|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
16.11.2009 12:25:06   
seya
En deževno meglen pozdrav na brzino.
Danes je ful gužva tu v službi...
Ah, še urica in pol.......

danes bi takoj šla živet nekam na vzhod... Pogrešam sonček. Že vikend je bil cel zamorjen (vremensko gledano seveda).
Jutri imam pregled pri G. Me prav zanima, kaj bo. Mene še vedno boli nekje v medenici in se še vedno nisem odločila, a je to zaradi raztezanja vezi ali mi maternica kaj pritiska navzdol. Ah, me, prvorodke - tut nimamo nič pojma user posted image Me bo že jutri G razsvetlil haha.

sicer pa sem tudi jaz danes obupno slabo spala. Od treh ponoči sem kot zajec gledala v strop - in seveda vse mogoče tuhtala - in tudi natuhtala user posted image

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
16.11.2009 12:52:15   
mucica2

Me je lih prejle klicala prijateljica, ki mi bo dala previjalno mizico oziroma posodla, jo že ima pripravljeno zame in jo lahko pridem iskat user posted image user posted image user posted image

aja punce nekaj bolj zdravega

user posted image

(odgovor članu seya)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
16.11.2009 12:58:27   
mucica2

imela bom nekej takega http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/previjalne-mize-in-dodatki/brevi-previjalna-miza-atlantis/5648011250564008, samo v modri barvi

(odgovor članu seya)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
16.11.2009 14:04:04   
vaney
Najprej, natasha, ne se sekirat preveč zaradi mame, očitno ima pač svoj pristop k tvoji nosečnosti, saj ona najbrž ne misli nič slabega...priznam pa, da bi tudi mene pošteno vrglo iz tira, če bi me moja mama (ali pa tašča) s takim komentarjem zabila...v takem primeru si se (po moje) prav odločila, da naj naslednjič kar sama pokaže interes zate oz. za dojenčka in se ji ne bi nič sama javljala. Verjamem pa, da boli, ker je pač le mamauser posted image user posted image user posted image

babajči, jaz bi tudi povedala svoje G, pa naj si misli, kar hoče...bolniško si po moje zaslužič in jo sforsiraj, prvo je zdravje tvojega otroka, ja, saj potem, ko gre pa kaj narobe, se pa dohtarji na nas zgovarjajo, da se nismo dovolj zavzeleuser posted image grrrr...tako da go for ituser posted image

Aha, najbrž sem edina, ki ji tale zajtrk sicer lepo zgleda, ampak jedla ga pa najbrž ne bi, ker mi zjutraj "pali" edino čokolino ali burekuser posted image tako, da me ne gane prevečuser posted image Ampak da se ne bo zdaj slučajno katera spomnila prilimat kako sliko bureka gor, ker pol bom pa verjetno kar monitor pogoltnilauser posted image user posted image

Jaz imam pa danes nov "popadek" (pekovski, da se ne bo katera ustrašila-sem že zjutraj moža prestrašila, ko sem rekla, da imam nov popadek in da moramo it-v trgovino namrečuser posted image ) in se bom 1. spravila delat Madjarico (čokoladno pecivo v 6 plasteh, vmes je pa krema), pa ga bom kar popoldne delala, tako imam izgovor, da možek malo prevzame skakanje za Anžetom, jaz imam pa kao time outuser posted image no, če se peki tako reče. Upam, da bo uspelo, pa ga bom jutri nesla malo kar k tašči, ker gresta s tastom skoraj vsak dan po Anžeta v vrtec (18km v eno stran, samo njim je na poti iz službe), pa še kosilo potem je pri njih, pa da še jaz njih malo pocrkljamuser posted image

Grem študirat postopek peke....papa

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
16.11.2009 14:06:48   
vaney
mucica, lepa previjalnauser posted image ker je podarjena, pa še sploh, a niso fajn take prijateljiceuser posted image

aja, ena je spraševala za prvo kozmetiko...kupila bom samo trdo milo in ribje mazilo, Bepanten pa imamo že doma, ostalega ne bom uporabljala, ker se mi je že prvič izkazalo, da je čisto odveč in sva na koncu midva z možem porabila vso otroško odvečno kozmetiko (gel za tuširanje, šampon, olje, mleko...)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
16.11.2009 14:53:10   
Aja1
Vaney - napišeš recept? Sliši se njami za čokoholike. user posted image

Zdaj pa počasi domov, pod tuš in potem na pregled.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
16.11.2009 15:35:07   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

jutro punce.

Pr nas vse po starem, mene pa na trenutke tko nabija spodaj, da mislim da bo vsak čas prišel ven, prav boli, pol pa spet mir za nekaj časa. Takega nabijanja se pr Kaji ne spomnim, je pa res ona bila že z glavo dol obrnjena, ta pa ni.

Jaz mam pa eno prošnjo, če je katera za: zbirala bom kode za čaje 1001 cbet in če jih katera ima in ne potrebuje se bi priporočala.

Hvala

Mene tudi tako zelo boli tam spodaj, predvsem ponoči, ko se obračam, prav sramna kost ... Mam tud jst grozen občutek....

Tiste kodice za 1001 pa na žalost tudi sama zbiram user posted image , bi rada do čajnika prišla...hihi

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
16.11.2009 15:41:40   
Jada82
Oh ja, tele mame .. nikol nam ni prav! Ampak Nattasha, ne se preveč sikirat, ker ni vredno. Verjamem pa, da jaz lažje govorim, če bi bila na tem, bi bila pa tudi vsa v solzah ... hormončki pa to.... maš pa prav, naj drugič raje kar pridejo na kavo, če jih kaj zanima ...

Jaz recimo sem pa jezna na sestrično .. ful. Odkar sem na bolniški - to je že skor mesec in pol, me ni niti enkrat prišla pogledat, pa živi zelo blizu (10 minut peš), čeprav je že večkrat rekla. So me prišli že vsi drugi pogledat, taki, ki se morjo po uro ali več vozit, da pridejo sem. Preden sem šla na bolniško, je imela roj. dan in sem ji kupila darilo, pa potem ona ni imela časa, da bi z mojim takrat tja prišla, pol sem pa itak mogla na bolniško in ležat, tako da imam še sedaj to bedno darilo doma ... user posted image Ko pa se je ona lani razšla s tipom, sem ji seveda bila ves čas na voljo, kadarkoli se je spomnila, tudi če sem imela drugo delo... skratka, grdo in sebično, za malo se mi zdi, predvsem pa sem jezna! user posted image user posted image user posted image

Sicer sem šla pa prej na izlet user posted image do Merkurja. Kupit ta Ceresit proti vlagi - tukaj notri imamo od 75-80 % vlage. Odločno too much! Vse kar je blo, sem bla živčna, ker so ble grozne vrste na blagajni, pa ko sva z mojim prišla do blagajničarke je z eno stranko nekaj mučkala pol ure, tako da sva potem mogla na drugo blagajno ...aaargh.

Sicer so nam pa danes vgradili kaminček v novem stanovanju - joj, kok je fajn in lep user posted image user posted image user posted image Sem šla še to na hitro pogledat (pol je moj itak mogel na šiht) in res je super. Pa že zakuril je, tako da mava zdaj lepo 25 stopinj notri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Glede na to, da jih je blo še prejšnji teden 9, je to super user posted image Edino pol se je neki ven kadilo, tako da morava pogledati, kaj sva narobe naredila ...

Nič, grem zdej brat navodila za kamin, pa pol še za ta Ceresit user posted image
Fajn bodte!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
16.11.2009 16:00:34   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1
Enkrat na teden imava z dragim ritual, da se kopava skupaj-kupla sem kopel za nosečnice, od dm-a znamka z jojobinim in mandljevim oljem, vsak ima svojo revijo, deci rdečega in pol uživava v bani-običajno ob nedeljah-juhu, še par urc....
Danes zjutraj sva bila na tržnici-tudi to nama je taki nedeljski ritual.Moram ga izkoristit čez vikend, ker čez teden cele dneve delauser posted image .

To mi pa dopade user posted image user posted image user posted image , mi na žalost nimamo tako velike banje da bi se zdej s tem ttrebuhom not stlačila oba user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
16.11.2009 16:34:39   
Astralis
predlagam, da en dan ne bi nic jamrale, vsaj za test, da vidimo, kako kolektivna psiha vpliva na vse skupaj...

kajti moram cisto direktno priznat da vas vse tezje, pa zato tudi vse manj berem, ker nehote vlecem nase...

Ma jasno, da smo tu zato, da si pomagamo in se spodbujamo. Predlagam samo, da za en dan objavljamo samo pozitiven del novic, obcutkov... pa cetudi je kaj slabega, ali nas jezi, da skusimo ta en dan to popisat z humorjem ali kot recimo navdihujoco anekdoto.

100% se bo nekaj lepega zgodilo :)

< Sporočilo je popravil Astralis -- 16.11.2009 16:36:09 >

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
16.11.2009 16:56:47   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: Astralis

predlagam, da en dan ne bi nic jamrale, vsaj za test, da vidimo, kako kolektivna psiha vpliva na vse skupaj...

kajti moram cisto direktno priznat da vas vse tezje, pa zato tudi vse manj berem, ker nehote vlecem nase...

Ma jasno, da smo tu zato, da si pomagamo in se spodbujamo. Predlagam samo, da za en dan objavljamo samo pozitiven del novic, obcutkov... pa cetudi je kaj slabega, ali nas jezi, da skusimo ta en dan to popisat z humorjem ali kot recimo navdihujoco anekdoto.

100% se bo nekaj lepega zgodilo :)

se podpišem...user posted image

(odgovor članu Astralis)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
16.11.2009 20:14:11   
Aja1
Dober večer.

Za mano je pregled. Teža, pritisk, voda, srček in izmera S/F. Vse ok. user posted image  Dobila sem že papirje za porodniško (bom odnesla okoli 5.12., ko bo še novembrska plača zraven), paket in napotnico za porodnišnico. Zdaj smo pa res že blizu cilja. Naslednji pregled 17.12.

Jada - super za izlet...pa čeprav samo do Merkurja. Verjamem, da je pasalo.

Nattasha - ne obremenjuj se. Mogoče je slučajno tako čudno odreagirala.user posted image  Jaz bi jo zdaj pustila na miru oz. ji po svoji volji ne bi nič govorila o user posted image . Bo že vprašala....sigurno.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
16.11.2009 20:40:54   
ninček1

user posted image

PREGLEDI:

NOVEMBER
16.11.- babajči, lunca83, gapii27, kora33
17.11.-bauky, twixy, Cappy96, julieb(UZ)
18.11.-smuki, ninček1,
rožca26, punsha
19.11.-mucica2
20.11.-junehope, t*e*j*k*a,
rožca26

21.11.-zirafa76
22.11.-gapii27 (špika za rh-)
25.11.-Astralis, plouse, ninček1, bipi
27.11.-slomak, vaney

DECEMBER
1.12.-spelch,
Aja1, niwci, dskubin
2.12.-bili83, kora33
3.12. - rožca26
4.12.-valentinčica30
7.12.-julieb, elaaa, babajči
9.12.-zvesta
10.12.-jada82
11.12.-Lara73+UZ
14.12-valentinčica30, lana08
17.12.-aja1

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

* 3D

[/quote]

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
16.11.2009 21:01:49   
tajab
Pozdravljene,user posted image .

Danes sem imela pregled,tako lepo se je vse videlo...dobila sem tudi 3D slikico.
Vse je o.k.,samo pritisk imam zelo majhen,pa vodo malo slabo,tako,da mi je moja G rekla,naj pijem čaj za ledvice in mehur.
Punce,kako se kaj počutite?
Naslednji pregled imam 7.12.,takrat mi bo napisala še za porodniško...joj,kako gre hitro čas.Lep večer vsem...

(odgovor članu seya)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
16.11.2009 21:13:29   
vaney
Pa je spet večer...

Aja, recept bom napisala jutri, je precej zakompliciran in mi je bilo hitro žal, da sem se ga lotilauser posted image Ampak...bomo jutri videli, če bo sploh za jest, ker za gledat sigurno ni. V glavnem, preveč komplicirano zame, s tem da sem morala biti skoz zraven aktivna od 14h-16.30, preden je šel v hladilnik. Too much zame, no.

Astralis, sicer te po eni strani razumem glede jamranja tukaj, ampak odkrito povedano tudi z moje strani, me to nič ne moti. Včasih prav paše si malo olajšat dušo in komu pojamrat, pa včasih recimo doma ni nobenega ali pa gremo tudi njim včasih že malo na živce, pa potem malo tukaj napišemo in je takoj, lažje. Vsaj meni. Ok, če bi vsak dan brala samo negativno razmišljanje, bi mi sčasoma postalo najbrž malo odveč, ampak dokler je pa vsake toliko, se mi pa zdi prav fajn, da držimo skupaj, se spodbujamo in tolažimo. Saj konec koncev, zato imamo tale forum. Saj, kaj bi pa pisale, če ne, kaj se nam dogaja skozi dneve, pa naj bo to dobrega ali slabega. Mogoče sem takega mnenja tudi zaradi tega, ker smo ravno na podlagi "pozitinega medsebojnega vplivanja" postale dobre virtualne in z mnogimi tudi osebne prijateljice na enem drugem forumu tukaj. In nam je prav fajn. Klepetamo že več kot 2 leti vsakodnevno, poznamo se tudi v malo bolj zasebne zadeve in nam je prav fajn. Pa se mi zdi, da gremo tudi tukaj (med februarčicami) kar v dobro smer in v to štejem tudi, da kdaj pojamramo in nas druge tolažijo. Res pa je, da nas ima včasih več slab dan in potem, če gre kdo to brat, res zgleda kot da smo največje revice na svetu, ampak saj to je samo včasihuser posted image Hormončki delajo.... No, tako, povedala sem moje mnenje, seveda ni treba, da se druge strinjajo z manouser posted image Upam, da te s svojim komentarjem nisem užalila ali kakorkoli prizadela, ker to ni bil moj namenuser posted image

Počasi se bo treba spakirat spat, jutri nas čaka nov in upam, da tudi lep dan. Pa da nam bo zima še dolgo prizanašala z mrazom, snegom, dežjem, meglo in podobnimi odvečnimi pojaviuser posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
16.11.2009 21:19:50   
ninček1

user posted image

PREGLEDI:

NOVEMBER
16.11.- babajči, lunca83, gapii27, kora33
17.11.-bauky, twixy, Cappy96, julieb(UZ)
18.11.-smuki, ninček1,
rožca26, punsha
19.11.-mucica2
20.11.-junehope, t*e*j*k*a,
rožca26

21.11.-zirafa76
22.11.-gapii27 (špika za rh-)
25.11.-Astralis, plouse, ninček1, bipi
27.11.-slomak, vaney

DECEMBER
1.12.-spelch,
Aja1, niwci, dskubin
2.12.-bili83, kora33
3.12. - rožca26
4.12.-valentinčica30
7.12.-julieb, elaaa, babajči, tajab
9.12.-zvesta
10.12.-jada82
11.12.-Lara73+UZ
14.12-valentinčica30, lana08
17.12.-aja1

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

* 3D

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
16.11.2009 21:25:48   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Astralis, sicer te po eni strani razumem glede jamranja tukaj, ampak odkrito povedano tudi z moje strani, me to nič ne moti. Včasih prav paše si malo olajšat dušo in komu pojamrat, pa včasih recimo doma ni nobenega ali pa gremo tudi njim včasih že malo na živce, pa potem malo tukaj napišemo in je takoj, lažje. Vsaj meni. Ok, če bi vsak dan brala samo negativno razmišljanje, bi mi sčasoma postalo najbrž malo odveč, ampak dokler je pa vsake toliko, se mi pa zdi prav fajn, da držimo skupaj, se spodbujamo in tolažimo. Saj konec koncev, zato imamo tale forum. Saj, kaj bi pa pisale, če ne, kaj se nam dogaja skozi dneve, pa naj bo to dobrega ali slabega. Mogoče sem takega mnenja tudi zaradi tega, ker smo ravno na podlagi "pozitinega medsebojnega vplivanja" postale dobre virtualne in z mnogimi tudi osebne prijateljice na enem drugem forumu tukaj. In nam je prav fajn. Klepetamo že več kot 2 leti vsakodnevno, poznamo se tudi v malo bolj zasebne zadeve in nam je prav fajn. Pa se mi zdi, da gremo tudi tukaj (med februarčicami) kar v dobro smer in v to štejem tudi, da kdaj pojamramo in nas druge tolažijo. Res pa je, da nas ima včasih več slab dan in potem, če gre kdo to brat, res zgleda kot da smo največje revice na svetu, ampak saj to je samo včasihuser posted image Hormončki delajo.... No, tako, povedala sem moje mnenje, seveda ni treba, da se druge strinjajo z manouser posted image Upam, da te s svojim komentarjem nisem užalila ali kakorkoli prizadela, ker to ni bil moj namen user posted image

Počasi se bo treba spakirat spat, jutri nas čaka nov in upam, da tudi lep dan. Pa da nam bo zima še dolgo prizanašala z mrazom, snegom, dežjem, meglo in podobnimi odvečnimi pojaviuser posted image

Se stinjam s tabo, če bi samo mojemu jamrala, potem bi me že iz hišee preselu, pa tut drugi, bi me hitr meli dostiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Tuki gor smo pa vse na istem, važno bo da se bodo naše zgodbe končale srečnouser posted image .

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
16.11.2009 21:31:56   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Astralis, sicer te po eni strani razumem glede jamranja tukaj, ampak odkrito povedano tudi z moje strani, me to nič ne moti. Včasih prav paše si malo olajšat dušo in komu pojamrat, pa včasih recimo doma ni nobenega ali pa gremo tudi njim včasih že malo na živce, pa potem malo tukaj napišemo in je takoj, lažje. Vsaj meni. Ok, če bi vsak dan brala samo negativno razmišljanje, bi mi sčasoma postalo najbrž malo odveč, ampak dokler je pa vsake toliko, se mi pa zdi prav fajn, da držimo skupaj, se spodbujamo in tolažimo. Saj konec koncev, zato imamo tale forum. Saj, kaj bi pa pisale, če ne, kaj se nam dogaja skozi dneve, pa naj bo to dobrega ali slabega. Mogoče sem takega mnenja tudi zaradi tega, ker smo ravno na podlagi "pozitinega medsebojnega vplivanja" postale dobre virtualne in z mnogimi tudi osebne prijateljice na enem drugem forumu tukaj. In nam je prav fajn. Klepetamo že več kot 2 leti vsakodnevno, poznamo se tudi v malo bolj zasebne zadeve in nam je prav fajn. Pa se mi zdi, da gremo tudi tukaj (med februarčicami) kar v dobro smer in v to štejem tudi, da kdaj pojamramo in nas druge tolažijo. Res pa je, da nas ima včasih več slab dan in potem, če gre kdo to brat, res zgleda kot da smo največje revice na svetu, ampak saj to je samo včasihuser posted image Hormončki delajo.... No, tako, povedala sem moje mnenje, seveda ni treba, da se druge strinjajo z manouser posted image Upam, da te s svojim komentarjem nisem užalila ali kakorkoli prizadela, ker to ni bil moj namen user posted image

Se stinjam s tabo, če bi samo mojemu jamrala, potem bi me že iz hišee preselu, pa tut drugi, bi me hitr meli dostiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Tuki gor smo pa vse na istem, važno bo da se bodo naše zgodbe končale srečnouser posted image .

Se podpišem pod to. Dejstvo je, da ni vsak dan lep. Kakšen dan je lahko prov grozen - to je življenje. Zdej ko smo pa noseče pa to še bolj občutimo. Naši lubiji nas bi mel res že polhn kufer ko bi govorile o tem premiku, pa onem, pa jest sm noseča, pa tralala hopsasa ... Tukaj smo, da zapišemo vse prigode ... tudi slabe, da si olajšamo dušo, nasmejimo ...

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
16.11.2009 22:09:08   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Se podpišem pod to. Dejstvo je, da ni vsak dan lep. Kakšen dan je lahko prov grozen - to je življenje. Zdej ko smo pa noseče pa to še bolj občutimo. Naši lubiji nas bi mel res že polhn kufer ko bi govorile o tem premiku, pa onem, pa jest sm noseča, pa tralala hopsasa ... Tukaj smo, da zapišemo vse prigode ... tudi slabe, da si olajšamo dušo, nasmejimo ...

ja tako tako, točno tako tud jaz se strinjam...sploh pa se mi zdi da res tukaj lahko še najbolj pojamramo, drugi bi nas poln kuferuser posted image , sploh pa tud o kakih nosečniških težavah k itak večina ne ve o čem govoriš (moški del publike, pa ženske ki še niso bile noseče)

drugače sem pa iz materinske je blo prav fajnuser posted image pa na masaži tud user posted image user posted image

nč zdej pa grem počasi v posteljo pa spat user posted image

user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
16.11.2009 22:19:31   
mucica2
Pa še nekaj kar smo izvedeli na materinski šoli, upam da vam kaj pomaga, če pa mal za infouser posted image

Kaj vse potrebujemo za odhod v porodnišnico:
osebna higiena (zobna pasta in ščetka, glavnik, imtimno milo in šampon, vložki, labello, krema, papirnati robčki), mobitel in polnilec, fotoaparat, nederček in blazinice za dojenje, Bepanthen, duda, obroč za plavanje, dokumenti (materinska knjižica, potrjena kartica zdravstvenega zavarovanja, napotnica, original dokument o krvni grupi in Rh faktroju, izvide vseh preiskav, osebno izkaznico in potrdilo o udeležbi na šoli za starše).

user posted image

Oprema za odhod iz porodnišnice:
 user posted image

Novorojenčkova oprema za odhod iz porodnišnice:
1. Dojenčkova oblačila:

- navadne pleničke
- povijalna plenica
- 3 tetra pleničke
- 2x mako majčka
- žabice ali kompletek
- kapica
- nogavičke
2. Ostala oprema:
- odeja
- avtosedež
- lupinica

Oblačila za mamo pri odhodu iz porodnišnice:
- nogavice
- spodnje hlačke
-modrček
- hlače                                                               -majica                                                               -jakna                                                             
- čevlji

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
16.11.2009 22:35:31   
punsha
O klepetuljeuser posted image
sem ravno pred računalnikom, pa še vas malo pozdravim. Glede pisanja in jamranja se strinjam s predhodnicami. Meni je všeč, da se o vsem kar se nam dogaja pogovarjamo. Na tak način vidimo kakšne težave in kakšne občutke doživljajo ostale nosečke. Se mi zdi da to pomaga, pa lažje se pomiriš oziroma veš da je to mogoče normalno, da nekaj drugega ni normalno...izveš pač še od katere druge kako ji je. Je pa seveda lepše brati pozitivne stvari. Se strinjam. In tudi meni ni vseeno, ko kdaj berem kakšne slabše novice. Je pa pomembno, da se podpiramo in tako s kako pozitivno besedo pomagamo sonosečkam...če ne drugega, se vsaj malo izkašljamo tukajuser posted image .

bauky, twixy, Cappy96, julieb, za vse skupaj držim pesti za jutri. Naj bo vse superuser posted image user posted image user posted image

Še nekaj me zanima. No sicer ne vem kdaj se pojavi... tista črta od popka navzdol. A se je pri kateri že pojavila? Sem brala že o tem, pa imam nekje v spominu, da se lahko pojavi že veliko prej (ne vem več v katerem tednu), pa me zanima če ste že kaj opazile. Kako pa je kaj s strijami? Sedaj se mi zdi, da imam že res ogromen trebuh (Uf, sem že v 30 tednuuser posted image ). Zaenkrat je še vredu. Aja, sem hotela vprašati tiste, ki ste že rodile, ali če pač veste...o strijah... so se pojavile ko je bil trebuh velik, ali se opazijo potem po porodu. Uf, a sem sedaj zakomplicirala tole. No upam da veste kaj hočem vprašatiuser posted image

Sedaj pa grem... lepo spite in pobožajte trebuščkeuser posted image

Pa seveda veliiiiko pozitivnih misliuser posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
17.11.2009 0:22:39   
zirafa76
mucica2...

jaz dodam ali popravimpod opremo za mamice, tako za porodnišnico kot domov....

vložke, brez teh nikamor ne gre, ker je čišča, še posebej pri CR malo daljša...jaz sem v prvo imela še mrežaste hlačke, ko je čišča res bila v polnem teku, v porodnišnici itak samo te hlačke..ful praktične, po uporabi z vložkom vred stran vržeš..so poceni, higienske ter ne potrebuješ svoje perilo, vsaj tistih prvih par dni...

intimno milo..nam so ga odsvetovali, voda je baje najboljša, ker lahko porušiš naravni proces obnavljanja...jaz ga nisem imela....

prsno črpalko..hmm, tukaj jo dobimo v porodnišnici, za uporabo v porodnišnici, če je potreba, res pa ne vem, kako je to v Slo...

VODA, VODA IN ŠE ENKRAT..VODA......user posted image ..jaz sem spila vsak dan po 4-5 litrov vode in ne pretiravam, ker je moj samo gledal..po CR te itak silijo še več, pa še čistiš se hitreje....user posted image

spalna srajca..svojo sem oboževalauser posted image , ker te v bolnicah me spominjajo, da sem bolnik, ne pa srečna mama...user posted image

pa še kaj bi se našlo....user posted image ...ko si tam, ti vedno nekaj manjka....user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
17.11.2009 0:31:00   
zirafa76
Punsha.....veš, strije so v prvi meri odvisne od elastičnosti tvoje kože, kar pomeni, če je nimaš, ti nobena krema ne pomaga..lahko omili, prepreči pa ne...to je tudi dokazano....torej, struktura kože, telovadba pred tem , hitrost pridobivanja kg..ipd....
imam kolegico, ki je tik pred porodom, pred tem suhica, da joj, dobila pa toliko strij, še posebej po zadnjici in stegnih, da je skor jokala..vse v režah...pa skoz mazala in ne vem kaj, je pa res, da je ful pridobivala na teži skozi...kaj pa vem...

jaz sem v prvo dobila 35kg- z dvojčki, še vseeno preveč, pa sem jo odnesla brez ene strije....do sedaj tudi potrkam, še brez ene rdeče črticeuser posted image ..ampak ponavadi se že pokažejo v tem času..

Seveda kreme ne škodujejo, koža mora biti navlažena...

črte..jaz je nisem imela ne v prvi user posted image , niti jo nimam še sedaj...bi pa se že pojavila, če bi se..baje..user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
17.11.2009 7:01:54   
lunca83
Dobro jutro!

Moje poročilo iz včerajšnjega pregleda: rastemo lepo (smo kr med večjimi), MV dolg 4,5 cm, voda OK, sam
pritisk rahlo povečan, kar je posledica mojga zoprnega sindroma belih haljuser posted image .

Naslednji pregled: 21.12.2009

No lepo se imejte in pobožajte svoje bušije!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
17.11.2009 7:36:58   
elaaa
Pozdravljene user posted image !

Mene pa zanima v čem spite? Jaz sem do sedaj imela pižamo (majico in hlače). Sedaj me hlače kar malo motijo okoli pasu in se odločam o krajši spalni srajci. Mislim pa tudi naprej, da mora biti zgoraj zelo odprta oz. še bolje na gumbe, da bom lahko dojila, ne da bi si jo vlekla gor.

Torej v čem spite in v čem boste spale?
Hvala za odg.

Lp, uživajte, pobožajte user posted image in vsem en user posted image .

(odgovor članu lunca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?