|
RE: Julijke 2008, 2. del 15.11.2009 21:08:50
|
|
|
|
metuljcek321
|
Evening! trgovina danes - Anja very, very, very pridna, čisti cuker, je sedela v vozičku, mahala z nogicami, se razgledovala po policah - ajme, ajme, koliko dobrot vsepovsod ... in že en mal novoletno okrašeno ... ooooo?! bil je lep jesenski daaaaaan - naj jih bo še veliko, veliko takšnih in še en majček sončka več se ne bi branili. Kmalu, kmalu bo ful lepo. In stopinje okoli 15 - opala. Smo se sprehajali, hodili po Barju, se dobili s frendico in familijo in šli en giro okoli vasi. Ma, res luštno - tko na easy. jagode, kostanj, češpljevi cmoki - ni pomembno, kakšen je izraz, samo, da je akcija Majuška, mega fruštek nas je čakal danes navsezgodaj zjutraj. Mi je dal dodatno energijo, da sem počistila goro listja, ki ga je veter nanesel naokoli hiše. Zdaj je pa lepu, lepu, lepu. Evo, glugluglu, pa ste skombinirali rojstni dan - odlično! zimska, dobro gnezdi ... IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam** novo leto - bomo kar doma in to v štiri tale delček se mi pa najbolj dopade v tvojem postu, ej - ful prisrčno! koledar kot darilo za novo leto - ma, meni to tudi zveni ful simpatično. Še enkrat sprašujem: a je katera to že dala delat? Kam? Kako je izpadlo? gobe - I'm not a big fan, mislim, da sem jih jedla le 2x v življenju. Tako da Anja jih bo jedla pri cca. 18-ih ... Almera, kaj sem pa jaz zamešala tole s Prago - hm, nekaj sem zbrkljala očitno. Thanks za čestitke ... dete nr. 3 bo pa aprila, ne maja. Je pa njen mož rojen maja, pa obletnico imata maja, pa sin ima rd maja - so v treh dneh, en za drugim. Pretty nenavadno & odštekano, kajne? Sicer pa: dobr se pocajtaj, da boš lahko obiskala Czech Republic. Za kolk časa pa greš? Kje boš tam stanovala? IZVIRNO SPOROČILO: Almera Novo leto - praznovali bomo doma, drugače gre pa dragai 31. z družbo na kajak po Krki (ja, je čist normalen), tako da bomo čez dan pri prijateljih ... si me nasmejala, ej Majuška - you've had a busy day - superca. rovarka - bele pikice --> bi znal biti soor - ti bodo punce povedale, kaj in kako, k sem malo bolj spoznajo. Naj čim prej mine! nebogalsnica, kaj delaš za službo? Jaz sem prejle mal priprave uredila - ravnateljice namreč prejšnji teden ni bilo k meni na hospitaciji - je prišla v četrtek do mene ob 7.55, da pride prvo uro, jaz sem šla pa čez 15 minut v spremstvo na naravoslovni dan v Botanični vrt Hm ... ni pogledala, da me ni ... je šla potem drugo uro k sodelavki, anglistki, midva s sodelavcem sva jo pa čakala in čakala v petek, pa nič. Ta teden naj bi šla k matematikom ... in še k nam ... al kako? Me prav zanima, kako bo vse skupaj skoordinirala. Zdaj ne bo osmošolcev - grejo v ŠVN, bo ful nadomeščanj. Dogajalo bo sto na uro, skratka
|