Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.11.2009 11:17:24
|
|
|
|
Olivija*
|
daan! tudi mi odlično spimo kljub izraščanju spodnjih trojkic in smrkavemu nosu. upam, da spanje ostane kot je, nos pa gre na bolje naša A že nekaj dni zavrača flaško mleka zvečer pred spanjem, zato sem pomislila, da je mogoče napočil trenutek za odvajanje od flaške. iz kozarčka kar lepo pije..itak pa vedno držim pod brado brisačko, ker tudi mimo fajn teče...ampak, v glavnem se ji ne zaleti in tudi jeziček lepo drži pod kozarcem. ampak nimam pojma, kako naj jo odvadim od flaške čaja...sploh zdaj, ko je prehlajena in se mi zdi, da ji topli napitki dobro denejo (razen mleka, ki ga ne mara)...mogoče pa le še ni čas za odvajanje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.11.2009 11:23:09
|
|
|
|
gold fish
|
dober dan ...samo na brzino...naš ta mali pikec je včeraj kar možeku v dnevni med igranjem zaspal pred 19 uro...smo ga pol previli, porihtali, oblekli v pižamo in dali v kinderpet...je spal danes do 7 zjutraj... ...brez mrdanja .... .....ta veliki pikec si je za rd zaželel klaviaturo...tisto ta pravo...in zdaj mi že cel dopoldan špila (ta mali mu pa pomaga)......še sreča, da gremo čez par ur na teren..... hvala za čestitke.... se kaj javim...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.11.2009 12:50:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
naša A že nekaj dni zavrača flaško mleka zvečer pred spanjem, zato sem pomislila, da je mogoče napočil trenutek za odvajanje od flaške. iz kozarčka kar lepo pije..itak pa vedno držim pod brado brisačko, ker tudi mimo fajn teče...ampak, v glavnem se ji ne zaleti in tudi jeziček lepo drži pod kozarcem. Sem prow vesela, da smo ukinili flaško že pred 3 meseci.... Naša Larika je krasna punca... in vsem okoli sebe razdaja svojo ljubezen...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.11.2009 13:27:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma kaku se kliče tista tabla in svinčnik v katerega vodo naliješ?? Zadnjič so bli linki glede tega, ma ne vem, koliko nazaj bi mogla... 10 strani sem pogladala, ma nisem najdla.... Midve sva spet cel weekend sami.... Še dobro, da imamo tko nezahtevnega otroka...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.11.2009 13:47:11
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma kaku se kliče tista tabla in svinčnik v katerega vodo naliješ?? Zadnjič so bli linki glede tega, ma ne vem, koliko nazaj bi mogla... 10 strani sem pogladala, ma nisem najdla.... Midve sva spet cel weekend sami.... Še dobro, da imamo tko nezahtevnega otroka... Tista tabla in svinčknik v katerega vodo naliješ se kliče AQUADRAW CLASSIC, je pa od Tomya. Lepo se imejta čez vikend. A piha kaj burja?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.11.2009 13:48:23
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish dober dan ...samo na brzino...naš ta mali pikec je včeraj kar možeku v dnevni med igranjem zaspal pred 19 uro...smo ga pol previli, porihtali, oblekli v pižamo in dali v kinderpet...je spal danes do 7 zjutraj... ...brez mrdanja .... .....ta veliki pikec si je za rd zaželel klaviaturo...tisto ta pravo...in zdaj mi že cel dopoldan špila (ta mali mu pa pomaga)......še sreča, da gremo čez par ur na teren..... hvala za čestitke.... se kaj javim... Super za spanec od mini pikeca, ter vse najboljše velikemu pikecu za r.d. Mašinca boš ja imela muzikante pri hiši.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.11.2009 13:49:33
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ampak nimam pojma, kako naj jo odvadim od flaške čaja...sploh zdaj, ko je prehlajena in se mi zdi, da ji topli napitki dobro denejo (razen mleka, ki ga ne mara)...mogoče pa le še ni čas za odvajanje Lana še pije iz flaške. Se pa počasi učiva iz kozarca. Ampak tudi čaj ji raje dam v flašo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.11.2009 13:51:26
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Hrano mu po novem skrivamo, čeprav je težko, ker že ve, čemu služi posoda za kruh, hladilnik, posoda za piškote Zakaj mu skrivate? A bi kar jedel cel dan? Kako kaj služba?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.11.2009 13:53:36
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa sem neko virozo fasala.....tak sem že cel mesec prehlajena,konkretno,včerajšnjo noč pa sem na WC-ju prebila ...bruhala nonstop Neka viroza razhaja po vrtcih in šolah, tak da možno, da si kaj dobila od A. Jaz se v glavnem izogibam lokalov, trgovin, če ni nujno. Tak da bom kak dinar privarčevala na ta račun.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.11.2009 14:24:51
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK dobro jutro ojla!! kako ste?? marija? Hvala kar gre, še zmeraj pa pokašljuje Račka, pri nas smo imeli tudi težave z glasilkami in mi tudi še kašlja - v glavnem ponoči in zjutraj, čez dan ne. Sirupa mu ne dajem več, a ti ga še daješ Mariji? kateri sirup pa imaš? mi ga ne dajemo Nekaj za izkašljevanje. Na bel recept. Ga ne dajem več.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.11.2009 14:29:00
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK fiši - dons maš zadnji porodnišnični (al kako se že napiše) dan? a veš, da je bil moj zadnji porodnišnični dan 3.11, zdaj že LD teče O, lejo, si se malo potuhnila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.11.2009 14:34:05
|
|
|
|
Čarli08
|
Pa še čestitke Fiškinemu pikcu za r.d. Zdaj pa grem mojadva spita in imam malo miru.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.11.2009 15:45:04
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...eto, pokomentirala sem, štemplala tudi... jutri praznujemo 10 rd od ta večjega pikeca ...... lepo bodite....mi bomo tudi lepo praznujte!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.11.2009 18:57:05
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish aja, pa pozdravček tistim, ki me pogrešate ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.11.2009 18:57:15
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Dan Jaz pa sem neko virozo fasala.....tak sem že cel mesec prehlajena,konkretno,včerajšnjo noč pa sem na WC-ju prebila ...bruhala nonstop Zgleda sem se od A nalezla....ampak ona je že boljša
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.11.2009 20:11:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
Tista tabla in svinčknik v katerega vodo naliješ se kliče AQUADRAW CLASSIC, je pa od Tomya. Lepo se imejta čez vikend. A piha kaj burja? Hvala.... Nič ne piha, ma tut sonca ni blo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.11.2009 20:12:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma kaku se kliče tista tabla in svinčnik v katerega vodo naliješ?? Zadnjič so bli linki glede tega, ma ne vem, koliko nazaj bi mogla... 10 strani sem pogladala, ma nisem najdla.... Midve sva spet cel weekend sami.... Še dobro, da imamo tko nezahtevnega otroka... Tista tabla in svinčknik v katerega vodo naliješ se kliče AQUADRAW CLASSIC, je pa od Tomya. Lepo se imejta čez vikend. A piha kaj burja? Poizvedba je vrnila 0 rezultatov...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.11.2009 20:16:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ampak nimam pojma, kako naj jo odvadim od flaške čaja...sploh zdaj, ko je prehlajena in se mi zdi, da ji topli napitki dobro denejo (razen mleka, ki ga ne mara)...mogoče pa le še ni čas za odvajanje ta čaj spije v postelji pred spanjem? Če ne, jo kar na slamico navadi - bubika ful lepo pije. In ji dajem na slamico, ker na splošno malo pije, tako pa gre več tekočine v njo Bubija smo na brzino odvadili od flašk, enostavno "so bile umazane in jih je bilo treba vrečt v smeti". Je razumel, ampak je bil star blizu 2 leti. Meni se še ni zdi potrebno odvajanje.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.11.2009 20:17:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma kaku se kliče tista tabla in svinčnik v katerega vodo naliješ?? Zadnjič so bli linki glede tega, ma ne vem, koliko nazaj bi mogla... 10 strani sem pogladala, ma nisem najdla.... od Ravensburgerja je Aqua doodle. Od Tomy-ja pa Aquadraw.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.11.2009 21:19:52
|
|
|
|
RAČKAPK
|
fiši - TA VELIKEMU PIKECU VSE NARTABULŠ ZA ROJSTNI DAN
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.11.2009 21:30:00
|
|
|
|
*bubi*
|
Tam pa tega še nisem zasledila Bom šla pogledat, če imajo slučajno v Direndaju, da vnovčim kupončke za 20% popusta. Jih imam kar nekaj, bo treba celo trgovino pokupit Če katera rabi, me lahko reši pred bankrotom
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.11.2009 22:27:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Tam pa tega še nisem zasledila Bom šla pogledat, če imajo slučajno v Direndaju, da vnovčim kupončke za 20% popusta. Jih imam kar nekaj, bo treba celo trgovino pokupit Če katera rabi, me lahko reši pred bankrotom Ma jst sem pa vidla, samo sem mislila prek neta naročit... O, kje si kupončke dobila?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 15.11.2009 8:23:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Tam pa tega še nisem zasledila Bom šla pogledat, če imajo slučajno v Direndaju, da vnovčim kupončke za 20% popusta. Jih imam kar nekaj, bo treba celo trgovino pokupit Če katera rabi, me lahko reši pred bankrotom Ma jst sem pa vidla, samo sem mislila prek neta naročit... O, kje si kupončke dobila? reklama tvoja (bodoča) konkurenca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.