|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
13.11.2009 7:54:17   
Martinčka
no tudi men še ni točno jasno kaj se dogaja pa vidim da nism edina... sicer sem že prebrala in si nakupla en kup knnjig ampak dokler ne vidim pikice na UZ ne bom verjela da sem res nosečka:) ne vem tok mi je čudn pa sem 5 testov naredila in na vseh so pluseki, sam skos mam neke pomisleke:) hihi... ne morem še čist verjet.. možek je pa itak čist nor.. sva mela že dlje časa planiran da greva ta vikend v graz in je danes kr reku da bova šla še vozičke gledatuser posted image ... prehiteva sto na urouser posted image ... smešn je:)
drugače pa še vedno nisva nikomur povedala... ker jaz sem zvedla za nosečnost 5 dni pred pričakovano user posted image  in je itak še full zgodej.. počasi grem proti 5 tednu... rada bi pa povedala obema staršema hkrati in ker gredo moji v nedeljo na pot do konca novembra bova povedala ko se vrneta... do takrat pa upam da bo vse ok in da bom že imela pregled lepo opravljen:) prideta pa danes najboljša prijatelja na obisk in me prov zanima če bova zdržalauser posted image ...

pilotina user posted image  ....

aja no nama je uspelo v drugem krogu... je pa bilo tudi meni rečeno da naj ne računam da bom hitro zanosila... tako da sva bila kar hitra... sem planirala da bo šele tam marca pa evo ga, že skačemo do lune od veseljauser posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 226
13.11.2009 8:21:48   
mala biba
Martinčka sem vesela zate, da sta z možekom tako dobre volje in polna optimizma.....da si pa naredila 5 testovuser posted image .....to pa dokazuje da si res presrečna, verjemi če bi jih naredila 10user posted image .....bi bilo isto...ne bi verjela....ampak se dogaja:).....ja hudo je ko bi rad povedal celemu svetu, ampak imaš grenak priokus in čakaš na tisti pregled....tudi pri nama je tako.....samo da bo vse uredu in da bojo novičko vsi lepo sprejeli....

Keri...a tudi tebi pravi možek da ti bo ukinil internet.....sva že dveuser posted image

Pilotinauser posted image ....če je že moglo tako biti....samo da sta srečna.....pridno čuvaj tvojega drugegauser posted image ....samo da je vse ok...to je najbolj važno....user posted image

Čestitke vsem novim nosečkam, pazite svoje pikice v bušijih.....

Azamitra kje si?..je vse uredu?....lep pozdrav.....

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 227
13.11.2009 8:25:28   
KatMat
OOOO kok sem vesela za vse vas....res...se spomnim kako je bilo pri moji prvorojenki....sem bila v devetih nebesih....

povedala sva sele po nuhalni,ko sva se prepricala da je vse ok....tudi drugim....
pri tiji slabosti nisem imela,no pa ce je hotlo mal ščemet v zelodcku sem hitr kaksno sadje ali keks vase vrgla,edin utrujena sem bila pa za pop***** vsako popoldne sem mogla it pocivat...

drugac pa res...po 34 tednu sem jokala tudi ob porocilih....ej za znort...pa si nisem mogla pomagat...je kr tekl iz mene....

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 228
13.11.2009 8:39:00   
balem
Pilotina čestitke!
Šipek, te čist razumem, ker se tud jst počutim tak... Na trenutke presrečna, drugače pa čist raztresena in nekaj slabe volje, pa jokala bi skoz user posted image
Aja, koncentracije pa sploh nobene več, se mi zdi kot da še kuhat ne bi znala več.... Pa mi je včasih šlo kar dobr od rok. Sma z mojim ugotovila, da očitno kuhar že ne bo user posted image
Ma bo že minil, sam da bo vse ok s pikico user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 229
13.11.2009 8:51:11   
Kiwa
Pozdravljene nosečke in čestitke vsem novim!
Ne vem zakaj vas samo berem in nič ne napišem... Se ukvarjam z reševanjem finančnega stanja :S
Sem bila na razgovoru in po vsej verjetnosti me januarja čaka služba. Ampak nisem povedala za nosečnost, nisem mogla, ker se mi je zdelo, da tudi razgovor ne bo tak, kot bi bil sicer. Decembra se še enkrat vidimo in takrat bom povedala, ne bom skrivala, četudi to pomeni, da službe ne dobim. Do takrat bom pa vse misli usmerila v to, da je ta tako želena služba moja!

Berem, da imate vse po vrsti takšne in drugačne znake. Tudi jaz, slabo mi je skozi cel dan, ampak tako čudno slabo, ne za bruhat, utrujena pa niti nisem, edino kar je, grem zvečer prej spat.

Pilotina čestitam za enega srčka, je verjetno moralo biti tako, bodimo hvaležni za tisto, kar dobimo, kajne!

Jaz imam pregled 14.12., ker se tisti pregled, ki sem ga imela, ko sem šla k G zaradi izcedkov šteje kot prvi pregled. To mi sicer ni kaj preveč všeč, ker srčka še nisem videla, takrat bom pa že 11t. Ampak, bom že potrpela in upam, da je srček na svojem mestu in veselo bije!

Lep dan vsem, izkoristite petek in sonček!

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 230
13.11.2009 9:08:01   
čarodejka
ŠIPEK jest homeopatijo uporabljam že kar nekaj časa in sem zelo zadovoljna!Uporabljam jo tudi za svojo hčerko,ki jo muči rast zobkov,alergije,... in je potem veliko boljše!
Kar se pa tiče bioenergije bi ti pa odsvetovala,ker se v nosečnosti ni vredu s kakšnimi energijami zezat,edino če bioenerketika poznaš in mu popolnoma zaupaš!Je veliko bolje,da si sama narediš bioenergijo v obliki kake zaščite za otroka in podobno!Priporočljivo je pa tudi meditirati predvsem pa uporabljati moč pozitivnih misli!

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 231
13.11.2009 9:11:30   
čarodejka
Pilotina veselim se s teboj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čarodejka)
Neposredna povezava do sporočila: 232
13.11.2009 9:15:37   
balem
Kiwa ravno včeri sem se pogovarjala za morebitno delo, sam sem povedala, da sem noseča, pa je gospodu kar sapo vzelouser posted image
Zdaj še samo čakam, da v sedanji službi povem, da sem user posted image , da vidim če obstaja kakšna možnost da mi podaljšajo vsaj do konec maja, kot je bilo prvotno rečeno. Čeprav mi je direktorica povedala, da imajo prednost starejši od 53 let...

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 233
13.11.2009 9:17:22   
Kiwa
Čarodejka, na kakšen način uporabljaš moč pozitivnih misli? Sem malo čudno vprašala, zanima me zato, ker se tudi sama zelo trudim gledati na življenje v tej smeri, ampak me veliko prevečkrat zanese...

Neposredna povezava do sporočila: 234
13.11.2009 9:19:18   
Kiwa
Balem, kaj ni to žalostno no! Jaz sploh ne vem, kaj naj, to me tako frustrira user posted image
Namesto, da bo uživala v nosečnosti, se samo s tem ukvarjam, kako bomo... eh

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 235
13.11.2009 9:25:16   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: balem

Kiwa ravno včeri sem se pogovarjala za morebitno delo, sam sem povedala, da sem noseča, pa je gospodu kar sapo vzelouser posted image
Zdaj še samo čakam, da v sedanji službi povem, da sem user posted image , da vidim če obstaja kakšna možnost da mi podaljšajo vsaj do konec maja, kot je bilo prvotno rečeno. Čeprav mi je direktorica povedala, da imajo prednost starejši od 53 let...

marsi kdo ti bo reklu da ti niso dolzni podaljsat....ampak so ti!!!pozanimaj se....edini razlog da ti ne podaljsajo je ukinitev tvojega del.mesta...oz prevec delavcev...ampak potem ne sme na tvoje del. mesto nobenga novega dat,oz ce navede prevec delavcev ne sme nobenga novega zaposliti...

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 236
13.11.2009 9:25:45   
balem
Res je ja... Sploh ne vem na koga se lahko obrnem (to službo sem itaq imela za določen čas ampak bi se vse dobro izteklo, če bi mi podaljšali, tako pa res ne vem kaj naj).
Tudi meni bi se prilegla ena dobra pozitivna terapija user posted image
Bi se mogle dobit vse skupaj na kakšni vroči čokoladi al pa sokcu pa rečit kakšnouser posted image
Sej na netu se da veliko zmenit, samo je pa vseeno nekaj čisto drugega v živo

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 237
13.11.2009 9:27:26   
balem
Hvala KatMAt. user posted image
Počakam še na prvi pregled, potem pa v bojuser posted image

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 238
13.11.2009 9:28:10   
KatMat

Res je ja... Sploh ne vem na koga se lahko obrnem (to službo sem itaq imela za določen čas ampak bi se vse dobro izteklo, če bi mi podaljšali, tako pa res ne vem kaj naj).
Tudi meni bi se prilegla ena dobra pozitivna terapija user posted image
Bi se mogle dobit vse skupaj na kakšni vroči čokoladi al pa sokcu pa rečit kakšnouser posted image
Sej na netu se da veliko zmenit, samo je pa vseeno nekaj čisto drugega v živo

se strinjam....majcice 2009 se dobivamo skoraj vsak danuser posted image user posted image

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 239
13.11.2009 9:29:50   
KatMat

Hvala KatMAt. user posted image
Počakam še na prvi pregled, potem pa v bojuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja kolegica je celo dosegla z odvetnikom da so jo nazaj zaposlili pa se pogodbo za nedolocen cas dali pa se odskodnino placali....mela je pa samo za 3 mesece pogodbo

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 240
13.11.2009 9:32:53   
čarodejka
Juhuhu Pilotina veselimo se s tabo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 241
13.11.2009 9:48:20   
žabica26
Pozdravljeni. Prvič sem na forumu. Do sedaj sem sodelovala na forumu Živa, kjer se mnogo parov bori z neplodnostjo. Po večihletih truda, imamo doma 10 mesecev staro punčko. Sem pa ta teden ponovno ugledala user posted image . Pregled pri ginekologu imam 3.12., Datum poroda pa je po mojih izračunih 14.7. 2110. Vidim, da nas je kar nekaj julijk. Vsem želim mirno in prijetno pričakovanje.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 242
13.11.2009 9:55:14   
mala biba
Punce jaz sem ZA da se dobimo in mal počvekamo....še katerauser posted image ???

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu žabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 243
13.11.2009 9:56:14   
KatMat
jaz sem tudi za....ce me sprejmete med sabo...ceprav se nimamo +

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 244
13.11.2009 9:58:23   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: žabica26

Pozdravljeni. Prvič sem na forumu. Do sedaj sem sodelovala na forumu Živa, kjer se mnogo parov bori z neplodnostjo. Po večihletih truda, imamo doma 10 mesecev staro punčko. Sem pa ta teden ponovno ugledala user posted image . Pregled pri ginekologu imam 3.12., Datum poroda pa je po mojih izračunih 14.7. 2110. Vidim, da nas je kar nekaj julijk. Vsem želim mirno in prijetno pričakovanje.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 245
13.11.2009 9:58:51   
čarodejka
Balem vem kako ti je! Jaz sem pri prvi nosečnosti v 15 dneh ostala brez službe,ker je delodajalka ponaredila pogodbo (jaz pa je nisem imela doma,ker mi je blo smotan rečt zanjo),pa sem se prvo res full sikirala in pošiljala ponarejeno pogodbo forenzikom (moj oči dela na policiji in je vse to zrihta),ampak so rekl,da naj raje požrem vse skupaj in pozabim,da ne bom preveč živčna! Pa se je kasneje vse zrihtal in sem pred koncam porodniške dobila fulll dobro službo!
Probaj se ne preveč obremenjevati,itak se na koncu vse dobri izteče!!!!
Držim pestke zate!

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 246
13.11.2009 9:59:53   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

marsi kdo ti bo reklu da ti niso dolzni podaljsat....ampak so ti!!!pozanimaj se....edini razlog da ti ne podaljsajo je ukinitev tvojega del.mesta...oz prevec delavcev...ampak potem ne sme na tvoje del. mesto nobenga novega dat,oz ce navede prevec delavcev ne sme nobenga novega zaposliti...

To ne drži v primeru, če si zaposlen za določen čas. Verjemi, been ther, done that. Drugo je, če si zaposlen za nedoločen čas. Vse je odvisno od "dobre volje in moralnosti" šefa.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 247
13.11.2009 10:03:48   
Kiwa
Mislite, da je sploh možno, da službo dobim? Imam nekaj upanja, to pa predvsem zato, ker ni bilo nobenega razpisa (sem kar tako poslala vlogo) in, ker se mi zdi, da je direktorica zelo človeška. 

Neposredna povezava do sporočila: 248
13.11.2009 10:49:54   
july5
heey! tud jest mam predviden rok julija, in sicer 7.7. :) prvi pregled pri ginekologu imam 1.12.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 249
13.11.2009 11:00:14   
čarodejka
Kiwa ti po pravici povem,da sem do pozitivne naravnanosti prišla po kar težki poti in z ogromno delanja na sebi!Na žalost te dolečene situacije privedejo do tega,da moraš v življenju marsikaj spremeniti! Jaz sem kar precej delala na svojih vzorcih v glavi,tistih zavednih in nezavednih;to jaz delam z metodo thetha heailinga! Ampak v nosečnosti se s tem ne sme preveč ukvarjati,razen meditacij,...!
Drugače pa probaj biti čim bolj pozitivna,ko ti kak črn scenarij pride na misel ga preženi!!!!!Zavedaj se da s svojo miselnostjo že sedaj vplivaš na otroka in z negativnostjo ima lahko kasneje v življenju kar nekaj strahov!!!!
ZATO PA POZITIVNO,KAR SE DA!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?