|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.11.2009 13:26:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4151
   RE: Julijke 2008, 2. del
15.11.2009 15:29:15   
neboglasnica
Hoj, dežurna medicinska sestra tule, user posted image user posted image .

Staš je resno zbolel, tudi jest noče user posted image . Pa kar pade dol, omahne... Sedajle sicer spi, bomo videli kasneje. Vročina pa okoli 37,8 C. Je padla sama od sebe, hm hm...

Vsi ostali še z vročino, jaz se še borim in še vedno upam, da bom šla jutri delat. Vsaj pokazat se otrokom, da me ne pozabijo. user posted image user posted image

Jooookkk

Neposredna povezava do sporočila: 4152
15.11.2009 15:50:26   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

GOBE -meni je rekla pediatrinja, da se jih vsaj do 4.leta ne daje

enako...je pretežka hrana za otroke..še za odraslega so težke, kaj šele za otroke...

jst jih še nism dala. to pa zarad sebe, ker vedno bruham po gobah. in vprašanje, če jih bo sploh kdaj ujel doma na jedilniku...

Neposredna povezava do sporočila: 4153
15.11.2009 15:51:21   
Inigo
sm pa opazla, da brin vedno po zelju bruha. alergija? kaj vem...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
   [Brisano sporočilo]
15.11.2009 17:35:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 4155
   [Brisano sporočilo]
15.11.2009 17:35:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4156
15.11.2009 20:12:21   
Majuska
Ojla,

no pa smo se spedenali ... smo imeli luštno družinsko kosilo v La Storii v Plavi Laguni, imajo fajn hrano ... potlej pa torta pri sestri doma, njena dvojčka sta krasna z Aleksandrom. Skupaj so se igrali, potlej smo igrali vsak na svoj inštrument - mala namreč igra violino, njen bratec harmoniko, midva z Aleksandrom sva klofala po pianinu - pravi (razglašeni) orkester smo bili user posted image

Ker mali celo popoldne zaradi norenja ni nič spal, smo se peljali en krog čez Vodice in nato domov, z očijem sta se kopala in poškropila pol kopalnice. Mi je pa prav fajn gledat malega, kako se obnaša, ko mu fenam lase. Sedi mi v naročju, maha očiju, prime mojo krtačo in kaže, kako se jaz češem. Na koncu se prav zadovoljno pogleda v ogledalu user posted image   opažam, da je v zadnjem času dobil krepkejše in bolj goste lase. Mogoče se pa prosena kaša zato dobro obnese! user posted image

Zaspanko je zdaj v postelji, mami bo pa malo TV prižgala in morda še kaj naredila ... čeprav je volje bore malo. Še ena žehta se mi pere, tako da bi morda res lahko likala.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4157
15.11.2009 20:15:24   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Uf, kolk sem naklamfala - bravo jazuser posted image user posted image user posted image

Ma super si user posted image

aja glede gob - v bistvu me čist tko zanimalo, zadnjič sem pomislila nanje ... ampak jih tudi midva zelo malo konzumirava, v nosečnosti jih namreč nisem najbolje prenašala. Morda res kdaj v kaki rižoti, bomo videli. Se mi pa z njimi nič ne mudi.

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4158
   [Brisano sporočilo]
15.11.2009 20:18:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4159
15.11.2009 20:26:27   
neboglasnica
Oooj, Almera user posted image user posted image za kilometrski post.

Grem za službo delat, user posted image se vam javim kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 4160
   [Brisano sporočilo]
15.11.2009 20:32:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4161
15.11.2009 21:08:50   
metuljcek321
Evening!

trgovina danes - Anja very, very, very pridna, čisti cuker, je sedela v vozičku, mahala z nogicami, se razgledovala po policah - ajme, ajme, koliko dobrot vsepovsod ... in že en mal novoletno okrašeno ... ooooo?!

bil je lep jesenski daaaaaan - naj jih bo še veliko, veliko takšnih in še en majček sončka več se ne bi branili. Kmalu, kmalu bo ful lepo. In stopinje okoli 15 - opala. Smo se sprehajali, hodili po Barju, se dobili s frendico in familijo in šli en giro okoli vasi. Ma, res luštno - tko na easy.

jagode, kostanj, češpljevi cmoki - ni pomembno, kakšen je izraz, samo, da je akcijauser posted image

Majuška, mega fruštek nas je čakal danes navsezgodaj zjutraj. Mi je dal dodatno energijo, da sem počistila goro listja, ki ga je veter nanesel naokoli hiše. Zdaj je pa lepu, lepu, lepu.

Evo, glugluglu, pa ste skombinirali rojstni dan - odlično!

zimska, dobro gnezdi ...

IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam**
novo leto - bomo kar doma in to v štiriuser posted image user posted image user posted image

tale delček se mi pa najbolj dopade v tvojem postu, ej - ful prisrčno!

koledar kot darilo za novo leto - ma, meni to tudi zveni ful simpatično. Še enkrat sprašujem: a je katera to že dala delat? Kam? Kako je izpadlo?

gobe - I'm not a big fan, mislim, da sem jih jedla le 2x v življenju. Tako da Anja jih bo jedla pri cca. 18-ih ...

Almera, kaj sem pa jaz zamešala tole s Prago - hm, nekaj sem zbrkljala očitno. Thanks za čestitke ... dete nr. 3 bo pa aprila, ne maja. Je pa njen mož rojen maja, pa obletnico imata maja, pa sin ima rd maja - so v treh dneh, en za drugim. Pretty nenavadno & odštekano, kajne? Sicer pa: dobr se pocajtaj, da boš lahko obiskala Czech Republic. Za kolk časa pa greš? Kje boš tam stanovala?

Novo leto - praznovali bomo doma, drugače gre pa dragai 31. z družbo na kajak po Krki (ja, je čist normalen), tako da bomo čez dan pri prijateljih ...

si me nasmejala, ej

Majuška - you've had a busy day - superca.

rovarka - bele pikice --> bi znal biti soor - ti bodo punce povedale, kaj in kako, k sem malo bolj spoznajo. Naj čim prej mine!

nebogalsnica, kaj delaš za službo? Jaz sem prejle mal priprave uredila - ravnateljice namreč prejšnji teden ni bilo k meni na hospitaciji - je prišla v četrtek do mene ob 7.55, da pride prvo uro, jaz sem šla pa čez 15 minut v spremstvo na naravoslovni dan v Botanični vrtuser posted image  Hm ... ni pogledala, da me ni ... je šla potem drugo uro k sodelavki, anglistki, midva s sodelavcem sva jo pa čakala in čakala v petek, pa nič. Ta teden naj bi šla k matematikom ... in še k nam ... al kako? Me prav zanima, kako bo vse skupaj skoordinirala. Zdaj ne bo osmošolcev - grejo v ŠVN, bo ful nadomeščanj. Dogajalo bo sto na uro, skratkauser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
15.11.2009 21:09:10   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

čer.

čer!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4163
15.11.2009 21:25:24   
neboglasnica
Metuljčica: pripravo sem napisala za ta teden, sem pa morala narediti še en plakat, ker smo v Fit projektu in jutri je dan strpnosti. Se mi dopade, kako sem ga naredila. Čakaj, čakaj...

Neposredna povezava do sporočila: 4164
15.11.2009 21:30:13   
metuljcek321

1. Uau, kakšno čupo ima Anja - srček mali.

2. Kar se pa tiče napadov trme - o ja, pozamo. zaekrat samo doma, zunaj še ni bilo panike. Doma se pa tako razpištoli, da je kar joj. Npr: se vozi s poganjalcem, pa se kam zaleti in ne gre naprej in potem boh ne daj da bi se malo premaknil in nadaljeval pot, ne, je treba se začet zverinsko dret - prav hude krokodilje solze se točijo

Ad1: thanks

Ad2: huronski jok & stok, ko njen tricikel "zariba" - Almera, kot bi opisovala našo, k si pisala, kako se Bor razburi na poganjalcu - naša ima pa tricikel, zdaj smo odstranili tisto košarico spodaj, kamor je prej, ko je bila manjša, parkirala svoje noge, ker so že tolk daljše, da se lahko odganja (na pedala že en majčken seže, donda naša velikauser posted image ). Anyway: koraka v rikverc, naprej pa noče. In potem se zaleti & jokaaaaaa, da se vse trese. Jo prestaviš en cm, da šiba naprej, pa se reži kot polh.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4165
15.11.2009 21:31:31   
metuljcek321
Nedelja je kot nalašč za vragolije, kajne?

nagajiva Anja part I: zjutraj je v luknjo v steni (pokrito s premičnim pokrovčkom - cevi v stenah, ki so bile mišljene za sesalni sistem) prefinjeno in v stotinki sekunde vrgla kuli z magnetno konico za pisanje po tablici ... grrr, pa je šel kitajski "kuli" po gobeuser posted image  Sva ga hotela z mojim posesat nazaj, dala gumasto cev-podaljšek, pa nič ... to se je zahakljalo pri bokvej katerem kolenčku. Morava probat še v spodnjem štuku, če je do dol prišel. No, drgač bomo pa iz navadnega kulija naredili magičnega/magnetnega. En magnetek v roke, mal ustvarjalnosti in trara ... pisalo bo tu.

nagajiva Anja part II: med rikverc vožnjo na svoji mali bičikleti je prijela tisto prozorno plastično ogradico in jo hotla na vsak način odtrgat. Je vlekla, jo potiskala stran, da je kar škripalo in stokalo pod njenimi rokamiuser posted image  V končni fazi ji je moj moral ta del odmontirat, no, je zrihtal, da lučke še vedno svetijo in glasba iz tistih njenih malih treh gumbkov še doni. Ouje! Zmaga za mami in atija.

nagajiva Anja part III: medtem, ko sem delala na računalu, je prišla do mene in tolk dolg segala proti kuliju, da ga je dejansko dosegla. Še preden sem utegnila it za njo, je že risala z njim po mizi (je bil - thank God - ugasnjen), pa začela čist na hitrco tolčt z njim. In ekola imam štiri nove luknjice, kjer je odletel lak (mizico sem namreč pred kratkim pobarvala na barvo češnje, da se mi ujema z ostalim pohištvom ... smrk, smrk ... tko lepo sem poskrbela zanjo, zdaj pa je ranjena, revca moja - he, he), za finiš je pa še kuli kot blisk razmontirala (beri: potegnila na dvoje na tak način, da dela nista več pasala skupaj).

Ah, ja, ni nam dolgčas - at alluser posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4166
15.11.2009 21:33:44   
neboglasnica
user posted image

Moj prst po enem mesecu.

user posted image

Škatla je najboljši kotiček.

user posted image

Takole me je počesala Sara.

user posted image

plakat

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
15.11.2009 21:36:54   
neboglasnica
Na plakatu spodaj piše Boj proti nestrpnosti se začne z izobraževanjem. Sem dve snela, pa sem očitno ta slabšo dala gor, user posted image  user posted image .

Prvo sliko pa ne priporočam tistim s slabšim želodcem. Jaz sem se že tako navadila, da med previjanjem (kot zdajle) mirno glodam kruh z evrokremom..

Neposredna povezava do sporočila: 4168
15.11.2009 21:42:51   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

jagode, kostanj, češpljevi cmoki - ni pomembno, kakšen je izraz, samo, da je akcijauser posted image

user posted image

Majuška, mega fruštek nas je čakal danes navsezgodaj zjutraj. Mi je dal dodatno energijo, da sem počistila goro listja, ki ga je veter nanesel naokoli hiše. Zdaj je pa lepu, lepu, lepu.

Me veseli, da imajo zajtrki tako dober energijski vpliv ...  user posted image

koledar kot darilo za novo leto - ma, meni to tudi zveni ful simpatično. Še enkrat sprašujem: a je katera to že dala delat? Kam? Kako je izpadlo?

Moja sestra ga je dala lani naši matki in je prav lušten. Letos bomo dali babi gor skupne slike vseh treh vnukov user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4169
15.11.2009 21:50:23   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Moja sestra ga je dala lani naši matki in je prav lušten. Letos bomo dali babi gor skupne slike vseh treh vnukov user posted image

Krasno!

Kje ga boš dala narest? Link, please.

Al boš kar en template snela na netu & fotkice dala notri?

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
15.11.2009 21:53:07   
neboglasnica
Nočka,

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4171
15.11.2009 22:01:44   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Krasno!

Kje ga boš dala narest? Link, please.

Al boš kar en template snela na netu & fotkice dala notri?

Mercatorjev Foto Finiš ima nekaj luštnih muštrov, najbrž bomo dali kar tam narest user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4172
15.11.2009 22:02:23   
metuljcek321
neboglasnica, a veš, da mi noče odpret tvojih fotkic - nalaga in nalaga in nalaga, pa nič ... se kar zašteka nekje vmes. Bom jutri probala ponovno.

Medtem sem šla mal na www.justjared.com in imam čisto sveže slikce Brada in Angeline:
KLIKNI

Pa Gerard Butler jih je dopolnil 40: KLIKNI
Lep dan strpnosti torej vsemuser posted image

Night, night, kliče me moj first knightuser posted image

Popravla Gerarda - je nekaj link zezal ... EMŠO, I guess - he, he.

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 15.11.2009 22:04:26 >

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4173
   [Brisano sporočilo]
15.11.2009 22:05:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4174
16.11.2009 8:52:04   
neboglasnica
Morning!

Sem že od zdravnika zaradi noge.. Moji domači so še kar. Staš je začel celo jesti.

Pa ve?

Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......