|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
16.11.2009 9:13:01   
manna
bačko, ne se sekirat!! Saj je še zgodaj, saj ima še čas!! Saj naša tudi veliko ven spljune, saj zato pa počasi začenjamo, brez hitenja!! user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 276
16.11.2009 9:52:39   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: manna

bačko, ne se sekirat!! Saj je še zgodaj, saj ima še čas!! Saj naša tudi veliko ven spljune, saj zato pa počasi začenjamo, brez hitenja!! user posted image

najprej dobro jutro,jst sem vstala pred 10 min, tamala pa še vedno spi in to od 7 zvečeruser posted image user posted image  to pomeni, da drnjoha že več kot 14 ur.... dojili sva se 2x... itak, brez zbujanja...

bačko.... nč bit žalostna... pa nč primerjat Lore z Žano... vse ob svojem času... kot pravi manna - brez hitenja... glavno je, da lepo napreduje in to je vse kar šteje... sej bo, mami...user posted image

manna jst ji za popoldansko malico pripravim žitno kašico od alnature 4 žitarice, notri pa zamešam še kuhano jabolko al pa hruško... pa je kar zadovoljna, čeprav je meni bljak... pije pa tut naša fuuuul mal ostalih tekočin... očitno ji za žejo še vedno zadostuje dojenje... kljub temu, da imava 2 obroka GH ji ponudim dojko večkrat na dan (ne štejem koliko krat) sploh spanje... ni variante brez joška user posted image

ČESTITKE VSEM ZA OBMESEČNICE IN ZA NAPREDEK PRI RAZVOJU, NAS VSE TO VESELJE ŠE ČAKAuser posted image user posted image user posted image

grem gledat, če to moje dete misli kej vstatuser posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 277
16.11.2009 10:07:03   
Hanuši
o jebuser posted image , napisala za bačko cel roman pa me je ven vrglo. GGGRRRRRRR

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 278
16.11.2009 10:16:35   
Anonimen
no pa gremouser posted image bom bolj površno brala, ker imam 10strani za prebrati tako da ne zamerite če bom kaj izpustila

next
jaz sem tudi zelo hitro dobila- v pon naročila in drug pon že dobila. a res samo obleke lahko naročiš? kaj pa kako posteljnino ali pa kaj za otroške sobe? ko pa je vse tako lepo.

kalanteja user posted image user posted image štipendija ti pa pripada že zato, ker imaš otroka. ne vem zakaj je nebi dobila. a ima tvoj tako visoko plačo?

nosek- tudi naša je strašno jokala ko sem ji čistila, sedaj pa jo nekako zabavam da pojem in kar pomaga.

štramplčke ima vedno gor. v stanovanju je samo v bodiju in štramplcah, ker če ima hlače in zokenčke, zokenčke sezuje in ima vedno mrzle nogice. tako da ji ko gremo ven samo hlače gor oblečem

avtosedež- ja tudi mi ga bomo mogli pšočasi začeti iskati, sem najprej hotela enakega kot ga ima anej ampak so grozno dragi(takrat je bila akcija) sedaj pa še gledam kateri so vredu in seveda lepi

vsem čestitke za napredke(da ne bom vsake posebej omenjala).
vidim, da v večini vse že uvajate GH. kaj je še katera , ki še ni začela?

no pa bom zaključila je treba it malo pospravljat, pa ena gora oblačil za prati in pospraviti, pa saj veste vsakodnevne zadeve

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 279
16.11.2009 10:20:04   
Hanuši
ponovni poskus

bačko ne se sekirat, odmisli, da bi flašo za žlico zamenjala. Še vedno ji vse obroke lepo dajaj flašo, samo 1-2x na dan ene pol ure pred flašo poskusi par žličk dat, ker takrat bo že lačna, pa še ne preveč. Tudi jaz sem se sekirala, glede na to, da je Hana takoj žlico osvojila, zakaj Bine z jezikom ven poriva namesto notriuser posted image . Prvih 10 dni smo bili usrani od ust, pa do pet na nogi. Po 10 dneh pa sedaj sploh  slinčka ne rabimo. Boš videla, saj bo, a očitno bolj počasi in ne primerjaj jo z Žano, ker si tudi vizualno nista podobni kot jajce jajcu, se pravi, da sta različni. Vem pa, da je to težje, ker tudi jaz podzavestno vse s Hano primerjam. Pa potem odmislim-zavestno.

manna pri nas smo prej tudi težko kako tekočino vase spravli. V celem dnevu 30-40 ml, sem na koncu tudi na Hippovem in Milupinem granulatu pristala, ker sta malo sladko, pa nič. Od kar pa kuham kompot, pa spije celo flaško naenkrat. Res neverjetno

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 280
16.11.2009 10:39:36   
tecka
Bačko, kar počasi user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

next jaz sem tudi zelo hitro dobila- v pon naročila in drug pon že dobila. a res samo obleke lahko naročiš? kaj pa kako posteljnino ali pa kaj za otroške sobe? ko pa je vse tako lepo.

vidim, da v večini vse že uvajate GH. kaj je še katera , ki še ni začela?

Next - izbrati moraš pravo državo (Slovenijo), potem pa lahko kupiš vse, kar ima zraven ceno oz. pri nekaterih stvareh je cena zraven, ko pa klikneš na izdelek, ti piše, da ga žal ne moreš naročiti. To je po mojem zato, ker imajo za vse države iste slike. Posteljnino in brisače lahko tudi naročiš (vsaj nekatere). Ampak imajo pa neke čudne fore. Npr. za fantke ne moreš kupiti adidasovih copatk. Po mojem mnenju je to povezano s kakšnimi avtorskimi pravicami oz. z dogovori med trgovci kaj se kje prodaja. To sem opazila tudi npr. na ebayu, ko sem gledala otroške varuške. Na angleškem ebayu so ful cenejše, pa ne dostavljajo v Slovenijo. Na nemškem ebayu so pa npr. cene primerljive z našimi, pa dostavljajo.

GH - mislim, da si dobila samo tak občutek, ker se zdaj o tem toliko govoriuser posted image In priznam, da je še mene kar malo "potegnilo" v to, čeprav sem nameravala začeti šele po 6. mesecu.
No, jaz bom zaenkrat bolj ko ne sprobavala okuse in ko bo zahteval več, bo pač več dobil. Pije pa tudi naš Srečko skorajda nič. Ne mara ne vode, ne soka, šteje samo mleko (kompot sem prvič kuhala včeraj, pa ga je "prespal"). Se tolažim s tem, da je itak 100% na mleku, čeprav ne polno dojen.

Evo, punce, takole "zapravljam" dopoldne, mož ima popoldanski šiht in imam "sproščanje",  popoldne bom pa spet sama s tamalim.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 281
16.11.2009 11:14:36   
kaminek
vidim, da je debata že o novih avtosedežih. pri nas bomo še zaenkrat počakali. mamo lupinco od maxi cosija in je še ok. tko,da bomo še počakali, sej itak za dnar jih dons dobiš vsepovsod. bom pa probala mal pobrsakt po netu in ga bomo najbrž naročil kar iz tujine.

next; res hitro dobišuser posted image . morm spet mal pokukat gor, če majo kej pametnega za našo žabo.

gh; napredujemo počasi in prav uživa.

drugače pa bom tud jst dons mogla mal za dela prjet, se je vsega dovolj nabralo, cot, praha itd. pa še tak dan je, da tamala kar nekaj dremucka na kavču, se ji nič ne da.

ah, a že kaj razmišljate, kam boste šli za novo leto?boste doma, al si boste kje rezerviral? mi bi po eni strani bli doma, ker je nabolj okamot, po drugi strani bi pa šli recimo na roglo, v depandanse, so superca. sam kaj, ko na silvestrsko večerjo ne morš it, ker user posted image  ne morš kr pustit samo. tko, da pri nas še tuhtamo.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 282
16.11.2009 11:30:36   
bačko
Hvala punce!Res ste zlate!HVALA!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lora je cel vikend samo nekaj spala.Taki polh je ratala.V petek zjutraj je spala do 8.30.Sploh nisem mogla verjeti.
Jaz sem Lori v petek naredila brokoli in cvetačo pa je malo pojedla.V soboto sva ponovili.Včeraj sva bolj sadje jedli.Danes pa sem ji dala od Hippa gres in potem okoli 12 ure ji bom dala malo bučke.Poje bolj malo ampak bo počasi kot ste rekle.
Mk8 da te nikoli več nisem videla da si napisala da si slaba mati.Si najboljša mama in vedi da delaš po svojih močeh najbolj za svojo Veroniko.Verjamem da sta oba utrujena od neprespanih noči.Držita se in upam da bodo težave kmalu minile.user posted image user posted image user posted image user posted image
Smrketa čestitam vašemu pikecu za plazenje.user posted image user posted image user posted image user posted image Je pa pohitel!Priden fant!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 283
16.11.2009 11:32:37   
bačko
Aja še nekja sem pozabila.
Prejle sem Lori ponudila od Hippa čaj po kozarčku in moram povedati da je malo le spila.Po flaški pa noče.Tako da zgleda da ji bol sede piti iz kozarčka.Malo me je presenetila.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 284
16.11.2009 11:42:20   
kaminek
dobila sm ta mejl in mi je blo smiselno, da ga tukej dam gor, da si malo preberete o tem cepljenju proti novi gripi (mogoče ste že katere dobile to na svoj mejl, pa vseeno, bolje več kot manj info)
Malo za premislit…

Namesto da poslušamo nepoučeno blebetanje raznih Borutov Miklavčičev in podobnih nestrokovnjakov, ki nikoli niti ene sekunde v življenju niso preučevali novega cepiva – ali kateregakoli cepiva - in njegovih uničujočih posledic za telo, prisluhnimo raje priznanemu nevrologu, možganskemu kirurgu in znanstveniku, ki je desetletja zdravil možganske bolezni, tumorje in nevrodegenerativna obolenja, nastala zaradi vakcin. Priporočam ogled video posnetka v 4 delih, kjer dr. Russell L. Blaylock (ki je sedaj v pokoju in opravlja samo še raziskovalno delo) razloži, kako je z novo gripo in novim cepivom v resnici: Spodaj povzemam nekaj pomembnejših informacij iz intervjuja:

Prvi del: http://www.youtube.com/watch?v=--nWrqIspnQ                                                
Tretji del:  http://www.youtube.com/watch?v=ktcoJW6mj1U&feature=related
Drugi del: http://www.youtube.com/watch?v=nnaiubVJv8E&NR=1                                   
Četrti del: http://www.youtube.com/watch?v=w5E2N4pliXs&feature=related

Nova gripa je v bistvu zelo blaga, po nobeni lastnosti niti približno ni tako huda kot navadna gripa v preteklih letih
Smrtnost je nizka v primerjavi z navadno gripo, tako pri odraslih kakor pri otrocih. Tudi nalezljivost je manjša kot pri običajni gripi
Stopnja hospitalizacije je izjemno nizka – skratka, nikjer nobenega razloga za paniko
51 znanstvenih študij je zelo jasno pokazalo, da otroci, mlajši od dveh let, s cepljenjem proti gripi ne pridobijo popolnoma nobene zaščite
30-letna študija cepljenj odraslih proti gripi je tudi pokazala, da cepljenje absolutno NE zmanjša števila hospitalizacij in tudi ne umrljivosti od gripe – treba se je torej vprašati, ZAKAJ PROMOVIRAJO VAKCINE?
Po drugi strani pa so cepiva kontaminirana z drugimi virusi, delci mikroplazme, strupenimi dodatki in konzervansi itd. Virologi se tega dobro zavedajo in za zaprtimi vrati burno diskutirajo o tem, ne dopustijo pa, da bi ti podatki prodrli v laično javnost. Kajti če bi ljudje vedeli, da cepiva povzročajo hude bolezni kot so obolenja možganov, rak itd. TUDI ŠE 20 LET PO CEPLJENJU, pač ne bi tako hiteli po cepivo!
Ljudje imajo zmotne predstave, da se v sterilni viali cepiva skriva rešitev – in da je ta rešitev varna. V resnici pa viala vsebuje strupene snovi … in se zato močno odsvetuje, tudi če bi bilo cepivo učinkovito.
Tako zdaj vemo, da vakcina proti otroški paralizi tudi še zdaj, po treh ali štirih generacijah povzroča možganske tumorje. Zdravniki to vedo, pred pacienti pa se to prikriva.
Javnost tudi ni seznanjena, da obstaja v cepivih na kupe t.i. prikritih virusov, ki jih je težko prepoznati in izolirati. Ti povzročajo vrsto hudih degenerativnih možganskih obolenj. Pojav teh obolenj je v zadnjih 20 letih dobesedno eksplodiral! Prav tako avtoimunske bolezni, kot so astma, diabetes tipa 1 itd., vse pa je posledica cepljenj
Poleg samih virusov so zelo zaskrbljujoči tudi adjuvansi, kakršen je skvalen. Ta ima za posledico izbruh drugih avtoimunskih bolezni – lupes, multipla skleroza, revmatoidni artritis. To so potrdile tudi številne študije na živalih.  
Ta najnovejša cepiva so odobrili po hitrem postopku, ne da bi uporabili običajen pristop k preizkušanju varnosti in učinkovitosti (ki že itak ni posebno zanesljiv …)
Vsi nam zagotavljajo, da so bile opravljene študije o varnosti vakcin, ne povedo pa tega, da so bile te študije opravljene na različici cepiv BREZ ADJUVANSOV, medtem ko ljudi pa cepijo z različico, ki adjuvanse vsebuje.
Dr. Blaylock zato napoveduje še precej več smrti zaradi cepljenja kot kdaj prej ter pojavov Guillain-Barrejeve paralize (http://slowwwenia.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=40406), medtem ko nosečnice izpostavljajo plod nevarnosti shizofrenije in avtizma. Velika je tudi nevarnost še za druge nevrološke bolezni. Ker dojenčki dobijo še druga cepiva, od katerih nekatera zatrejo delovanje imunskega sistema (n.pr. MMR), to pri njih poveča tveganje za smrt.
Cepivo torej ne le da ni učinkovito, ampak ima še nevarne stranske učinke.
Napovedi o visokem odstotku smrtnosti, če se ne cepimo, so čiste blodnje in niso osnovane prav na nobenem znanstvenem dejstvu.
Dr. Blaylock je preveril vse znanstvene študije, ki obstajajo o skvalenu: le tri študije trdijo, da je varen. Prvo je objavil Novartis, ki skvalen v svojem cepivu uporablja, drugo je objavil Tyronne, ki skvalen izdeluje, tretjo pa ameriško Ministrstvo za obrambo. VSE ostale študije (se pravi, vse tiste, ki so bile neodvisne), so potrdile nevarnost skvalena in dejstvo, da povzroča hude avtoimunske bolezni
Gre torej za ostudno, načrtovano pobijanje ljudi, zlasti pa imunsko ogroženih – se pravi otrok, starostnikov, nosečnic in bolnih ljudi
Izdelovalci se izgovarjajo, da se skvalen nahaja v kozmetiki in mnogih živilih, ter da zato ni nevaren. Toda velika razlika je med tem in pa med vbrizgavanjem sintetičnega skvalena v mišico. Tak način ustvarjanja »imunosti« je nenaraven – posledica je možgansko vnetje, izgub spomina, izguba koordinacije gibov … To se lahko pojavi mnoga leta pozneje. To je v znanstveni literaturi odlično dokumentirano, a zagovorniki cepiv si še kar zakrivajo oči.
Poleg adjuvansov vsebujejo cepiva tudi živo srebro. Slednje pa že tudi v najmanjših koncentracijah poškoduje možgane. Tam se kopiči in ostane v možganih desetletja, pogosto tudi do konca življenja.
Cepiva vsebujejo tudi aluminij - prav tako strup za možgane. Tudi aluminij se v možganih kopiči, povzroča pa vnetja, alzheimerjevo, parkinsonovo in lou-gehrigovo bolezen.
ALS oz. amiotrofična lateralna skleroza je napredujoča bolezen motoričnih (gibalnih) živčnih celic v možganski skorji. Pojav ALS se je pri ameriških vojakih po cepljenju povečal za 200 %.
Če sta živo srebro in aluminij prisotna hkrati, škodljivo delovanje drug drugega še potencirata!
V ZDA oblasti trdijo, da bo zaradi nove gripe umrlo nad 90.000 ljudi. To pa je popolna laž. Za navadno gripo tam letno umre ca. 1500 ljudi, nova gripa pa je, kot povedano že na začetku, milejša od običajne.
Ljudje, ki živijo in se prehranjujejo zdravo ter skrbijo za svoj imunski sistem, niso praktično v nobeni nevarnosti, da bi zboleli za novo gripo (ali staro gripo).

NASVET DR. BLAYLOCKA: Če ste se zaradi pritiska v službi prisiljeni cepiti, lahko blokirate sistemske reakcije, če takoj po injekciji pritisnete na mesto vboda zelo hladno krpo, še bolje pa oblogo z ledom. Nadaljujte z oblogami par dni. To omili tudi reakcije možganov (ker smo preprečili sistemsko reakcijo). Še zlasti s tem pomagamo otrokom (pri vsakem cepljenju, ne le pri tem). Pomaga tudi jemanje turmerika ali kurkume, kvercetina in vitamina D, v kombinaciji z ribjim oljem (in še z malo olivnega olja, zaradi boljše absorbcije). Otroci potrebujejo 2.000 IU vitamina D na dan, odrasli pa 5.000 do 10.000 IU. Ta mešanica ne le ublaži pretirane reakcije na virus  (citokinske nevihte, več o tem preberite tule: http://www.jana.si/aktualno/vroca-tema/Nova-gripa-ubija-tudi-mlade-in-zdrave.html), ampak tudi pomaga tvoriti snovi, ki pobijajo viruse, bakterije, glivice itd. Pomaga tudi jemanje multivitamina, zlasti pri starejših. Z dobrim multivitaminom se nevarnost za smrt zaradi gripe zmanjša na manj kot stotinko odstotka.

Informirajte se. In povejte naprej.

(odgovor članu bačko)
    Neposredna povezava do sporočila: 285
    16.11.2009 12:06:27   
    smrketa24
    IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Smrketa, kaj si pa trenirala?

atletiko in gimnastiko

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
    23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu lenika)
    Neposredna povezava do sporočila: 286
    16.11.2009 12:08:21   
    mk8
    HVALA PUNCE, ZA VSE VAŠE SPODBUDNE BESEDE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Res ste zlate in ste mi v VELIKO pomoč in tolažbo. Hvala še enkrat!!

Se vam kasnje še kaj oglasim, ko preberem vse za nazaj

In zdaj smo trije...
    Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bačko)
    Neposredna povezava do sporočila: 287
    16.11.2009 12:46:37   
    Tira
    Lino olje za dojenčke sem jz kupila kar v Mercatorju. Samo, če ga boš iskala pri oljih, ga ne boš našla... sem to počela en teden... no na koncu sem pa ugotovila, da je pri polici z Zdravo prehrano. Gor je ena bebica narisana.

Jabolka soli ne dodajam nič, ker je ne priporočajo pred enim letom, je dojenčki ne potrebujejo, pa tudi ledvičke še niso pripravljene nanjo. Če jo pa že dodaš, jo daj pa res minimalno. Fruchtzwerge in podobno mu pa zaenkrat še ne mislim dajat, od jogurtkov in skutk bo imel zaenkrat navaden jogurt, ampak še to kasneje po 8 m.

Pijača.... naš mali ni hotel nič piti, nobene vode, čajčkov... No sedaj sem ugotovila, da pije zeloo rad 100% sadne sokove od Hippa ali pa Frutka. Samo mu zmešam s prekuhano vodo 1:1, včasih pa sokec: voda = 1:3. In tega popije ful.
    Dojenčkom moraš ponuditi tekočino, ko ima GH, vsaj 3x na dan ali več. Potem pa vidiš, ali popije in je žejen ali pa ne.
    Mi še vedno pijemo kar iz stekleničke, ustnikov mislim, da ne bom uporabljala, ker se mi ne zdi, da to potrebujejo. Mislim, da niso priporočeni, bolje da, ko lahko, pije iz kozarca. Sem bila na enem predavanju o jecljanju in govoru otrok in tam so odsvetovali take kozarčke... nam so rekli, da naj otrok, ko je sposoben pije iz kozarca (baje da pri 9m).

Danes gremo pa na plavanje, komaj čakam, glede na to, da v zadnjo nismo bili, ker smo bili bolni user posted image

Sedaj grem pa malo kuhat kašice za Marcela, pa jih bom potem kar zamrznila, da imam več izbire, ko rabim.

(odgovor članu mk8)
    Neposredna povezava do sporočila: 288
    16.11.2009 13:24:23   
    Mala_princeska
    IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

ah, a že kaj razmišljate, kam boste šli za novo leto?boste doma, al si boste kje rezerviral? mi bi po eni strani bli doma, ker je nabolj okamot, po drugi strani bi pa šli recimo na roglo, v depandanse, so superca. sam kaj, ko na silvestrsko večerjo ne morš it, ker user posted image  ne morš kr pustit samo. tko, da pri nas še tuhtamo.

Kaminek veš kaj, če boš tak razmišljaja boš doma ostalauser posted image , vpraš experta za turizem, si pozabla da delam v T.agenciji? Komot lahk rezerviraš in uživaš in ne plačaš silvesterske večerje na Rogli, ampak gresta z dragijem in z žabo na večerjo, ki je pred silvestrsko večerjo. Skratka če boš konkretno o Rogli potrebovala nasvete, imam telefonsko od gospe, ki se na Roglo spozna - lahko pa jo tud sama pokličem(š).

Mi bomo letos kar doma se objemali in uživali, lahko pa se zgodi da se s sestro kaj zmenimo in pri njih silvestrujemo, bomo videli.

24.4.2004 Nina :-)
    24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu kaminek)
    Neposredna povezava do sporočila: 289
    16.11.2009 13:25:22   
    Mala_princeska
    Za nazaj vas še preberem, mi ne znese....user posted image user posted image user posted image

Manca
    pa počasi uživa v gosti hrani, najprej sva začeli z domačim kuhanim korenčkom, potem s kolerabico, pa s Hippovim korenčkom (en mali kozarček sva pojedli v treh dneh), danes pa sem ji skuhala in spasirala cvetačo (ji ni najbolj teknila, a počasi bo že). Tako, da nadaljujeva z zelenjavom, potem pa sadje. Naj se najprej zanič okusov navadi Malo se hecam. Zelenjavni obrok dobi vedno okoli 11-12 ure, zvečer ji pa še nič ne dodajam - jo zadovoljim z mojim mlekom .

evo slikice:

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
    Neposredna povezava do sporočila: 290
    16.11.2009 13:29:39   
    lenika
    Mi smo pa včeraj začeli sprobavat okus korenčka in nam gre kar dobro. Upam, da bo tako tudi naprej.

Pit pa noče nič čaja ali vode, danes sem ji pa zaradi zaprtja skuhala kompot iz suhih sliv in je spila takoj 50ml.user posted image

Avtosedež bo Daša dobila od Matica, ko bo prerasla lupinico, Maticu pa bomo takrat kupili jahača, tako da ne bomo kupovali še enega avtosedeža.

Novo leto mi bomo kar doma.

(odgovor članu Tira)
    Neposredna povezava do sporočila: 291
    16.11.2009 13:50:53   
    manna
    Mala princeska, u zdej je pa še mene primlo da bi šla na roglo oz. kamorkoli, čeprav smo že neki planirali doma bit
    Kok je zlatkana Manca! Naša tudi približno tako zgleda kadar papa user posted image

Sem pozabila omenit, naša punčka je včeri pogruntala da lahko da tudi svoje podplatke v usta, in si je veselo grickala nožne prste user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 292
    16.11.2009 13:54:06   
    Mala_princeska
    A ima katera od vas to knjigo?

http://www.srcek.si/si/nova-velika-paparica-za-male-papavcke-i2256.shtml

???

(odgovor članu manna)
    Neposredna povezava do sporočila: 293
    16.11.2009 14:24:31   
    lenika
    Moja dva sončka
    user posted image

user posted image

Mamice na sprehodu
    user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 294
    16.11.2009 15:35:29   
    mini86
    princeska jaz imam to knjigico

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 295
    16.11.2009 16:04:55   
    Mala_princeska
    IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Tira naš spi v kosu cca.12 ur.

To pa je junak.user posted image user posted image user posted image
    Manca se je pa začela bolj pogosto zbujati.

IZVIRNO SPOROČILO: tecka

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Smo pa imeli včeraj za kosilo segedin golaž in je danes obilno kakal

Segedin si ti pojedla in ga je po tvojem mleku pognalo?

Kakanje - pri nas je po korenčku blato bilo oranžno-rjavo in bolj gosto, da sem ji komaj rit opralauser posted image -a korenček drugač zapira?user posted image

user posted image user posted image user posted image Smrketa za plazenje vašega korenjaka.

IZVIRNO SPOROČILO: lenika
    Drugače se pa danes jaz tudi začela z dodajanjem. Skuhala sem ji korenček in je full lepo jedla.

user posted image user posted image user posted image za Dašo in prvi korenček

(odgovor članu Hanuši)
    Neposredna povezava do sporočila: 296
    16.11.2009 16:06:43   
    manna
    Ja, korenček utrdi blato.

Neposredna povezava do sporočila: 297
    16.11.2009 16:08:03   
    manna
    lenika, super slikce!! A to se ve mamice redno dobivate v takem številu?

(odgovor članu manna)
    Neposredna povezava do sporočila: 298
    16.11.2009 17:19:56   
    *alina*
    IZVIRNO SPOROČILO: manna

lenika, super slikce!! A to se ve mamice redno dobivate v takem številu?

Res je super slikcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
    Neposredna povezava do sporočila: 299
    16.11.2009 18:09:09   
    lenika
    Ja redno vsakodnevno. Včasih nas je tudi 10.

Mala princeska user posted image  za Manco. Lušne slikice.

(odgovor članu *alina*)
    Neposredna povezava do sporočila: 300
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
    Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
    To so najbolj redka otroška imena
    Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
    пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.