Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 20:43:52
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kako mene ta otrok včasih nasmeji. Prej sma gledale Svet, Nia je jedla bobi palčke in gre proti tv-ju, pa začne bobi palčko Slaku "v usta" tiščat in govori zraven "na stic (stric)", ene parkrat , jaz sem se tako režala, da se je še ona začela smejat. Pa to te ubije čuješ ! Drugače pa je že v horizontali, jaz pa grem zdaj jest in gledat tv, pa upam da ne bo nekih alarmov sej mu ne bi škodlo, če bi kaj pojedel tudi naša že spi, jst grem pa likat naš tud že spi, je ati vse zrihtal, jst pa grem za računalnik in za knjige
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 20:43:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober večer! Najprej čestitke Nini za novega člana Hvala vsem za skrb. Vglavnem noč smo preživeli na pediatričnem oddelku na Jesenicah.Naša P ni bila ravno sigurna,le ena pika je bila podobna noricam,ostale pa ne,kri ni nič pokazala,tako da naju je poslala na Jesenice na opazovanje.Tam je P takoj rekel,da norice niso.So pa poslali blato na analizo in ima gliste ter posledično atopični dermatitis.Izpuščaji že izginjajo po Claritinu,a ga mora jemati še 3 dni po tem,ko izginejo.Za gliste ima tablete,dobil pa je še kremo za atopično kožo.Koža je že precej boljša Ko smo se peljali domov,je pa dobil še vročino .Ko je dobil calpol,je bil takoj boljši.Upam,da se ponoči ne poslabša.Imam pa občutek,da ga nekaj matra.Stranski učinek teh tablet so krči Kasso...uživajta! Suzy...naj se ti kup perila hitro zmanjša Ko smo Nejca cepili pri 18. mesecih,nas je P opozorila,da ta injekcija pa boli.Tako da zna tudi nogico vleči za sabo.Moja mami se prav spomni mene,kako sem jo vlekla držimo pestke da se Tilen čimprej porihta.. Nejc nogice ne vleče za sabo, in tud rdečica že zginja, ampak sem se pa res ustrašla ker je prvič imel takšno rdečico, no zej je že vse sivo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.11.2009 21:43:53
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Hvala vsem za skrb. Vglavnem noč smo preživeli na pediatričnem oddelku na Jesenicah.Naša P ni bila ravno sigurna,le ena pika je bila podobna noricam,ostale pa ne,kri ni nič pokazala,tako da naju je poslala na Jesenice na opazovanje.Tam je P takoj rekel,da norice niso.So pa poslali blato na analizo in ima gliste ter posledično atopični dermatitis.Izpuščaji že izginjajo po Claritinu,a ga mora jemati še 3 dni po tem,ko izginejo.Za gliste ima tablete,dobil pa je še kremo za atopično kožo.Koža je že precej boljša Ko smo se peljali domov,je pa dobil še vročino .Ko je dobil calpol,je bil takoj boljši.Upam,da se ponoči ne poslabša.Imam pa občutek,da ga nekaj matra.Stranski učinek teh tablet so krči zate in za tilna! držim pesti, da se vam stanje ne poslabša!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.11.2009 7:51:23
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Spali smo še kar,ponoči je imel spet vročino,a ni bila višja od 38,2°C.Bomo videli,če se bo kaj pokazalo.Ima pa dva zobka že čisto pred predrtjem.Ga je pa precej napenjalo po tabletih,sem mu pozabila dat bio gaia kapljice.krema za atopično kožo,ki so jo zmešali v lekarni,je pa super Prej sem šefinjo klicala in je verjetno že mislila,da bom rekla,da me ne bo,a sem ji polepšala dan,ko sem ji rekla,da pridem in se mi je tako zahvaljevala.Seveda inventura je,že tako nekaj ljudi manjka,nekateri ravno pred inventuro zbolijo,in ji pride vsaka pomoč prav
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.11.2009 8:01:00
|
|
|
|
tilči
|
Moram pa pohvaliti našo P : v primeru,če bi bila več časa v bolnici,je rekla,da bo bolniško pisala na Nejca ;saj za otroka,ki gre v bolnico,ti pripada bolniška samo na dan sprejema in odhoda domov. Tako majhnega res ne moreš pustiti samea in se mi je kar kamen odvalil od srca.Saj drugače imam še nekaj dopusta,drugače bi pa ure noter prinesla.Toliko bi mi šefinja pa že pomagala Je pa na Jesenicah zelo zrihtana bolnica,tudi zdravniki in osebje so zelo prijazni,radi pomagajo,moraš pa imeti svoje stvari s seboj.Saj če nimaš prvi dan,že dobiš,drugače pa svoje Sva bila pa sama v sobi,imela sva polno igrač,tako da nam ni bilo dolgčas.Sva pa dobila navodila,da naj bova čimveč v sobi,ker imajo par primerov gripe.Tako da sva se šla samo v kopalnco skopat zjutraj,potem pa sva bila kar notri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.11.2009 14:10:06
|
|
|
|
nia5
|
Dan Zunaj tako piha veter, da brezveze, pa taki lepi sonček je Danes sem šla Nii kupit zobno pasto, bomo videli kako bo reagirala, ko ji bom umila zobke. Vidim, da ste spet ultra čvekaste
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.11.2009 14:11:04
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali smo še kar,ponoči je imel spet vročino,a ni bila višja od 38,2°C.Bomo videli,če se bo kaj pokazalo.Ima pa dva zobka že čisto pred predrtjem.Ga je pa precej napenjalo po tabletih,sem mu pozabila dat bio gaia kapljice.krema za atopično kožo,ki so jo zmešali v lekarni,je pa super Prej sem šefinjo klicala in je verjetno že mislila,da bom rekla,da me ne bo,a sem ji polepšala dan,ko sem ji rekla,da pridem in se mi je tako zahvaljevala.Seveda inventura je,že tako nekaj ljudi manjka,nekateri ravno pred inventuro zbolijo,in ji pride vsaka pomoč prav Oh bošček, vse naenkrat ga je doletelo. Naj se čimprej pozdravi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.11.2009 14:32:21
|
|
|
|
style
|
Dan katera na vidiku? NINA ŠE TU ČESTITAMO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.11.2009 14:34:01
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Zunaj tako piha veter, da brezveze, pa taki lepi sonček je Danes sem šla Nii kupit zobno pasto, bomo videli kako bo reagirala, ko ji bom umila zobke. Vidim, da ste spet ultra čvekaste Moja miška je čisto nora na ščetkanje umivamo zjutraj in zvečer, v sredo pa gremo prvič k zobozdravniku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.11.2009 14:46:28
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Zunaj tako piha veter, da brezveze, pa taki lepi sonček je Danes sem šla Nii kupit zobno pasto, bomo videli kako bo reagirala, ko ji bom umila zobke. Vidim, da ste spet ultra čvekaste Moja miška je čisto nora na ščetkanje umivamo zjutraj in zvečer, v sredo pa gremo prvič k zobozdravniku a že k zobarju? jst sem sicer tud že kupila zobno pasto brez fluora, ampak umivamo samo z vodo še vedno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.11.2009 14:50:39
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Zunaj tako piha veter, da brezveze, pa taki lepi sonček je Danes sem šla Nii kupit zobno pasto, bomo videli kako bo reagirala, ko ji bom umila zobke. Vidim, da ste spet ultra čvekaste Moja miška je čisto nora na ščetkanje umivamo zjutraj in zvečer, v sredo pa gremo prvič k zobozdravniku a že k zobarju? jst sem sicer tud že kupila zobno pasto brez fluora, ampak umivamo samo z vodo še vedno mi pa že dolgoooo umivamo z pasto, ja gremo malo pogledat k zobarju. sem ravnokar z nino govorila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.11.2009 20:28:22
|
|
|
|
nia5
|
Nas morem iz druge strani potegnit Da vam povem, da je nakup zobne paste bil fantastična poteza. Prvič odkar ščetkamo zobke je rekla še in pol skoz govorila še, tako da bomo zgleda od zdaj naprej z veseljem umivali zobke Danes pa gre moj malo ven s sodelavci, tako da boma same ajale, za zdaj sem jo dala v njeno posteljo, pol pa bo verjetno kar k meni romala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.11.2009 20:29:22
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Zunaj tako piha veter, da brezveze, pa taki lepi sonček je Danes sem šla Nii kupit zobno pasto, bomo videli kako bo reagirala, ko ji bom umila zobke. Vidim, da ste spet ultra čvekaste Moja miška je čisto nora na ščetkanje umivamo zjutraj in zvečer, v sredo pa gremo prvič k zobozdravniku a že k zobarju? jst sem sicer tud že kupila zobno pasto brez fluora, ampak umivamo samo z vodo še vedno mi pa že dolgoooo umivamo z pasto, ja gremo malo pogledat k zobarju. sem ravnokar z nino govorila Mi smo bili pri zobarju že bolj kot ne ob prvih zobkih. Zgleda da imajo to ful različno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.11.2009 21:32:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nas morem iz druge strani potegnit Da vam povem, da je nakup zobne paste bil fantastična poteza. Prvič odkar ščetkamo zobke je rekla še in pol skoz govorila še, tako da bomo zgleda od zdaj naprej z veseljem umivali zobke Danes pa gre moj malo ven s sodelavci, tako da boma same ajale, za zdaj sem jo dala v njeno posteljo, pol pa bo verjetno kar k meni romala moj je tud šel na pijačo in sem misla kako bo Nejc že ob 21h spal, kot ponavadi pri njemu,če grem jst kam, ampak ta moj mali falot noče spat, in gleda risanke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.11.2009 8:36:19
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro Sem upala da moj mali danes spal malo dlje, ker je včeraj zaspal šele ob 22h, ampak ni šans, ob 7.30 auf.. Zdej sem pa ugotovila da morem še v trgovino, ker ni kruha vsaj lepo vreme je zunaj če že ne druga..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.11.2009 10:02:37
|
|
|
|
nia5
|
Jutro No moj je bil že ob pol dveh doma, jaz pa sem ga po pomoti ven zaklenla , tako da je mogel mojo mami zbudit. Nia je spala še kar ok, nekam lačna je bila ponoči, je že ob polnoči fehtala "meki, meki". Jana81 a danes mi2 dežurama tu gor
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.11.2009 10:04:25
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Sem upala da moj mali danes spal malo dlje, ker je včeraj zaspal šele ob 22h, ampak ni šans, ob 7.30 auf.. Zdej sem pa ugotovila da morem še v trgovino, ker ni kruha vsaj lepo vreme je zunaj če že ne druga.. Tudi Nia je bila že ob pol osmih pokonci, sem ugotovila, da nima neke veze kdaj gre spat, zbudi se med sedmo in osmo, no razen če gre res pozno spat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.11.2009 10:41:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro No moj je bil že ob pol dveh doma, jaz pa sem ga po pomoti ven zaklenla , tako da je mogel mojo mami zbudit. Nia je spala še kar ok, nekam lačna je bila ponoči, je že ob polnoči fehtala "meki, meki". Jana81 a danes mi2 dežurama tu gor hehe menda res
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.11.2009 10:43:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Sem upala da moj mali danes spal malo dlje, ker je včeraj zaspal šele ob 22h, ampak ni šans, ob 7.30 auf.. Zdej sem pa ugotovila da morem še v trgovino, ker ni kruha vsaj lepo vreme je zunaj če že ne druga.. Tudi Nia je bila že ob pol osmih pokonci, sem ugotovila, da nima neke veze kdaj gre spat, zbudi se med sedmo in osmo, no razen če gre res pozno spat. ja pr Nejcu je isto..do 8h se vedno zbudi, razen izjem,ki jih je res malo. Danes mi kr paše da sem zgodi vstala, ker sem šla v trgovino in bom skuhala domačo govejo juhco, pa moja dva bom povabla na kosilo , ker sta bla včeraj na enem abrahamu, čeprav sta že oba pokonc od 9h. Starejši zgelda ne morejo spat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.11.2009 11:49:00
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Sem upala da moj mali danes spal malo dlje, ker je včeraj zaspal šele ob 22h, ampak ni šans, ob 7.30 auf.. Zdej sem pa ugotovila da morem še v trgovino, ker ni kruha vsaj lepo vreme je zunaj če že ne druga.. Tudi Nia je bila že ob pol osmih pokonci, sem ugotovila, da nima neke veze kdaj gre spat, zbudi se med sedmo in osmo, no razen če gre res pozno spat. ja pr Nejcu je isto..do 8h se vedno zbudi, razen izjem,ki jih je res malo. Danes mi kr paše da sem zgodi vstala, ker sem šla v trgovino in bom skuhala domačo govejo juhco, pa moja dva bom povabla na kosilo , ker sta bla včeraj na enem abrahamu, čeprav sta že oba pokonc od 9h. Starejši zgelda ne morejo spat Samo res, mojidva sta za vikend pokonci že pred osmo, da o moji omi ne govorim, vsak dan pred sedmo že , jaz bi pa spala do desetih, enajstih, če bi lahko. Mmmm, goveja juhica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.11.2009 11:52:27
|
|
|
|
nia5
|
Evo, Nia spi, si je čisto ritem sama obrnila. Zdaj hodi že med enajsto in dvanajsto spat, zvečer pa do osmih že spi. Si je vse skup zamaknila za 1-1,5h, nimam pojma zakaj. Ob dveh pa prideta moja prijateljica in njen fant, da gremo jest k mojemu , čeprav imamo fajno kosilo doma (pohani puranji zrezki in pomfri). Dobro, ker imam samogovore raje grem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.11.2009 19:12:56
|
|
|
|
nia5
|
Kaka žalost
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.11.2009 19:14:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kaka žalost
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.11.2009 19:57:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kaka žalost pa ni več
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 15.11.2009 20:24:22
|
|
|
|
tally
|
no a bo kaj?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?