nagaja28
|
hvala za dobordošlico vsem. niky 31 upam, da si že kaj bolje, nekje sem slišala, da ni važno, kakšne tablete ali bonbone ližeš, da naj bi bilo vse isto, ker tvori sluznico in ni več tako suho grlo. poskusi z bonboni, mogoče rata. kar se pa tiče pregledov in vsega ostalega, smo bile pa vse na istem pri 1. nosečnosti :). Upam, da imaš fajn ginekologa in ti bo razložil kako s pregledi, drugače sem pa v večih revijah zasledila, da je to kar natančno napisano. je pa tudi odvisno od ginekologa. jaz sem imela 2 ultrazvoka+nuhalno, prijateljici je pa skoraj pri vsakem pregledu naredila še ultrazvok. KatMat, če sem prav zasledila imaš 5,5 mesecev staro punčko, ki jo še dojiš in že nekaj časa izostalo menstruacijo. kdaj pa si jo dobila po porodu? zdi se mi nekaj kmalu, jaz sem jo dobila šele čez 6 mesecev, res pa je, da ima ženska ovulacije, tudi če še nima menstruacije. upam, da se ti vse srečno izide. drugače pa čestitam tudi ostalim julijkam. sama že čutim utrujenost, drugih težav pa za enkrat še ni. prva nosečnost je potekala zelo uredu, tako da upam, da bo tudi ta brez slabosti in komplikacij. mogoče še tole kateri pomaga. najverjetneje vse jemljete tudi tifol. sama sem ga jemala zvečer, ker se mi je tako zdelo najboljše, potem pa mi je bilo zjutraj ful slabo in imela sem tak občutek, kot da imam gromozansko luknjo v želodcu, kot da že 3 dni ne bi jedla. ko sem začela tifol jemati po zajtrku ali kosilu je ta jutranja slabost izginila. drugače sem pa po 5 mesecu začela jemati tudi neovin od milupe, ki ga dobiš tudi v dm-ju ali müllerju, je pa podobno kot elevit, ki ga omenja mini 86. bo dost za danes, lahko noč vsem, pa se tipkamo ju3.
|