Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 20:58:46
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jaaaaaaa, sploh ni slabo. Škoda, ko se nam ni izšlo še v 90. minuti, bi lahko izenačili V MB pa damo en gol in Rusi nobenega, pa smo naprej feliška, me presenečaš. Nisem vedela, da ti fuzbal obvladaš kako nisi vedla??? jaz sem totalni športni fanatik. Še namesto B., ker njemu pa "dol visi" za šport in pol jaz navijam za oba, pa Jure mi pomaga
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 20:58:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Bravo! Mami pa ima čas za rač. Nika se tud zamoti, sam skoz šiba sem in tja in jo moram nosit nazaj. Danes smo umikali okvirje z ene nizke police, ker jo žene tja kot magnet. jaz sem danes voščilnice delala, Lija pa rožo jedla . Mi je bilo sumljivo da je tak dolgo tiho, jo pogledam ona pa veselo po roži mlati..hamsi,hamsi S čem si je pa postregla? Z listi ali cvetovi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 20:59:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober večer! MAlo se javim na hitro, da ne bo kakih neupravičenih. Grem gledati film, pa moj mi že davno obljubljeno masažo spet obljublja. Drugače smo okej. Pa ve? a je kej pametnega na tv? al maš kaj pametnega z neta? na TV ne vem...z neta..pa še vlečemo a s Partisa vlečeš? a si mogoče gledala The Pursuit of Happyness? Jaz ga mam na računalniku, samo ga še nisem gledala, ga pa moj brat ne more prehvalit. Pa Seven Pounds, ta mi je pa kar kocine pokonci postavil, ti bo všeč, če imaš rada filme, ko je treba zraven malo mislit ne, nisem gledala..grem kar sedaj pogledati, če je gor Hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 20:59:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jaaaaaaa, sploh ni slabo. Škoda, ko se nam ni izšlo še v 90. minuti, bi lahko izenačili V MB pa damo en gol in Rusi nobenega, pa smo naprej feliška, me presenečaš. Nisem vedela, da ti fuzbal obvladaš kako nisi vedla??? jaz sem totalni športni fanatik. Še namesto B., ker njemu pa "dol visi" za šport in pol jaz navijam za oba, pa Jure mi pomaga pol pa boma mogle eno skupno tekmo dol vdarit (z gledanjem mislim)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 21:00:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Bravo! Mami pa ima čas za rač. Nika se tud zamoti, sam skoz šiba sem in tja in jo moram nosit nazaj. Danes smo umikali okvirje z ene nizke police, ker jo žene tja kot magnet. jaz sem danes voščilnice delala, Lija pa rožo jedla . Mi je bilo sumljivo da je tak dolgo tiho, jo pogledam ona pa veselo po roži mlati..hamsi,hamsi S čem si je pa postregla? Z listi ali cvetovi? z listi, ker je cvetove tomaž par dni nazaj dol porezal.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 21:01:24
|
|
|
|
tasa_m
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 21:01:51
|
|
|
|
mama_milchy
|
pridem nazaj čvekat, ma mali navuhanček noče zaspat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 21:02:16
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 21:03:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Bravo! Mami pa ima čas za rač. Nika se tud zamoti, sam skoz šiba sem in tja in jo moram nosit nazaj. Danes smo umikali okvirje z ene nizke police, ker jo žene tja kot magnet. jaz sem danes voščilnice delala, Lija pa rožo jedla . Mi je bilo sumljivo da je tak dolgo tiho, jo pogledam ona pa veselo po roži mlati..hamsi,hamsi S čem si je pa postregla? Z listi ali cvetovi? z listi, ker je cvetove tomaž par dni nazaj dol porezal. A pr vas tud moški del skrbi za rože?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 21:06:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A pr vas tud moški del skrbi za rože? o ja, ker drugače bi imeli samo umetne po celem stanovanju Pr vam tud?
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 14.11.2009 21:07:00 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 21:08:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A pr vas tud moški del skrbi za rože? o ja, ker drugače bi imeli samo umetne po celem stanovanju Pr vam tud? Tud ja. Jaz in rože je hmmm... kaj pa vem, ne štekamo se in raje umrejo kakor da mi delajo družbo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 21:09:50
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ma vse tako hvalite yanio kako dobro kuha, le glejte da se drugič še štajerke ne privesimo na vaše čveke . (yania da neboš mislila, da dvomim v tvojo kuho). hahahaaa ja le glejte... no, če ima še katera neješčega ,,,,,povabim na hiter kurs, kak to zgleda, da začnejo jesti...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 21:10:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A pr vas tud moški del skrbi za rože? o ja, ker drugače bi imeli samo umetne po celem stanovanju Pr vam tud? Tud ja. Jaz in rože je hmmm... kaj pa vem, ne štekamo se in raje umrejo kakor da mi delajo družbo. me tudi ne, pa z Lijo očitno tud ne, če jih hoče popapcat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 21:10:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ma vse tako hvalite yanio kako dobro kuha, le glejte da se drugič še štajerke ne privesimo na vaše čveke . (yania da neboš mislila, da dvomim v tvojo kuho). hahahaaa ja le glejte... no, če ima še katera neješčega ,,,,,povabim na hiter kurs, kak to zgleda, da začnejo jesti... a je lahko ješči, pa vseeno pridemo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 21:12:20
|
|
|
|
yania
|
rože...jooj, sem ravno prej vidla, da mi orhideja spet divja da je je joooj.....take veje dela, da okna ne morem odpreti...jo obrnem od okna, pa že obrača spet vse k svetlobi in še ena steblo dela, tako da spet ne gre okna odpret, ker je zdaj z obeh strani vse polno... ah, sem zakomplicirala... cveti pa ponavadi okrog novega leta....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 21:12:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober večer
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 21:14:37
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ma vse tako hvalite yanio kako dobro kuha, le glejte da se drugič še štajerke ne privesimo na vaše čveke . (yania da neboš mislila, da dvomim v tvojo kuho). hahahaaa ja le glejte... no, če ima še katera neješčega ,,,,,povabim na hiter kurs, kak to zgleda, da začnejo jesti... a je lahko ješči, pa vseeno pridemo? ja ne vem...kaj hočeš da ti manj poje?.... tudi to znamo...kako grenko bučko daš noter in ne bo odprla ust, da si kaktus... hecam se, veš da lahko....a sem kdaj rekla, da koga ne sprejmemo...? ...če se le pripeljete in nimate kakšnih strahov pred cesto ( )
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 21:16:38
|
|
|
|
yania
|
ooo..hud... http://24ur.com/ekskluziv/glasba/video-ruska-ruleta-seksi-rihanne.html meni osebno...čeprav vsebina, pa kaj vem, spet kaka neumna vzpodbuda za mlade
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 21:17:51
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ma vse tako hvalite yanio kako dobro kuha, le glejte da se drugič še štajerke ne privesimo na vaše čveke . (yania da neboš mislila, da dvomim v tvojo kuho). hahahaaa ja le glejte... no, če ima še katera neješčega ,,,,,povabim na hiter kurs, kak to zgleda, da začnejo jesti... a je lahko ješči, pa vseeno pridemo? ja ne vem...kaj hočeš da ti manj poje?.... tudi to znamo...kako grenko bučko daš noter in ne bo odprla ust, da si kaktus... hecam se, veš da lahko....a sem kdaj rekla, da koga ne sprejmemo...? ...če se le pripeljete in nimate kakšnih strahov pred cesto ( ) mi spadamo med neješče. se javim za šnelkurz
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 21:19:35
|
|
|
|
yania
|
Ej, rožce moje,,,a je kjera za stvar, da se enkrat zmenimo in mal zažuramo?...same ženskice..tko na izi...bojo naši pri očkotih...a... sam vprašam...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 21:21:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania rože...jooj, sem ravno prej vidla, da mi orhideja spet divja da je je joooj.....take veje dela, da okna ne morem odpreti...jo obrnem od okna, pa že obrača spet vse k svetlobi in še ena steblo dela, tako da spet ne gre okna odpret, ker je zdaj z obeh strani vse polno... ah, sem zakomplicirala... cveti pa ponavadi okrog novega leta.... A tisto bogo rožco si zalila?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 21:21:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 21:21:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ej, rožce moje,,,a je kjera za stvar, da se enkrat zmenimo in mal zažuramo?...same ženskice..tko na izi...bojo naši pri očkotih...a... sam vprašam... Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Sam ko bom našla enga očkota, da bo med vikendi fraj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 21:23:09
|
|
|
|
yania
|
ok...vas zapuščam...grem taveliko spraviti v mižule... mogoče pridem še nazaj, al pa me ne bo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 21:24:15
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania rože...jooj, sem ravno prej vidla, da mi orhideja spet divja da je je joooj.....take veje dela, da okna ne morem odpreti...jo obrnem od okna, pa že obrača spet vse k svetlobi in še ena steblo dela, tako da spet ne gre okna odpret, ker je zdaj z obeh strani vse polno... ah, sem zakomplicirala... cveti pa ponavadi okrog novega leta.... A tisto bogo rožco si zalila? pa nehaj no... ja, sem, čeprav, mi je vseeno,,,ko jih imam itak preveč, sej se ni neki opomogla še...kot vidim...lahk pa da je v letih
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......