|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del
14.11.2009 8:18:07   
petruscha
Malce pozno ampak vseeno iz user posted image VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
14.11.2009 8:21:20   
petruscha
Drugače pa dobro jutro in enauser posted image .

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
14.11.2009 8:51:46   
abi
Jutro, danes smo slabo spali - mali se je zaradi zabasanega noska zbujal, mene je bolel zob, desc se je vrnil v zelooo poznih urah  user posted image . Ehhh....
Zjutraj dam rolete gor, pogledam k sosedovi hiši kjer je doma Tomaž H. in si rečem HB, zunaj ne gori luč - saj je še živ , pol pa na netu najdem da je preminil. Danes sem slabe volje, žalostna sem ker je umrl nekdo ki je bil zame velik človek kljub očitkom marsikoga, da naj ga kar gor pustijo, da ne bomo spet stroškov reševanja plačevali :(
Bil je človek ena A  in res ga je škoda. Tomaž počivaj v miru !

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
14.11.2009 9:17:42   
Anonimen
oh ja user posted image ... men je tako hudo ... gremo zdajle po mojo tamalo, ki je čist preč ... s Humarjem smo bili sosedi in z njegovo hčerko sta ful dobri prijateljici, pa z njimi je skup na morje hodila in to zdaj je pa zvedla novico, pa sama doma, ker ati pa mami sta tut v Nepalu ... joj joj joj ... kaj mu je bilo tega treba ... no on bo zdej vsaj za vedno tam, kjer je rad ... žal mi je predvsem njegovih dveh otrok ...

(odgovor članu abi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
14.11.2009 10:22:59   
pike

tudi jaz sem budno spremljala po medijih reševanje Tomaža Humarja in danes sem šla taprvo 24 ur brat, da vidim, če je kaj novega... no pol sem pa bla kar malo razočarana, user posted image da ga je gora vzela. Ampak bil je pač alpinist, ki je vztrajal v svojih podvigih in mislim, da se je kar dobro zavedal kakšne nevarnosti pretijo tam zgoraj.

Naša  user posted image zdaj spi, jaz pa si grem hitro glavo oprat in sfenat. Malička je prehlajena in spimo katastrofalno malouser posted image ! upam, da prehladi hitro minejo.

Komaj že čakam pomlad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
14.11.2009 10:33:59   
čebeli
uf, sem pozna...HEKTORINA, VSE NAJNAJ!!!user posted image user posted image user posted image

Zdej pa moram it, ker se je moja miška zbudila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
14.11.2009 10:35:41   
hektorina
Hvala punce za čestitke!

Danes zjutraj je dobil Aljaž po glavici in trebuščku polno pikic. Panika! Kaj zdaj? Kličem v ZD in pravi sestra, če je jedel pašteto!?user posted image Da ga ne vidi in naj se odločim sama, če ga je vredno priti pokazat! Popokam dete in k dr. Tam pa 10 bolanih otrok. Nič, gremo domov. Pa čakat. Temperature več nima, HB. Sem pa malo pobrskala po netu in pravijo,da lahko te pikice nastanejo zaradi vročina in virusov. A ima mogoče katera izkušnje s tem? Pliz!?

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
14.11.2009 11:18:02   
arupnik3
ja lahko so tiste otroške bolezni 5ta ali 6ta ne znam ti povedat ker naša ko je imela 6to bolezen ni bla pikasta po glavici mislim da ni hujšega ker nima vročine user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
14.11.2009 11:24:09   
hektorina
Ja zgleda da bo šestauser posted image . Pa menda nitreba k dr, ker je takoali tako virusno?

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
14.11.2009 11:27:26   
hektorina
Aja, včeraj nam je rekla dr. da je virusno, zatovem. Nima nobenihzdravil inti spuščajčki tako ali tako minejo. Sem brala, da jih dobi najprej po glavi in trebuhu (tako kot Aljaž), pol se pa selijo na noge in roke. Traja pa mnda vse 3 dni:3 dni vročina, 3 dni spuščaji, 3 dni okrevanje.Imam prav? Upam, da katera ve oz. mi lahko pove, ker ga ne bi rada vlačila okrog dr., sploh zdaj kojevse bolano...

Neposredna povezava do sporočila: 1210
14.11.2009 11:28:33   
hektorina
Aja ona dolga tipka na tipkovnici je za presledke med besedami delat...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1211
14.11.2009 16:35:44   
skorpika
naš je imel šesto bolezen...tri dni vročina, tri dni izpuščaji...sem ga šla vseen k P pokazat, da ga je vidla, potem pa tudi vpiše v kartoteko, da je to tudi že prebolel, da se ve za vnaprej...

Neposredna povezava do sporočila: 1212
14.11.2009 16:36:27   
skorpika
ja Tomaža Humarja je pa škoda...ampak sej je bilo samo vprašanje časa kdaj bo do tega prišlo...ah ja...tak je lajf...

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
14.11.2009 19:22:08   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: skorpika

ja Tomaža Humarja je pa škoda...ampak sej je bilo samo vprašanje časa kdaj bo do tega prišlo...ah ja...tak je lajf...

bi se skoraj strinjala s teboj.

v prvo, ko so ga pred leti rešili, sem upala, da bo 'meu mir in da se je sprijaznil, da na Himalajo ne moreš kar tako.
pa na pomoč tud ne moreš vedno računat.. ne glede na to kaj oz. kdo si.

nekoč je izjavil - nekaj v tem smislu: 'če te gora ne sprejme, ne rini na njo'.
pred leti, ko je rinil na Himalajo, ga ta očitno ni sprejela in je imel srečo, ko so ga rešili smrti. po moje bi ga tamkajšnji 'majmuni' kar na gori pustili, če se ne bi vmešali politiki na tak način, kot so se. tisto je bilo res neverjetno in izjemno reševanje.

ampak.. očitno je pozabil na svojo izjavo. res ne vem, kaj mu je bilo treba ponovno tja lazit.

naj počiva v miru.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 14.11.2009 19:41:21 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
14.11.2009 19:30:16   
blackcoffee
Thor je zaspal na meni. kako lep občutek! sem ga samo v njegovo zavetišče prvekslala in spi kot polh naprej.
aja, da vam povem skrivnost, kako mi je uspelo, da je brez problemov zaspal.
pri svojih tastarih sem našla že pozabljen melodični kozarec, ki ga je dobil moj oče ob neki obletnici. pa sem si ga sposodila - do nadaljnjega.
presenetljivo, kako pomirjujoče deluje!!
genialna stvar. pa še prijetna melodija je - v primerjavi z melodijami, ki jih vsebujejo sodobne igrače, saj se mi ob njihovem vklopu dlake gor postavijo.

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
14.11.2009 22:26:26   
pumpkin23
blackcoffee-glede melodij... si mogoče že probala od Raimonda Lap-a, Lovely baby? Meni se ful dopade in našemu čmrlu tud. Če te zanima mi sporoči, ker mam mogoče še kje na računalniku skrito.

Humar pa... ah kaj čmo zgublat besede... to mu je blo namenjeno...

Neposredna povezava do sporočila: 1216
14.11.2009 22:28:03   
pumpkin23
hektorina vse naj naj še z moje strani.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
15.11.2009 9:40:43   
hektorina
Hvala Pumpkin, za čestitke. Potrjeno ima Aljaž 6. bolezen. To je to, je pa že malo bolje...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1218
15.11.2009 10:10:52   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: pumpkin23
blackcoffee-glede melodij... si mogoče že probala od Raimonda Lap-a, Lovely baby? Meni se ful dopade in našemu čmrlu tud. Če te zanima mi sporoči, ker mam mogoče še kje na računalniku skrito.
...

oj, ja, poznam. imam njegov cd - 'glasba za dojenčke', pa mi je tak-tak.
seveda mi je jasno, da je glasba našim malčkom namenjena.. mogoče res ne bi bilo slabo pogosteje vrteti tega cd-ja. čeprav... mu raje čisto klasiko predvajam - tako brez dodatkov. user posted image

hvala!
tiste, ki bi rade slišale:
http://www.youtube.com/watch?v=kcfqwhuu3FM

no, mi imamo doma cd - različico klasike z dodanimi zvočnimi efekti.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 15.11.2009 10:21:22 >

CEPLJENJE DA ali NE?

Neposredna povezava do sporočila: 1219
15.11.2009 11:45:02   
arupnik3
živjo
jst se poslavljam za ene par dni ker gre računalnik k zdravniku
uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 1220
15.11.2009 11:46:33   
skorpika
mi imamo pa CD od Slavka Avsenika ml. uspavanke za dojenčke...že od rojstva zaspi z njimi...meni je fajn!

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
15.11.2009 15:26:45   
martka
mi imasmo vse te cd je, ki jih omenjate... klasiko, mozarta, avsenika, rajmonda, feng šuj, meditativno s posebnimi frekvencami za sproščanje... sam v avtu nič ne pomaga. kako bomo v petek do beograda prišli???

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
15.11.2009 15:33:16   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: martka

mi imasmo vse te cd je, ki jih omenjate... klasiko, mozarta, avsenika, rajmonda, feng šuj, meditativno s posebnimi frekvencami za sproščanje... sam v avtu nič ne pomaga. kako bomo v petek do beograda prišli???

mogoče pa je tamala darkerca?! user posted image user posted image
..v avto lepo naštimaj hardcoore - z veliko žaganja! pa zvočnike na full - mogoče bo pomagalo. user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 15.11.2009 15:35:09 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
15.11.2009 21:28:45   
YOZIKA

Jutri pa službaaaa!!user posted image Ni mi všeč!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1224
15.11.2009 21:57:42   
Detece

IZVIRNO SPOROČILO: YOZIKA

Jutri pa službaaaa!!user posted image Ni mi všeč!user posted image

Ojoj, to ti pa verjamem. No jaz imam še en mesec, potem pa tudi jaz na delo. Ju3 se odpravljam v službo dogovoriti podrobnosti. Kako je minlo mater....

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?