|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
13.11.2009 14:43:36   
memole
Ejla!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Jaz sem se uredila za pregled da ne bom prišla tja kot en medvedek!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kosilo je napol skuhano je možek golaž naredil jaz bom pa njoke dala kuhat!user posted image
Popoldan pa na pregled!

Jaz res priporočam raje z hrano pridobivat železo kot pa se filat z tabletami!
Folk sedaj jemlje samo še tablete kar pa mislim da tudi ni lih najboljša varjanta sam da se pač prodaja!
Lepo mal solatke,mal rdeče pese,mal meska konjskega ker je dobro za kri pa jetrca goveja!user posted image
Jaz morem potrkat že celo življenje imam zelo dobro kri in mi nikoli ni bilo potrebno jemat unih tablet za železo,še po porodu ko so mi jih predpisali jih nisem jemala sem raje z raznoliko hrano ki je dobra za kri in je polna železa pridobila spet dobro kri!
Mislim da res vse preveč tablet se jemle!

Jaz sem tudi za srečanje!user posted image

Nič grem jaz vodo za njoke dat gor ker bojo lačna usta kmalu doma!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
13.11.2009 15:12:36   
dacy
Vsekakor je pesa, solata in ostala zelenjava najbolj zdrava varianta , ampak vazno je da pac dobimo dovolj zeleza in magnezija, tako ali drugace...
...meni osebno te tablete sumece cist odgovarjajo saj se z njimi se odzejam in zauzijem zraven tudi zadosti tekocine, medtem ko mi zelenjava ne pase lih nonstop jest :)

memole dober tek, ce se ne bi cuftov prej najedla bi mi ti zdaj kar fajn luste nardila user posted image

... jaz sem pa ravno izpod tusa, malo se bom se vsedla z mamo in poklepetala, pol pa pocasi letim proti Bledu, se prej pa se ustavim v Medvodah, ker je moj dragi do 18:00 na sihtu, da ga cmoknem koncno po skoraj enem tednu, mi ze prav fali :D

< Sporočilo je popravil dacy -- 13.11.2009 15:17:25 >

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
13.11.2009 15:17:23   
natasaxy
dan,

kako smo kaj? Vreme je danes res odlično. Moj sine je ravno iz vrtca je prišel tko žalosten, ker v petek lahko nesejo svoje igrače v vrtec in je nesel traktorček in dva avtomobilčka pa sta pomoje z enim fantkom vse zamenjala oz. pomoje mu je rekel da lahko domov vzame, zdej pa ni nikjer igrač njegovih. Je tko jokal..........no ja se bodo v ponedeljek zmenili kako in kaj, mogoče so celo v vrtcu med igračami pomešani:):)

Drugače pa nič posebnega, danes sem dobila ene nosečniške hlače in srajčko izposojeno, tako da bom lepa okoli hodila. Meni se zdi da sem vsak dan hujša,.......ne vem kakšna bom na koncu.......če pomislim kakšna sem bila prvič me bo tudi tokrat razneslo, samo v trebuh,.......povsod drugje sem pa ista:):)

zdej čutim skoz več brcik, danes jih je bilo sigurno že ene pet. Tako da iz dneva v dan se bolj počutim nosečo. Joj včeraj sem bila v Šparu in imajo tako luštne bodije,.......me je že skoraj prijelo da bi kar kaj kupila........pa čeprav imam dovolj doma.........ne vem kako se bom temu uprla.......upam da bo punčka, da bom imela razlog za kakšen nakup v roza oddelku:):)

Glede železa je pa tako,.......odvisno od organizma.......jaz sem skoz jedla veliko rdeče pese in ostalih stvari ki imajo železo pa sem imela hitro malo hemoglobina. Zaenkrat sem na 113........samo vem, da se moje železo hitro porablja.........tako da če bo tako kot v prvi nosečnosti bom kmalu pod 110. No upam na najboljše. V nosečnosti se pa vitamini in minerali še hitreje porabljajo.

O kakšnem srečanju se pogovarjate? Mogoče bi se pa lahko res kje dobile:) če nam uspe pred porodom.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
13.11.2009 15:31:10   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

Dober dan dekleta :)

... danes sem si privoscila malo daljse spanje... skoraj do kosila, pol me je pa prebudil vonj po cuftih v paradiznikovi omaki (njam, njam) user posted image

njami ... jaz sem pa včeraj to jedla user posted image in pire krompirček ... danes bo pa jota user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
13.11.2009 15:35:04   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: natasaxy

O kakšnem srečanju se pogovarjate? Mogoče bi se pa lahko res kje dobile:) če nam uspe pred porodom.

jaz sem tudi za ... user posted image ... če ne bo srečanje ravno na drugem delu slovenije user posted image , drugače pa bi se lahko dobile me iz obale ... čaki čaki, to moram na drugi forum napisat, ane memole? user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
13.11.2009 15:57:37   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

IZVIRNO SPOROČILO: natasaxy

jaz sem tudi za ... user posted image ... če ne bo srečanje ravno na drugem delu slovenije user posted image , drugače pa bi se lahko dobile me iz obale ... čaki čaki, to moram na drugi forum napisat, ane memole? user posted image

Na ker forum pa?user posted image
Zakaj pa ne tu?
Sej nas je tak in tak malo!user posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
13.11.2009 16:07:45   
Anonimen
Evo spet mene, končno malo časa za forum. Sem že doma, pa sem še sama....od jutri bom pa sama kar 2 tednauser posted image Težka bo.

Sem mogla tok prebrat, da nimam več pojma kaj moram pokomentirat. Vem, da se nam ej pridružila še ena nova, tako da dobrodošla.

Tiste, ki ste študentke me zanima kaj boste naredile potem aprila? Kaj boste dobivale od CSD tisti dodatek?

Vidim, da imate nekatere že kar nekaj stvari od opreme. jaz nimam še nič. Sva bila včeraj v Ikei, pa mi za malčke prav nič ni bilo všeč. tako, da nimam še pojma kje bomo kupili posteljico. Edino kar vem, je voziček in sicer Implast Bolder 3 ali 4.

A če majčke naročimo skupaj je manjša cena za majčko? Pa a bo pol odtis nogic gor? No ker jaz to ne bi imela, ker že imam, bi potem vzela raje pridem aprila (nincy29- sej si ti rekla da nej teb sporočimo a ne).

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 3182
13.11.2009 16:10:07   
memole
Evo moj vražiček je doma!
Še malo manj kot eno urco pa šibam na pregled!

Glede srečanja jaz najdlje pridem do Ljubljane in še to samo v btc!user posted image user posted image user posted image
No pa tudi na Rudnik!user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
13.11.2009 16:26:16   
Anonimen
Aja glede srečanja....jaz sem tud za, da se dobimo. 

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 3184
13.11.2009 16:27:39   
nincy29
moj buši 16t3d
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
13.11.2009 16:30:19   
nincy29
nax05 jaz si bom 100% naročila majičko pridem aprila ker bi jo ful rada imela.in kolkr sem tuki zasledila se nebo naročalo take majčke(bom pa useno uzela tisto za katero se bomo odločile).sem pa rekla da ponudim še kiri da z mano kupi ker morda dobimo potem ceneje.
pa še glede študentk..jaz bom dobivala nadomestilo porodniške ki ti pripada in to je cca 190€ na mesec.

< Sporočilo je popravil nincy29 -- 13.11.2009 16:31:43 >

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
13.11.2009 16:44:09   
Anonimen
nincy ful luškan buši. Pa kok je že zrastuuser posted image Moj je pa še kar pri malihuser posted image
No jaz bi potem vzela majčko pridem aprila. Samo moram pogledat kakšno, definitivno dolgi rokavi in če se da črno. Grem pogledat na spletno stran.

(odgovor članu nincy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3187
13.11.2009 16:50:01   
nincy29
ok nax05...zapisano user posted image
a bi te motlo če bi na sredini pisalo pridem aprila pa na vsaki strani eno stopalo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
13.11.2009 16:50:52   
Kepica83
Mamika25 saj bo. Pij pesin sok pa bo boljše. Jaz imam Hemoglobin 90. Ampak meni še pada in zdravil za mene tudi ni, ker železa imam dovolj.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
13.11.2009 17:03:19   
Anonimen
Ne nincy nič me ne mot, če bojo ob strani stopala. Samo če bo črna majčka potem bi imela z belo napis. Kakšno majčko bi pa ti vzela?

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3190
13.11.2009 17:31:04   
nincy29
ja točno tako nax05.jaz bi tudi črno imela pa z belim napisom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
13.11.2009 17:38:23   
nincy29
tako bi zgledal napis
user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
13.11.2009 19:17:52   
Anonimen
Nincy29, tudi jaz bi imela tako majčkouser posted image Pa seveda tudi tisto, ki jo bomo aprilčice naročale skupaj. Tvoj buši pa je fuuul luštkanuser posted image

Joj, v enem dnevu toliko napišete, da prav ne sledim večuser posted image Ste pridneuser posted image

(odgovor članu nincy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3193
13.11.2009 21:08:00   
country
Čer, souser posted image !

Da se spet malo javimuser posted image
Med tednom imam namreč tako malo časa, da komaj uspem vse prebrat. Sicer pa sem v redu, vendar pa imam tudi izrazito slabe dneve. Tak je bil moj torek, sem že rekla, da grem v sredo k zdravniku, sem se pa zbudila kot nova. No, očitno je tudi to del nosečnosti.

Sedaj si kuham nosečniški čajček od Teekane in se pridružujem mnenju tiste, ki je napisala da se po njem počuti boljše. Ko sem pogledala kaj je notri sem vedela zakaj - same taprave rožceuser posted image
Pa tudi glede železa moram ukrepat, saj je bil hg na zadnjem pregledu 103. Sicer je dr rekel, da predpisujejo dodatke v kasnejši nosečnosti ampak jaz raje jem algeo. Od vseh živil ima največ železa in nima dodatkov, torej mi po njej ni slabo (v prvi nosečnosti sem morala jemati tablete, po katerih mi je bilo slabo). Bom videla v ponedeljek kakšen je rezultat. Takrat imam namreč spet pregled in komaj čakam.

Drugače pa imate lepe trbuščke, majhne, okrogle...user posted image Moj je v dveh tednih pridobil 5 cm...

Zdaj bo pa treba v mižule počasi, saj je naše dete dan začelo že ob 6h..

No, pa lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
   [Brisano sporočilo]
13.11.2009 21:20:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nincy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3195
13.11.2009 21:52:41   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

ok nax05...zapisano user posted image
a bi te motlo če bi na sredini pisalo pridem aprila pa na vsaki strani eno stopalo?

Jaz bi tudi tako!user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
13.11.2009 21:58:15   
memole
Čer!

Kako ste?
Kaj počnete?

Mi smo doma!

Na pregledu je blo super vse ok razen izvida od tokse ni bilo še!
Na UZ pa takole:lulčka ni bomo imeli še eno user posted image !user posted image user posted image user posted image

Jaz sem drugače ok počutje tudi!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
   [Brisano sporočilo]
13.11.2009 22:28:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 3198
13.11.2009 23:11:08   
Di_Di
Čer..

vidim da ste se kr razpisale.. user posted image jaz sem danes kr ok, mal utrujena ampak ni panike.

memole čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem vidla prej, da ti ni blo ravno jasno ko je chi_pita napisala, da bi se lahko dobile te ki smo z obale, sam da bo to na drug forum napisala. Naša chi_pita je zelo prida in je odprla temo Nosečke iz obale 2010 na seznamčku od aprilčic si tudi ti. user posted image a si pozabla? al sploh nisi vedla?  user posted image

res bi se lahko kej dobile me z obale in tudi z ostalimi, zakaj pa ne... ja Ljubljana recimo bi bla nekako naj bl primerna, ker smo iz različnih koncev in je nek umest ( ok skor umest).

ja ele pa tu jaz že dolgo nisem zasledila. kaj bomo nardile zdej s temi majčkami jih bomo naročile al ja? ki nevem kolko bo smiselno naročit majčko, ki se jo bomo nosilo mesec max dva ( če pozno odddamo svoje naročilo seveda), 1,2,3... bodo tudi prazniki tu in se lahko še tolko bl zavleče...

predlagam da se probamo vsaj do konca meseca zmenit če jih bomo naročile oz kolko jih bomo naročile. če se stinjate?

nč grem jaz ninat, ker sem full, full utrujena tko da se tipkamo kej jutri

nočko vsem

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
14.11.2009 8:19:56   
majas
Pozdravlejne ...

Že takoo dolgo se vam nisem oglasila... user posted image   Tak da nič nevem kaj se kaj dogaja..

Na UZ je bilo tudi pri meni vse ok.. smo pa videli lulčija, tak da bo naša Kaja dobila brateca user posted image   ki že veselo razgraja v trebuščku.

Čisto sem pozabila kdaj se že dela morfologija ploda? Ker bi spet šla na 3D UZ saj je bilo v prvi nosečnosti to nekaj tako lepega.

upam da ste vse vredu.. lep sončen vikend.

< Sporočilo je popravil majas -- 14.11.2009 8:20:28 >

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Nogomet.
пеперутка16

Kdo bo zmagal EURO 2024?

Slovenija. (0%)

Francija. (0%)

Nizozemska. (0%)

Anglija. (0%)

Španija. (100%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!