|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske morske zvezdice in ježki
15.11.2009 4:49:09   
katrinka
tale rr spet nagaja, kot lahko na zgornjem seznamu vidite nekaj slik noce pokazati, sem sla za nazaj gledat in je stanje enako pa tudi na drugih temah je tako, torej dajte tiste ki vam slike vasega otrocka ne pokaze ali pa tudi tiste ki jo zelite samo spremeniti objavite sliko na forumu in bom seznam popravilauser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
15.11.2009 5:09:31   
katrinka
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image Naty-Taja & Urban
user posted image Svet & Ana   
user posted image Sabina84 & Lia
user posted image   Ana & Val
user posted image Melika & Niko
user posted image   Ninocka & Lian Neo
user posted image
Anci banci & Svit
user posted image Zoga08 & Lea
user posted image Donna22 & Zala
user posted image Spela30 & Taj
user posted image Netopirčy81 & Maja
user posted image Jaknik1 & Aljaž
user posted image _ella_ & Nina Heidi
user posted image jazzz27 & Boris
user posted image jasna81 & Inaja
user posted image češnca & Juš
user posted image katrinka & Suzana Vanesa
user posted image ribica80 & Ožbe
user posted image sinskaT & Nik
user posted image linaema & Zoja
user posted image ally1 & Luka
user posted image bybyka_1987 & Julian
user posted image chatty & Tristan
user posted image elevitka & Tai

user posted image lejkica & Zoja
user posted image vixen & Anže
[url=http://www.shrani.si/?2j/eQ/1KcyALqg/andmoj.jpg]user posted image [/url]
andmoj & Kristina
user posted image kaos & Maj
user posted image alex01 & Nejc
user posted image chebellca & Lili
user posted image inuasa & Vito
user posted image sempervivum & Klemen
user posted image dd77 & Luka
user posted image boomer & Julijana
user posted image rina22 & Timeja
user posted image   lilka & Ožbej
user posted image blacky24 & Tinkara
user posted image galateal & Aelita Ana
user posted image giggica & Bianca
user posted image ursikam & Luka
user posted image kind & Kristjan

< Sporočilo je popravil katrinka -- 15.11.2009 5:47:52 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
15.11.2009 10:20:59   
katrinka
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image Naty-Taja & Urban
user posted image svet & Ana   
user posted image sabina84 & Lia
user posted image   ana & Val
user posted image melika & Niko
user posted image ninocka & Lian Neo
user posted image
anci banci & Svit
user posted image zoga08 & Lea
user posted image donna22 & Zala
user posted image spela30 & Taj
user posted image netopirčy81 & Maja
user posted image jaknik1 & Aljaž
user posted image _ella_ & Nina Heidi
user posted image jazzz27 & Boris
user posted image jasna81 & Inaja
user posted image češnca & Juš
user posted image katrinka & Suzana Vanesa
user posted image ribica80 & Ožbe
user posted image sinskaT & Nik
user posted image linaema & Zoja
user posted image ally1 & Luka
user posted image bybyka_1987 & Julian
user posted image chatty & Tristan
user posted image elevitka & Tai

user posted image lejkica & Zoja
user posted image vixen & Anže
user posted image
andmoj & Kristina
user posted image kaos & Maj
user posted image alex01 & Nejc
user posted image chebellca & Lili
user posted image inuasa & Vito
user posted image sempervivum & Klemen
user posted image dd77 & Luka
user posted image boomer & Julijana
user posted image rina22 & Timeja
user posted image lilka & Ožbej
user posted image blacky24 & Tinkara
user posted image galateal & Aelita Ana
user posted image giggica & Bianca
user posted image ursikam & Luka
user posted image kind & Kristjan

< Sporočilo je popravil katrinka -- 15.11.2009 10:30:52 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
15.11.2009 10:57:06   
katrinka
no, tole je pa moja princeskauser posted image

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
15.11.2009 12:01:44   
Špela30
Katrinka... pa je res prava princeska tvoja Suzi!user posted image

ella
... ja Heidi je res velika bejbika.user posted image

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
15.11.2009 17:13:01   
andmoj
Pozdravček!!!

Punce, jaz imam takšne probleme z rr, ko se vpišem in napišem post, ga oddam in ko se odjavim, mi od rr-ja odpirat začne okenčke - po 15 naenkrat in bolj, ko jih zapiram, bolj se mi sami od sebe odpirajo. Potem moram pa računalnik enostavno ugasniti, ker drugače iz tega nikakor drugače ne pridem ven.

No, v glavnem, naša čebelica je pridna, dobr, da še kaj zajoka, vsaj vemo, da jo imamo :)

No, pa še novejše slikce od naše čebelice.

user posted image

user posted image

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
15.11.2009 17:57:10   
Alex01
katrinka - evo, slikca Nejca, ker sem videla, da naše ne pokaže

user posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 15.11.2009 17:59:16 >

(odgovor članu andmoj)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
15.11.2009 18:01:38   
Alex01
Sory, sem pogledala samo zgornji seznam, kjer slikce ni. Šele sedaj sem pa videla, da na tistem, ki je narejen nekaj čez deseto uro pa je user posted image .

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
15.11.2009 19:39:28   
rina22
mamice, vsi vaši sončki so pravi zakladki user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa že malo daje panika zardi cepljenja... vsi me strašijo s tem, da bo Timeji čist zmešalo ritem spanjauser posted image

Koliko mamic se je odločilo, da ste dale po dopolnjenem 4. mesecu user posted image kašice?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
15.11.2009 20:13:17   
Anonimen
katrinka,alexo1,andmoj: vsi so pravi lepotci- prav profesionalno pozirajo...
rina22: mi bomo počakali vsaj do 5. meseca, ampak je samo dojen- se moramo prvo naučiti piti iz flaške, ker še ne gre...

(odgovor članu rina22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1910
15.11.2009 20:29:38   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Mene pa že malo daje panika zardi cepljenja... vsi me strašijo s tem, da bo Timeji čist zmešalo ritem spanjauser posted image

Nam se ni ne prvič ne drugič spremenil ritem spanja, tak da brez panikeuser posted image Otroci so različni ...

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
15.11.2009 21:04:59   
hrupka
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Nam se ni ne prvič ne drugič spremenil ritem spanja, tak da brez panikeuser posted image Otroci so različni ...

Nam tudi ne. Držimo pesti.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
15.11.2009 21:33:43   
hrupka
Pokomentiram še malo za sproti in malo za nazaj:

GH
: mi bomo počakali do 5. meseca in pol, kot so nam predlagali na zdravniškem pregledu. Glede na to, da danes praznujemo 5 mesecev, torej še nekje 14 dni.
Cepljenje: Pri 2. cepljenju je imela samo rdečino na mestu vboda, ki pa je izginila po 1 dnevu. Zatrdlina se ni pojavila.
Malčki - vsak dan lepši in večji.
Popoldansko spanje - ne kompliciramo popolnoma nič. Čez dan spi v dnevni sobi, ponoči v svoji posteljici v spalnici.
Stolček za hranjenje - Lemi, za pri babicah pa trip-trap.
Avtosedež - še ne bomo kupovali, razmišljamo pa tudi mi (beri: AS je pri nas moška zadeva user posted image ) o Recaro-tu.

Boomer - strinjam se z vsem, kar so povedale ostale mamice. En user posted image za Julijano in en user posted image za mamico.

Za Boomer, ello in vse ostale, ki med porodniško tudi delate en velik user posted image . Res ste carice.

Parametri rasti otrok - če katero zanima - prilagam link http://www.pedijatrija.org/Download/2005/01/23/percentilne_krivulje_5-95_(crveno_plave_u_boji).pdf

To bo za danes vse, želim vam prijetno noč in čim manj vstajanj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
15.11.2009 21:37:59   
linaema
Evo še našo srčico. Zoja.

user posted image

user posted image

user posted image

Kašice sem ji probala dat malce skuhanega korenčka, pa ji ni najbolj pasalo.Mislim,da je še malo zgodaj in sem rekla,da spet probam po 5.mesecu.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
15.11.2009 21:38:59   
Alex01
Bolj poredko se oglašam, berem vas pa kar redno.
Vaši otroci so krasni, pravi mali modeli user posted image .

Naš Nejc je prvo cepljenje dobro prestal, je popil tudi cepivo proti rotavirusu, res pa je nekaj dni po cepljenju bil bolj nemiren, spanje je malo padlo "iz tira", ampak vse skupaj ni trajalo več kot par dni user posted image
Mi2 se samo dojiva, tako, da z uvajanjem GH ne bova pričela pred 6 mesecev, sem isto pri prvem otroku (ki pa ima danes že osem let).

Glede spanja - Nejc še zelo veliko spi, kar se mu verjetno pozna tudi na teži, saj ima že blizu 9kg (ob rojstvu 4320g),  v torek bomo stari že 4 mesece. Joj, kako gre hitro časuser posted image . Spat gre okrog devetih zvečer, ponavadi prespi celo noč do 5.30, se podojiva, pa nazaj zaspi nekje do 8.30. Potem pa gre spat okrog 9.30 do 11.30, pa od 13-15h, pa ob 19-19.30h, kakšen dan pa še v času od 15-19 za kakšne pol urce. Mi je tudi prvi otrok tako veliko spal.

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 15.11.2009 21:48:51 >

(odgovor članu hrupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
15.11.2009 21:47:18   
Alex01
Mal sem se razpisala. lahko in mirno noč vsem.

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 15.11.2009 21:48:17 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
15.11.2009 23:59:03   
Belika
,
Živjo...

na hitro da se malo javim. Včeraj smo imeli 4 mesece, z GH mislim, da bomo še malo počakali, je pa danes ko smo imeli kosilo zraven odpiral usta, kot bi jhotel jesti (baje, da je to eden izmed znakov, dabo kmalo potreboval kaj konktretnejšega), no jaz bomo videla kaj bo rekla pediatrinja, zankrat se nam nikamor ne mudi.

STOLČEK - imamo prima pappa od PP in pa antilopo. Bomo videli, kaj se bo bolj obneslo, eden bo šel itak k taščiuser posted image

ZOBKI - nisem nikjer zasledila, ali imate že kak zobek? Pri nas se je naredila bunkica na dlesni in je vsak dan malo večja (se mi zdiuser posted image ) in vse rdeče okoli, slin se pa tako, da če bi imela lonček, bi do večera pomoje do polovice s tistim napolnila banjico za kopati user posted image , roke si gloda še bolj in sedaj sem kupila nubiyevo ščetko za na prst in mu malo drgnem dlesni. Prav uživa zraven in tako cuza in vlečeuser posted image ...
Dva dni je tudi jok (kričanje), bolj izrazito, in pred spanjem obvezno neutolažljiv jok, česar do sedaj ni bilo. Danes sem mu namazala dlesni z calgelom ko je bil tak jok pred spanjem, pa je takoj zaspal kot top. Imam na sumu, da je prvi zobek nekje blizu....

VOZIČEK - no do sedaj je užival v vožnji z vozičkom. Od petka dalje pa zaćne nekje na pol poti kričati (ne jokati ampak kričati na vso grlo, da se prav obračajp za namauser posted image ), in ko ga vzamem ven je spet nasmejan. Ko ga položim pa spet jok.... tako da ga potem nosim in zraven voziček rinemuser posted image ....
Ravno v soboto nama je spet to naredil - smo bili zunaj in začne dež (secer ne veliko) in on na pol poti v jok (oz. kričanje). Ga vzameva ven, se pomiri, v vozičku pa zvijanje, dretje... Midva pa brez dežnika (prevleko za voziček sem pa imela) in šibamo po dežju z malim v naročju in z praznim vozičkom do prvega Baby centra (par 100 m), mu kupiva obešanko za na voziček (tako luštnouser posted image ), če ga bo kaj zamotla, in bo raje v vozičku. No na poti domov je od utrujenosti zaspal, danes pa je prav tako spal v vozičku). jutri sva pa sama doma in imava slikanje kolkov, ker bova šla peš samo upam, da bo lok z igračkami deloval, da ne bo spet napada dobil (ker res, kot sem rekla - on ne joka, on kriči na vso grlo, kot bi ga iz kože dajaliuser posted image )....
Joj tole kričanje je res grozno, sicer se v rokah isti trenutek pomiri, ampak moram pa kar globoko zajeti sapo, da ostanem mirna in si priklicati tisti stavek, ki sem vam ga zadnjič napisala (najbolj me ljubi takrat, ko to najmanj zaslužim, kajti takrat to najbolj potrebujem...)...

No vsaj spimo pa še vedno 12 ur v kosu (oz, zadnje dva dni 11 ur in pol, ker se pol ure pred spanjem, deremo, zvijamo in kričimo), ob 7h zjutraj poje svoj obrok in spet potegne tja do devetih desetihuser posted image user posted image ... čez dan pa kakor je, včasih spi veliko, včasih skoraj nič...

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
16.11.2009 9:26:43   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Belika

STOLČEK - imamo prima pappa od PP in pa antilopo. Bomo videli, kaj se bo bolj obneslo, eden bo šel itak k taščiuser posted image

To je tisti, ko se da naslon v skoraj ležeči položaj? Kdaj pa boš ga dala not? Ko bo samostojno sedel ali kaj prej?

No vsaj spimo pa še vedno 12 ur v kosu (oz, zadnje dva dni 11 ur in pol, ker se pol ure pred spanjem, deremo, zvijamo in kričimo), ob 7h zjutraj poje svoj obrok in spet potegne tja do devetih desetih ... čez dan pa kakor je, včasih spi veliko, včasih skoraj nič...

Super user posted image user posted image user posted image user posted image Timeja je prejšnji teden tudi 3 dni zaporedoma spala od 21h do 6h, potem pa še do 9h, zdaj smo pa spet bili pri babici čez vikend, pa se ji je cel sistem porušiluser posted image

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
16.11.2009 9:29:11   
rina22
belika, še tole sem hotla dodat - glede vožnje z vozičkom... Probaj ga nekaj časa nosit v kengurujčku (če ga maš) ali pa mu daj strehico dol, da bo več videl okoli (ali maš že športni del gor?) Joj, sem čist za cajtom, več ne vem, kaj se dogaja....user posted image Upam pa, da čimprej tole porihtateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
16.11.2009 9:31:39   
rina22
Skoraj vse boste začele z uvajanjem GH okrog 5., 6. meseca... Me prav zanima, kaj bo meni "svetovala" P v sredo.. Jaz pa namenim po dopolnjenem 4. mesecu ji dat (vsaj za probo) mlečno kašico. Pol pa bom vidla, kak jo bo sprejela. Če ji ne bo odgovarjalo, bom počakala, če pa ji bo, bom pa nadaljevala.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
16.11.2009 10:16:00   
Češnca
Dan!

Se javljamo prehlajenčki. user posted image Oba miškota mi kihata, pa iz noska teče. Itak je ta starejši čist poljubčal ta malega in ga nalezel... Ah, kaj češ, močna je ta bratska ljubezen! user posted image

user posted image user posted image user posted image krasne fotke!!! Če bo kaj časa jih pokomentiram malce bolj dosledno...

IZVIRNO SPOROČILO: ursikam

rina22: mi bomo počakali vsaj do 5. meseca, ampak je samo dojen- se moramo prvo naučiti piti iz flaške, ker še ne gre...

Zakaj se pa mora naučit piti iz flaške? Sej kašice so za po žlici (načeloma). user posted image Nekateri otročki nikoli ne uporabljajo flaške, tekočino (vodo, čaj) lahko daješ po žlički oz. potem iz lončkov, ki ne polivajo.
Jst bom počakala nekje do 5. m, potem pa počasi kako riževo kašico, da se do 6. m mal na žlico navadi. Potem pa korenček itd... user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Se podpišem. Se nam ritem vsake toliko časa ruši, ampak, ko je bil cepljen se ni pa nič spremenilo. user posted image

Tudi jst moram rečt B R A V O vse mamice, ki ste tako pridne, da tudi že delate! user posted image user posted image user posted image Kapo dol. user posted image

Šibam...

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
16.11.2009 11:41:15   
šivilja
Izgleda, da bom vsaj v nečem prvi - če pravilno sklepam glede na simptome, ima naš Klemen gripo. Ker je seveda doma z mano in Hano, samo čakam, da še ona zboli. Ko bo zbolele pa še Helena, lahko pa odprem bolnišnico. Kaj bi (bo ), če zbolim jaz pa raje ne pomislim.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
16.11.2009 11:42:12   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Špela30

Katrinka... pa je res prava princeska tvoja Suzi!user posted image

hvalauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Sory, sem pogledala samo zgornji seznam, kjer slikce ni. Šele sedaj sem pa videla, da na tistem, ki je narejen nekaj čez deseto uro pa je  .

ah ni problema, sem vceraj cel dan iskala po straneh nazaj pa vse albume in sem vecino slik nasla...da ne bi bla kera huda ker njenga otrocka ni gor...bom dala tole novejso sliko tvojga cukerckauser posted image user posted image user posted image

Koliko mamic se je odločilo, da ste dale po dopolnjenem 4. mesecu kašice?

moja frajla je bila 4 mesece v petek, v soboto je dobila prvic gh - jabolcek z visnjo, sicr ji ni bil ukus vsec-mal na kislo vlece, nocm zacet s sladkim zato da bo vse jedla, ampak je pojedla...vsak dan par zlick dobi in dons je ze zlo lepo jedla brez cudnih izrazov...heheuser posted image trebuscek ni nic nagajaluser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ursikam

hvala, hvala
drugace pa moja frajla zna ze jesti na zlicko - tako sm ji vedno dajala ad3 ter tudi po flaski zna...zdaj je samo od njene prebave odvisno ali bomo nadaljevaliuser posted image

ZOBKI - nisem nikjer zasledila, ali imate že kak zobek? Pri nas se je naredila bunkica na dlesni in je vsak dan malo večja (se mi zdi ) in vse rdeče okoli, slin se pa tako, da če bi imela lonček, bi do večera pomoje do polovice s tistim napolnila banjico za kopati , roke si gloda še bolj in sedaj sem kupila nubiyevo ščetko za na prst in mu malo drgnem dlesni. Prav uživa zraven in tako cuza in vleče ...
Dva dni je tudi jok (kričanje), bolj izrazito, in pred spanjem obvezno neutolažljiv jok, česar do sedaj ni bilo. Danes sem mu namazala dlesni z calgelom ko je bil tak jok pred spanjem, pa je takoj zaspal kot top. Imam na sumu, da je prvi zobek nekje blizu....

po opisanem sodec bo kmalu zobek vn pokukaluser posted image

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
16.11.2009 11:46:01   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Izgleda, da bom vsaj v nečem prvi - če pravilno sklepam glede na simptome, ima naš Klemen gripo. Ker je seveda doma z mano in Hano, samo čakam, da še ona zboli. Ko bo zbolele pa še Helena, lahko pa odprem bolnišnico. Kaj bi (bo ), če zbolim jaz pa raje ne pomislim.

ja upam da se motis, ce pa boste ze bolni pa upam da bo cim prej slo stranuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
16.11.2009 13:01:04   
Galateal
Najprej zahvala vsem za komplimente user posted image

Komplimente za luštkane otročke pa Andmoj, Alex01 in linaema

Ursikam: Dali nam je bil res všeč. Niso bile sicer na ogled njegove velike slikarije, ampak so bile ilustracije vseeno zelo posebne in sem bila pozitivno presenečna. No, pa tamala je bila čisto navdušena. Kaže, da bo imela isti okus kot jaz user posted image

Stolček mi je tale prima papa diner, ki ga ima Spela30 res zelo všeč. Saj, Katrinka tvoj je po opisu sodeč precej podoben. No, tudi meni je važno, da gre lahko v različne naklone in višine, da se lahko pladenj umakne in da je na koleščkih. A sta Suzi in Taja že dali v stolček in se obnese? Bi jo rada kar kmalu k mizi dala, ker na gugalniku je čisto prenizka in nesrečna, ko nas gleda navzgor.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.