mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30 IZVIRNO SPOROČILO: vaney Astralis, sicer te po eni strani razumem glede jamranja tukaj, ampak odkrito povedano tudi z moje strani, me to nič ne moti. Včasih prav paše si malo olajšat dušo in komu pojamrat, pa včasih recimo doma ni nobenega ali pa gremo tudi njim včasih že malo na živce, pa potem malo tukaj napišemo in je takoj, lažje. Vsaj meni. Ok, če bi vsak dan brala samo negativno razmišljanje, bi mi sčasoma postalo najbrž malo odveč, ampak dokler je pa vsake toliko, se mi pa zdi prav fajn, da držimo skupaj, se spodbujamo in tolažimo. Saj konec koncev, zato imamo tale forum. Saj, kaj bi pa pisale, če ne, kaj se nam dogaja skozi dneve, pa naj bo to dobrega ali slabega. Mogoče sem takega mnenja tudi zaradi tega, ker smo ravno na podlagi "pozitinega medsebojnega vplivanja" postale dobre virtualne in z mnogimi tudi osebne prijateljice na enem drugem forumu tukaj. In nam je prav fajn. Klepetamo že več kot 2 leti vsakodnevno, poznamo se tudi v malo bolj zasebne zadeve in nam je prav fajn. Pa se mi zdi, da gremo tudi tukaj (med februarčicami) kar v dobro smer in v to štejem tudi, da kdaj pojamramo in nas druge tolažijo. Res pa je, da nas ima včasih več slab dan in potem, če gre kdo to brat, res zgleda kot da smo največje revice na svetu, ampak saj to je samo včasih Hormončki delajo.... No, tako, povedala sem moje mnenje, seveda ni treba, da se druge strinjajo z mano Upam, da te s svojim komentarjem nisem užalila ali kakorkoli prizadela, ker to ni bil moj namen Počasi se bo treba spakirat spat, jutri nas čaka nov in upam, da tudi lep dan. Pa da nam bo zima še dolgo prizanašala z mrazom, snegom, dežjem, meglo in podobnimi odvečnimi pojavi Se stinjam s tabo, če bi samo mojemu jamrala, potem bi me že iz hišee preselu, pa tut drugi, bi me hitr meli dosti . Tuki gor smo pa vse na istem, važno bo da se bodo naše zgodbe končale srečno . Se podpišem pod to. Dejstvo je, da ni vsak dan lep. Kakšen dan je lahko prov grozen - to je življenje. Zdej ko smo pa noseče pa to še bolj občutimo. Naši lubiji nas bi mel res že polhn kufer ko bi govorile o tem premiku, pa onem, pa jest sm noseča, pa tralala hopsasa ... Tukaj smo, da zapišemo vse prigode ... tudi slabe, da si olajšamo dušo, nasmejimo ... ja tako tako, točno tako tud jaz se strinjam...sploh pa se mi zdi da res tukaj lahko še najbolj pojamramo, drugi bi nas poln kufer , sploh pa tud o kakih nosečniških težavah k itak večina ne ve o čem govoriš (moški del publike, pa ženske ki še niso bile noseče) drugače sem pa iz materinske je blo prav fajn pa na masaži tud nč zdej pa grem počasi v posteljo pa spat
|