|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
13.11.2009 7:36:17   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

zdele kar nekej tavam...
Maja še spi, pa mi je dolgčasuser posted image user posted image Ma sej grem res rihtat.

Ful lepo da si šla k Pokici! A se že poznata od prej al kako?

Ne user posted image minimonkeya sem ji prodala, ker se J. noče v našem nosit, pa bi ji ga mogla poslat, potem so pa na hitro zvedeli da pridejo, sem rekla da je pa brezveze. Tko da sva se včeri slišale, samo se ni oglasila, sem misla pustit pri vratarju, ampak so rekli naj grem kar gor. In sva se videli za 2 minuti user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
13.11.2009 7:38:37   
FLASK_A
Aja, lepo. Upam, da bo Anej užival v vrečiuser posted image Ti si pa res dobra kolegica user posted image

A gremo danes na kofe že dopoldan? Pliiis, bi mal čvekala z vamiuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
13.11.2009 7:58:48   
lake
Dobro jutro!

Bedele sva d 1h-3h. Ne vem kaj jo je pičl, ampak bla je polna energije. Bi se kr pgvarjala, pa valila po pojstli. Sm jo komej uspavala nazaj.

Je pa začuda dons že zjutri sonček v Ljubljani. 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
13.11.2009 7:59:46   
Anonimen
jutro!

petek 13.!
danes moram samo še od tipa, ki sem mu prodala avto, dobiti en papirček... "nov" avto pa nas bo počakal še do ponedeljka... smo se odločili, da si na takšen lep dan ne bomo delali poslovuser posted image ... bom že počakala še tale vikend, saj ni tako hudo biti brez avta, če živiš v LJ in si na porodniškem.

FLASK_A prijetno selitev danes!

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1004
13.11.2009 8:01:09   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
jutro!
petek 13.!
danes moram samo še od tipa, ki sem mu prodala avto, dobiti en papirček... "nov" avto pa nas bo počakal še do ponedeljka... smo se odločili, da si na takšen lep dan ne bomo delali poslovuser posted image ... bom že počakala še tale vikend, saj ni tako hudo biti brez avta, če živiš v LJ in si na porodniškem.

hvalauser posted image

Ni nobena za kofe v Supernovi danes?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
13.11.2009 8:04:09   
lake
Prej kak sprehod Flaška. 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
13.11.2009 8:09:40   
KatMat

jutro!
petek 13.!

hvalauser posted image

ja a se ne dobimo danes???user posted image

< Sporočilo je popravil KatMat -- 13.11.2009 8:12:03 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
13.11.2009 8:10:50   
FLASK_A
Aha. Pol grem pa sama v šoping. Bo zmanjkalo mleka, plenic... Osebne grem narest... Lepo se imejte!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
13.11.2009 8:11:30   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jutro!
petek 13.!

hvalauser posted image

ja a se ne dobimo danes???

Zvečer je miting, ja. Jaz sem mislila zdaj, dopoldanuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
13.11.2009 8:13:01   
KatMat

jutro!
petek 13.!

hvalauser posted image

ja a se ne dobimo danes???

Zvečer je miting, ja. Jaz sem mislila zdaj, dopoldanuser posted image

a ne ob 16ih????ma zdele sem pa cist zmedena....dudi je rekla ucer ob 16ih

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
13.11.2009 8:13:14   
Anonimen
Oskar je danes še doma ostal... bomo tudi mi kmalu šli lovit sonček! (pa v mečkatorju so danes trojne pikeuser posted image )

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1011
13.11.2009 8:14:25   
KatMat
JUHU JEST MAM ZE KURNIK V FV!!!!!!!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
13.11.2009 8:22:23   
majana79
kati, je ob 16, ampak zdej k je že zgodej tema, je to skor zvečer user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
13.11.2009 8:26:12   
šivilja
Jaz razmišljam o sprehodu po Tivoliju, mogoče do mesta. Neki bi šla v muellerja pogledat, samo me je groza njihovega lifta.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
13.11.2009 8:27:25   
KatMat
no kje je zdej kaksna???

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
13.11.2009 8:30:12   
lake
Kati, a si spet zmedena, to je znak nosečnosti. user posted image Ja se dobimo popoldan, ampak Flaška se je hotla še dopoldan. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
13.11.2009 8:30:41   
FLASK_A

no kje je zdej kaksna???

Sori, Katmat ker te medem. Ob 16h se dobite, jaz sem pa samo vprašala če je katera že prej za kavico. Uf, sem mojster kompliciranja in povzročanja zmedeuser posted image Oprosti user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
13.11.2009 8:30:57   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

kati, je ob 16, ampak zdej k je že zgodej tema, je to skor zvečer user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
13.11.2009 8:30:59   
Anonimen
dobro jutro,

mi smo tudi kar nekaj cmivkali ponoči.

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1019
13.11.2009 8:32:24   
Anonimen
ops, pa položnico za brezposelne moram plačat...meni se tako smilijo ti ljudje, še bolj pa tisti, ki hodijo v službo, za osem ur, za 500 eur, pa nekaterim niti prispevkov in zdravstva ne plačujejo...meni je to res prav krimininal in bi morali take ljudi zapreti..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1020
13.11.2009 8:42:08   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Jaz razmišljam o sprehodu po Tivoliju, mogoče do mesta. Neki bi šla v muellerja pogledat, samo me je groza njihovega lifta.

Joj tist lift... 20 minut porabiš za eno stvar, ker ga 10 minut čakaš... user posted image Če prideš, gremo lahko skupaj?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
13.11.2009 8:42:35   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Kati, a si spet zmedena, to je znak nosečnosti. user posted image Ja se dobimo popoldan, ampak Flaška se je hotla še dopoldan. 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
13.11.2009 8:43:01   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

ops, pa položnico za brezposelne moram plačat...meni se tako smilijo ti ljudje, še bolj pa tisti, ki hodijo v službo, za osem ur, za 500 eur, pa nekaterim niti prispevkov in zdravstva ne plačujejo...meni je to res prav krimininal in bi morali take ljudi zapreti..user posted image

Mi je pa sploh dobili nismo... user posted image A to je RK pošiljal?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
13.11.2009 8:43:55   
KatMat

no kje je zdej kaksna???

Sori, Katmat ker te medem. Ob 16h se dobite, jaz sem pa samo vprašala če je katera že prej za kavico. Uf, sem mojster kompliciranja in povzročanja zmedeuser posted image Oprosti user posted image

ni panike...bi ti prsla jaz druzbo delat ampak moram sibat v cerknico

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
13.11.2009 8:44:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Mi je pa sploh dobili nismo... user posted image A to je RK pošiljal?

plačaš lahko RK ali Karitastu, sta dve položnici prišli.

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......