|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
14.11.2009 20:58:46   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: felix7
jaaaaaaa, sploh ni slabo. Škoda, ko se nam ni izšlo še v 90. minuti, bi lahko izenačili user posted image user posted image user posted image  V MB pa damo en gol in Rusi nobenega, pa smo naprej user posted image
feliška, me presenečaš. Nisem vedela, da ti fuzbal obvladaš user posted image

kako nisi vedla??? user posted image  jaz sem totalni športni fanatik. Še namesto B., ker njemu pa "dol visi" za šport user posted image  in pol jaz navijam za oba, pa Jure mi pomaga user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
14.11.2009 20:58:51   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Bravo! Mami pa ima čas za rač. user posted image

Nika se tud zamoti, sam skoz šiba sem in tja in jo moram nosit nazaj. user posted image Danes smo umikali okvirje z ene nizke police, ker jo žene tja kot magnet.

user posted image user posted image user posted image
jaz sem danes voščilnice delala, Lija pa rožo jedla user posted image . Mi je bilo sumljivo da je tak dolgo tiho, jo pogledam ona pa veselo po roži mlati..hamsi,hamsi user posted image user posted image

S čem si je pa postregla? Z listi ali cvetovi? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
14.11.2009 20:59:20   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dober večer! user posted image

MAlo se javim na hitro, da ne bo kakih neupravičenih. user posted image Grem gledati film, pa moj mi že davno obljubljeno masažo spet obljublja. user posted image

Drugače smo okej. Pa ve?

a je kej pametnega na tv? al maš kaj pametnega z neta? user posted image

na TV ne vem...z neta..pa še vlečemo user posted image

user posted image user posted image user posted image  a s Partisa vlečeš? a si mogoče gledala The Pursuit of Happyness? Jaz ga mam na računalniku, samo ga še nisem gledala, ga pa moj brat ne more prehvalit. Pa Seven Pounds, ta mi je pa kar kocine pokonci postavil, ti bo všeč, če imaš rada filme, ko je treba zraven malo mislit user posted image

ne, nisem gledala..grem kar sedaj pogledati, če je gor user posted image Hvala! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
14.11.2009 20:59:39   
tasa_m

jaaaaaaa, sploh ni slabo. Škoda, ko se nam ni izšlo še v 90. minuti, bi lahko izenačili user posted image user posted image user posted image  V MB pa damo en gol in Rusi nobenega, pa smo naprej user posted image
feliška, me presenečaš. Nisem vedela, da ti fuzbal obvladaš user posted image

kako nisi vedla??? user posted image  jaz sem totalni športni fanatik. Še namesto B., ker njemu pa "dol visi" za šport user posted image  in pol jaz navijam za oba, pa Jure mi pomaga user posted image
user posted image  user posted image   user posted image  pol pa boma mogle eno skupno tekmo dol vdarit (z gledanjem mislim) user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
14.11.2009 21:00:10   
tasa_m

Nika se tud zamoti, sam skoz šiba sem in tja in jo moram nosit nazaj. user posted image Danes smo umikali okvirje z ene nizke police, ker jo žene tja kot magnet.

jaz sem danes voščilnice delala, Lija pa rožo jedla user posted image . Mi je bilo sumljivo da je tak dolgo tiho, jo pogledam ona pa veselo po roži mlati..hamsi,hamsi user posted image user posted image

z listi, ker je cvetove tomaž par dni nazaj dol porezal.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
14.11.2009 21:01:24   
tasa_m
user posted image

user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
14.11.2009 21:01:51   
mama_milchy
pridem nazaj čvekat, ma mali navuhanček noče zaspat user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
14.11.2009 21:02:16   
mama_milchy

user posted image

user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
14.11.2009 21:03:41   
Najaa

z listi, ker je cvetove tomaž par dni nazaj dol porezal.

A pr vas tud moški del skrbi za rože? user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
14.11.2009 21:06:48   
tasa_m

o ja, ker drugače bi imeli samo umetne po celem stanovanju user posted image Pr vam tud?

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 14.11.2009 21:07:00 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
14.11.2009 21:08:27   
Najaa

o ja, ker drugače bi imeli samo umetne po celem stanovanju user posted image Pr vam tud?

Tud ja. user posted image Jaz in rože je hmmm... kaj pa vem, ne štekamo se in raje umrejo kakor da mi delajo družbo. user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
14.11.2009 21:09:50   
yania

ma vse tako hvalite yanio kako dobro kuha, le glejte da se drugič še štajerke ne privesimo na vaše čveke user posted image user posted image  user posted image .
(yania da neboš mislila, da dvomim v tvojo kuho).

hahahaaa
ja le glejte...
no, če ima še katera neješčegauser posted image ,,,,,povabim na hiter kurs, kak to zgleda, da začnejo jesti...user posted image user posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
14.11.2009 21:10:02   
tasa_m

Tud ja. user posted image Jaz in rože je hmmm... kaj pa vem, ne štekamo se in raje umrejo kakor da mi delajo družbo. user posted image user posted image   user posted image

user posted image user posted image
me tudi ne, pa z Lijo očitno tud ne, če jih hoče popapcat user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
14.11.2009 21:10:36   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: yania

ma vse tako hvalite yanio kako dobro kuha, le glejte da se drugič še štajerke ne privesimo na vaše čveke user posted image user posted image  user posted image .

hahahaaa
ja le glejte...
no, če ima še katera neješčegauser posted image ,,,,,povabim na hiter kurs, kak to zgleda, da začnejo jesti...user posted image user posted image user posted image
a je lahko ješči, pa vseeno pridemo? user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
14.11.2009 21:12:20   
yania
rože...jooj, sem ravno prej vidla, da mi orhideja spet divja da je je joooj.....take veje dela, da okna ne morem odpreti...jo obrnem od okna, pa že obrača spet vse k svetlobi in še ena steblo dela, tako da spet ne gre okna odpret, ker je zdaj z obeh strani vse polno...
ah, sem zakomplicirala...user posted image cveti pa ponavadi okrog novega leta....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
14.11.2009 21:12:49   
MalaČebelica
dober večer

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
14.11.2009 21:14:37   
yania

hahahaaa
ja le glejte...

ja ne vem...kaj hočeš da ti manj poje?.... user posted image user posted image user posted image tudi to znamo...kako grenko bučko daš noter in ne bo odprla ust, da si kaktus...user posted image user posted image

hecam se, veš da lahko....a sem kdaj rekla, da koga ne sprejmemo...?user posted image ...če se le pripeljete in nimate kakšnih strahov pred cesto (user posted image user posted image )

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
14.11.2009 21:16:38   
yania
ooo..hud...
http://24ur.com/ekskluziv/glasba/video-ruska-ruleta-seksi-rihanne.html

meni osebno...čeprav vsebina, pa kaj vem, spet kaka neumna vzpodbuda za mladeuser posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
14.11.2009 21:17:51   
MalaČebelica

hahahaaa
ja le glejte...

ja ne vem...kaj hočeš da ti manj poje?.... user posted image user posted image user posted image tudi to znamo...kako grenko bučko daš noter in ne bo odprla ust, da si kaktus...user posted image user posted image

hecam se, veš da lahko....a sem kdaj rekla, da koga ne sprejmemo...?user posted image ...če se le pripeljete in nimate kakšnih strahov pred cesto (user posted image user posted image )

mi spadamo med neješče. se javim za šnelkurz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
14.11.2009 21:19:35   
yania
Ej, rožce moje,,,a je kjera za stvar, da se enkrat zmenimo in mal zažuramo?...same ženskice..tko na izi...bojo naši user posted image  pri očkotih...a...
sam vprašam...user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
14.11.2009 21:21:23   
Najaa

rože...jooj, sem ravno prej vidla, da mi orhideja spet divja da je je joooj.....take veje dela, da okna ne morem odpreti...jo obrnem od okna, pa že obrača spet vse k svetlobi in še ena steblo dela, tako da spet ne gre okna odpret, ker je zdaj z obeh strani vse polno...
ah, sem zakomplicirala...user posted image cveti pa ponavadi okrog novega leta....

A tisto bogo rožco si zalila? user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
14.11.2009 21:21:24   
KOKICA32

LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
14.11.2009 21:21:58   
Najaa

Ej, rožce moje,,,a je kjera za stvar, da se enkrat zmenimo in mal zažuramo?...same ženskice..tko na izi...bojo naši user posted image  pri očkotih...a...
sam vprašam...user posted image

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Sam ko bom našla enga očkota, da bo med vikendi fraj. user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
14.11.2009 21:23:09   
yania
ok...vas zapuščam...grem taveliko spraviti v mižule...
mogoče pridem še nazaj, al pa me ne bo...user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
14.11.2009 21:24:15   
yania

A tisto bogo rožco si zalila? user posted image

pa nehaj no...
ja, sem, čeprav, mi je vseeno,,,ko jih imam itak preveč, sej  se ni neki opomogla še...kot vidim...lahk pa da je v letihuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......