|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
13.11.2009 11:58:40   
mala biba
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jaz sem tudi za....ce me sprejmete med sabo...ceprav se nimamo +

Seveda....take sploh potrebujemo, ker že imate izkušnje.....ma ne mislit zdej da bi te izkoriščaleuser posted image ......si kaj klicala G, glede na to da nimaš M, test pa tudi ni pozitiven.....nisem brala za nazaj....zadnič sem prebrala da ti 15 dni zamuja in še nimaš M testek pa bel.....jst upam, da si zanosla kasneje in da se tvoj beta hcg počasi dviguje in ga še ni dosti dabi pokazal plusek......mislim nate.....in upam, da čimprej sporočiš da tvoj sonček na levi dobi bratca ali sestrco.....

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 251
13.11.2009 13:40:03   
anajrim
PozdravljeNe punce!

jaz sem za da se kaj dobimo, vendar bi rajši še kakšen mesec počakala da vse opravimo vsaj 1. pregled! Kje pa bi se dobile glede na to da smo iz različnih koncev...

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 252
13.11.2009 14:34:35   
niky31
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

user posted image  

user posted image
DEČEK & DEKLICA

user posted image (22.6 - 22.7.)

01.7.
Ninchy
Keri (PDP 30.06 ali 01.07.10)

ANDREA2010
tinca10

02.7.
mala biba
azarmitra, 2 , 1
veky  
šipek

03.7.
polhec
Srčekgirll

04.7.
Kiwa

05.7.
Anonimnauser posted image
pilotina

Nančka

06.7.
07.7.
samy30

08.7.
anajrim
balem

NMJ

09.7. 
10.7.
kammy

11.7.
12.7.
mojcii
Hančika
čarodejka
Anonimnauser posted image

13.7. 
skratek46

14.7.

niky31
15.7.
krota

16.7.

17.7.
18.7.
19.7.
20.7.
21.7.
tix

22.7.
anonimna 13

user posted image (23.7. - 23.8.)
23.7.
Martinčka

24.7.
25.7.
26.7.
27.7.
28.7.
29.7.
30.7.
31.7.

1.PREGLEDI

12.11.2009
azarmitra
13.11.2009 samy30
18.11.2009 mala biba
18.11.2009 Nančka
19.11.2009 mojcii
19.11.2009 NMJ
20.11.2009 Anonimnauser posted image
23.11.2009 Martinčka
24.11.2009 balem
24.11.2009 Keri
25.11.2009 Kiwa
25.11.2009 Srčekgirll
25.11.2009 Hančika
26.11.2009 pilotina
30.11.2009 Ninchy
30.11.2009 veky
01.12.2009 šipek
02.12.2009 tix
03.12.2009 anajrim

04.12.2009 čarodejka
07.12.2009 niky31

NS
3.12.2009 tinca10

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA     SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.       VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 253
13.11.2009 14:46:25   
šipek
Punce, prosim vas za hitro pomoč! Danes, ko sem šla na WC, sem na papirju opazila rahlo rdečo sluz. Ni močno krvavo, ni pa normalno. Sem klicala ginekologinjo, pa je seveda že prenehala danes! Boli me nič. Sedaj opazujem, če bo še kaj. Ali je nujno iti na urgenco ali samo, če je krvavitev močna? Verjetno pa je vsekakor nujno, da takoj v pon. pokličem svojo g.!? Prosim povejte mi, če imate kakšne izkušnje s tem! LP

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 254
13.11.2009 14:58:42   
Kiwa
Šipek pri meni je bilo isto prejšnji vikend, trajalo je dva dni, ni bilo ves čas, le včasih, ko sem se obrisala. Šla sem k G, ki me je pregledala in rekla, da je le reakcija na nosečnost na mat. vratu in, da ni nič narobe. Pazljiv je potrebno biti le, če je kri sveža. Vse bo ok!

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 255
13.11.2009 15:00:26   
žabica26
Ko se je meni takole zgodilo sem šla na urgenco. Nisem hudo krvavela, sem pa imela v službi relativno fizično zahtevno delo za nosečnico. Tako sem nekaj časa ostala na bolniški. Svetovala bi ti obisk urgence

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 256
13.11.2009 16:10:52   
Keri
Danes ste pa prave čveke, komaj sem vas prebrala. Na srečanju nosečk se vam pridružim, le če ne bo razdalja med kraji prevelika.
Pilotina, tebi pa še posebejuser posted image user posted image , samo da je vse vredu.
Šipek - pojdi na urgenco, ter jim povej, da ne boš v skrbeh glede na to da je vikend pred nami. Želim ti user posted image user posted image .
Kar zadeva službo, meni je prvi šef šel toliko na roko, ter podaljšal pogodbo, da sem že nastopla s porodniško. Drugače sem se takrat tudi jaz zanimala kako in kaj, ter so mi rekli, da če si zaposlen za določen čas, pa tudi če si nosečata ti pač preprosto ne podaljšajo pogodbe in to je to.
V večini pogodb za določen čas striktno piše, da po preteku pogodbe nimajo s teboj nič več-nobenih obveznosti. Žal jaz temu pravim " pravna država". Vsem, ki se morate s tem ukvarjat želim veliko-veliko sreče, ter potrplenja, predvsem pa čim lepšo in mirnouser posted image .

(odgovor članu žabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 257
13.11.2009 16:23:16   
niky31
Živjo

Tudi jaz imamo en majčken problemček, če mi katera lahko svetuje kaj bi vi naredile.

Mene pa nekaj v grlu boli in stalno imam občutek da bi ime grlo polno ˝las ali kakčnih stvati˝ in ne vem kaj je, nikoli še nisem imela kaj takega.
Bojim se da bi se lahko kaj preneslo ali poškodovalo mojo pikico ki jo imam tako rada in jo tako čuvam. user posted image

Kaj menite a vi bi šle vprašat v lekarno? zdravnika?

Ne vem že tri dni imam ta občutek v grlu in danes sem si z lučko posvetla not in je malo oteklo in malo belo ( ne vem????)?

Lepo se mejte pupike in pazite na vaše pikice. user posted image

Niky31

(odgovor članu Keri)
Neposredna povezava do sporočila: 258
13.11.2009 16:24:17   
niky31
Pozabila sem,

jaz sem se dala na seznamček upam da ni nč narobe?

user posted image

niky31

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 259
13.11.2009 17:43:17   
pilotina
šipek...upam, da si sedaj že šla na pregled, če pa ne, pa le pojdi na urgenco, ker imaš vso pravico...noseča si, obrisala si kri in če ne drugo pojdi zato, da boš mirna user posted image user posted image

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 260
13.11.2009 17:46:30   
pilotina
niky31...pokliči zdravnika in mu povej, da si noseča in kaj čutiš v grlu...morda te bo vzel že danes

ja in je prav, da si se dala na seznam...saj si naša kajne user posted image

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 261
13.11.2009 17:56:11   
giggica
živjo punce, sicer nisem julijka 2010, sem bila julijka 2009. rada bi vam povedala, da imeti otroka je najlepša stvar na svetu. si zmatran, mogoče neprespan, a ko pogledam svojo pikico kadar aja, njen mali obrazek, našobljene ustnce, ki se v spanju smehljajo, mi stopijo solze v oči...moj prvi otrok je, ampak verjamem da te prevzame vedno znova in znova. punce srečno in čim lažje porode, jaz sem rojevala celih 24 ur(brez epiduralne), na koncu je bil carski rez, ampak bi šla še 100krat skozi to bolečino, ker imam najlepšo pikico na svetu (vsaka mama to praviuser posted image )
tako da punce, splača seuser posted image

LEPO JE SPREJEMATI IN LEPO JE DAJATI, A NAJLEPŠE NA TEM SVETU JE BITI MATI! ŠE POSEBNO TAKEMU SONČKU, KOT JE BIANCA:)))

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 262
13.11.2009 18:34:15   
šipek
Punce, ful ste zlate! Jaz sem trenutno še v službi, imam popoldanski turnus in komaj čakam, da grem domov! Zadeva se je umirila - ni bilo hudo, ni bila sveža kri, bilo je tako rahlo. Ja, vem, kri je kri... No, na srečo sem se spomnila, da poznam med. sestro, ki dela pri ginekologinji in sem jo vprašala kaj naj naredim. Pravi, da naj lepo spremljam kako se bom počutila in ali se bo ustavilo ali ne. Da ne rabim paničarit, če je tako kot sem opisala. Če bodo pa bolečine ali pa sveža kri pa seveda moram na urgenco v primeru, da moja g. ne dela. Vem, da vas (še) ne poznam, pa moram reči, da je krasen občutek, da se lahko na nekoga obrneš, ga povprašaš, še posebej sedaj, ko o n. nisem povedala še skoraj nikomur.user posted image Jaz sem tudi za, da se kdaj dobimo, smo pa verjetno iz različnih koncev Slovenije, tako da vsem verjetno ne bo uspelo. Jaz bi tudi še malo počakala z našim srečanjem - vsaj do 1. pregleda, ko bom res prepričana, da user posted image je! user posted image Vsem želim prijeten vikend, brez kakršnih koli nevšečnosti in skrbi!!!

(odgovor članu giggica)
Neposredna povezava do sporočila: 263
13.11.2009 18:40:35   
samy30
Živjo punce!

Evo mene in moje pikice, kateri srček že bije. Mi je G potrdila, tako da je za nas petek 13. najsrečnejši dan.
Tudi na NS sem se naročila in jo imam 29.12. pri dr.Strahovi v Domžalah.
Glede mojega počutja pa je tako, da sem nenormalno utrujena. Po službi samo spim in še enkrat spim. Da o hrani ne govorim. Lačna non stop. O slabosti za enkrat še ni sluha in upam, da tako tudi ostane. Razpoloženje menjavam minutno. Očitno nas čaka še razburljvih 7 mesecev. Važno je le, da se naša pikica dobro počutiuser posted image .
V službi bom povedala v ponedeljek, na svoj 30.roj.dan, čeprav se mi pogodba poteče konec leta. Upam, da me kljub user posted image  vzamejo dalje.

Čestitke vsem novim članicamuser posted image user posted image user posted image .

LP 

(odgovor članu giggica)
Neposredna povezava do sporočila: 264
13.11.2009 18:49:17   
pilotina
samy30...sem mislil nate cel dan in sem vesela za srčka user posted image

(odgovor članu samy30)
Neposredna povezava do sporočila: 265
13.11.2009 18:50:17   
pilotina
šipek...no, važno da si ti pomirjena...držim pesti, da izcedek izgine user posted image user posted image

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 266
13.11.2009 18:52:26   
samy30
Pilotina  hvala. Tudi tebi čestitke za user posted image . user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 267
13.11.2009 20:22:29   
Keri
Niky31 iz lastnih izkušenj - meni so v lekarni predlagali Septolete. Ob povišani telesni temperaturi pa Lekadol. Jemala pa sem jih takrat nekje v četrtem mesecu nosečnosti - pod zdravniškim nadzorom. Ter čim prejšno okrevanje - morda kakšen čaj z veliko medu,ali pa kar tako vzemi žličko medu, da pomiriš pekoče grlo.

(odgovor članu samy30)
Neposredna povezava do sporočila: 268
13.11.2009 21:27:54   
niky31
Živjo punce,

Keri in Pilotina hvala vama za vse informacije, Septolete mislim da imam Lekadol tudi, za vsak slučaj.
Sem si že skuhala čaj. In upam da bo jutri boljše.

Pilotina, čestitke še enkrat sem prav vesela da je tvoja pikica v redu, da pridno raste. user posted image

Šipek: upam, da se izcedek ustavi ter da bo vse OK user posted image . Med vikendom se pocrtkaj malo doma in počivaj.

Samy30: kako lepo si imela prvi pregled in si slišala srčke, To mora biti eden najlepših trenutkov videti in slišati srčke svoje pikice ki raste v trebuščku.user posted image
Upam,da ti bo delodajalec podaljšal pogodbo. Vso srečo Samy30 user posted image ,

Pogrešam Veky, upam da se bo kmalu oglasila in upam da je vse v redu z njo in njeno pikico?user posted image

Srečno vsem

Niky31

24.06.2010 se nama je rodil naš mali sonček KRIS

(odgovor članu Keri)
Neposredna povezava do sporočila: 269
13.11.2009 21:55:41   
Martinčka
čarodejkaaa jaz sem tudi zaveznica ThetaHealinga.. mislim da zeeelo pomaga... tudi bioenergija je zaaakon! je ni boljšega!

punce jaz sem tudi zato da se dobimo samo če smo pa tako razdrobljene po slovenijiuser posted image

drugače pa ja, tudi meni bo moj vzel internet oziroma samo forum ker bojde preveč sčvekam:) hahaha

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 270
14.11.2009 0:10:29   
buškolinka
Naj se vam še sama z veseljem pridružim. Tudi meni se je prikazal user posted image user posted image PDP bi po mojih izračunih bil 19.7., kar pa zaradi nerednega ciklusa v zadnjih mesecih ni čisto sigurno...bom še počakala na prvi pregled pri G, ki bo 26.11., in vam potem sporočim bolj natančen datum

gre pa za mojo (oz. najino) prvo in načrtovano user posted image in sem še čisto zmedena in nekako ne dojemam, da gre tokrat zares. Vsekakor komaj čakam pregled pri G in njegovo potrditev...mogoče bom takrat tudi sama bolj verjelauser posted image ...seveda bo šlo pa vse še toliko bolj zares, ko bova najino pričakovanje obelodanila tudi vsem bližnjim

sicer pa razen špikanja v jajčnikih nimam nobenih drugih nosečniških simptomov in moram rečt, da me po vsem prebranem čisto veseli, da je temu tako user posted image

čestitke vsem user posted image julijkam in veliko zdravja, sreče in smeha v pripravljalnem obdobju

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 271
14.11.2009 9:02:32   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: mala biba

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jaz sem tudi za....ce me sprejmete med sabo...ceprav se nimamo +

Seveda....take sploh potrebujemo, ker že imate izkušnje.....ma ne mislit zdej da bi te izkoriščaleuser posted image ......si kaj klicala G, glede na to da nimaš M, test pa tudi ni pozitiven.....nisem brala za nazaj....zadnič sem prebrala da ti 15 dni zamuja in še nimaš M testek pa bel.....jst upam, da si zanosla kasneje in da se tvoj beta hcg počasi dviguje in ga še ni dosti dabi pokazal plusek......mislim nate.....in upam, da čimprej sporočiš da tvoj sonček na levi dobi bratca ali sestrco.....
danes je 17 dan pa se vedno nimamo +

Neposredna povezava do sporočila: 272
14.11.2009 10:38:22   
mala biba
KatMat kaj bi to lahko bilo?.....imaš drugače reddne M?.....če nimaš rednih, sam vseeno je malo čudno.....kako se pa kaj počutiš?Katere teste si pa delala?...sicer nima veze kire si delala, ker po tako dolgem času bi se moglo kaj pokazatuser posted image ....jaz še naprej držim pestke zate.....ker verjamem da te tole čakanje ubija....samo ne se jezit name, jst bi mal povprašala G.....bi mogoče šla na odvzem krvi?.....upajmo da bo vse ok!

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 273
14.11.2009 10:40:46   
mala biba
Nančka imaš kaj metulčkov v trebuščku za sredin pregled......user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mala biba -- 14.11.2009 10:41:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 274
14.11.2009 10:56:36   
čarodejka
Martinčka full sem vesela,da si zaveznica thete! A se tudi ti z njo ukvarjaš? Men je ta tehnika edinstvena,sem prej probala že rejki in vsa ta čaranja pa me je samo theta potegnila vase,ker je stvar narejena hitro!!!Sem bl lagani tip človeka!!user posted image

Veky daj prosim malo poročej kako si!!!

Punce jest sem dons kr mal gotova,po pa še zvem,da je Humar preminil,tko,da se jokam že cel dopoldne!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?