnico za zrihtat Bemti prav treba mi je dveh kopalnic v bajti še dobro, da naš ni še prepleskal garaže, imam vsaj izgovor, da mi spodnjega štuka ni treba pospravljati . Ti, kaj počneš? Si gledala danes Gale na Kanalu A? Pozabla Akhm...kaj delam? Mal sem zbunjena od utripizderaja. Tle gor visim...kuham... Ti si pa ful pridna. Upam, da paziš, da ne premikaš kakšnih težjih kosov pohištva in se ne matraš preveč.
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 17.11.2009 13:07:57 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 13:06:00
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bebii, držim pestke! kako ste punce? Ni za prehvalt Pa ti naša bodoča mamica?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 13:20:10
|
|
|
|
Zvezdica
|
Zvezdi ne jaz sem v četrtek naročena. A si kaj boljš? aja, bom morala stiskat pesti za četrtek :) ne, sem šla ker zdravniku (ne pomnim kdaj sem bila zarad slabega počutja), ker sem bila res boga. In mam virozo. Kri ok, ni gripa ležat, pit čajčke, sam kako naj ležim, če mali demolišn men sam rasturava. Vse razstavi, pokvari, ma v oči me gleda pa zraven kaj učpiči. Miška, a je vse zglancan?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 13:26:44
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bebii, držim pestke! kako ste punce? Ni za prehvalt Pa ti naša bodoča mamica? to je pa lepo slišat, da ni za prehvalit! jst? fajn. slabo mi je, ampak se ne pritožujem! sam da bo vse kul.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 13:41:24
|
|
|
|
nellika
|
hojla punce! grejem pikici, za skrinjo pa verjetno ne bo nobene! test 2.12.2009 mislim da sem staknila tudi blago hiperco, mam napet trebuh, čeprav sem se vsak dan vagala in merila obseg trebuha, se pa vsak dan boljše počutim, čeprav kg mi niso nič narastli le trebuh malo, ampak se že manjša! pijem dovol oz. malo več kot ponavadi, pa tudi z odvajanjem vode nimam problemov! danes mi tam ni nič rekla da bi blo kaj narobe čeprav sem povedala zaradi trebuha, tako da upam da bo vse vredu, kaj pa ve mislite! mismis in Tanja - jutri še pa vidve po otročke zdaj pa grem počivat! lepo se mejte!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 14:22:08
|
|
|
|
BarbiG
|
Glede na moje počutje dvomim,d a bom dons še kej prišla pokukat na RR, zato kar zdaj: Mismis in Tanja, lepo sprejmita jutri svoje . Vsem pa lep dan. Men je že od včeraj konstantno slabo, pa dol me ful špika, pa vrti se mi, da ne govorim, da cele dneve in noči sam spim. Tko da bom, kokr kol se to smešno sliš, vsem skupi zaželela že zdaj lahko noč.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 14:53:01
|
|
|
|
S*
|
Žiži za eno celico, naj bo ta zmagovalna Zarja, čestitke za dva pingvinčka, naj ostaneta pod tvoji srčkom vsaj še dobrih 8 mesecov Špelka, uuuu kakšna beta, super... mi diši po Barbig, lepo grej svoji pikici, midve bova pa skupaj lulale mikla moja draga, kako si mi kaj??? Lupčka samo zate in hvala za lepe želje kiwi bravo za stopki, naj bo punkcija znosna in polna jajčk nelika,čestitke za dve , lepo ju grej naslednjih 8 mesecev mismis, gloria, sonček, lana, tanja_jes, loremi, vrtnica, zvezdica, žiži, september in vse ostale.... HVALA za navijanje. No še moje poročilo. Moja dva pingvinčka sta preživela in sta varno spravljena pri meni na toplem. Lulali bomo 1.decembra. Sva pa morala čakat čisto do konca, ker se nista hotla odtalit . Pozdravček vsem, zdaj grem pa na desni bok.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 15:26:07
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Nellika in S* super za deco.... Barbi...bogica, ti se kar spočij, čez 9 mesecev boš samo še na obroke lahko spala Zvezdica....ma tolaži se da ni gripa pa hitro okrevaj Jest sem pa dons spet super...sem šla k zobarci plombico popravit, pa v trgovino...pa še k mamic, ker je nestrpna kako so njeni vnuki, sem rekla da majo tekmo v LJ, pa da jutri povem rezultat
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 15:44:11
|
|
|
|
S*
|
Punce ki ste pri Atu imam eno vprašanje, danes sem ga pozabila uprašat, ali se pije aspirin tudi po ETZ??? Pa še veselo novico vam kopiram iz MONA. Po tem takem, bodo vis postopki sedaj tudi pri Atu na koncesijo S 1.1.2010 naj bi zzzs ukinil letne kvote postopkov obmp. To pomeni, da bo vsaka klinika dobila plačanih toliko postopkov kot jih bo letno opravila. Neuradna informacija ;) Če je resnična je super :))) Kitty
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 15:45:08
|
|
|
|
Reby
|
Žižetka - še tukaj čestitke za celico, ta bo taprava S* in Zarja - bravo za pingote, zdej pa pridno počivat, da se deca fino vgnezdijo nellika - tudi tebi čestitke Zvezdi - o boščika, sem se pa veselila tvojega obiska, pa se le pozdravi, pa se potem vidimo mismisu - ne delaj preveč, pa itak da rabite 2 kopalnici za vso to deco, ki jo bote mel Tanja in mismis - navijam za jutri Zdej pa je naše dete končno zaspalo in grem mal kavčat, danes ponoči smo jedli 4x!!! Groza, sem kot zombi, ampak vse to so radosti materinstva
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 15:46:35
|
|
|
|
Reby
|
Aha, sem vedla, da sem neki pozabla... goldfish - jaz sem vedno rekla šefu, ko me je vprašal, kako to, da že grem in da drugi še delajo - važna je kvaliteta in ne kvantiteta dela , pa se je kar nekako s tem sprijaznil
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 15:47:45
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Punce ki ste pri Atu imam eno vprašanje, danes sem ga pozabila uprašat, ali se pije aspirin tudi po ETZ??? Jp, do testa
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 16:15:38
|
|
|
|
jonči
|
zdravo punce nisem ravno nova na forumu vendar bolj malo pišem berem pa vas še kar redno moram priznati. Pri vas dobim veliko nasvetov in veliko nove energije in volje ko me podere na tla. pišem pa res bolj redko bolj takrat ko se mi kje zatakne in res rabim točen odgovor tako kot zdaj reš mi je rekel da pridem drugi dan M po inekcijo pa mi sedaj tale moja M nekam čudno prihaja vedno se je kar ulilo danes pa že cel dan nekaj je ko grem na wc in se obrišem je čisto nežno rdeča sluz ali naj to že štejem za M in jutri odletim k rešu ali naj še en dan počakam?! Hvala vam za kakšen nasvet pa še vsem ki vam je že uspelo in srečno vsem ki čakate
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?