|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice laško in okolica
9.2.2009 20:51:20   
Goldy
Christy - ja, nam so tudi okni nagajal, samo ne tako zelo. To da se pa rosi je pa itak. Pa luftamo včasih cel dan (!) pa se plesen nabira, tam kjer ne moremo odpret oken (v spalnici so 3 od 5 fiksni).
Moj pride v petek. Uživajo - jejo, pijejo, okrog hodijo in se zabavajo. Sva pa vsak dan na sms-jih oz. vsak drugi dan na chatu.
Vsako jutro grem po kužka h atu, potem pride iz službe na kosilo in potem ju peljemo domov.
Naša terasa je ogromna. A imate vi zelo vroče poleti, ko gledate glih na sončno stran?
Bom se naspala še zate. user posted image  Vam pa le naj čimprej zobki zraselo, da boste bolj veseli in manj utrujeni.
Sem imela danes 3 kolegice na obisku, so mi že bone za baby center prinesle. Pa ena nam bo menda voziček in lupinico dala. Moramo it gledat seveda. Pa če bo ok, zakaj pa ne. Jutri pride pa še tašča na obisk in svakinja. Počasi pa bo petek tu....user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 51
10.2.2009 8:11:17   
Taanikaa
oo goldy,možek pa fajn uživauser posted image ..ja mi imamo poleti zelo vroče,letos hočem klimo!!..veš kaka kombinacija je bila to lani-jaz noseča,ko ti je že itak bolj vroče in vse,pa še to smrtnonosno sonceuser posted image user posted image ..skoz sem bila noter zaprta v stanovanju z roletami do tal..komaj sem čakala večere,da sem se malo nadihala svežega zraka...glede vozička,če imaš možnost in lupinice od koga kej dobit,zakaj pa ne,veš kak strošek je to..uuu.kr veš...jst sem imela jajčko sposojeno,vozek je najin,ko sma se pa poročila in imeli krst za malega zraven sma pa hvala bogu dobila še stajico,avtosedež,stolček za hranjenje..super no..vbistvu cunjice pa nisma imela od koga za dobit in morema vse kupit,pa že to je en strošek...sicer je fino,ko je otrok poletni in tko malo plasti nosi,zdej se vbistvu ti stroški cunj bolj poznajo,ko je več plastiuser posted image ..kaj pa nosečniška oblačila?..jih imaš kaj? nosiš jih že ne?..jst se nikakor nisem mogla navadit na modo nosečniških stvari,ker sem sama bolj jeans varianta,tiste kavbojke nosečniške so mi bile pa katastrofa,nikakav kroj,korenčkast krojuser posted image ,sej zdej mi pa še vedno ni veliko stvari prav,pa sem na istem k gulim iste cote skoz,k sem optimist,da se bom kmalu stlačuila v prejšnja oblačilauser posted image
bone za BC pa kr špari,jst sem jih ogromno dobila,pa ti zelo prav pridejo,flaške,toplomerji,posteljina...vse sorte...že komaj čakaš na vajino pikico a ne?user posted image .jst sem bila čisto nora,samo na koncu me je tako strah bilouser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 52
10.2.2009 17:51:23   
Goldy
Dekleta!

Če potrebujete kaj za svoje malčke, v CE se zapira chiccotova trgovina in imajo 60 % znižanje!!!!

Nosečniške imam ene hlače, če glih kam grem. Doma sem pa itak v trenerki. Sem pa zadnjič v H&M neki probavala pa mi ni bilo nič všeč. Mislim, hlače na korenček!!! Ali pa številke 36. Sem suha, sam tolk pa spet ne.user posted image
Glede oblekc  - veš da sem danes nakupila v Chiccotu, neki bova baje dobila...user posted image  Moj se je tam v daljnih krajih kar križal....user posted image

Seveda, komaj čakamo našo pikico. Divja, pa ko zmešano notri. Pa me brcne spredaj, zadaj, po mehurju. Sem se včeraj ustrašila, da bo dete ven padlo, ko se je tako kobacala, vsepovsod jo je bilo dosti.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 53
12.2.2009 11:32:22   
Ilije
Ojla!

goldy hvala za nasvete glede chiccotove trgovine...

Pri nas je danes ful sonček, a ker je zraven še ful mrzlo bova z Ajdo rajši izpustili sprehod, ker je še vedno precej pikasta od koz pa še kašlja.

Nosečniške obleke pa imajo tudi v C&A in v OVIESSE.

Uživajte v sončkuuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 54
12.2.2009 14:16:42   
Goldy
Ilije - v Oviesse še nisem bila. Saj ne vem, a to sploh imamo v CE?
Danes je bil res lep sonček, samo mrzlo je pa tudi bilo, tako da če ste bili bolni, je res bolje, da ste še kakšen dan notri.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 55
13.2.2009 7:13:03   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Ilije - v Oviesse še nisem bila. Saj ne vem, a to sploh imamo v CE?

Zraven direndaja v Citycentru :-)

Želim vam še en sončen dan ter, da se kmalu javi še kakšna laška čvekica.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 56
13.2.2009 8:37:10   
Goldy
Ilije - a res (mislim za trgovino)? Ma sem za luno. Ja, super, bomo šli pogledat. user posted image  Sem pa vesela danes, da se moj mož vrača domov! user posted image  Še par ur pa bodo pristali. Jeeee!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 57
23.2.2009 13:00:29   
Ilije
Hej!

Je bila katera v nedeljo na pustnem karnevalu?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 58
23.2.2009 14:49:19   
Goldy
Čisto je zamrla naša tema Laščanke!!!user posted image

Ne, nisem bila včeraj na karnevalu, ker sem v bolniški. Vi ste bili? Kako je bilo?

Lep dan drage moje!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 59
25.2.2009 15:22:28   
Ilije
Pozdravljene!

Mi smo bili. Sem bila prijetno presenečena nad številom maškar v povorki. Precej bolje kot lansko leto user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 60
25.2.2009 16:45:11   
Goldy
ilije - to pa vem, mislim, da je bilo prijavljenih okrog 15 skupin. Fino, ker prejšnja leta je bilo vedno obiskovalcev več kot pa v povorki. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 61
10.3.2009 16:19:06   
ajdameti
Ojla dekleta!

Se ponovno malo oglašam...mam kar malo slabe vesti, ampak če pa težko najdem proste minute za računalnik. Kako ste kaj? Kaj novega? Pri nas končno prespimo noč in si že počasi nabiramo energijo. Občutek je fenomenalen! Prvo noč, ko smo prespali sva šla kar s strahom pogledat če sploh diha :) Bolezni se kar vrstijo, pri nas se zaenkrat še ni nič ustavilo, ampak pridno čakamo, ker gotovo kaj pride.
Mala princeska že pridno raziskuje okolico in ne manjka ji veliko pa bo shodila. Kaj bomo šele takrat, če jo že sedaj komaj krotimo.
V nedeljo smo začeli hribovsko sezono, sicer samo Kal, ampak bilo je super, biba je pa tudi uživala 100 na uro.

Ilije - sedaj pa vem katero Tino poznaš, ko naslednjič pride na obisk se gotovo oglasimo :) Midve sva sošolke že iz srednje šole, je pa ena izmed mojih najboljših kolegic in nama je kar hudo ker sva tako narazen.

Upam, da se še katera oglasi, pa vreme je tud že malo boljše, se mormo zment za kakšno kavico v Laškem preden pobegnem v službo. Imam samo še en mesec :(

Pozdravček vsem!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 62
12.3.2009 10:24:26   
Goldy
Ja, dekleta, nič se ne oglašate?! Verjetno se bolj zunaj s svojimi sončki.

ajdameti - lepo, da zdaj že spite celo noč. Le tako še naprej.user posted image  Se pravi še malo pa bo shodila, to bo spet nekaj novega...

Ostale, javite se kaj pa se zmenimo za kakšno kavico kje!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu ajdameti)
Neposredna povezava do sporočila: 63
12.11.2009 13:25:10   
tina_r
Vidim da na tej temi že dolgo ni bilo nič napisano, pa vseeno poskušam s srečo. Tudi jaz sem mamica iz Laškega. 

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 64
12.11.2009 13:37:39   
Goldy
Ja, že zelooo dolgo nismo na tej temi nič napisale. Tako dolgo, da sem jaz vmes že rodila in je naša stara že 5 mesecev!user posted image user posted image

Sej mogoče se pa poznamo....user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu tina_r)
Neposredna povezava do sporočila: 65
12.11.2009 13:54:34   
tina_r
Verjetno smo se res že kje srečal med sprehajanjem. Mojemu sinčku je ime Bor in je star 7,5 mesecev

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 66
12.11.2009 17:33:48   
Goldy
Verjetno res, naša Alja je pa stara 5 mesecev in trenutno se je revico nekaj lotilo. Vročina, malo kašlja.... Tako, da sprehodi opadejo trenutno. Drugače smo pa vsak dan zunaj.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu tina_r)
Neposredna povezava do sporočila: 67
13.11.2009 7:41:30   
tina_r
Revica mala user posted image , upam da bo čim hitreje minilo. Bor je tudi malo smrkav,  upam da se ne bo kaj naprej razvilo. Pa saj ni čudno pri takem vremenu...sonce, sneg, dež, veter... ni da ni.

Sta pa pridni s sprehodi, midva se zadnje čase malo švercama, pred hišo gor pa dol. Se bo treba poboljšati.user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 68
13.11.2009 19:01:25   
Goldy
Vročina mimo user posted image , zdej malo kašlja, dobila je sirup. Smotano je le to, da ne moremo ven, pol se pa kar po rokah nosiva. Saj bo....

Mi smo pa v bloku, tak da....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu tina_r)
Neposredna povezava do sporočila: 69
14.11.2009 6:46:26   
tina_r
Sj po rokah nosit ima tudi svoje prednosti...za obe malo cartanja pa za mamico še malo fitnesauser posted image

Pa drugače kako se kaj imata? Že spita celo noč?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 70
14.11.2009 11:09:37   
Goldy
Ja, se cartamo...user posted image  Fitnes je tudi ok, ja...

Drugače se mora pa ful dogajat, pojemo, plešemo, igramo, vozičkamo... Spimo celo noč že od cca 1 meseca. Ker je bila na začetku na AM (zdaj pa je samo dojena), zdaj pa načeloma spi od 9 zvečer, do 6 zjutraj ali pa še dlje...user posted image user posted image  Je pridna za spat, ni kaj tale naša punčka. Razen, če jo kaj matra. Včeraj bi kar "žurirala", pol sem jo pa po desetih dala budno v posteljico, pa je lepo zaspala, brez joka. Je pa po Hiconcilu dobila drisko, tak da sem klicala že dežurno, ki pravi naj neham s Hiconcilom in me še pokliče nazaj, kaj pa sedaj.

Nič, alarm...grem.

Kaj pa vi? Vi ste že malo večji, kot mi, že spite ponoči?

Pa smo 4!!!

(odgovor članu tina_r)
Neposredna povezava do sporočila: 71
15.11.2009 7:25:51   
tina_r
Uuuuuuuuuuu, je pa res pridna tvoja Alja. Bor je tudi kmalu, pri kakšnem mesecu in pol začel spati celo noč - od desetih do šestih in potem še podaljšal do osmih. Potem pa se je odločil da smo malo preveč naspani pa se je začel zbujati ponoči tudi do petkrat, včasih za jest včasih pa samo za malo pocartat. Zdaj se mi že en teden zbuja največ dvakrat na noč pa upam da bo vsaj pri tem ostalo.

Je pa Bor tudi dobil po Hiconcilu drisko. Mi je rekla takrat zdravnica, da naj mu dam kakšno žličko jogurta. Sam meni se zdi da ni bilo nič bolje, dobro je bilo šele kakšen 5. dan po tem ko smo nehali sirup jesti.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 72
15.11.2009 10:58:10   
Goldy
Ja, mi smo nehal s Hiconcilom. Sam kašlja pa še kar. Pa niso nič zamenjal antibiotika, ker ni tako hudo. Zdej pa ne vem, kaj naj ji dam proti kašlju. Pa je danes sirota spet imela drisko. Pol pa pravijo, da ima Hiconcil najmanj stranskih učinkov. user posted image

Tole spanje je res loterija. Naša je tudi začela z zbujanjem, pa smo uvedli riževo kašico zvečer, jo je jedla ene 10 dni, zdaj jo noče, ampak spet prespi celo noč, samo z mojim mlekom. 
Čeprav, če jaz kam grem - ful redko (ene 3x), sploh noče zaspat. Včeraj je možu zaspala ob pol 11, mal predenj sem jaz domov prišla.user posted image

In je to tvoj prvi otrok? Uživajte v tej Martinovi nedelji!!!

LP

Pa smo 4!!!

(odgovor članu tina_r)
Neposredna povezava do sporočila: 73
16.11.2009 13:01:40   
tina_r
Ja imaš prav je res prava loterija, včasih dobiš včasih pa... sem ravno rekla da upam da bo vsaj ostalo dvakrat na noč, pa so spet zobki pokvarili ritem. Mi je žal da nisem takrat ko se je začel prebujati ponoči poskusila tudi jaz s kakšno kašico. Danes ponoči je tako dolgo vztrajal buden dokler ga nisem prestavila v svojo posteljo pol pa je spal ko angelček... ja ja scartal smo ga user posted image .

Ja je mmoj prvi otrok, pa tvoj?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 74
16.11.2009 19:10:20   
Goldy
Ja, to je prvi najin otrok. Dolgo pričakovan.user posted image  

Včeraj je spet pojedla malo rižolinota, sam ni bila preveč navdušena, ker je ta čisto brez sladkorja. Sicer je to pisalo tudi na oni kašici, ki smo jo prej imeli, sam verjamem pa ne čisto, ker je bila sladka k user posted image . Zdej bova začeli s korenčkom počasi....

S čim si pa ti začela uvajat GH in kdaj.  A si si potem kaj zamrznila, ali si vsak dan kuhala oz. kuhaš?

Midva našo po dojenju zjutaj ponavadi pustiva spat pri nama. Samo to je pol ob 6, 7 zjutraj.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu tina_r)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?