Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:28:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ onasiss.......dobro jutro.......ne nismo na lotu zadeli-to še bomo urša......jaz bi imela 206,ampak verjetno bom vzela neki čist tok da me pripelje tist 1 kilometer do službe......tist v leclerku zraven piše 3 leta+ katjuša...... za akvarij.....pri nas bo tudi v novem stanovanju ampak un tavelik ki ima omarico zraven jst sega vlakeca ne vidim mi bi tud mel onga sam ni prostora in smo se zadovoljili s tem za zdej ..... če nam bo všeč še vedno čas mislim, pa da je ta 100 litrski za zečetek čist dost, da se navadiš kako z ribicami delat in za vodo skrbet ker s tem bo več dela k z zlatimi in treba je pazit na pH vode in temparaturo.... kr neki stvari je treba pazit k pri zlatih ni treba..... kasneje bomo tud rastline not posadil sam za zdej nej bodo umetne poznam par poročen že pomoje okol 30 let za poročno darilo dobil akvarij z ribicami in ga še zdej imajo in ribice not seveda pri nas ima moj full smisel za ribe in jih bo on rihtal .....čaki ti grem iskat slikico iz reklame no mi2 sma pa oba začetnika jaz imam vsaj izkušnje z zlatimi ribicami moj nima izkušenj tako da upam, da bo šlo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:30:46
|
|
|
|
sjmm
|
DOBRO JUTRO VSEM!!!!!!!!!Upam, da ste lepo spali in ste imele možnost uživat v jutranji kavici. Mi gremo v tedenski šoping, se tipkamo pol!! HANI VSE NAJBOLJŠE!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:34:17
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša svoj števec za elektriko je kr fajn met ja. Sicer pa jaz lahko rečem, da se mi nikol še nismo zarad položnic skregali. Mamo nekako zmenjeno pol za elektriko, komunalo mata onadva, midva mava T2, ostalo pa vsak svoje. Imata tud rada svoj mir tako da tast pride k nam takrat ko ga nma kavico povabiva al pa če je kej res nujnega al pa da mu je turbo dolgčas - beri 2x na leto Tašča pa bolj pogosto pride gor vprašat če sme it ker z njo mal . Ko še ni blo otrok sem včasih bolj pogosto moje vidla kot njegove čeprav moji živijo 40 km stran
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:35:09
|
|
|
|
Urša08
|
sjmm dobr nakupta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:38:35
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša tega sem gledala: ta je pa malo dražji
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:40:26
|
|
|
|
Čebel@
|
se bolj tko tko vidi ker sem katalog slikala(z njihove strani ne znam sneti),ampak važno da se vidi o čem govorim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:44:31
|
|
|
|
Urša08
|
Čebela oba sta super
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:46:36
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro...noč je bila....sej ne vem kaj naj rečem....smešna...al kaj... OKol štirih ponoči se je Tisa zbudila za svojo žurko....ni mola zaspat nazaj, ker je bila pokakana do vratu.... Maksi...lepo da si se javla... Jst tut najraje peglam kavč Urša...jst sem dans tut tolk povožena..ne vem kaj je to...čist sem taka ...ničkakršna Baki....sam da pije...to je full dobr....lepo da gre nazaj... NIk je pa danes kar lepo vstal a ne Claud...ta je pa dober KAtjuša....kolk je bila pa prjatlca stara?? Kaj pa dohtar pravi glede njegovih angin Lep akvarij... ČEbela....super za avtomobile
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:46:45
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša......jaz bi imela 206,ampak verjetno bom vzela neki čist tok da me pripelje tist 1 kilometer do službe......tist v leclerku zraven piše 3 leta+ A kupuješ avto na kateremu piše da je 3+ in te pripelje do službe..al kva????? onasiss dej vse za nazaj preber Glede tomy vlakca se pogovarjave aja..... .... ... za mene.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:51:26
|
|
|
|
Čebel@
|
a je kje katera videla kakšne majčke z Winksicami???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:51:38
|
|
|
|
Ajvy
|
Katjuša...tega zgornjega tomažka nikar ne kupovat...ker je totalno brez veze....res...mamo ga doma...in je čist brez veze....res....pa še čist nov je bil iz škatle , pa nikakor neki sploh noče dleat...kr neki,,... Onasiss..kako si? Tamika...kako ste kaj danes?? A si kdaj slišala za kremo za razgrajevanje krvi pod kožo....velja probat....da bi te manj bolelo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:51:48
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy ampak kljub temu da si ničkakršna si najbrž že kkej nardila, men se pa dons nč ne da
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:54:31
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša......jaz bi imela 206,ampak verjetno bom vzela neki čist tok da me pripelje tist 1 kilometer do službe......tist v leclerku zraven piše 3 leta+ A kupuješ avto na kateremu piše da je 3+ in te pripelje do službe..al kva????? ja pa da je na pedala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:55:50
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm HANI VSE NAJBOLJŠE! tudi od nas
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:55:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša......jaz bi imela 206,ampak verjetno bom vzela neki čist tok da me pripelje tist 1 kilometer do službe......tist v leclerku zraven piše 3 leta+ A kupuješ avto na kateremu piše da je 3+ in te pripelje do službe..al kva????? ja pa da je na pedala nujno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:56:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: sjmm HANI VSE NAJBOLJŠE! tudi od nas hvala,hvala v Haninem imenu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 10:03:29
|
|
|
|
Onasiss
|
V NEDELJO BO PA EVITA NA TELEVIZIJI......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 10:06:40
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss V NEDELJO BO PA EVITA NA TELEVIZIJI...... kdaj, kje in zakaj? A boste rekorderji....najmlajsi dojencek ki hodi?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 10:07:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss V NEDELJO BO PA EVITA NA TELEVIZIJI...... kdaj in kje?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 10:11:28
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. midva z nikom se počasi ven odpravljava. sem morala js zdele še vse položnice plačati, tk da mam zdej mir.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 10:14:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša tega sem gledala: ta je pa malo dražji hvala sam to nam ne paše s tem kar imamo bi pa florjan mel to sam on ne ve sam gleda da je tomažek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 10:16:03
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss V NEDELJO BO PA EVITA NA TELEVIZIJI...... kdaj pa kje?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 10:16:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa hvala sam to nam ne paše s tem kar imamo bi pa florjan mel to sam on ne ve sam gleda da je tomažek jaz samo povem da sem videla,pol je itak vaša stvar ali kupite ali ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 10:17:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss V NEDELJO BO PA EVITA NA TELEVIZIJI...... kdaj pa kje? nam noče povedat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 10:18:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro...noč je bila....sej ne vem kaj naj rečem....smešna...al kaj... OKol štirih ponoči se je Tisa zbudila za svojo žurko....ni mola zaspat nazaj, ker je bila pokakana do vratu.... Maksi...lepo da si se javla... Jst tut najraje peglam kavč Urša...jst sem dans tut tolk povožena..ne vem kaj je to...čist sem taka ...ničkakršna Baki....sam da pije...to je full dobr....lepo da gre nazaj... NIk je pa danes kar lepo vstal a ne Claud...ta je pa dober KAtjuša....kolk je bila pa prjatlca stara?? Kaj pa dohtar pravi glede njegovih angin Lep akvarij... ČEbela....super za avtomobile 18 je bla in lahko rečem da je zgledala grozna po operaciji nč kej ne rečejo večinoma pa zboli ravno za vikend tak da smo vedno pri dežurnem sem za petek se bom rpobala zment, da se gremo pokazat, da bomo vidl kaj bo njegova rekla..... hvala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?