|
RE: Julijke 2008, 2. del 16.11.2009 20:02:10
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hello, everybody, let's do the twist ... hi, hi ... Kako kaj? Midve sva bili danes popoldne home alone - je šel na morje, kjer bo tudi ju3 (vzel dopust), z malečko pa sva užiiiivali na svežem zraku. To je blo fajn, ej. Potem pa še igranje z babi in dedijem do fula, pa "zlaganje" ščipalk in revij/časopisov, raziskovanje dnevne sobe (čisto vsak dan se najde kaj novega ), plezanje na kavč in skakanje - drajsanje po njem, ..... zakomirala je pol urce prej kot ponavadi, saj morava bit jutri very early a vrtcu, ker mami štarta s preduro ob 7.10. neboglasnica, mi je danes pa le odprlo slikice - ojej, prst je res bogi. Pa kako ozek noht imaš - to mi je ful padlo v oči. Staševa frizurca - prav fensi šmensi je, frajerček mali. Kako je bilo s predstavitvijo plakata? Pri nas na vasi niso bili nič kaj strpni čez vikend - vlomili so v podružnično šolo in odnesli nekaj vrednih reči. Ti faloti, ti! mojček, a kra zaprli, da bi vrtec al kako? Joj, joj. Kam pa potem daš otročka? To najbrž nikogar ne zanima. Si doma z njim in imaš dopust al kako? V šoli ga sploh ne moreš dobit kar tako, izven počitnic ... Naj se vsi bolančki pozdravijo asap. Almera, thanks za link - shranjen. Sem pa glih danes videla v katalogu LeClerca, da j to tudi možno, bom še tam pošnofala. In seveda akcija do konca novembra. Moj stric je veleposlanik v Pragi in živi zraven Hradčanov. Mogoče se pa srečata Imaš izobraževanje? Opala, aurora, ti si pa kar ornk on the road. Si faca, da kar takole greš. Jah, kaj, saj ni druge, a ne? Kakšna je že tvoja služba? j3mi, odlične novice o možeku, Lovru, romantični večerji, bp zdravstevem stanju, pomlajenih starih starših, rd-ju itd. itn. Happy b'day, lepo praznujte! romana, WB. Kako se rihtate? Almera, fajn link si pripopala o novi gripi. Človeka malce pomiri in prizemlji ... tale medijski pomp je res hud. džanika, tudi tebi hvala za link. Sem ga že spravila. Kako ste sicer? Kako je big brother-to-be? Pa malček? Pridno raste? Se ti buši že kaj pozna? Majuška, a si bila danes doma al v službi? Kdaj ti je ratalo spakirat cunje (btw: namesto "odvečnih" oblek sem na hitrco prebrala "večernih" oblek & začela v mislih že razmišljat, kakšne elegantne zadevice bi to bile ) in čevlje? sramežljivost - čist odvisno od osebe, ki pristopi ... kakor se ji kdo zazdi ... absolutno pa ni fenica moških z brki - to jo pa čist ven vrže, tolk se jih boji. Še pri tastu vedno znova rabi čas, da jih sprejme kot nekaj normalnega, samoumevnega. Umpa, opala, Umag je padel Not bad, not bad at all. A ste bili na istem mestu kot zadnjič? Je bilo kaj dosti turistov? hd, si kar predstavljam, kolk ste se morali imet fino ... najprej zmaga, potem sproščen večer v mešani družbi - res odlično, to VEDNO paše. Hrana za dušo, nedvomno! rebeca, where are you? Kako vrtičkarja? večerja - Čokolino ali gres. Zjutraj je mleko, v vrtcu ob 8-ih njihov zajtrk, ob 11.15 kosilo, ob 15.00 zelenjavno juho z mesom ipd. ter sadje, ob 17.30 Čokolino in to je to. Sicer pa nekaj idej, kaj jedo v vrtcu - mogoče se ti kaj utrne za večerni obrok - ali pa kar tako za zraven nekaj idej, kaj lahko človek naredi za kosilo/malico, ... to vedno tud v šoli poškilim na jedilnik, ko je glava prazna in se mi zdi, da se že blaznoooo ponavljam: KLIKNI Midva sicer ne jeva večerje - ko ona je Čokolino, je pri nas pozno kosilo za naju. Če ji kaj zapaše, dobi tudi ona zraven za pozobat. Obožuje pa kruh, tako da s tem jo vedno prepričaš - bi dušo prodala zanj populis, a veš, da hrenovke pa še nisem dala. A jo olupiš najbrž, a ne? stopnice - link - svetovno. zimska, luštna ideja za voščilnice - to tudi naše punce v šoli delajo (voščenke + vodene barvice, potem pa z zobotrebcem kaj izrezljajo ven ipd.) Imajo milijon idej ... obstaja pa tudi nekaj zelo fajn knjig o ustvarjanju voščilnic - žal pozabila naslove, jih pa velikokrat prelistavam zadnje čase, ko je to malo bolj aktualno
|