|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del
11.11.2009 15:55:54   
arupnik3
poganjalec kupljen
jutri porodniška
prjavljena na zavodu
uživali na sončku
to je to se mi ne da pisat
lepo se mejte

(odgovor članu tinca123)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
11.11.2009 18:59:03   
petruscha
OJla!

Evo, danes sem se šla oglasit v službo in sem jih kar takoj šokirala z novico o nosečnosti. So bili kar nekaj trenutkov brez besed, potlej pa se je pogov kar zavlekel za eno uro. V službo grem 23.11., se pravi čez dober teden, 14 dni bom v službi in nato dopust do 08.01.2010 user posted image user posted image . Potlej pa še delat nekje do 10. marca, pa dopust in porodniška.

Mi je bilo kar malce težko, kako bodo novico sprejeli, glede na vse okoliščine... To je moje novo delovno mesto (prej delala v LJ) v NM, tako da kolegov še ne poznam, ampak bo že.... pa še same moške imam okrog sebeuser posted image .  Vse3 skupaj ni bilo tako hudo, tako da mi bo veli lažje iti v službo čez dober teden.user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
11.11.2009 19:46:32   
Anonimen
Čer ...

Neži spi ... jaz pa že vsa živčna pripravljam zadeve, ker imam jutri zjutraj sestank z mentorico in me je prav pošteno strah ... skos imam občutek, da mi bo rekla, da je vse skupaj kar neki user posted image

Drugače pa moram povedat, da je včeri ponoči Neža zdržala celo noč brez AM ... sem ji ob 2h dala samo vodo, pa se je čez 15 minut spet zbudila in sem ji spet dala samo vodo in potem je spala do pol 9ih zjutraj (!!!) Mi ni bilo zjutraj nič jasno, kako da ni bilo budnice ob 4ih pa ob 6ih user posted image user posted image user posted image .

Nič, grem nazaj med papirje ... bodite v cvetju user posted image

(odgovor članu petruscha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1153
11.11.2009 20:02:32   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna
...zanimiva spletna stran za starše, pa tudi vse strokovne delavce v vrtcih in šolah - http://www.familylab.si/sl/inside.cp2?cid=92F475BD-68F1-29A6-FF9C-FD71042D5386&linkid=news
...blablabla..
tudi jaz sem že konec s porodniško in nazaj na delu. uredila sem si polovičen delovni čas zaradi starševstva...
...

ej! hvala za tale link.. jesperja juula poznam. sem prečitala njegovo knjigo: 'KOMPETENTNI OTROK' - toplo priporočam!!

sem pa tudi sama na tem, da si bom poiskala polovičen delovnik - ko bom tako daleč. vsekakor še to ne bo zdaj, saj moram najprej faks zrihtat... upam, da mi bo v pol leta uspelo zadevo zaključit.
IZVIRNO SPOROČILO: martka
...tudi pri nas so se začele težavice s spanjem.
...blablabla...
čebula, ja znano. pa če kdo težko ponoči diha- na krožniku nasuta sol zraven postelje- baje pomaga. soseda pravi, da njej vedno.
...

ne morem verjet! nocoj je gromki zaspal v trenutku - nobenega nategovanja in dirkanja po postli! seveda na zizi, ob 18:30h utrujen do onemoglosti. sem ga šla zdaj pogledat, če še diha.. in vam povem, da leži tako, kot sem ga v postlico položila. user posted image user posted image tomideli!!

mogoče ne bi bilo slabo, če bi si te kmetavzarske recepte nekam napisala in jih  dala na vidno mesto. mogoče pa je kaj na tem in so učinkoviti!?! to res nič ne stane. in ravno danes sem pred trgovino srečala znanko, ki ima dva otroka in imata laringitis in brohitis. oba oboje! (stara sta 3 in 5 let).
Luise L. Hay razlaga laringitis (vnetje grla): 'tako jezni ste, da ne morete govoriti. bojite se spregovoriti. zamerila se vam je neka avtoriteta'.
in še pozitivne afirmacije: 'svobodno lahko prosim za to, kar želim. povsem varno je izrašati sebe. mirna sem'. za
bronhitis pa: 'burno družinsko okolje. prepiri in kričanje. včasih tihi spori'. pozitivna afirmacija: 'mir in harmonija vladata v meni in okoli mene. vse je dobro'.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 11.11.2009 20:06:47 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
11.11.2009 22:06:44   
martka
blackcoffee- jaz držim s tabo! kar se tiče cepljenja. stranski učinki so lahko mnogo hujši, kot bolezen sama. ja in vse to kar nam govorijo, .....ja pa on je zbolel in tisto je blo, pa ono... ja ja, saj je blo in še bo. moja sodelavka pa ima težko prizadetega otroka- zaradi reakcije na cepivo!
pa ko sem bila na pregledu v posvetovalnici-je prišla ena punčka, s tako otečeno nogo, da ni mogla hlač dat gor in z vročino 39.5

vse to so mali kamenčki, na eni in na drugi strani. vsak pa naj se po svoji vesti odloči, kaj je za njegovega otroka in zanj dobro in tisto, s čemer bo lahko živel.

ne daj da te takšne in onakšne zgodbe prestrašijo. izprašaj svojo vest in dobila boš pravilni odgovor. saj sama veš, da je tako. user posted image rtm, baby

grem zdaj spat...
da bom lepa!

jp, čao

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
12.11.2009 11:21:55   
martka
aha, se pozna, da je lepo vreme, kot v filmu, pa ste-smo vse zunaj. me smo zdaj prišle noter, smo bile tudi zunaj. ja pazim še eno decemberko. kr luštno je... ja, pestro tudi...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
12.11.2009 12:12:04   
pumpkin23
kje mate lepo vreme?user posted image Pri nas je še kr megla. Sva bla pa tudi midva ravnokar zunaj in zdaj mi spi v vozičku, jaz mam pa malo časa da preletim kaj se kej novega dogaja.user posted image

Mi mamo tudi probleme glede spanja. Nikoli prej ni blo problem spat v svoji pojstlci, zdej bi pa on kr visel na meni, in to samo na rami in ne v ležečem položaju al pa spal pri nama v pojstli. Kar pol vsake toliko tudi naredim (pošljem mojga v dnevno in vzamemuser posted image k sebi v pojstlo), ker se mi ne da vstajat na eno uro samo tolk da ga malo pobožam in dam dudo.Si ne predstavlam kako bo to ko bo treba it v službouser posted image . A vam vaši možeki kej pomagajo pri tem ponoči, če vaši otroci ne spijo? Al so tko k moj k se mu ne da rit dvignt sred noči da bi mu dal on enkrat za spremembo dudo? No pa saj se tolažim da enkrat bomo pa res spal cele noči.user posted image

1. rojstni dan... malo že razmišljamo samo to je za nas še kr mal delč. Razmišlam pa o kakem poganjalčku-igralni mizici ali pa lego kocke (mu je ful všeč brskat po škatlah in jih vn pa not dajat) Na žalost je rajstni dan in novo leto ob istem času in je treba že mal za naprej razmišljat kaj mu bo prou pršlo čez kake pol leta.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
12.11.2009 12:33:05   
martka

IZVIRNO SPOROČILO: pumpkin23

kje mate lepo vreme?[
Mi mamo tudi probleme glede spanja. Nikoli prej ni blo problem spat v svoji pojstlci, zdej bi pa on kr visel na meni, in to samo na rami in ne v ležečem položaju al pa spal pri nama v pojstli. ]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. A vam vaši možeki kej pomagajo pri tem ponoči, če vaši otroci ne spijo? Al so tko k moj k se mu ne da rit dvignt sred noči ..... No pa saj se tolažim da enkrat bomo pa res spal cele noči.

lepo vreme imamo v celju- za narisat, res. več kot čudovito!!!

ne, tud moj ne vstane- on mene "nažene" v otroško spat, da se on lahko naspi. ali pa gre že sam v štaru spat drugam, k starejšemu v sobo, da mi2 z gajo skup spiva- sam je hec, da se takrat gaja nikol ne prebujauser posted image user posted image
ker mora bit spočit za službo naslednji dan. čez vikend- bi se pa rad naspal... jp, moški, kaj češ.

ja ja, bodo spali naši sončki. slej kot prej.

uf, gaja je vse cd tortice odprla in ven zmetala- hehe- to bom pa dragemu pustila naj pospravi- ji sicer tudi tjaška veselo pomaga- tjaša od katje_p.
lumpi mali imata ful dela zdaj... luštni sta... ko kakšno skup uštimata...

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
12.11.2009 12:37:03   
skorpika
martka a ti ne boš šla v službo? ker berem da si varuška...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
12.11.2009 19:44:17   
gemina
Čer,

http://bibaleze.si/clanek/malcek/vrocinski-krci.html

Da boste vedele, kako ravnati, če slučajno pride do tega ( pa upam, da vam ne bo treba ).....

Lep večer še naprej!

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
12.11.2009 20:37:45   
blackcoffee
blackcoffee- jaz držim s tabo! kar se tiče cepljenja. stranski učinki so lahko mnogo hujši, kot bolezen sama. ja in vse to kar nam govorijo, .....ja pa on je zbolel in tisto je blo, pa ono... ja ja, saj je blo in še bo. moja sodelavka pa ima težko prizadetega otroka- zaradi reakcije na cepivo!
pa ko sem bila na pregledu v posvetovalnici-je prišla ena punčka, s tako otečeno nogo, da ni mogla hlač dat gor in z vročino 39.5

vse to so mali kamenčki, na eni in na drugi strani. vsak pa naj se po svoji vesti odloči, kaj je za njegovega otroka in zanj dobro in tisto, s čemer bo lahko živel.

ne daj da te takšne in onakšne zgodbe prestrašijo. izprašaj svojo vest in dobila boš pravilni odgovor. saj sama veš, da je tako.
...

..kaj je že bilo, da si ti dala svojo Gajo cepit? aja.. zdravnica te je prepričala... ker je bila tvoja tamala nekaj bolana - če se ne motim..
mene pediatrinja prepričuje vsakič, ko peljem Thora na pregled, tako da več ne vem, kaj naj si izmislim. v bistvu sem ji vedno rekla, da pred enim letom niti pod razno - zaradi razvoja možganov. do treh let pa se pri otrocih v celoti vzpostavi imunski sistem.
in tako se jajcam vsakič z zdravnico in prestavljamo cepljenje. pa je rekla, da leto dni lahko počakajo, tri leta pa zagotovo ne in da me bo morala prijavit ministrstvu za zdravje v kolikor si ne premislim. 

seveda gre za nategovanje. ker če otroka ne bom dala cepit do tretjega leta, ga itak ne bom dala več cepit. tako da, prijava bo očitno sledila.

o, ja.. tudi sama poznam mamico, ki je dala svojo pupo cepit in je fasala v momentu alergijo potem so ji zdravniki odsvetovali cepljenja. tako je pupa oproščena vseh nadaljnjih cepljenj!!
in pol bo men ena pedijatrinja prala možgane s tem, ko mi znova in znova govori, kako neodgovorna mati sem, ker ga ne dam cepit. 
marsikaj sem prečitala na temo cepljenje... verjemite mi, če ne bi, bi Thor dal vsa ceplejnja skozi.
s tem, ko sem dobila določene informacije kaj cepivo dejansko je, kaj vse lahko povzroči in da SPLOH NI POTREBNO, da se otroka cepi, se je v meni vzbudil klic odgovornosti in enostavno ne verjamem v ta sranja.

Amen.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 12.11.2009 20:47:55 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
12.11.2009 21:01:01   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

ne daj da te takšne in onakšne zgodbe prestrašijo. izprašaj svojo vest in dobila boš pravilni odgovor. saj sama veš, da je tako.
...

..kaj je že bilo, da si ti dala svojo Gajo cepit? aja.. zdravnica te je prepričala... ker je bila tvoja tamala nekaj bolana - če se ne motim..
mene pediatrinja prepričuje vsakič, ko peljem Thora na pregled, tako da več ne vem, kaj naj si izmislim. v bistvu sem ji vedno rekla, da pred enim letom niti pod razno - zaradi razvoja možganov. do treh let pa se pri otrocih v celoti vzpostavi imunski sistem.
in tako se jajcam vsakič z zdravnico in prestavljamo cepljenje. pa je rekla, da leto dni lahko počakajo, tri leta pa zagotovo ne in da me bo morala prijavit ministrstvu za zdravje v kolikor si ne premislim. 

seveda gre za nategovanje. ker če otroka ne bom dala cepit do tretjega leta, ga itak ne bom dala več cepit. tako da, prijava bo očitno sledila.

o, ja.. tudi sama poznam mamico, ki je dala svojo pupo cepit in je fasala v momentu alergijo potem so ji zdravniki odsvetovali cepljenja. tako je pupa oproščena vseh nadaljnjih cepljenj!!
in pol bo men ena pedijatrinja prala možgane s tem, ko mi znova in znova govori, kako neodgovorna mati sem, ker ga ne dam cepit. 
marsikaj sem prečitala na temo cepljenje... verjemite mi, če ne bi, bi Thor dal vsa ceplejnja skozi.
s tem, ko sem dobila določene informacije kaj cepivo dejansko je, kaj vse lahko povzroči in da SPLOH NI POTREBNO, da se otroka cepi, se je v meni vzbudil klic odgovornosti in enostavno ne verjamem v ta sranja.

Amen.

Farmacevtski giganti služijo bajne vsote na takšnih in drugačnih cepivih, ki pa po moje vsekakor niso potebna, ...vse skupaj je velika nategancija ljudi...user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1162
12.11.2009 21:03:04   
blackcoffee
 p.s.:                                                

CEPLJENJE - PRIKRITA RESNICA

V 90-minutnem avstralskem dokumentarnem filmu zdravniki, raziskovalci in starši razkrivajo resnična dejstva o cepljenju.

dr. Mark Donehue: »Cepljenje je zame problem, ker sem del poklica, ki sistematično laže ljudem o potencialno tveganem posegu. Cepljenja ne morejo upravičiti z argumentom, da je to dobro za skupnost.«

dr. Viera Scheibner:  »Skoraj tri leta raziskav je bilo potrebnih, da sva se z možem spogledala in rekla: 'Cepiva ubijajo dojenčke!'«

Greg Beattie: »Zdravja ne kupiš v steklenčki ali injekcijski brizgi. Zdravje je posledica zdravega načina življenja.«

CEPLJENJE DA ali NE?

Neposredna povezava do sporočila: 1163
12.11.2009 21:11:30   
Detece

IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

p.s.:                                                

CEPLJENJE - PRIKRITA RESNICA

V 90-minutnem avstralskem dokumentarnem filmu zdravniki, raziskovalci in starši razkrivajo resnična dejstva o cepljenju.

dr. Mark Donehue: »Cepljenje je zame problem, ker sem del poklica, ki sistematično laže ljudem o potencialno tveganem posegu. Cepljenja ne morejo upravičiti z argumentom, da je to dobro za skupnost.«

dr. Viera Scheibner:  »Skoraj tri leta raziskav je bilo potrebnih, da sva se z možem spogledala in rekla: 'Cepiva ubijajo dojenčke!'«

Greg Beattie: »Zdravja ne kupiš v steklenčki ali injekcijski brizgi. Zdravje je posledica zdravega načina življenja.«

Ok zdaj mi je pa bed, ker Ruj je bil do zdaj vse cepljen....3 krat in zdaj pri 1 letu imamo s5 cepljenje....Nisem prej na to polagala pozornosti ampak sem sledila standardnim postopkom z zaupanjem v zdravstvo...in kako dalje?

Neposredna povezava do sporočila: 1164
12.11.2009 21:12:18   
Suni
Blackcoffe: glede te prijave se pozanimaj, jaz sem slišala, da nekateri pediatri ne prijavijo samo enkrat ampak tudi če plačaš prijavljajo še naprej - dokler otroka ne cepiš. Proti temu se je pa ful mučno borit... moraš baje z ravno prav izbranimi besedami utemeljiti... no, pa saj tam na svoodu piše o tem...

Neposredna povezava do sporočila: 1165
12.11.2009 21:23:43   
martka
sem ti poslala mail, kavica!

aja pa kmečki recept proti zamašenemu nosu za vse, potem pa grem spat.

limono fino ožamemo, precedimo in MESO damo otroku (ali sebi) na golo peto. čez obuješ zokenček- nogavičko. to pustiš preko noči. na tisti strani, kjer je bila limona bo nosnica zjutraj prehodna. SAMO NA ENO PETKO NAENKRAT. drug večer pa na drugo.

škodit ziher ne more. sok pa uporabite za čaj ali limonado-tud pomaga...user posted image

zdaj pa lahko noč.
gajo sem dala cepit, ker je KAO kazala podvrženost k nekaterim boleznim, ki jih naj bi cepivo preprečevalo, ... ja, nateg. nobenegas od alternativnih cepiv pa nisem vnašala vanjo. (rota, ...). pa tud AB zdaj ne je, čeprav bi jih po zdr mnenju naj preventivno jedla- figo ni res. urin ima bp že celih polnih 5 mesecev. in jaz bi ji naj za brez veze dajala AB. no, tu se je pa le malo strinjala z mano... malo, ker se je morala, ker je vedela, čeprav ne sme priznat, da imam prav.

da ne napišem romana...
pejmo spat...
ju3 nas čaka nov dan,m poln lepih presenečenj z našimi sončki..

aja služba, ne letos še ne, septembra. tako sem se odločla.

zdaj pa res, grem še mal dragemu "težit" pol pa spat.

dijo

Neposredna povezava do sporočila: 1166
12.11.2009 21:27:51   
martka

IZVIRNO SPOROČILO: Suni

Blackcoffe: glede te prijave se pozanimaj, jaz sem slišala, da nekateri pediatri ne prijavijo samo enkrat ampak tudi če plačaš prijavljajo še naprej - dokler otroka ne cepiš. Proti temu se je pa ful mučno borit... moraš baje z ravno prav izbranimi besedami utemeljiti... no, pa saj tam na svoodu piše o tem...

jaz pa sem slišala, da si kot zakoniti zastopnik upravičen do svojega mnenja ... al neki takega... in te ne smejo več prijavit... ma resonanci mi je rekla... medicinska sestra...

je pa odvisno od pediatra... saj imaš argumente....

in rabmo zdravo kmečko pamet, ki nam jo hočejo vzet z gensko spremenjeno hrano...

ne ne ne ... ne bom začela... grem raj spat...
pa flourove tabletke tud uničujejo zmožnost lastnega presojanja...

kot sem rekla... spat!

(odgovor članu Suni)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
12.11.2009 21:35:25   
Detece
Jaz bi pa rabla kak dober domač recept za slabokrvnost. Ruju bi morala dajati železo v sirupu, pa mu ne...imam malo slabo vest....kakšna pametna alternativa?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
12.11.2009 22:12:58   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha
Farmacevtski giganti služijo bajne vsote na takšnih in drugačnih cepivih, ki pa po moje vsekakor niso potebna, ...vse skupaj je velika nategancija ljudi...user posted image user posted image user posted image .

točno to!
dajte se cepit - tudi za gripo, da boste potem spet letali v lekarne po nova zdravila, ker boste od cepiva imeli stranske učinke.

farmacija živi od bedakov!!
zdravniki niso več zdravniki v pravem smislu besede ampak so sužnji farmacevtskih združb.
sama prisegam na alternativo.
imam kolego, ki je imel kronične težave s hrbtenico. pa je poslušal zdravnike. seveda so mu svetovali operacijo. kakšno je stanje zdaj? še slabše!!!
h kiropraktiku pa si ni upal, zakaj ne? zato ker so mu zdravniki odsvetovali.
jaja.. treba bo začeti misliti s svojo glavo in ne verjeti temu kar govori zdravstvo.
zdravstvo je pod prevelikim vplivom farmacije.

čujte!
samo za nameček še tole info!!!
konec nosečnosti in po porodu sem fasala hemeroide.
pa sem pred mesecem dni šla na pregled, ker me je zanimalo, kako je zdaj z mojim črevesjem - če so zginili. tam sem izvedela, da imam tri notranje. pa mi v zadnjem času ne delajo težav. no, in sem se kjub temu, odločila da mi napravi elastično ligaturo. to pomeni, da mi je en hemeroid povezala z elastično gumico. če bi hotela, da mi napravi ligraturo še na ostala dva, bi morala še 2x tja). po dveh dneh sem gumico pokakala ven, hemoroid pa je odpadel - bilo je na pol razpadlo črevo. nič kaj seksi. user posted image
koliko je to ok, ne vem. baje da ni nič narobe in zdravniki to celo priporočajo. zdravniki. user posted image
kao.. ker za njih in pacienta je to najbolj eleganten poseg. user posted image
blablabla..
pol pa sem par dni po-tem, slišala za KAVIN KLISTIR!!!
v ameriki obstaja privat klinika, kamor pripeljejo povsem onemogle ljudi, ki ne zmorejo več niti hodit, ki so na smrt bolni in jih v zelo kratkem času pozdravijo. govorim o težkih in za javno zdravstvo neozdravljivih boleznih!!
kako? bojda ravno s kavinim klistiranjem.
tamkajšnje zdravjenje je seveda bajno drago. apmak ni to point mojega pisanja.
kar hočem povedati je to, da, ko sem za to izvedela, sem poklicala to zdravnico, ki je specialistka za rit oz. za analno področje.. črevesje... skratka. ko sem ji omenila kavin klistir, mi je kriknila v slušalko, da o čem takem še v ŽIVLJENJU NI SLIŠALA!!!! in ali se zafrkavam. zdaj pa jaz vas vprašam.. koliko so naši zdravniki poučeni? POJMA NIMAJO! na web sajdih je na stotine strani, ki opisujejo kavin klistir. seveda ne v slovenščini!user posted image
in nasplošno niti ne priporoča klistiranja - niti z vodo ne, kaj šele s kavo!
zakaj ne?
po moje zato, ker pol ne bo imela dela.user posted image
aja.. kavin klistir. bojda črevo vsrka zdravilne učinke kave (pa ne si barkafe v rito livat, ampak morate uporabit biološko predelano kavo!! en liter kuhate 20minut in precedite. ker del kave povre, je potrebno vodo dolit, da je je liter!).
čemu služi? baje vsemu mogočemu, najbolj pa lenim jetrom. bojda jih prepuca in ti kri zalaufa 7kratno po žilah. rezultat: počutje je baje fenomenalno. tisti, s kroničnim pomanjkanjem energije... zacvetijo in na novo zaživijo!
evo, moj naslednji projekt bo kavin klistir. samo pribor si še kupim v naslednjih dneh in ga napravim.
ja, bom poročala.user posted image
in po tem, bom šla na pregled h gospej 'rektologinji'.. me zanima, če bo kaka sprememba. user posted image user posted image

a ste vedele - mimogrede, da ljudje, ki imajo težave z migrenami - hudimi glavoboli, in bolečimi menstruacijami, da bi se morali klistirat? (pri tem zadostuje navadno klistiranje z vodo!).
niste vedele?!
no, zdaj veste!

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 12.11.2009 22:20:44 >

CEPLJENJE DA ali NE?

Neposredna povezava do sporočila: 1169
12.11.2009 22:25:49   
blackcoffee
....
in rabmo zdravo kmečko pamet, ki nam jo hočejo vzet z gensko spremenjeno hrano...

ne ne ne ... ne bom začela... grem raj spat...
pa flourove tabletke tud uničujejo zmožnost lastnega presojanja...
...

kak sem se razkurila! gggggggggggggggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
pa nimam cajtaaaa pisat!

samo to.. flour, ki je v zobnih pastah.
zakaj mislite da je notri? da bi imeli lepše in bolj zdrave zobe? kar sanjajte!
notr je zato, da imajo zobozdravniki kaj delat - sanirajo nastalo škodo na naših zobeh, ki jo povzroča prav flour!!!!!
majkemi!
zato kupujte zobne paste brez tega sranja notri!

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 12.11.2009 22:26:40 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
12.11.2009 22:30:51   
Detece
Kavica pa ti si že pol dohtarja. Ta poiskus s kavnim klistirjem pa le narei in poročaj, ker jaz spadam v skupino kronično utrujenih ljudi. In če si liter kave v tazadno vlijem, bi mogoče držalo nekaj dni...user posted image user posted image user posted image ...mslo heca...morampa vam povedati, da nam čebulapo stanovanju že 2 dni smrdi.....in nimamo še nič gripe...juhej....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1171
13.11.2009 1:34:40   
blackcoffee
hahaha..
jaz tud nimam gripa.user posted image mi pa nič ne smrdi v stanovanju.
lej jo, a si jo šla lupit? user posted image
ti, ti, ziherašica. jaz pa verjamem, da posrka čebula skozi svoje ovoje bacile in jih tako lažje zadrži. user posted image
zaj pa hitro še nastavi neolupljeno čebulo v lonček. user posted image user posted image user posted image

kar zadeva slabokrvnosti. vem za določene zeliščne čaje.. ampak moram preverit, da ti ne dam napačnih infotov.
zagotovo pomaga tudi švedska grenčica, samo naši malčki so še premajhni, da bi to pili.
bom jutr v knjigo pogledala, če najdem kaj koristnega, ti javim.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 13.11.2009 1:35:08 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
13.11.2009 1:45:07   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: Detece
Ok zdaj mi je pa bed, ker Ruj je bil do zdaj vse cepljen....3 krat in zdaj pri 1 letu imamo s5 cepljenje....Nisem prej na to polagala pozornosti ampak sem sledila standardnim postopkom z zaupanjem v zdravstvo...in kako dalje?

..za začetek si preberi, kaj govorijo zagovorniki, ki so proti cepljenju.
(v mojem podpisu - na dnu posta, imaš link - svood).

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
13.11.2009 5:13:02   
Ana Luna
kava, pa ti si tok načitana baba! user posted image
kdaj maš cajt vse te bukle brat?! in še sama s tamalim?

tale  kava v rit bi pa verjetno tut meni koristila. kronično pomanjkanje energije.

Neposredna povezava do sporočila: 1174
13.11.2009 8:07:28   
martka
sem še v nosečnosti brala v reviji ona o klistiranju... dobro seveda...
v lekarni prodajajo pripomočke in tinkture, mislim, da je pisalo, da tud kavino....
pejt vprašat.
ja ja...
takle nam delajo... da bomo čreda pohlevnih ovčk...

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?