lino
|
Dober večer punce! Najprej seveda VSE NAJBOLJŠE mali Ivi in mamici Ovnici, želim vam zdravja, sreče, veselja, čim več brezskrbnih trenutkov, prespanih noči,... Mk8 mi je prav hudo, ko berem kakšne probleme imate...vem kako je to, ker je moj prvi (Mare) jokal 3 mesece dan in noč, sem ga nosila, telovadila z njim, plesla, pela, ni da ni, pa ni nič pomagalo, najhuje je bilo, ker stanujemo v bloku in so zgornji sosedi ponoči z metlo dol tolkli, jst pa nisem mogla nič narediti in sem bila že tako izčrpana, da je bilo nevzdržno (pa večino časa sem bila sama, ker je dragi delal, mama pa je bila bolana)...moram rečt, da sem eno noč v povšter udarila in skoraj zadela mojega Mareta (ga nisem, da ne bo pomote!!!) in potem sem začela še sama neutolažljivo-histerično jokat, da je malega mama držala in mene moj dragi...(morda se zdi kateri to čudno ali grdo, ampak, ko 3 mesce skoraj nič ne spiš...meni se je zdelo že višek luksuza, če sem lahko za 10 min sedla, da pa bi lahko bila vodoravno pa je bila misija nemogoče), no potem mi je od dragega mama pomagla in smo hodili čez vikende k njej in se je ona žrtvovala, da je ponoči ona bedela in malega nosila, jst pa sem vedela, da je v dobrih rokah in sem spala (čeprav je mali v drugi sobi jokcal) ker sem bila ubita...tako da, če imaš koga takega, ki mu lahko 100% zaupaš, da bi ti malo priskočil na pomoč, to je ena od rešitev, ker ko si sama utrujena in nejevoljna to tudi dojenček čuti in potem je tak začaran krog...NIKAKOR PA NE MISLI, DA SI SLABA MAMA!!!!!!!!! Tudi narobe nič ne delaš, eni otroci so pač bolj "težki"...jst si zato nisem upala imeti še katerega otroka, sem se tudi obsojala, da sem sigurno jst kaj narobe delal, no sedaj je pa čist druga pesem, Maksi je dobrovoljček, ponoči spi (razen dojenja), tako se tudi kadar je malo sitkan lažje spopadem s tem in jst sem še vedno jst, se pravi nisem bila slaba mama in nisem bila za nič kriva (le Mare je bil bolj zahteven) isto velja zate... Res pa ti polagam na srce, da se poskušaj malo odmaknit in se spočit, ker boš lahko potem bolj sproščena in z energijo pristopila k zadevi... Gosto hrano mi že tudi lepo jemo in imava tudi že 2 obroka, mu pa ne dam full veliko, ampak mu dam žez še malo zize... Aha in pa sedaj vprašanje: 1. kje se pa dobi olje za dojenčke??? 2. predvidevam, da morajo sedaj, ko se srečujejo naši z GH tudi kaj več popit tekočine (naš Maksi prej ni hotel piti in ker sva se samo dojila, mu tudi nisem silila in sem bolj kot ne to izklopila-mu samo tu in tam ponudila, sedaj pa se moram kr spomnit, da mu odlijem kompotek za pit...) Kako naj vem, da je žejen??? Nil, bom končala za danes, čeprav sem sigurno še full pozabila napisat (mi sedaj, ko sem rodila nič bolj spomin ne dela ) Noočkooo
|