blackcoffee
|
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha Moj "normalni" ciklus je na 21 dni, krvavenje pa najmanj 7-8 dni. Še dobr, da sem noseča , da me še ta menstra ne jezi . Men je G rekla, da tako pač je, ene imamo pač to sreo, da imamo tak cikel . Ko sem jemala kontracepcijske tabletke, boh ne daj da sem zamudila 2 uri, sem takoj dobila krvav izcedek, ki kar ni ponehal, pol pa še menstro. Tako,da jaz sem zaključila s temi tabletkami, .. no comment. IZVIRNO SPOROČILO: Detece Čebula....ja valda ni blema....samo a ne bo to malo smrdelo???.... gripa - koliko razumem napisano, bi naj bila cela - neolupljena čebula. kdo pravi, da bi neolupljena naj ne vsrkala virusov? kr men tud ni do tega, da mi bo flat zaudarjal po čebuli. IZVIRNO SPOROČILO: patkapatatka Super info o čebuli, jaz sem vedla, da jo priporočajo za tvore. kako točno pomaga - a z nanašanjem soka? uspavanje - vsem hvala, ki ste komentirale uspavanje vaših malčkov. hudirja.. najlažja se mi je zdela varianta, da ga pustim dlje časa budnega in bo potem kar sam padel v horizontalo. in sem nocoj probala tole strategijo in ga pustila dlje auf.. pa je ravno tak se matral uro dolgo. pa po pojstli gor pa po pojstli dol, pa spet na zizo, pa spet mi je imel nekaj za povedat, pa spet na rito, pa neumorno mahanje z nogami in rokami... pa spet auf.., pa pa.. no, na koncu je omagal in na zizi končno zaspal. se pa spomnim, da sem ga pred parimi meseci tudi sama brez problemov odložila v njegovo posteljo in je mirno zaspal. pol sem pa kiksnila, ker mi je blo tak lušno ležati z njim.. in sem dostikrat kar zaspala ob njem potem pa mi ga niti ni bilo več za dajat v njegovo postlo, da mi ni bilo treba sami spat. tak, pa sem očitno pokasirala porcijo! ampak, ko tako pomislim, dojenčki so zdaj in ne bodo nikoli več.. pa mi je fajn poležati z njimi in se crkjati.. samo, ko to preraste v nujo, ni več fino. kaj mi je storiti? nič. jutr bom probala tako, da ga bom odložila v posteljo preden bo zaspal. čeprav mi je že zdaj kristalno jasno, kako bo potekal večer. kot zanimivost pa lahko povem, da ko ga dam preko dneva spat, ga nosim dve do tri minutke v naročju in mi včasih na tak način zaspi brez zize!! potem ga odložim in ni nobenega problema več. in ravno zaradi tega se čudim, kako da mu je zvečer taki problem zaspat.
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 9.11.2009 23:35:39 >