|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
13.11.2009 8:45:34   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

ops, pa položnico za brezposelne moram plačat...meni se tako smilijo ti ljudje, še bolj pa tisti, ki hodijo v službo, za osem ur, za 500 eur, pa nekaterim niti prispevkov in zdravstva ne plačujejo...meni je to res prav krimininal in bi morali take ljudi zapreti..user posted image
ja ampak res....zapret...da folk misli da ma prispevke placane...se posebi zdravstvo...ej barabe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
13.11.2009 8:47:42   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

tale RR se bo pa enkrat samo sesedel, ker tole non stop šteka user posted image

maja, a si na tele misla? klik

jst bi ji une snežke vzela http://www.crocs.eu/shop/product/kids_boot/

Flaška, a ti mogoče veš kam moram vse javit nov naslov. Mi smo se zdaj tudi uradno preselili in smo par dni nazaj na matičnem tisti papir dobili. Kam pa morm zdaj vse javit? Zavarovalnice, ZZZS, davčna, vrtec, služba, še kam?

Zarja je spala katastrofalno. Pa kaj zaboga jim škodi. Par dni OK, potem par dni žurke....čaki, grem pogledat na kolear, če je kaka luna blizu...nč, šele v ponedeljek prazna.
Grem kej pospravit in se naštimat. Danes ima Zarča cepljenje.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
13.11.2009 8:47:53   
majana79
kati, a ti si kej dala potem naprej tvojega delodajalca? 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
13.11.2009 8:49:18   
KatMat

kati, a ti si kej dala potem naprej tvojega delodajalca? 
jp....danes odvetniku odnesem se potrdilo o inšpekcijskem nadzoru ,ki so mi ga poslali v cerknico....pol pa cakam !!SHOW ME THE MONEY!!!!!!!!!!!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
13.11.2009 8:49:56   
KatMat
punce....gre kera u Cabo z nami????

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
13.11.2009 8:53:51   
majana79
Kul! user posted image Ko bi blo več tko pogumnih kot ti, bi kmal začel spoznavat, da se izkoriščanje ne splača. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
13.11.2009 8:55:25   
KatMat

Kul! user posted image Ko bi blo več tko pogumnih kot ti, bi kmal začel spoznavat, da se izkoriščanje ne splača. 
kdor jezika spara,kruha strada....

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
13.11.2009 8:57:05   
maja1488
DUDIIIIIII, kje si. Da ne boš mislila, da sm pozabla nate. Sem šla v Hofer včerej in so imeli hlače sam tavelike 98-104 svetlo modre. Nisem pa iemla telefona s sabo in Maša je bla zraven, pol ko sem se pa spomnila, je blo pa že ful pozno in te nism hotela klicat.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
13.11.2009 9:19:23   
Dudica1
evo me user posted image

Sm Maja peljala na kontrolo in je vredu user posted image user posted image user posted image

maja ok hvala user posted image

katmat popoldne velja v supernovi tako da kar uleti...jaz bom ob 16h sigurno že tam nekje...user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
13.11.2009 9:19:39   
šivilja
Majana - Hana zdaj spi, ko se zbudi pojeva in se zrihtava za v mesto. Te bom poklicala ko bova gotovi.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
13.11.2009 9:20:11   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
13.11.2009 9:21:11   
Dudica1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kje je touser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
13.11.2009 9:33:44   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

mehiko!!!!!!kkkkkkkaaaaarrrrrraaaammmmmmbbbaaaa

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
13.11.2009 9:38:54   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

mehiko!!!!!!kkkkkkkaaaaarrrrrraaaammmmmmbbbaaaa

aja...nevem...mi ni...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
13.11.2009 9:45:00   
KatMat
jest bi sla prec...pa bi rajsi vilo najela,pa nas je 6 not.....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
13.11.2009 9:48:17   
Dudica1
edino si želim enkrat nekam tko na en otok...mauricius mi diši...pa najbrž lahko samo sanjam,al pa pol ko otroci odrastejo..."na stara leta" user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
13.11.2009 9:49:45   
eelyy
jutro sem ustala ob pol 9h....Tian se je zbudil ob pol 5 in se m je čuden zdel,zakaj noče spati...aha in pogledam v posteljo...vse pokro posteljina ma vse.....ej sploh nevem kaj nej naradim stemi plenicamiuser posted image user posted image
tko,da sva se previla in oblekla je pojedel in zaspal,seveda pri meni v postelji.

kati;zakaj pa ravno v mehiko???je tam kaj posebnega??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
13.11.2009 9:57:13   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

jutro sem ustala ob pol 9h....Tian se je zbudil ob pol 5 in se m je čuden zdel,zakaj noče spati...aha in pogledam v posteljo...vse pokro posteljina ma vse.....ej sploh nevem kaj nej naradim stemi plenicamiuser posted image user posted image
tko,da sva se previla in oblekla je pojedel in zaspal,seveda pri meni v postelji.

kati;zakaj pa ravno v mehiko???je tam kaj posebnega??

pa tud mehiko bi rada videla....pa cabo kr dost oglasujejo pa sem sla dons mal firbcat pa zgleda fantasticno....

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
13.11.2009 9:59:23   
KatMat
nasa ma tud obdobja k je vsakic polulana....ampak res vsakic!!!!!drugac pa nikol...kaksen dan pa res cist vsakic cela mokra

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
13.11.2009 10:00:52   
Dudica1
Maj pa ni nikoli več moker...trkam...ampak res ni več odkar mam večje pleničke in pamperske mulerjeve baby dry.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
13.11.2009 10:02:15   
PapuaNG
jutro,

smo spali za en...ampak tokrat ne po krivdi malega, ampak mojga lubija, ki je malo pred tretjo prišel domov, pa ni imel ključev, k sreči se je ravno takrat še mali zbudil, da sem ga nafutrala. Pa pol ob pol šestih spet futranje, ob šestih sem pa spet mojga morala zbudit, ker je moral še neki zrihtat. Tamal se je sicer zbudil že malo čez 7, ampak se je igra v posteljici do osmih, vsaj nekaj user posted image Je pa res tak lep dan zunaj, da človek res ni zaspan. No, vsaj ne še user posted image

Dudi, moj brat in njegova sta lih na Mauritiusu na medenih tednih user posted image Sta bla že ta stara dva na počitnicah tam in sta bla zadovoljna, tko da sta se šla še onedva tja razvajat za 10 dni.

Danes pa mogoče tašča pride malega na sprehod peljat, včeri ni mogla. Upam, da ji danes uspe, čeprav je tako lepo vreme, da bi šla najraj kr jst nekam z malim. No, mogoče pa kasneje. Zdej pa čakam, da tamal rata zaspan, da se naspi pred vajami, pa nič ne zgleda, da bi bil kaj zmatran.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
13.11.2009 10:05:20   
PapuaNG
Glede polulanih plenic-pomoje je dost odvisno,če otrok tut ponoči je. Več materiala, bolj mokra plenica user posted image Sem pa danes za hec sprobala, kaj se zgodi, če ga ponoči sam 'polovično' (iz ene joške) nafutram-je spal mogoče 15-20 minut manj kot tri ure skup, tko da bom probala tko počasi skenslat vsaj en nočni obrok. Sem naročila tole knjigo o spanju, mogoče nam sčasoma uspe spat celo noč user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
13.11.2009 10:11:09   
majana79
dudi, bravo za Maja user posted image

šivilja, zmenjeno, midva bova itak šla okoli 12

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
13.11.2009 10:11:14   
KatMat
odhajam...lepo se mejte

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
13.11.2009 10:21:36   
mama11
Pozdravljene čveke, kako ste? Mene že dolgo, dolgo ni bilo, ampak smo imeli ful "ponesrečen" zadnji mesec - starejša je padla na stopnišče - počena lobanja in nekaj dni na pediatrični, pa cajtanje doma. Potem smo preživeli izbruh noric - pri obema malima in še pri meni. Danes je 3. dan, ko je starejša nazaj v vrtcu in lahko rečem, da smo spet na normalnem ritmu.

Kaj se je še zgodilo vmes:
* Julija ima po novem ful rada nogice v ustih
* skoraj brez pomoči se iz leže usede
* spi še vedno po 4x dnevno
* ponoči spi malo boljše, je "samo" 2x
* prejšnji teden smo začeli z GH - uvedeni so koleraba, korenje, cvetača, danes dobi bučko
* zvečer dobi kašico z banano, ki jo vsak dan zmaže več
* novih podatkov o velikosti in teži nimam, ker ima P v ponedeljek

Toliko na kratko. Spremljala vas nisem, enostavno ni bilo časa; če bi hotela brati za nazaj, bi morala pa otroke skenslat za naslednja 2 dneva user posted image . Bom pa poskušala biti bolj na tekočem odslej.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......